Шестима убити и двама тежко ранени при стрелба в южногермански град

Работи се по версия за разчистване на лични сметки - убиецът се е познавал с някои от жертвите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германски гражданин ама като нищо е с брада и се казва мохамед.

Това е Мохамед от Мюмюнхен.

И на тия им дотегна версията за Душевноболния

Хамерика от преди 150 години.

Ако извършителят беше бял германце, вече щяха да са му показали снимката навсякъде, а можеше дори да са взели интервю с началната му учителка, която да обяснява колко добър ученик е бил. Да, ама не - мангали и ги крият.

Само им кажете имената ид разберем какви са.

публикува имента на убиеца и баща му, Адриан С. и Клаус С. Чисти арийци, по- точно шваби от Швабенлендле :-P

Нали такива неща ставаха само в България и единственото спасение беше "Терминал 2"?!

Много бъркаш , тук не се използват огнестрелни оръжия а сечива защото сме далеч от тяхното ниво - културно и технически.

Новите германци не пропускат да ни покажат как Германия заприличва на дупките откъдето са дошли.

... "По първоначални сведения задържаният, който е германски гражданин" ... Кажете името, тогава ще ви кажем какъв гражданин е. То и в чужбина золумите масово ги правят едни "български граждани", ама ... хайде да не продължавам, за да не бъда обвинен в расизъм, че модератора е много строг :). А като цяло, какво ни засяга нас това - и преди година в Нови Искър стана подобно нещо. Но в България. Утре може би ще ни осведомите по колко върви зарзавата в Кирибати и как върви преброяването на лешоядите на Остров Тамбукту.

как да ти кажат, като и полицията на пресконференцията не казва. Явно е потомствен германец с легално разрешително за оръжие. Такова се вади много трудно. Превъртяла му е шайбата, за да засреля родителите си.

Инженерче

В случая не говоря за дир-а. Говоря за политкоректните медии. Въпреки, че колкото повече подробности излизат, толкова повече и аз съм склонен да вярвам, че е немец. Човека е имал разрешително за спортна стрелба и законно притежавано оръжие, което, да се вземе в Германия е много трудно. Четох в немския фокус, че е застрелял майка си, баща си и още четирима близки и сам се е предал. Ченгетата гледат на случая като фамилна драма. Но за мен такива трябва да бъдат изстипосвани на първа страница, с имена и снимки. По този начин само мисълта, че всички ще ги знаят може да е възпираща за подобен акт. И ако на година поне един потенциален убиец бъде спрян така, си струва!

Ами не е трудно да се извади разрешително, всъщност е много лесно. Иска се да си пълнолетен и неосъждан като за начало. После адресна регистрация и една година членство в стрелковия клуб - таксата в клуба е между 50 и 200 евро на година. Първо като член имаш веднага право на „малко разрешително“ - то е за носене на газов извън дома. След година можеш да подадеш молба за „голямо разрешително“ (точно така се казват) и в молбата пишеш обосновка за какво ти е, като „интерес към стрелбата и огнестрелните оръжия“ е достатъчна обосновка. Съответно с разрешителното ти се издава карта, в която можеш да впишеш до 5 оръжия - като я напълниш и искаш още можеш да изискаш друга и да регистрираш още.

Шестима убити и двама тежко ранени при стрелба в южногермански град Кажете само това мюсюлмани ли са?

досега и имената да са им постнали

Цитат :Рот ам Зее се намира на около 170 км северозападно от град Мюнхен. Rot am See се намира в провинция Баден-Вюртемберг и е на 110 км от Щутгарт.

Не става ясно защо въобще се споменава Мюнхен, който се намира в Бавария.

ами защото има много българи в Мюнхен, и да почнат да се тревожат близките им...

Какво значи южногермански град? Тогава, какво означава южноамерикански град? Южнобългарски град? Или да речем южноварненски квартал?

това означава че в него живеят южногермански граждани с югоизточен ци-ган-ски произход!

0

Баворците са селяните на Германия, не се учудвам.

клатикурец който е винаги лузера

Само дето това е в Баден Вюртенберг. Ама то за българския селянин е едно и също...

По данни на пресата стрелецът е на 26 години, има разрешително да притежава оръжие, тренирал спортна стрелба. Сред убитите са майка му и баща му. Der Tatort: das Gasthaus „Deutscher Kaiser. Die Toten: drei Männer (36, 65, 69 Jahre) und drei Frauen (36, 56, 62 Jahre). Der Vater und die Mutter des Todesschützen sollen unter den Toten sein.

Немски гражданин равносилно ли е на немец? По същата аналогия, би следвало да се отразява в медиите, че примерно български гражданин, не БЪЛГАРИН е направил нещоси, някъдеси .... Анадънмо "български" подлоги....

"...версията, че той е действал сам.." Неговите аркадаши в полицията замазват положението!!!

Тия западняци откачиха като американците стрелят се на поразия.

Немският гражданин от тюркски произход ли е? Не е могъл да събере зестрата за булката, или?

от едно семейство,айде кажете кой германец прави по 6 деца,меркел,микрон и сорос трябва да бъдат разчлененеи че вкараха тая чалмалийска зараза тука,отделно евреите подпомогнали турците да ни завладеят

Тя просто продължава нечие дело. Един навремето дето е властвал начлото на 40те е презирал християнството и е считал исляма за мъжка религия. Вземи прочети за мюсюлманските поделения на СС. И аз не можех да го повярвам, но е факт. Както е и факт, че вермахтът е помагал за възстановяване на съборени от съюзническите войски джамии.

А името му как е? Има ли име?

Ан Гал.

охлюва при вас пак не можа да изпревари костенурката,защо винаги едни такива новини за които се предполага че са свързани със чалми винаги закъсняват,а такива недоказани като отравянето на някакъв търговец от руснаци винаги е на първо място

Както и за руските "шпиони" дето "шпионирали " изборите и енергетиката ...ха-ха-ха...пиши ги и двете живи-умрели...шменти-капели...

"Германски гражданин", от Косово, може би.

"По първоначални сведения задържаният, който е германски гражданин" А по народност какъв е? Че вече при такива новини едни съмнения почват да напират в мен.