17-11-2017 20-11-2018

Коментари

затвор и общополезен обществен труд- друго решение Няма Докато не започнат строги репресивни мерки срещу наруителите по пътищата и закона като цяло, няма да има оправия България анадолата на Европа

На кого е момчето? Кой е баща му? Майка му? Може би има някакво логично обяснение. Първото което се сещам е къде са ПП - КАТ? Защо не правят изненадващи проверки?

Най-лекото наказание би трябвало де е конфискация автомобила и 5г. в панделата.

Помете е доста силен глагол. Гледах клипа и водачът остъргваше на улицата околните автомобили на първа и задна...

е добре че не си бил там да те "остърже" и тебе, излишно е да се омаловажават фактите, когато става дума за пиян и дрогиран, то по-добре със завързани очи да шофираш

Кво стаа у таа държава? Секи ден пияни, дрогирани и без книжки. Ми то у кауша вече нема место. Освен да ги меткат на острова у Белене...

Интегрирахме се успешно в ЕС

Мат'ряла Бацеееее

... От години говоря, че трябва да се строят нови затвори, специално заради подобна измет, която друаана сяда зад волана. Просто не достигат. Забилото съдилище е отделна тема.

В затвора ще лежи, яде е събере с криминален континент. За такива трудов лагер! Трябва да се копае, помете улица, полага асвалт.. Вече, ако има жертви.. затвор плюс труд

Отцепилият се от ИТН Радостин Василев: Дилемата е „държавата или мафията“, със страх няма да стане 17.07.2022 Спортният министър в оставка Радостин Василев излезе с широк пост във ”Фейсбук” по повод политическата криза у нас. ”Днес повече от всякога дилемата е „държавата или мафията“. През последните няколко дни ставаме свидетели на върховна форма на наглост от страна на хората, които свалиха председател на НС и работещо правителство, за отмъщение и реваншизъм, а сега обикалят телевизионните студия и говорят за диалогичност, след като техният лидер „сложи край на тази агония“. И полуразплакано предлагат бившия председател за премиер. Всичко това стана факт, вследствие на нереализирани корупционни мераци в едно министерство, силно притеснение заради предложение да бъде приет един закон за КПКОНПИ и след като държавата си върна контрола над вноса на храни на границата. Но когато видяха, че две различни социологии категорично показват, че остават зад борда, рязко смениха тона и посоката. Сега ключовата дума за тях е оцеляване. От няколко дни лицата, които хвърлиха държавата в хаос и безвремие, всячески се опитват да убедят хората, че не е време за избори. Политическите хамелеони зоват за диалогичност и загърбване на емоциите. Нереализирани службогонци, които обвиниха коалиционните си партньори в какво ли не преди месец, сега искат пак да са част от същата коалиция. Това е меко казано подигравка с българския народ", пише спортният министър в оставка. "Играта за бизнес проекта свърши. Време е за избори! Хората ще подкрепят усилията за промяна и ще дадат оценка на политическите терористи", заяви той по адрес на бившата си партия "Има такъв народ". "В момента няма леви, няма десни, няма центристи, либерали или консерватори. Има граждани и мафия. Това е разделителната линия. Трябва да се направи огромна, много широка коалиция, движение на граждани, партийни лидери и авторитети, което да не позволи на политическата клептокрация да се завърне в най-мракобесния й вид. Това не бива да се допуска. Политическата дестабилизация на страната няма да бъде преодоляна докато няма обединение на всички честни и почтени хора в България. Задачата е проста и ясна: Настъпи времето, новите поколения да поемат решително отговорността за спасението на България! Битката ще бъде ужасно трудна, може да стане и зловеща. Трябва да имаме сърце и смелост за тази работа. Със страх няма да стане....", пише още Василев.

А кат дебне край някакви ограничения от 60 км/час на най-безопасното място на пътя, поставени единствено за да бъдат нарушавани.

после когато някой байко излиза от селския черен път на шосето го блъскаш странично със 110 км. И мен ме дразни, че на кръстовищата по междуградските пътища трябва да се намалява от 90 км. на 60 км., но е ясно защо.

РАДЕВА ПРОМЯНА!

Ако българската политика беше човек, щеше да е георги семерджиев. уродлива, безнаказана, арогантна, грозна.

това вече започва да се превръща в класика

продължава докато не обесят публично някой за назидание на другите .

Нацията ни следва Дарвиновата теория на естествения подбор. За нас е за съжаление, за другите нации е за радост.

В момента всичко живо по селата и малките градчета кара пияно, без застраховки и книжки, защото шанса да го спре полиция и да го намушат в кауша е горе долу като да удари 4-ка в 5 от 35 … относително малък. Ако пък “имаш човек” и пари за теб закони няма.

На нашенеца сложиш ли му табела "Не тичай по леда да не се пребие" от десет метра ще се засили. Щото е тарикат и правилата са за балъците.

2 години назначен към АПИ, с вързани ръце и крака да чисти клони и треви по банкетите. И което е по-меко да го ползва за храна. И на пролет да лиже пясъка в края на платното, че не се вижда маркировката.

Няма нужда да откриваме топлата вода. Достатъчно е копираме наученото по трудния начин от развитите нации, които отдавна са минали по този път.

За да научиш нещо, трябва да имаш мозък. А българите са една безполезна безмозъчна сбирщина от некви клетки, които едва-едва минават минимума да се нарече животно.

доста животни имат повече мозък от нашенеца и поне не вредят толкова

Демокрация брат ми, еропейски ценности. Красота и изящество...

Абе ако трябва да сме обективни, са по-скоро руски ценности, не мислиш ли? Къде в западна европа си виждал подобни неща, ако си ходил някъде въобще... ;)

Докато не започнат да влизат по бързаа процедура дирктно в затвора за 1г и конфискация на МПС-то няма нищо да се промени!

При еди какво си нарушение оставаш без книжка, при еди какво си нарушение без номера, за еди какво си глоба. Е как се наказва индивид без книжка с кола със свалени номера под бездействие на алкохол и наркотици? За такива случай трябва директно в затвора за Минимум 10 години без право на замяна и намаляване на присъдата. Просто чисто минимум 10 години. При първият свободен съдия за пет минути и до там. А сега година две ще се влачи дело в съдът с крайна присъда от условна или 5 хиляди лева глоба.

Глобата няма кой да я плати.

При липсата на ефективни наказания, фончовите изпълнения ще стават само повече и по-често.

В малките населени места ситуацията е още по зле! В селата в северозапада примерно, циганите масово карад коли БЕЗ регистрации или каквото и да било платено, БЕЗ книжки и най често пияни!

Сега всеки ден всеки час има материал

Щом нямя и иницияли, значи е ромуланец.

Е аре бе, сякаш Семерджиев е римлянин...

На Семерджиев му посочваш името и дори не се усещаш как сам се опровергаваш.

Именно, с неговото име ни проглушиха ушите, а тук ни вопъл, ни стон.