Шофьор извади пистолет на магистрала "Тракия"

Задържан е, инцидентът станал след спречкване с друг участник в движението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съда корумпиран е виновен, полицията го задържа , съда го пуска , това ако се случи в Германия ще понесе ама наистина сериозни санкции

Всякакви селтаци и боклуци има по нашите пътища и те се мислят за безнаказани.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

да се прецизира раздаването на огнестрелно оръжие на всякакви дрогирани, анаболни, недовъзпитани, истерични, нервозни и лабилни индивиди, че става доста опасно за нормалните хора?

Спрете заплатите на катаджиите и АПИ !

Веднага го взимам този в следващото продължение.

Цялата тази липса на търпимост и мерак за саморазправа е в резултат на годините бездействие на полицията. Само се крият по драките и с нищо не респектират идиотите по пътищата. В резултат всеки се оправя както може с с олигофрените.

bravo zasto da ne go vadi kato e zakonen i azgo vadia

Ако наистина си вадил разрешително за пистолет би трябвало да си държал изпит и да си разбрал в кои случаи можеш или не можеш да го вадиш. Да си развяваш пистолета и да сплашваш тираджии е незаконно дори да си успял да получиш законно правото за носене на оръжие.

Личния пистолет е за самозаита. Ако е имало заплаха е нормално да се опиташ до се зощитиш. Поне така пише в Закона за оръжията и боепипасите.

вадиш ти дедовия и си го прибираш неизползван

Тоя е от хората на Галева. Искал е да надупчи асфалта долната партизанска партенка.

Като не ти харесва асфалта на Бойко ходи пеш бе!

Шофьор извади пистолет на магистрала "Тракия" На тази магистрала всеки вади ,кой какво има,само магистрала не остана.

Циганина с пистолета си мисли, че още сме 90-те и Бойко Борисов, Маджо и Васил Илиев трепят народа с бухалки!!! Тъпа селска мутра!

Бойко Дирейнджмънт Синдрома!!!

Кога ли ще прочета "Жертвата е извадил законно притежаван газов пистолет"...

Как ще докажете че е насочил пистолет към неги или го е заплашвал???? Ако имаш зъб на някой тръгвате заедно със жертвата..знаете че притежава лично оръжие....другите 1-2 са ти свидетели и ще го разбиете...Съда зачита филми и лъжи......???? Няма справедливост и това всеки трябва до го разбере.... Още повече некви хора ще отсъждат...Колко по малко дела толко повече справедливост"

Чакайте сега...къде е Бойко Борисов с ужасното си управление в тази новина. Я се поправете! Ето ви примерни опорни точки: 1) Вижте на какви хора правителството е раздавало оръжие (ББ е лично отговорен) 2) Ако магистралата беше направена както трябва, нямаше да има свада (ББ е лично отговорен) Можете да добавите, че ако единя от шофьорите беше Мая Манолова, другият (въоръженият) направо щеше да стреля, а не да заплашва.

кой е ББ? Някой известен от миналото ли беше?

Чувал съм за един банкянски циганин с инициали ББ, който много обича да му влиза с 200 отзад...

Комплексирани оръфляци...