17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек от всеки китаец по 2 долара. Бълха ги ухапала.

Ами тези пазари в Китай трябва да се забранят и запалят с напалм за да няма повече нови разпространение на подобни вируси! Така трябва да стане и с другите държави,където има подобни пазари,защото повечето зарази и пандемии са тръгвали точно от такива тържища! Сега Китай ще плати огромна цена за този вирус,лошото е,че и преди тези неща са се случвали там и не са си взели забележка!

11/1,4=? Не може, но се изказваме

Шест бяха преди няколко и когато написах за допълнителните пари, постът ми беше изтрит. Моля Дир, не ме правете герой.

Как пък някой такъв вирус не тръгна от Швейцария, Виена, пък дори и от бедна България. Ония жълтите там са примитиви, хранещи се с чорба от прилепи, месо от умрели кучета и подобни гадости.

Изпуснахте го от лаба. Сега друг да ви оправя бакиите. А кога клонирахте хора се гордяхте. После вкарвахте в затвора. Сега пак същото.

Май наистина са си правили експерименти. Индийците публикувана че са вкарали 4 гена от ХИВ 1 във вируса. Може да са искали да направят ваксина срещу хив, но се е получила друга работа. В науката нещата не стават с крадене и пропускане на детайлите.

"Китайските власти са похарчили досега 41 милиарда юана (близо 5,87 милиарда долара) за борба с новия коронавирус," Какви са прости борбата с вируса е лесна. Аз за две стотинки ще го преборя. Слагаш го в една тенджера с вода кипваш водата и е преборен. Трудното е да пребориш болестта която вируса причинява в нашите тела.

Много странен ход направиха китайските власти. Валутните резерви на Китай на 31 януари 2020 година спрямо 31 декември 2019 година са се увеличили с 7,5 милиарда долара. Това по време на истерията, която провеждат в страната си и мобилизация на повече 12 хиляди военни медици.