17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако разпуснат МВР престъпността ще намалее. КАТ са най-безполезната структура. Даже и стълба да ти потрябва, няма да ти донесат.

По родна традиция на МВР виновни в КАТ-Бургас няма, там всички са доблестни и честни и живеят скромно от заплата. На нито един семействата не са и чували за паралелен частен бизнес, търговия с крадени вещи и особено части на автомобили, един няма дето си е купил апартамент за над 100 000 евро спестени от скромните заплати. Истински цветя са. В Бургас и региона няма гонки, насилие и агресия на мутри по пътищата, КАТ милеят и опазват сигурността, като камери и патрули поставят на извънградки път, с ограда на промишлено предприятие, без жива душица наоколо, но за сметка на поставено ограничение от 40км/ч. КАТ-Бургас има началство за пример - най-вероятно са крайно изненадани от случващото се. Нито за знаели, чували, виждали нередности от служителите, нито са предполагали, не са допускали, че е възможно, упражнявали са контрол и ... следва да ги повишат.

Нормално за Бълхария! Няма Правителство няма Народно събрание няма закони. има 240 охранени дупетати които мислят само за пари и далавери. да се оправи тази държава трябва да се обяви военно положение никакви прокуратури и експресни съдилища .

Е, нали КАТ ги регистрира? Те слепи ли са?

те са на %

За да няма корупция, трябва системата да е така направена, че да не позволява корупция. Да кажеш, че сегашните КАТаджии са корумпирани, а следващите ще бъдат честни е наивно. Човек затова е човек, защото се изкушава. Та не мога да повярвам, че при съвременните компютри и интернет не може да се направи система, която автоматично без човешки фактор да проследява и хваща такива коли.

"номерата на рамите на двигателите на автомобили"

При нашият случай КАТ- София на Дървеница регистрираха откраднат автомобил без да им мигне окото,че в представените документи от Италия е посочен автомобил с посочен несъществуващ модел.Представихме и документ от АУТО-Италия,че е така, прокурора май беше взел някой лев ,защото държа делото 6 години срещу неизвестен автор, не се и опита да види кой е катаджията регистрирал колата и накрая ни върнаха един плесенясал и мухлясъл пробит кемпер- беше престоял 6 години в Жандармерията на Враня.Ние открихме автомобила след кражбата тъй,като 4 РУП и СДВР се оказаха некадърни, но имаме глупоста да им кажем къде е и те да го вземат и държат 6 години.Толкова изоглавена и корумпирана прокуратура сигур няма и в Сомалия.После този прокурор по нашият случай беше издигнат и участваше в проверката за чекмеджето на ББ, като там споко отсъди,че всичко си е наред и няма данни за пари и злато. Вече може да са го дигнали и в Апелативна и когато реши нещо в полза на айдуците тогава управляващите крадци ще ни кажат " Ето и прокуратурата реши така, а вие сте тъпаци прости"

A стига бе? Как ги открихте, сериозна спец операция. Сега ще отчетем дейността и ще сложим други на тяхно място със същият профил, нали така?

само в булгаристан Не сумират присъдите само в булгаристан престъпника има бонус споразумение за всички злини е виновен корумпирания бг съд

Не е съда приятелю, партиите са. Те дават тази опция на съда. Само да сменят няколко изречения в законите и всичко се променя. Те това е татковината.

Срига глупости! Само в САЩ комулират присъдите и това е чутовна глупост. При нас го имаше, но поряди непригосността си беше отменено. Примерно чивек откраднал 10 водомера шеще да лежи комулативно до живот. Безкрайна тъпотия е това!

Я се върни да прочетеш статията за добавените 6 години присъда на скорошна Нобелова лауреатка.

да арестува целия КАТ Бургас. Сега ще се правят на малоумни , подведоха ни !

Абсолютно невъзможно е да регистрираш крадена кола, още по-малко люксозна, без съдействие отвътре.

Е, лесно е. Проверяват при кой/кои служители е извършена регистрацията и после проверяват какви други луксозни возила са регистрирали същите служители за година или две назад. После се издирват и проверяват въпросните возила. Проверяват се също лизингодателите и застрахователите. Ама нашите алкохолици в униформи ще потулят и тоя случай. Мързи ги. Пък и не могат.

Скоро ще ги пуснат. Накрая ще се окаже, че не могат да докажат обвиненията и всичко ще си дойде на мястото.

ЗЕМЯТА НА ДЕДИТЕ НИ!!! ЗЕМЯТА, НАПОЕНА С ЛАЙНАТА НА БОТЕВ И НА ЛЕВСКИ!!!!

Е туй как без договор за покупко-продажба и без сделка при нотариус?

с фактура от автокъща във германия?

Фактурите имат номера номерата се проследяват on-line дали са истински. Автокъщите не са виртуални, а реални и работещо законосъобразно. Пак трябва сделка, пак договор.

Лично мнение В тая далавера няма нито един полицай замесен учителките от близката детска градина са

Целия КАТ Бургас е за закриване, това е мястото където най-много чакаш за регистриране на кола, дори повече от София. Ако минеш за ден е някакъв уникален късмет! През 2 часа имат почивки, цял ден нищо не правят.

Абсолютно вярно! Човек трябва да излезе в отпуска няколко дни, че не знае кога ще мине. И първо те гледат в ръцете! Да, за КАТ Бургас!

А тези които са им помагали в милицията няма ли да ги хванат? Или залагаме, че в КАТ работят само амеби които нямат идея какво правят? Те и двете са валидни опции, но все пак ... като става дума за схеми са доста хитри.

Оченцата не е ли замесен?

Това няма как да е ставало без вътрешен човек в КАТ ;)