Шофьор блъсна майка с малко дете на кръстовище и избяга

Пешеходците пресичали на зелен светофар, когато колата ги ударила

Обратно в новината

Коментари - Шофьор блъсна майка с малко дете на кръстовище и избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много дрънкане по форумите, но за повече се искат здрави задни части!

А за какво да стои там? Обикновено на такива им вземат мицовете книжката , а той НЯМА.

Веднага (акам реакцията на пътните корифеи милчев, стратиев, калина, капина, миланов......! Вероятно - нови, по-високи глоби! Браво тикви!

Защо ли бяга? Да не са от МЮСЛИТЕ тези които е блъснал, че го е страх? Иначе ще го арестуват, я остане 24 ч, я не в ареста и след това признание за вина, я условна я не и шапка на тояга, пък нека обясняват, че за това деяние присъдата е от 5,10г.или както е по НПК

Къде е блъсната? На пешеходна пътека, на светофар/зелен, червен/ на тротоар в градинка или на забранено за пресичане място.

където и да е, защо ще бяга тулупа??? Нима, ако това са твоята жена и дете, ще се интерисуваш къде, кога, как - абе, тулуп си и ти, щом като не виждаш огромния проблем, а ровиш под вола теле...

ТОЗИ НЕ Е ТОЛУП А МРЪСЕН КОМУНИСТ

Горд съм,че съм булгааар!Какво значи тук че е утрепана някаква си майка с дете,друга ще я смени,и толкоз!То, в Индия е по безопасно от Булгаристан,държава в ЕУ и НАТО,под валутен борд и мониториг срещу държавните и местните феодали!Българките раждат деца със бъдеще в Германия,не е ли така!

Не знам какво е станало. Но има един феномен сано България . Зелено за пешеходци,и зелено в същия момент за коли завиващи надясно. И двете зелени са кратки и всички бързат. Дано скоро се оправи тази недомислица,ама надали.

Прочети правилника за движение там пише, че шофьора при десен завой и зелен светофар трябва да даде предимство на пешеходците. Но да прав си има проблем у на със светофарите. Чакаме аз пешеходеца и колата за десен завой на светофар. На колата и светва жълто, а на мен все още ми свети червено тя тръгва. Тогава и на двамата ни светва зелено и аз също тръгвам. И каква става? Трябва от червено директно да светва зелено. А жълтото да е само когато се преминава от зелено към червено.

би се изходил така :) в германия е пълно с такива кръстовища и светофари!!

гъзарче на 18-20 години, и пак дръзко нарушение, и пак бягане от отговорност... трябват крути мерки за тези гъзлета със старите таралясници, както и за онези тунинговани мадами с цигара в едната ръка и телефон в другата, но карат скъпи лимузини и правят същите поразии. И да напомня, че чакаме някакво решение на съда и прокуратурата за убиеца на Милен Цветков - нещо се замълчаха доста време, нещо се подрежда някак си нечестно и престъпно, нещо май пак е гнило в действията на "независимия" ни съд... Да настояваме за прозрачност и реални действия!!!!!!!

Сега има карантина,какво искаш,съдиите да се разболеят ли?Има време.Следващите 5-6г. ше решат наказанието на дрогираното мамино синче.

Добре бе, мамка му, с тези камери навсякъде (вкл. и охранителните) шансът да не те хванат е нищожен. Ударил си човек - излез и си поеми отговорността, вместо да се криеш като путка! И без това наказанието рядко е повече от условна присъда ...

И после защо смъртноста по време на "несъществуващата" епидемия била по-ниска! А ми ето, защото ганьовците като ги отвържеш са като на война, избиват се като кучета! Ганьо от Демокрация хал хабер си няма! Простотия и Криворазбраната Цивилизация!

Ама това е станало на булевард бре, какви свидетели ще търсят, трябва да се прегледат записите от камерите, ако изобщо е имало работещи камери и съответно записи от тях.

Брато камерите по пътищата във Варна не жработят ,зашото нямало кой да плаща.Затова идиотите си мкарат.както искат.Ако искат полицаите само от камери по магистралата Варна-Златни пясъци, ще изкарват заплатите на цялата полиция.

А да видим кой ще е тоя смел свидетел. Ако не внимава може и той да излезе виновен в някаква степен, както тези които снимат клипове, те са най-виновни според МВР, независимо че участниците в клипа откровенно и с гордост нарушават всякакви закони.

Поредният 18-годишен идиот с купена книжка и подарена кола!И много вероятно напушен или на 2-3 бири.Нормален,отговорен човек,не би избягал най-малкото.Сега и тепърва ще берем ядове,заради това,че последните 30 години България ражда,отглежда и "възпитава" такива малоумници!

Вече се молим, само да нема смърт и трайни увреждания ...

С риск да засегна варненските шофери , ще посоча че в Пловдив са най-дивите, нагли и некадърни задкормилни у-ва и статистиката го потвърждава. А за конкретния случай, явно поредния пиян/дрогиран ид*и от който бяга.

Още един глас за Пловдив.

Да, единствено защото там наистина са си граждани - пловдивчани. Варна пълна със селендури от кол и въже. Няма такива диви цървули, трябва да карат някакъв курс по очовечване като се домъкнат от селата.

Само ,,граждани.Особено в най-голямото циганско гето в Европа.

Това е днешната гейска младеж дават гас дрифтят и като стане напечено дим да ги няма.. След 90 набор всички са педали и наркомани

Къде ще избяга, като всичко вече е опасано с камери?

Защото камерите са тип "безопасна игла". Похарчени едни пари за да ги сложат, повечето от които откраднати пък после нито знаят, нито могат, нито искат да ги ползват по предназначение.

Те 30% от камеритте са само имитация или са толкова евтини и некачествени, че може само да плащиш гаргите с тях!

За жалост ,Варна се превърна в кофти място за каране на кола и безопасно движение на пешеходци , поради миграцията на всички селяни с регистрации ТX , PP , P и т.н. Пътната полиция е пална бутафория , камерите по крастовищата неработят.Това е ОК за дрифтиращите педераси... и друга невазпитана сган. Кмета е един говорител и регистрато на събития . Баста...

Прав си, ама имаш спешна нужда от правописен речник!

Забавно. Като почнете да ревете все другите виновни, а вие все примерни шофьори. А като стане белята, джигита все от Варна. Чудна работа....

Ами аз карам бавно оглеждам се давам предимства ама отзад все ми стоят на 5см от бронята. Даже когато търся място за паркиране ония ме карат да карам с крайсерска скорост.

Онзи ден един с едно колело се движи по тротоара и дрънчи със звънеца наред. Нещо до спъна в неравния тротоар и се спря да си оправя колелото. Викам му защо звъниш и стресираш хората? Иня ми вика ами има знак колело и пешеходци те да карали в дясно той в ляво защото така бил нарисуван знака. Абе кавал този знак е да ти покаже, че пешеходците и велосипедистите задължително ползват един и същ път за движение значи са равни участници. Ти от къде на къде ще ги газиш ако някой не може да се премести заради тебе. Велосипедистите не правят разлика между двата задължителни знака велосипед и велосипед и пешеходец.Ама прочетете го този правилник там е казано каква е разликата в двата знака.

Абе льольо, със звънеца се дрънчи за да те знаят, че идваш понеже не бръмчиш като колите. Щото пешеходецът ако кривне като го разминаваш и поне единия от вас ще се пребие.

Идиот. Но ..., като знаем как действа нашата съд. сма.....Ще го хвант, но че го пуснат, защото му е било за 1-ви път,или е на някой големец.Оправдания много......Може и да сплашат майката да не говори.....

Никой шофьор не излиза с намерението да трепе наред виж обаче има много отчаяни дето искат да съсипят живота на останалите.

Кога ще започнат да ги затварят такива за 25 г?

Отговорът за съжаление е никога!

Сега ще се събуди изтрезнял утре сутрин и с изненада ще установи, че му е противозаконно отнето МПСто...

Невероятно красив град, пълен с едни от най-долнопробнте селяндури които съм виждал.Парадокс.

Беше при Бай Тодор вече не е.

Както пресичат по платната така и по ЖП линиите не гледат. Вчера един се движеше с някакъв мотопед по велоалеята на тротоара и ко?!

Общинските камери са поставени и поддържане от пеераси, но района е накичен с камери на магазини и частни обекти. Така, че му щрака часовника на долното хюмне. Най-добре е да върви и да се предаде. На чекиджиите винаги им прощават...

Ама вие какво очаквате да видите на камерите? Едно правоъгълниче дето блъска или се блъскат в него две точки. Добре ето какво правим после?

Голям го вадят, а като се накъкат и бягат. Страхливци. Ще го хванат.

И на мен ми беше първата мисъл, ама каква доблест и отговорност можеш да очакваш от боклук, който съзнателно и преднамерено нарушава правилата и застрашава другите?

всичката селяния и цигания от околните области се изсипа във Варна,като добавим и местните!Какво да е друго? Ще си живеем със спомена как бяхме морска столица

Доста точно описание. Селяците си продадоха нивите и айде у Варна да стават гражданЯ. Сега няколко поколения и ще разберат как се живее в град, блок и т.н. Тепърва ще научат, че слушането на чалга по което си време искат, хвърлянето на боклука през терасите, даването на мигачи и т.н и т.н. не е както е било на село...

Нали онзи псевдо-кмет и отявлен кра.дец, каза че не работели, а пазели страх на гаргите. А какво стана с морето ви там, цяла година чака да се задръсти с л.йна, та да ревнат хората, за да си мръдне кутрето, и да се оправдае.

Това е главен булеварт, навсякъде висят камери.... нито една ли не работи?

булеварТ

Като булеварД, ама Тържествен Такъв!

Трябват ни нови закони.И нови депутати.

Нови закони може да има, ако някога пожелаем да се освободим от диктата наречен членство в ЕС. Ама никой и не мисли в тази посока. Всичко сега , което се твори като закони или се съобразява с техният диктат, или се променят съществуващите закони пак съобразени с този диктат! ВСИЧКО! Територията ни не взема самостоятелни решения, каквото и да ни говорят от хунтата и техните ортаци пишман патриотите! Каквито и депутати да дойдат, то първо трябва да си върнем независимостта, ама това на практика в настоящия момент е невъзможно. България отдавна е продадена и активите й ги няма. Даже още по-лошо народът български сам вече се продава и работи за чужди икономики и осигурителни системи. Така че, които й да дойдат, все тая, друга промяна е нужна, ама е невъзможно да се осъществи в настоящия момент.

няма страшно сигурно е гаденциганин

и му разширете халката !

е един от градовете с най-много камери! Ако и с тях не могат да го хваната този идиот какъв е смисъла от тези камери? Защо полицията прехвърля отговорността си върху нормалните хора? да стоят покръстовищата и пътищата и да хаващат нарушителите! Не да се крият и да водят статистика!

Камери може и да има, но когато общината не плаща за поддръжката им, една след друга спират да работят!

Нали онзи псевдо-кмет и отявлен кра.дец, каза че не работели, а пазели страх на гаргите. А какво стана с морето ви там, цяла година чака да се задръсти с л.йна, та да ревнат хората, за да си мръдне кутрето, и да се оправдае.

Хванете мръсника !

да се удвоява наказанието автоматично !

В този свят на откачени водачи на МПС място за пешеходци няма.

пълно е и с откачени пешеходци .. а доста са и от едната и от другата страна , зависи от случая и пак не им идва акъл да са по толерантни.

Във Варна са по-зле и от Перник.

Не ни трябва Корона вирус, имаме си достатъчно малоумни идиоти на пътя, които да ни убиват десетилетия напред! И, за съжаление, нямаме нагласата на управляващите ни, да ги спрат по някакъв начин!