Директорът на „Шейново” Таня Андреева поема здравното министерство

Министър на здравеопазването в кабинета „Орешарски” ще е д-р Таня Андреева, която в момента е директор на болница "Шейново".

Обратно в новината

Коментари - Директорът на „Шейново” Таня Андреева поема здравното министерство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В белите държави приоритет е доболничната помощ, т.е. сериозната профилактика. По-подходящ за министър би бил някой общопрактикуващ лекар.

Успех, Танче! Дано властта не те промени. Остани си онова мило момиче, което познавах! Не прекалявай с шанел и т.н. И се пази от суетата. Трябва да си голям артист, за да оцелееш като политик в бг-то. Не забравях хляб и зрелища. Каквоти и добро да направиш- ще те хулят, но ще го оценят, когато те няма. Такъв е българина!

Уважаеми Коментатори, Моля спрете жлъчните коментари. В сектор "Здравеопазване" никога няма да има оправия. Причината е проста - пари....много пари. Преди 10.11.1989г печалбите от търгове и комисионните отиваха при определен кръг партийни функционери и партията майка. След това всички партии по своему се присламчиха към "здравната" хранилка все в името на пациента. Хвърлят се огромни средства за строителство,оборудване и лекарства - разбирай уредени търгове и обществени поръчки. Държавни болници без дългове няма. Никой не търси сметка от лекарите - мениджъри. В същото време частните болници и клиники никнат, като гъби след дъжд , но никой не се интересува от тяхното "knowhow" за оцеляване. Кому е изгодно сегашното положение. Логичният отговор е само един - на този който отпуска парите и чака определена част да се върне обратно. Затова няма значение от къде ще си напазарувате здравен министър.

Д-Р ТАНЯ АНДРЕЕВА: ЩЕ СЪЗДАДЕМ ОБЩИНСКА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА Интервю на Павлина Араджиева 17 октомври 2007 И накрая какво Ви мотивира да се кандидатирате за общински съветник в листата именно на "Съюз БГ"? - "Гергьовден" е сред партиите, които са бъдещето на модерната българска политика. Политика на прагматизъм, ясни цели и разбираеми принципи. Затова в София се обединихме около единствените други десноцентристки партии, които искаха да събират, а не да разединяват. Именно с "Новото време" и със Земеделския съюз на г-н Личев създадохме "Съюз БГ". Уверена съм, че това ще е формацията, която ще бъде един от основните центрове на националната политика през следващите години и ще участва в бъдещото правителство. Оттам и отговорът на Вашия въпрос: мястото ми естествено е сред онова младо поколение български политици, които искат да свършат работа без много биене в гърдите, с повече реално свършено и по-малко обещания. Започваме от София.

Не мога да разбера защо слагат все гинеколози за здравни министри!?

Близък лекар ми каза, че тя е израждала бебето на Станишен, Разбрахте ли защо е избрана за министър, ще е послушна,ще точи пари,откъдето може, няма значение,че не е компететна

Таня може малко да си е вирнала носа, но никога не е била некомпетентна. Един ден обаче ще съжалява, че е оставила детето на майка си е тръгнала да оправя Чалгария!

тази не оправи шейново, камо ли друго, сега разбирам защо толкова нещастни случаи в тази болница се потулиха

Безкрайно се натъжавам, когато чуя и видя, че хора, които трябва да са интелигентни - лекари, учители и пр., са комунисти. Нищо не ги оправдава, освен навярно червения им произход и лапачката от 1944 г. насам. Повдига ми се от такива - би трябвало да са будители, а не привърженици на най-мракобесната партия в нашата тъжна и претъжна история.

Трябва да си пациентка не на 4Шейново", а на "4-ти километър"

слабо, г-да социалисти, неудовлетворительно! Проблемът на здравеопазването съвсем не е побоят над тези лекари. И съвсем не е в прерогативите на МЗ. Това е проблем на девалвацията на културата, образованието и ценностите на българите, до които доведоха тези 24 години "преход" (= далавери + липса на визия за страната + неуморна борба за власт, където БСП печели като най-активна по това направление + измислени предизборни обещания + внос на гласове от Турция за ДПС + методично съсипване на всичко работещо, смислено, печелившо и прехвърлянето му в ръцете на свои хора )

Това е изключително некомпетентна жена, като лекар и като администратор. Като лекар клони към нулата, не може едно нормално раждане да води. Като администратор буквално съсипа "Шейново" - тазе болница е почти подготвена за приватизация. Не че сега не е приватизирана де факто, благодарение на Т. Андреева. И накрая, такава политическа и фактическа - тя е точно такава, може да доведе само още по-големи беди и разруха. Защото тя ще слуша тези, които са я назначили, без да се съобразява с интересите на хората и на медицинския персонал. Богда пази България и българите, с такава министърка...

Госпожо Андреева,може да сте кариеристка или посредствен лекар,но ако въведете ЕлектроннатаЗдравнаКарта и премахнете търговете за лекарства вместо да се мъчите да намалите цените им както се изказахте ще ви издигнем паметник приживе,а вие ще останете в историята на България като човека поставил началото на съвременното здравеопазване у нас.Подобни архаични търгове където за едно лекарство се плаща десет пъти повече отколкото струва в аптеката има само в някои африкански държави.Моля ви направете България съвременна европейска държава!

По-знаещ (степен на сравнение)

Тази другарка , че няма да оправи здравеопазването е ясно. А за парите на здравната каса- не са много, но не са и малко, но са изразходвани изключително неефективно. В медицината има един постулат- предимство на превенцията- тоест да се хвърлят повече пари за профилактика. А тук пирамидата е обърната на върха си. Понеже договорите се гласят от хора от болничната помощ- най- много пари отиват там, а трябва повече дейности да се предвидят в доболничната но това никога няма да стане. И така няма да има средства за изследвания и направления и всичко ще се лекува като е вече за болница и е много късно. Така е в България. Точно обратното на останалия свят . Има огромна диспропорция в заплатите на лекарите от отделните специалности- има такива с 40 000 лв, а има и с 800, което няма как да е нормално само защото са от определена специалност- напр. кардиолози Е сега ще оправят и гинеколозите

Ако не си забелязала, вече имаше министър на здравеопазването - гинеколог, но очевадно, че увеличение на заплатите на гинеколозите не е имало! Но както винаги в тази смотана държава, всички хора са специалисти по всичко и са компетентни да се изказват по всички въпроси...

Не съм специалистка- потърпевша съм. Всеки ден обяснявам на пациенти защо не мога да им дам направление и да им направя изследване и следователно да ги лекувам адекватно. Явно Вие сте специалист. Осветлете ме как в 21 век без елементарни изследвания се поставя диагноза

Пазарна икономика госпожа, нали не искате комунизъм на всекиго поравно и според потребностите

Къде съм казала, че трябва да е по равно. Разбира се, че трябва да е в зависимост от качеството на свършената работа и нивото на лекаря- квалификации и т.н. НО- НЕ само защото е кардиолог да получава няколко пъти повече от дерматолог например.

Прави впечатление името на Кирил Ананиев...Той си призна, че е взел над 500 хил лева бонуси, като зам.министър в правителството на тройната коалиция:))) Сега, като вицепремиер...Абе, манджа с грозде и турско кафе. И мноого къса памет.Голямото плюскане предстои.

Ми не са луди тези дето ядат баницата (комунисти, турци и самозвани националисти), а тези дето са им я дали (малоумния и безпаметен народ български)...

и да вдигне цената за избор на екип, че не се издържа вече...

Леле! По снимката си личи, че е хищник ! Пази Боже всички пациенти от такива като нея !!!!

И.Марков, ще бъда благодарен да ме осветите, какви доста неща е направила "дуловската цепеница" атанасова?

Абе Доктор, изгониха я от Шейново, и тя за да си отмъсти на Гербаджиите, защото Госпожа Кметицата на фандъци не я подкрепи като кандидат директор на болницата отново, тя рязко смени завоя и отива към партията, която и обеща депутатско место. Ние не знаем, но за да й обещаят комунистите такова место в листата , значи е снесла някаква много пикантна историйка против герб...!!!?Да не забравяме, че Госпожата е започнала политическата си кариера от младежкото СДС, след това Гергьовден, герб и сега комунистите....Принципна е докторката , та се къса, това на запад се казва политическо самоубийство, а тука я правят Министър на здравеопазването ...!!! Д..уша да ни е яка на нас, пациентите.....Тая ще продаде всички за малко..след като е способна да направи такъв политически завой....Горко ни!!!

Уважаеми журналисти, в българския език професиите са в мъжки род! Акушер - гинеколог! Не акушер-гинеколожка!!! Много сте некомпетнентни, а непрекъснато имате претенции относно професионализма на останалите хора. Хайде да си гледа всеки в неговия двор първо!

абе , кретен - тук ли намери да даваш акъли по грамотност - явно другаде не те ебават за слива

Веднага обиждаш с неприяни епитети....Той човека го казал най-добронамерено! Е,сега ,ако ти кажа да си махнеш презерватива от задника, преди да обиждаш ,как ще ти дойде,педераст недоправен!

Хайде,посмали манго!Хем член на ГЕРБ,хем министър в кабинета на БСП?

Явно платените драскачи на БСП,са толкова плиткоумни,че се оплитат в собствените си лъжи,като пате в кълчища!

Таня Андреева е била член на националното ръководство на Движение "Гергьовден, преди това членува в ОДС. През 2007 г. участва в местните избори, като заема 7-о място в листата за общински съветници на София като част от коалиция Новото време. След неуспеха на изборите на коалицията се записва в партия ГЕРБ.

Аз преглагам да направим номонации и да изберем най-болния за здравен министър - само тогава ще гледаме от позиция интерес на болните, а не на крадливите ...

За отрицателно време нищо не направи. Артилеристките да си седят при оръдията!

Още една простакеса, излъчена от БСП. Престъпно е да се бият лекари без причина. Илзиза, че с причина може да се бият. Рто това са БСП. Такива са и причините от 3 управления до сега да вкарат България в 3 кризи. Представям си колко е прост българският народ, слд като ги избра при такъв неддвусмислен резултат. А тъпнята в изказа на тази йандидат министърка повечето няма да я забелжат. Даже и посредствения резултат от дейността й не биха забелязали, стига да ги лъже по комунистическому. Както орешарски лъга, че ще промени данъчната ставка и няколк дни след изборите се оказа, че няма да я промени. Тези са за разстрел, не за затвор. Те задушават перманентно България и чрез бедността, до която я докарват, убиват деца и старци. Не говорим за бъдещето на нацията и прочее абстракни неща, а за конкретни убийства, които са следдствие от тяхното трикратно управление до сега. Пресъпници убийци.

Кой това ? Бойко ли ?

Народът сам си ги избра.

Дори и да има предполагаема причина - в правовите държави всичко трябва да се решава в съда. Понякога привидната причина се оказва несъществуваща. А който вдига ръка на лекар - трябва да се наказва със затвор. Ако това се облече в законова форма - може малко да се задържите на власт, въпреки че я откраднахте с противозаконни средства.

Защо ламтят да станат министри и то специално лекарите.

Кои да бъде Министър на Здравното Министерство? Хаиде, пишете!

ами кой, Цеца Величкович бе абдал, хахаха.

Дано да не се разболееш.Няма постоянно здрави хора. Чат ли си? Простак с Просташка реч.

Не знаеш ли, че има буквата Й в българската азбука? Или и ти като АРКАН си пропуснал училището?

проблем с клавятурата. пц-то го ползвам само за простаци като теб и онова горното лаино. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е ,НЯМАМЕ КЪСМЕТ ТОВА БЪЛГАРИТЕ! ИЛИ КАКТО СЕ КАЗВА ВЪВ ВИЦА - ТО ВИЕ ЛИ ЩЕ НИ ДАДЕТЕ ВЪЖЕТО ИЛИ НИЕ ЩЕ СИ ГО НОСИМЕ?? ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО ТРЯБВА ДА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ХИРУРГ - ЗАЩОТО ТОЧНО ХИРУРЗИТЕ РАЗБИРАТ НАЙ-ДОБРЕ КОЕ Е ВАЖНО ДА СЕ ПРОМЕНИ ИЛИ ЗАПАЗИ - ТРЯБВА ДА ИМА И БЪДАТ ВКАРАНИ ВСИЧКИ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ДА БЪДЕ ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ - ДОПЛАЩАНИЯТА ДА СТАВАТ НЕ В ДЖОБА НА ЛЕКАРЯ А ДИРЕКТНО НА САМАТА БОЛНИЦА ЗАЩОТО ИМА И ДОСТА СКЪПИ ОПЕРАЦИИ! ТРЯБВА ДА СЕ ПОДХОЖДА ВНИЧАТЕЛНО И С ПЪЦИЕНТИТЕ И С МЕДИЦИНСКИЯТ ПЕРСОНАЛ - ТЕ СА 24 ЧАСА ДО ЛЕГЛОТО НА БОЛНИЯТ! НО И НЕТРЯБВА ЛЕКАРИТЕ И ПО-ТОЧНО МЛАДИТЕ ДА СЕ УЧАТ ВЪРХУ ПАЦИЕНТИТЕ И ДА ИМ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ!

Хирурзите в зората на медицината не са били приемани в гилдията на лекарите дори...били са в гилдията на бръснарите. Да си джелатин се иска да разфасоваш едно прасе поне....Имаше хирурзи министри - пример - Гайдарски - с какво го запомни? Те режат до кокал и така решават всичко...мерси, без хирурзи! И те са от най-корумпираните специалностим както също и точно те се учат на гърба на болните.

ДруарЕ! Призовавам вА да не са отпускате, и дружно по друарски да защитим реактора от МАсква, както и потурите на агент Павел! ! Силно шА вА замолА да вземете пример от ентусиазЪмА на дрУрА Болен Лидеров ефенди, и да изстискате последни ударни сили на амбразурата!

Нали уж ДПС не искали министерства - те само подкрепяли експертно правителство, без ламтеж за власт!

Други приоритети, които д-р Андреева си поставя, са да отпаднат лимитите за дейност и финансиране на медицински дейности, тъй като по думите й не бива да има ограничения в лечението. Да се чете: ще крадем в системата на здравеопазването, докато има.

Върни се мъничко назад и си отвори очите какво показаха проверките. Все пак,, If You Close My Eyes Forever,, е доста добра песен.

Парчето се казва Close my eyes forever.

Малоумняк утре да не ревеш защо няма направления , защо в болниците гледат да те претупат, за да влязат в рамките на клиничната пътека. Хайде поговорете с познати лекари и ще разберете за какво иде реч.

Малоумникът си ти. Имаш - нямаш направление, си плащаш. Къде законно, къде не. А специално за Шейново - преди няколко години се наложи жена ми да влезе за лека операция там. Да оставим настрана, че за малко не я умори един некадърник по време на операцията - причини й кръвозлив (няма да му пиша името на тоя тъпанар), ами после ме накараха да направя и "дарение" за болницата. А жена ми е здравно осигурена и си влезе с направление. Някакъв коментар?

Най-гадната болница в България, с най-големите долняци, наричащи себе си лекари. Корупцията там на всички нива е главозамяйваща, и всичко благодарение на директорката. А честит ви сбор.

Престъпно е да се бият лекари без причина, почва с издънка! Не е престъпно да се бият с причина! :)

БСП и ДПС ще разрешат да се бие при наличие на причина. За пример ДПС ще пуснат видеото, на което пребиха безпомощния пишман "убиец" на Доган. Само гледайте каква демокрация ще се възцари при управлението на тези "най- демократични" партии и ще си мечтаете за времето, когато ББ се разбираше по човешки с протестиращи и недоволни, включително и лекари.

А помните ли до 2009,каква масова практика беше съдиите директно да отстраняват бизнес конкурентите чрез наемни убийци-Бургас 2008 случая Стоян Стоянов.

Най-изявената политическа подложка ... ГЕРБ, БСП ги няма за нищо....Изключително "компетентна" дори като акушер-гинеколог!!!

десито атанасова - унищожи напълно всичко а отгоре на това си назначи покрай цвъчко кретени като тодоров и ангелов в александровска! герб откраднаха 1милиард и 800 милиона лева от здравната каса питам аз - кога ще върнат парите герб и кога симеончо дянков ще влезе и той в затвора - точно същото той направи в грузия - и там стана гражданска война и грузинците го изгониха! дойде в българия и хоп - ето ти проблеми! всчки завършили в щатите - вън от българия - та това си живо Ц.Р.У.

ЦРУ - вън от България! Добро пожаловат на КГБ!

"Андреева описа виждането на БСП за здравеопазването като много по-социално". Ще бъде социално първите няколко месеца. После ще свършат парите за каквото и да е и България няма да се съвземе в следващите няколко години. Това е същото, както обещанията на АТАКА за по 1000 лв. заплата и т.н. Боже пази България!

Всеки който се опита да разруши тази докторска престъпна мафия ще бъде унищожен от Партията с компромати за подслушвания..! При бай Тошо един милиард преспокойно е стигал за здравеопазване за 9 милиона народ,сега не стигат 4 млрд. за 7 млн,защото половината от парите отиват на Позитано!

При Тошо децата рядко пушеха и пиеха.За дрога да не говорим Имунизираха ги на 100%. Хората не ходеха по всеки празник в чужбина да донесат новите вируси. Нямаше кучета и цигани по улиците. ЗдравеОПАЗВАНЕ значи първо да пазиш, а после да поправяш.

Ако министерството на транспорта е на ДПС, ми е много чудно, кой ще защитава интересите на българските спедитори и шофьори пред Турция.... Нещо май не става...

напълно сам съгласен с - ПОЗНАЙ - отиваш в александровска и от бариерата те засилват да гледаш супер луксозни коли - аджиба - ей доктори откъде имате тези пари - та нали казвате че нямате пари - все сте бедни? а диагнозите и здравната каса - защо всички, ние пациентите плащаме? За онкоболните няма пари няма лекарства - идиотска кретенска рекетираща и травмираща лекарска манипулация заедно с фармацевтичните монополи - или по-точно любо пъпката - син на про.павлов - бивш шев на маймекс и исул през време на комунизма! аре да престанат лекарите да рекетират болните, защото ще има още тупаници!

1chovek

Нещо не става много ясно точно какво казваш? "а диагнозите и здравната каса - защо всички, ние пациентите плащаме?" - е кой да плаща? Партията ли? Седни насаме със себе си и си изчисти и подреди мислите, сетне ела пак и кажи точно каквото искаш да кажеш. В противен случай съм склонен да си мисля, че си сериозен пациент, ако ме разбираш.

АБЕ ИДИОТ НАЛИ ПЛАЩАШ ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА ЗДРАВНИ ОСИГУРВКИ+? Е, КОГА ТИ СЛОЖАТ НЕКАЧЕСТВЕНА ДИАГНОЗА ИЛИ КЪСНА - ТОГАВА - ТИ ВЕЧЕ ВЕДНЪЖ СИ ПЛАТИЛ НА КАСАТА И ВТОРИ ПЪТ НАД 3000ЛЕВА МИНИМУМ НА РЪКА НА ДОКТОРА - ПА АКО ЖИВЕЕШ - ЖИВЕЙ!!?? ИДИОТ - ТОГАВА ПЛАЩАШ И НАДПЛАЩАШ! ЩО ЗАКРЕТЕНИ ИМА ТУК ВЪВ ФОРУМА - ОМРЪЗНА МИ ОТ ДУПЕДАВЦИ! ДА МУ МИСЛИМЕ НИЕ ПАЦИЕНТИТЕ! ЯВНО - ЧОВЕК -АКО СИ ТАКЪВ - СИГУРНО СИ ЛЕКАР И МНОГО БОГАТ С ДОСТА ИМОТИ?????

Те колите може да са на по-нахалните пациенти, бре лумпен. На паркинга на нашата болница всички джипове са с такъв произход. А е по нормално 60 годишен професор да кара хубава кола, отколкото 20 годишен футболист да сгази с Ауди момиче на пешеходна пътека със 110 км/ас

Дори и с причина ,не може да биеш човек бил той лекар,учител,майка,баща и т.н.!

БСП и ДПС ще разрешат да се бие при наличие на причина. За пример ДПС ще пуснат видеото, на което пребиха безпомощния пишман "убиец" на Доган. Само гледайте каква демокрация ще се възцари при управлението на тези "най- демократични" партии и ще си мечтаете за времето, когато ББ се разбираше по човешки с протестиращи и недоволни, включително и лекари.

даже пъхаше с неизмитите си ръце погача в устата на децата, но не слагаше в своята.

сега остава на образованието да сложат пак някой адвокат като даниел вълчев колко лесни им се виждат нещата като една седенка

Личната гинеколожка на семейство Йосифови-Станишеви ! ! Комунистическите калинки атакуват безспир вече двадесет и три години!

А Десислава Атанасова сигурно беше добър избор за министър на здравеопазването ... дама ,която имаше проблеми с алкохола и беше абсолютно некомпетентна що се касае до проблемите в здравеопазването. Изказването Ви е меко казано ГЛУПАВО

Я се субуди бе ,махморлук ,искаш и другите да са като теб ли?

Моля вА друарко, аз не съм сравнил никого! И що ма УбиждатИ?!?

Този израз Престъпно е да се бият лекари без причина (ако не е вестникарска "доработка" - което често се случва в някои медии) говори за готовността на д-р Андреева да поеме лично известно количество бой, ако е допуснала да има причина за това. Желая й от все сърце по-малко бой, ако може - никак, но като зная какво я очаква, едва ли ще й се размине ... А ако успее пък да изроди една по-добра система на българско медицинско обслужване ... Ама кой ли да я зачене ... Че и да я износи ...

Най-се радвам, че Министър на Външните работи ще бъде др. Ивайло Калфин, който, като кандидат-президент заяви: "Да си български патриот и българин- това значи да обичаш Русия!"

Всичко приемам,но Плугчиева -никагда.Една напълно оформена селяндурка/не селянка/,плазамодии в политиката,завършила горско стопанство. Е...не е за там.Орешарски , не е за теб.

А щото Орешарски е голям експерт-бандит изгонен от СДС,заради връзки с организираната престъпност

Престъпно е да се бият лекари без причина- Питам , това изказване на интелигентен и отговорен човек бъдещ министър ли е ?!? ..

...и при това е лекар, още първото и изказване е тъпо, незнам какъв министър ще бъде, дано да не съм прав, ама...

Частичката НЕ се пише отделно от глагола ЗНАМ. Тъпи бяха събираните - едната се усмихва за кратко време, а другата даже не беше адекватна.

Ся няма да бият лекарите, а болните ще мрат, заедно със здравите от мизерия и глад.

О, СВЕЩЕНИ НЕБЕСА! ТОВА НЕ Е ЛИ ВРЪЩАНЕ НА СИСТЕМАТА НА ГЕРБ - ТОЧНО ГИНЕКОЛОГ И ЕДНА АЛКОХОЛИЧКА И ЕДНА МНОГО ВЪЗРАСТНА КУКУВИЦА УНИЩОЖИХА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО! О, НЕБЕСА , О, НРАВИ, О ВРЕМЕНА - ОТНОВО И ОТНОВО КРЕТЕНИЗЪМ ! КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЕДИН ГИНЕКОЛОГ???? ТА МЕДИЦИНАТА НЕ Е БАНИЧАРНИЦА - ХИРУРЗИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ПРАКТИКУВАЩИ ЛЕКАРИ НЯМАТ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОМЯНА В ПОЛИТИКАТА НА МЕДИЦИНАТА - ЗАЩОТО - ЕЙ, ХОРА ВЛЕЗТЕ В АЛЕКСАНДРОВСКА - И ВИЖТЕ С КАКВИ СКЪПИ КОЛИ СЕ ВОЗЯТ ВСИЧКИ ЛЕКАРИТЕ - ОТКЪДЕ ИМАТ ТЕЗИ ПАРИ ? САМИТЕ БОЛНИ УМИРАТ БЕЗ ДА БЪДАТ ИЗЛЕКУВАНИ! НО ПАРИ - ПАРИТЕ БРАТЯ СА НЕЩО МНОГО ВАЖНО! ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НЕСАМО НА ЛЕКАРИТЕ НО И НА ПАЦИЕНТИТЕ - ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ВЗАИМЕН - ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ПОД ЗЕМЯТА НАПРАВЕНАТА ГРЕШКА! ЗАКОНОВИТЕ ПРОМЕНИ ТРЯБВА ДА ВАЖАТ И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ! ЗДРАВНАТА КАСА - ТОЧНО ТАКА - ЗДРАВНАТА КАСА - ТЯ ТРЯБВА ДА Е ПОД КОНТРОЛ ДИРЕКТЕН СЕ САМО ОТ ЛЕКАРСКИЯТ СЪЮЗ НО И ОТ ПАЦИЕНТСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ! ТА ТАКА - ГОСПОЖО КОМУНИСТ-ГИНЕКОЛОГ - КАК ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ С ВСИЧКИ ИДИОТЩИНИ КОИТО ОСТАВИ ГЕРБ - И ОСОБЕНО ПОСЛЕДНАТА АЛКОХОЛНА МИНИСТЪРКА!?

А четиримата министри ,палаши на буда,сменени за 3 години,пълни приказки лееха и вкараха системата в реанимацията,по оценка на служебния здравен министер.Олигофрени бранят насрНИТЕ БОКОВИ прашки.