Коментари - Шофьор и 15-годишният му спътник загинаха в преобърната в дере кола край Видин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмета на Виин д-р Цветан Ценков да си ходи и да се не връща повече, след като с неговия наместник Николай в село Кошава откраднаха 75 декара земя за близо половин милилон и за благодарност назначиха жената на Николай в Митници Видин.

Давай следващите. И без това нямат свършане.

Парламентарно управляващата 34 години мафия е Виновна. Магистралата Ботевград - Видин отдавна трябваше да бъде построена. А вместо това парите бяха Окрадени от приближени на Герб фирми. Оставка на управляващата Сглобка.

Село Карбинци преди 30 г. нямаше и един циганин, сега е изцяло романизирано. Не са българи не ги жалете, а се кратете да не ви срещнат на пътя тези орки.

Черпени ли са били ?

Щяха да го пишат за назидание с големи букви, даже и аспирин да бяха пили.

Испания- 46 млн. жители. Загинали до днес от катастрофи 145... Направете си изводи.....А дано , ама надали....

Незнам какво целиш, но офицялните данни за смърт от инциденти по пътя за Испания до момента са 841смъртни случая имайки в предвид до 24часа след инцидента Ей тук можеш да направиш справка https://www.epdata.es/datos/accidentes-trafico-datos-estadisticas/65/espana/106 Та така драги зрители, научете се на четмо, писането явно го знаете

Сънародникът е имал предвид катастрофите в една автономна област Андалусия или Каталуния, затова е посочена тази бройка от 145 жертви.

Защо смятате за нужно да ни информирате за всеки пиян, надрусан или просто лумпенизиран циганин, който се е убил с кола?

абсолютно си прав! досаден шум в системата, естествен дарвинов отбор. но в подобни "новини" има две неща-едното хубаво, другото лошо. -хубаво-не е загинал НЕВИНЕН ЧОВЕК. -лошо, както винаги-едното лилаво е на лечение без да е платил стотинка, но българските данъци са длъжни да го лекувт

Сух режим за всички селяндури и няма да има загинали