Широка лява коалиция с БСП и Левицата в София зад Ваня Григорова (видео)

Таков и Паскалев получили уверение от вътрешния министър, че ще има засилено полицейско присъствие около ПСА в четвъртък

Обратно в новината

Коментари - Широка лява коалиция с БСП и Левицата в София зад Ваня Григорова (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По заповед на путин:Всички леви да се обединят, защото България не трябва да върви напред и дс не забравите фатмака

Искам паметник на джендър, безполов и безнационален. така де, някакво си там освобождение. Кой ти гледа, важното е да има с кво да си платя ботокса, имплантантите. Питате ли ни нас, инфлуенсърите как и колко и какво жертваме? Тия там в палатките, какво разбират от тия работи.

БСП издигнаха и Радев. Видвхте до каде не докараха. Сега издигат Григорова.преставете си какво ни чака. Тази партия трябва да си отиде заедно с паметника на саветската армия.

Преди войната в Украйна Радев и мен не ме кефеше, но заради сглобения боклук сега съм му фен.

Колко е ШИРОКАААААААА тази ваша псевдокоалиция бе другарки и другари. Айде айсиктир, се махнете от лицето на една нормална държава и се погребете редом с останките на 'другаря' Георги Димотров!!!!!!!!!!!!!!!

Гледах я само ПР май работя не върши

време да започне отнякъде изместването от властта на боклуците, които са тръгнали по стъпките на Украйна! Дано хората се осъзнаят навреме и гласуват! Не бива да се чака повече!

Успех на Ванчето.Харесвам я.

Еех Ванче, тия защо се залепиха за теб? Нищо. Ще се гласува на Григорова!

Ще играят за селяндура от Банкя

Тази госпожа-другарка да не е някакъв подмладен вариант на Мая Манолова, дето е на всяка манджа мерудия и неистово и понякога дразнещо гласовита и устата?

...и глуповата

Аз не я познавам тази жена, може и да е свестна, допускам, че може и да става. (Затова е важно да се разбере и знае всичко за нея - коя е, от къде е, биографията й - от онези, което биха я подкрепили) Но е лансирана от тотално грешните и сбъркани хора и това ми е достатъчно!

Не я ли виждаш че е циганка какво повече да се каже?

Аз не съм комунист (а не съм и бил), и никога няма да бъда! Аз не съм и фашист, и никога няма да бъда! “Аз не съм путинист, и никога няма да бъда!… Аз съм просто ЧОВЕК!

Хубаво е да излезете малко от 1989 година и да се върнете в 2023. Където комунистите управляват ЕС и САЩ. Но се наричат неолиберали и глобалисти, и демократи. Глобалисти и е същото като болшевики, само че едно то е на руски, другоъо е на английски. Комунизмът се пресели на Запад.

За щастие, ковида разчисти голяма част от електората на БСП. Останаха само тези, които са материално заинтересовани да са комунисти.

Подобно на 10 ноември 1989 г., ако и сега БСП (БКП) не успеят да фалшифицират изборите, и то много - както тогава излъгаха с над 1 милион гласа на първите “свободни демократични” парламентарни избори, ще духат много яко супата! Но сега го няма и Кръстникът им Луканов, и дясната му ръка Любен Гоцев с мафиотите му от “генералското движение” на БСП, стратегът им Лилов също отдавна се спомина…

Коце Тренчев беше антикомунист. До време. После внимателни вербува 10-тина депутати от СДС с подходящо потекло- онзи зет на кагебист, онзи с баничките, онзи с мандибулата, Кюстендил скрия шишко с бизнеси из цяла България и прочие. Тези, които в единодействие с Меди и Бриго свалила СДС от власт. Сега некой да е чувал за Коцето? Конфедерацията на труда беше некомунистическият синдикат. До време, докато се установи трайно и завинаги комунистическият като едно обединение на синдикалисти, бизнесмени, банкери дори. На жеката дори кръстиха и улица. Питайте тия дни десняка Вилков дали е гласувал и той! Кодекса на труда ..

Тренчев беше и си остана много корумпиран долен доносник на ДС! Между другото много уважаваният от мен за почтеността му Осман Октай спомена между другото в много интересните разкази от първа ръка за онова време, че точно Тренчев и запознал Ахмед Доган и Илия Павлов, мисля в Шатрата в Правец.

Сега в тази, в една писта бягат и се състезават вече и БСП, и Възраждане, а и Радев, с отколешните му преси прикрити, а сега вече открити заявки за влизане в политиката. А пустият им застаряващ електорат е един и не се увеличава, а се топи! Така че тепърва ще сме свидетели на популизма и изпълненията на тия кой е по- и най-голям (и гласовит) патриот:)

И някой смята, че ще спечели София като защитава “Паметника на съветската армия” в София! Сериозно ли:)

Юмористи, бля.

Тоя Паскалчо, що не си гледа Старчево и Кърналово, на него и Благоевград му беше в повече, та като да му посъживят още малко кариерата, пратиха го чак у Хаскьой за депутат да се пребори, той жена си доведе!

На първо място, Ваня Григорова е ХАРИЗМАТИЧНА.

Ти сериозно ли?

Я дефинирай какво разбираш под харизматична, ако обичаш.

Щом е на първо място…:)

.

Е да де, ама при някои са малко повечко…:)

Ъъъъъъ а !?

Той и Бойко Борисов ти беше едно време много харизматичен, когато ни го лансираха (пак тия по същество), нали? Е сега какво стана и остана от харизмата му? Още ли ти е харизматичен:) Стига с тия групости, бе!

Сложи си очилата

Тая Ваня и оня КК, да не са от един и същи...квартал?.Па и роднини да не са, че те ония се женят много помежду си.?..Само питам..

На прав път си. И двамата са пембяни.

В Княжеската градина няма паметник а ЧЕРВЕНО КАПИЩЕ.

Строителните фирми,близки до Паскалев,ще сменят тия на ГЕРБ.А Ванчето ще си мисли,че тя е кмет.

Хората на Възраждане при всички кусури, които може да им се отправят остават най-малко или никак свързани с БКП и ДС номенклатури и безродници. Там няма деца, внуци, племенници , шофьори и бодигардове на стари червени далавераджии. Само чисти хора могат да управляват в полза на хората. Лъжливи маймуни като Стефан Софиянски, Фандъкова, Бойко Борисов, Мая Манолова, Ваня Григорова или която и да фигура от партийно-корпоративнитте задкулисия ще срине София.

Копейкин,сменил три партии?

И кои са те?! Не са нито Бсп, нито Герп или Дпс! Отиваш при ВМРО, защото очакваш, че е патриотична партия - да, ама не - патриотари, лапачи и измекяри! НФСБ и Атака - също! Е, тогава основаваш една автентична БЪЛГАРСКА, патриотична формация и последователно защитатаваш БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси!

И как Копейката "защитава българските интереси".... като Петоколонтик на Руското посолство? И Возбуждение, и аТака, и Шкембе воевода са КРЕМЪЛСКИ ПРОЕКТИ. Особенно пък ДПС.

А ВМРО бяха в коалиция с ГЕРБ и управляваха с тях.А на Копейкин му трябваха четири години,за да го разбере.

Стефан Софиянски си е ваш, тъмночервен. През 1983г, като студент първи курс Радио и Тв ни посети на общо събрание млад и представител Другар. С визия на Ален Делон и с костюм, за който родителите ми трябваше да работят заедно няколко години. Пред нас стоеше току що завърналият се от 3 годишна Мисия в СИВ в Москва, в отдела Комуникации, Другарят Стефан Софиянски.

Глупости говориш.

Приемам че си младо и неориентирано и затова пишеш глупости. Иначе си просто тъпо (парче), Билянке.

Поредно потвърждение че всички управляващи от 1989 година са от кутилото на комунистите. Кадър на Подкрепа кандидат за комунистически кмет. Смях в залата.

Най-голямото АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ в България бе ПОДПАЛВАНЕТО на партийният дом от ПОДКРИПА. Тогава се гориха архивите публично. Иди и докажи, сега, кой какъв е бил преди това.

София няма да допусне кмет-комунист и русофил каквито са левите.

Кате дърт кюмюр кат се разпали нема гасене,не се занимавай с глупости

.... Ваня Григорова правеше хубави свирки в стаята на 2-я етаж:)

..мечтай си...

София никога не е имала кмет комунист и сега няма да има.

Това курве Ванчето откъде накъде кмет.

... над нечии инструменти - заслужила си го е:)

Поредната Мая Манолова!!!

Ванче Ванче, Ако знаеш сега какъв Х те чака...

... тъкмо ще му се порадвам:)

Десет леви партии се молете утре Левски да бие.Пе ако паднат ,ще го отнесе МОЧА.

Люлински гюбрета 0:3//0:4

ромка и ДС чадо... майтап да става

Ваня, Ваня, не ти увря главата! Единственият ти разумен ход беше социален министър в дясно правителство... Но щом си решила да се зачеркнеш от политиката...

И аз това мислех. Много подходяща за министър на труда и социалната политика.

Не е вярно, че всички социално мислещи хора застават зад Ваня Григорова. Не е вярно, че в БСП и компания от ГМО микро комунисто клонинги са всички социално мислещи българи. Аз съм социалдемократически мислещ чове, но никога не съм бил бесепар, не съм бесепар в момента и никога няма да бъда. Даже напротив антикомунист съм. И не искам да имам нищо общо с комунисто-бесепарите. Надявам се в България да се появят поне още 1-2 ама наистина социалдемократически партии от заподно европески вид, които да нямат нищо общо с партизано-комунистичрскита московска мафия на ДС и КГБ, които да разобличът лъжите на БСП и компания, че били социалисти.

Манджа с грозде си..

Ваня Григорова е безспорно умна и енергична жена, защитаваща доста социални каузи. Но за съжаление се е събрала с тези стари политически въжеиграчи и сметкаджии, за които социалната идея е красива мантия, зад която крият уродливите си стремежи към властта...

Ако беше "безспорно умна и енергична жена" щеше да си намери работа, а не да паразитира, разправяйки на прости хора, приказки за лека нощ.

Е-е-е-о-е... Няма да се спрем! Е-е-е-о-е... Ще ги отнесем! Е-е-е-о-е... Няма да се спрем! Е-е-е-о-е... Ще ги отнесем!

значи 2%

кво им е лявото на тия точно ... това са си петата колона на кремъл други политики те нямат ... а кремъл са олигархично фашистко режимче .. по крайно дясно от това няма

примерно какво ляво има в това да протестираш че държавата щяла да национализира единствения монопол в критична инфраструктура от компания собственост на олигарси които дори не плащат данъци в България ... тая лява политика само с подаръчни торбички нява да стане.

Вие смърдите на тор, а ние от ДБ на мърша ! Ха се га да видим кой е по-голям комунист.

Коя е Ваня Григорова - дали новодошла червена провинция с амбиции, като Корнелия или е стар номенклатурен наследник, като другите. Защо я презентират пред паметник на Окупатор ? Путински кандидат ли е ?

ромка е, не е от София

"Съществуването на някои партии се базира само на войната с един монумент", добави Таков. А на други - само на плащането в рубли.

Да викнат путинската армия да пази паметника на окупаторите. Ама и тя няма да го спаси!

Мая изпрати синчето за учи в Нидерандия, ама ще продължава да браи традиционните християнски ценности у нас.

В това време Мая Манолова напусна палатката пред МОЧА, за да изпрати студент в..... Холандия.

Идваме от Север, идваме от Юг. Старите левскари до един сме тук. И духът на Гунди също е със нас. За това момчета не жалете глас! Синята лавина пак лети напред! Кой ще вкара гола? На кого е ред? Синята лавина няма да се спре! Там където мине, нищо не расте Само Левски, само Левски, само Левски ШАМПИОН! Само Левски, само Левски, Левски, Левски ШАМПИОН! Е-е-е-о-е... Няма да се спрем! Е-е-е-о-е... Ще ги отнесем! Е-е-е-о-е... Няма да се спрем! Е-е-е-о-е... Ще ги отнесем!

Люлински гюбрета майката ще ви се ебе!!

Тези московски лакеи за какво са се събрали? За да издигнат кандидат за кмет на София или за да бранят насила сложен паметник от едни окупатори. Една държава, която вече не съществува, която се разпадна на десетина по-малко държави. Като най-големия остатък, от този разпад ще продължава да СЕ разпада.

Това са деца и внуци на онези престъпници, които след 1944г. избиха десетки хиляди българи, отнеха имотите и земята на стотици хиляди и наложиха сталинския режим в България. Бандити безродни от болшевишки джинс с кучешки сърца!

последния ляв кмет не си спомням как се казваше .. помня че на 3 часа имаше един час ток. Водат спираха само лятото.

и стари моми!

Всички до един са комунисти. Слава БКП.

Ако Ваня Григорова иска да спечели изборите, трябва да обещае, че ще демонтира МОЧА и всички други паментици на савецката армия в София. Ако не направи това, никой нормален софиянец няма да гласува за нея и ще получи едноцифрен резултат.

В София софиянците са на изчезване.Пълно е с паплач от къде ли не!!!!