17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой го е потопи като западни агенти.

Шлепът е сръбски. Както е написано в заглавието - все едно е руски. Не въглищата са виновни за потъването. Сърбите да се свържат със зстрахователя си и да почват да вадят шлепа, както и да плащат за екощетите.

Ватата пак се е напила

Яко, сега по цялото ни северно черноморие да очакваме бързо почерняване на всеки, влязъл във водата, изобщо няма да има нужда да се пържим на слънцето за тен...

това е успешна операция на ВСУ. Откак сключиха съюз с РСМ всичко е тяхно.

Дреме им на руснаците, кюмуро е платен. Пристанище - румънско, шлеп - вероятно румънски, товарачи - румънци. Мамалигарите плащат щетите.

Тука се водят някакви спорове, които щяха да са излишни, ако беше прочетена статията. Шлепът е немски, а собственикът е сърбин. Въглищата са били руски и са отивали за Сърбия.

Иванушка опять напился и курил.... Свине руски!

Пушили са цигари!

Шлепа не е за морско плаване, а за речно. В случая, Русия няма как да има нещо общо с потъването.

Дори не се опитвай да им обясняваш.... няма как да обясниш нещо на човек, при когото тотално липсва логическо мислене! Той е изтъкан от злоба , с ограничен умствен капацитет и нулев контрол на емоционалното си състояние. Вижда някъде думичката, която или го дразни или са му казали, че трябва да го дразни (в повечето случаи е второто), в конкретния случай "Русия" и той започва да излива цялата гнус събрана в него... Той не е прочел статията, не е се е опитал да осъзнае написаното вътре, при него дори липсва капацитета за логическо осъзнаване. Неговата емоционалност се свежда до ниво "кучето на Павлов" - лампичка (Русия)-яж(плюй) ... точка - това е цялата му същност...

Сигурно шлепът е превозвал гориво за руските ядрени подводници?

Абе хора, Вие в междуушното си пространство какво имате бе???? Потънал е шлеп с въглища.... Тези въглища не са стигнали до Румъния с този шлеп... Самият той едва ли е руски, по скоро е сръбски (щом пратката е за Сърбия) или румънски... Двете хипотези, които има, за неправилно разпределен товар и за техническа неизправнос на шлепа, по никакъв, ама по никакъв начин не се отнасят към Русия... "Автовоз натоварен с коли от Германия катастрофира на магистрала Тракия" (например) - баси какви болклуци са тия германци.... че даже стойността на автомобилите на един автовоз може да е по-голяма от стойността на тия въглища... По своята същност новината е от ... екологичен характер "Шлеп с 1500 тона въглища е потънал в Констанца"... Причината за това не е че въглищата са от Русия или това, че са за Сърбия, а по скоро неточност в работата на румънците (било при техническия контрол на шлепа, било по товаро-разтоварните дейности на пристанището). Всички останали мисли, които Ви се въртят в главите са си някакви Ваши вътрешни извращения, които са просто непонятни за трезвомислещ човек!

Шлеп, ама руски?

Ами не е руски, или е сръбски или е румънски .. по скоро е сръбски - "Сръбски шлеп, натоварен от румънци е потънал в Констанца. Разследване ще уточнява къде е бил проблема, в техническата изправност на сръбския шлеп или в румънския товарач!"

Немски

И там ли някой руски моряк е хвърлил фас? Абе трябва да забранят пушенето на руските моряци и това си е.

Прочете ли статията? Пробвай пак, че се излагаш.

А на теб трябва да ти забранят писането.Или деактуването,че едва ли знаеш да пишеш

Украинска диверсия, няма друго обяснение. УССО са по-нагли и от украински външен министър..

Не е потънал, а се е присъединил към подводния флот на РФ заедно с крайцера Москва!

Точно...храбрите боици от полка Азов го потопиха... Слава Кокаине!

Много са тъпи, щом потапят немски шлеп със сръбски собственик. Ама усраинци са, кво да кажа

Май, май въглища е имало само на повърхността... все пак шлепа не е контейнеровоз... Ако е така "гюлетата" не замърсяват, естествен шелф за миди...

Тя Русия потъна с тоя капитан лилипут,вие за някаква гемия пишете !

Абе, това е нова технология подводни въглища, като подводницата "Масква"...

Диверсия...

Да живее Русия и да успее премахне фашистките гнезда! И Господ да ѝ помага!

Ако Господ искаше да помогне на Русия, нямаше да допусне тази братоубийствена война, сумата за която руският народ ще плаща десетилетия напред!

От как свят светува хората се бият. Няма държава, която да не е воювала с всичките си съседи за територии. Сега цивилизацията ни е достигнала точката , от която единственият изход е обнуляване. Човеците сме най-вредното нещо на тази планета. Няма друго живо същество, което да работи против себе си.

... само някои паразити, дето убиват гостоприемника

Кво им става на руските корита??? Господ ги наказва! И морето не ги ще!

от коритото руски са само въглищата

Коритото е немско, на сръбски собствени, а въглищата от Русия. Сега въглищата ли са виновни? ;)

и днес ядове за Путин и човека-кон... много ядове днес

Всичките ли укро фенове не знаят какво е четене с разбиране?

1500 тона не си струва да се обсъжда даже. На дали някой ще се занимава този лек инцидент, че чак да го е планирал. Прсото не е новина че шлеповете са много стари и не много поддържани. Ако са и били леко претоварени ето го резултата.

3 камиона снаряди по малко за руския агресор

Чудесна новина.

Это не морг, это свалка. Огромная... Огражденная, оцепленная, никого не пускают... Там тысячами привозят. Свалка в высоту с человеческий рост. Това не е морга, това е сметище. Огромни... Оградени, отцепени, не пускат никого... Вкарват хиляди. Сметище на височина с човешки ръст.

ТЕ ТАКА СЛУЧАЙНО В САЩ ПЪК, НАПОСЛЕДЪК ГОРЯТ ИЛИ СЕ НАВОДНЯВАТ ГОЛЕМИ ЗАВОДИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ХРАНИ! ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ, НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЛАНОВЕТЕ НА ХАЗАРСКАТА МАФИЯ ЗА СВЕТОВЕН ГЛАД!

Ку кууууу

НА КОЗЯАЦИТЕ ДА МЕ ПОДКРЕПИ! ТАКА, ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО, КАРАЙ СИ ВЛАКА! КЪМ СИБИР!

Терористи! Така российски кораб с амониева селитра разруши Бейрут преди две години. Путинска Россия официално е призната за държава-терорист!

Гаранция демократите са го потопили щом е за непослушна Сърбия...Даже и от Русия..

Да ги извадят , те не поемат вода ! Искам да си купя 5 тона от тях , не знам Киро санкцията дали ще доставя от Задокеания по-евтини , че след 5 месеца е зимата ?

Гледай да поработиш нещичко дето да ти изкарва повече парички да ти стигат.

приятна почивка на морето тая година, първо го наториха, след това го изчистиха с активен въглен .....

професионалисти, знаят си работата!