Шофьор блъсна ученичка и избяга

Тийнейджърката е пресичала на пешеходна пътека

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз пълен малоумник, сътресение на мозъка е стп, влиза в затвора одма, не само се спира, ами блъснатия се кара в спешното за пълна ревизия

Не е избягал, а е оказал помощ. Спрял, слязал, помогнал и се разделили... Вероятно, момичето му казало, че е ОК,после размислило...

абе глупак.. ти тъп ли си .. или си само прост.. знаеш ли законите, правилника.. какво означва, спрял, размсили.. тъпанар.. е заради такива като те прости хора сме в това положение..прост народ

както съм споменавал и преди - трябва закон за автоматична ефективна присъда за бягство от местопроизшествие с пострадал.

23 коментара и нито един политически! Дали пък не се оправят нещата?

До Калин Каменов - в България няма "тийнейджъри" - има деца, юноши и младежи!!!!! Моля, престанете да замърсявате българския език с противните англосаксонски чуждици!!!!!!!! Четете всеки ден Паисий!!!!!!!!!!

"Юноша" е от гръцки произход. Май вече си свикнал с погърчването, а?

Все повече тия случаи ми заприличват на нова опасна тинейджърска игра.

Той прочел в погледа на момичето, че тя е ок и няма нужда да викат полиция и линейка.

натъртване ? а кръвта от къде е ?

По улиците не се ходи с тапи в ушите с надута музика. Улиците не се пресичат, тичайки, докато си зяпаш GSM-а. Преди да пресичаш улицата се оглеждаш на всички страни и пресичаш само, ако си сигурен, че автомобилите са спрали или могат да спрат и ще спрат. За всичко това по-горе обаче се иска докторантура по природни науки, за да можеш да разбереш правилата за пресичане на улицата.

А когато автомобилите не спират, какво правим? Щото аз на село съм чувал, че в голямото добро утро, когато пешеходец стъпи на пътека, шофьорите не му минават през краката, а спират. Ама в голямото село София, явно не са го чували това... Тия гадни деца не са научиха, че ще чакат ако трябва до вечерта, щото Ганьо с кошницата, бърза за кафе на центъра...

Е, вземи, че се пребий, за да докажеш, че си с предимство. Като не ти спират, ако искаш със сигурност да си жив и здрав, стоиш и чакаш.

От цялата докторантура не ти харесах само дето автомобилите са спрали...

Няма нищо . Дори и да го хванат в най тежкият вариат няма да го накажат . В Бг е така .

къде са нашите милиционери? Или в храстите да дебнат, или по канцеларии. А уж са многобройни и по статистика най-много на глава население. В Италия виждаш елегантни униформени на всеки ъгъл в градовете. И няма подобни произшествия... Трябва нашите милиционери да излязат по улиците, пеша и с достойнство да пазят реда.

"по улиците...", "пеша..."," достойнство..." , "пазят реда..." - алоууу, за БГ ли говорим....

Ей, нямат изтрепване тия ученички. Таман решиш че са свършили, и излезе новина че някой колега е намерил още една.

ГЕТО ли е България? Категорично, ДА!

Всеки ден четем такива новини. Какво може да се направи? Повече светофари да сложат. Да се подобри уличното осветление! Наистина българите се обличаме предимно в черно. Поне за децата някакви цветни дрехи да избираме. Нещо малко, което зависи от нас. То не е от хубаво, че сме в черно. Тъжни сме хората гледам и лицата им.

Или - иновативна идея, изслушайте ме - кретените да спазват ограниченията за скоростта и да не прелитат през пешеходни пътеки. Обикновено има ограничение 30 на пешеходна пътека. При такава скорост спирачния път е доста къс и има достатъчно време за реакция.

Това е ясно. Но докато чакаме кретените да се цивилизоват, което я стане я не, то поне да направим децата по видими с цветни дрехи.

Зевзек

30 е само на повдигнатите. На другите е според за колкото е пътят. На междуградски път са с ограничение 90.

с глоби и наказания тази работа с блъсканията по пешеходните пътеки няма да се оправи. Просто трябва линчуване на место за шофьора и ще започнат да спират на тия тътеки от 100 метра даже и без пешеходци по тях

Направо да хващаме пръчките и камъните и да се изтребваме, а?

Бой само!

На такива педалски fucker и е малко да им се пусне един куршум в тила

Ти си първия!

Правилно!

Път на педоджендърите! Твоя куршум ще бъде отзаде ти в тъмната дупка педи.

Е за какво - нали нема драма. Нищо не си е счупила - за ко да вика куките, само проблеми да си създава и да си губи времето. Не виждам драма в това.

Обратно в кочината, пич