17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявах се детето да е роднина на някой депутат и той да вземе думата в парламента с думите - ще се гръммммна , ако не променим закона с наказание от само ефективна присъда за всеки виновен водач на МПС, причинил нараняване или смърт другиму на пътя. А дано , ама надали.

Точно в този случай шофьора май няма вина.

Няма май, а има несъобразена скорост. А като гледам по тв пречупения стълб, съм сигурен, че АТЕ ще отчете и скорост над 50 км/ч, т.е. превишена е разрешената по закон скорост за населено място.

Откъде малоумен вулгаристанец да знае, че спрял автобус в населено място = опасност от внезапна поява на деца, и не само.. Иска елементарно ползване на мозък, но в Територията на малоумието това ползване на мозък е заместено от рефлекси и инстинкти. Като при животните.

Тея деца нямат ли родители да ги научат как се пресича? Човекът явно е успял донякъде да реагира щом идиотчето не е станало на палачинка.

Да, като карах курсовете едно време, това беше най-честото нещо, за което ни предупреждаваха. Даже две в едно. Внимавайте за пътници изскачащи зад автобуси, маршрутки, тролеи, трамваи... И второто, внимавайте за внезапно изскачащи на пътното платно деца. Този е извадил егати гадния късмет! Дано детето да оздравее без проблеми и случая да се размине само с уплах и за двамата!

Ако караше Шкода, щеше да спре. Ама с тоя таралясник си е навлякъл беля.