17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден Усрайна показва че е терористична държава.

Не. Обикновени нацисти.

фашистки укротетористи.

Бързат, че 27-ми идва......

Краят на ФАЩ и НАТО е много близък, почти на една ръка разстояние. То се знаеше, че ще се стигне до война, но спокойно, супер звуковите ракети на Русия ще ликвидират враговете за броени минути, така че няма да има проточване с месеци и години, както през Втората световна война. Сега нещата ще свършат светкавично бързо - Русия ще ликвидира командването на НАТО, ще им свали всички сателити, подводни кабели и всичко това ще трае минути.

Ами освободиха азовските фашаги, и ето - те са специалисти по изтребване на цивилни.

Мечтай.

Следя отблизо и униан и русвесна. При последните може да се видят и останки от снарядите, и е обявен и калибъра 155 мм НАТО стандарт. В УНИАН пише само - руските терористи отново обстрелваха Донецк и убиха шестима човека. Старая се да не вземам страна, но това да стреляш по град, който напълно контролираш е ... меко казано ... нелогично.

Нацвъкаха Украйна с гробове и сега реват че и тях ги почнаха… Не беше трудно да се предвиди… Идиотът в Кремъл беше заслепен от “успеха” в Крим! И заточи дъъълги лиги - алчен до безумие! Донбас - Харков - Киев - на Нуй !!!

руснаците са божи кравички , що правят на ЧУЖДА ЗЕМЯ , ГАДОВЕ,КРАДЦИ НА ТЕНДЖЕРИ ,ИЗНАСИЛВАЧИ И ЗАВИСТНИЦИ.

Масква !!!

тИ НА КВО СИ или пръцуцата ти е свършила

Недей така с лошо! Ами ако САЩ извикат капитан Америка, Айрънмен и Супермен?!? Аз ли после да опрвям бакиите на Императора?!? Те така се свалят сателити! Ако това чудо го думнеш горе, ще има толкова отломки, че по тази траектория можеш да забравиш за космически полети! Това е само едно от нещата. За хипер-дупер-мупер ракетите ... е, добри са, но могат да бъдат неутрализирани. И последно, но не и най-маловажно - не си пожелавай такова нещо, защото тогава хлебарките ще се смеят на нашата глупост!

Украински терористи

укрите започнаха да сплашват заради референдума... тресе ги ужас

Наистина искат да сринат Европа. А че не им пука за Украйна е видимо. Проблема е, че до няколко дни ракетките няма да падат на територията на Укрия, ще падат на територията на Русия. След това сме в ръцете на Вселената на къде ще завее вятъра. Нацистите от Канада и САЩ се наиграха този път. А Европодлогите и Давос шефовете им да се готвят и да се окопават в бункерите.. Те си знаят и са си предвидили подземни градове. Това, което не са предвидили е, че на повърхността ще има оцелели, които ще ги чакат с нетърпение да изпълзят от бункерите.:)

Как си въобразява Русия, че ще управлява анексирани територии в Украйна. Нормален живот ли ще има там. Кой ще иска да населява подобни места. Как ще работят администрация, кметове, и всякакви други управленски структури. Путкин си сложи таралеж в гащите. Май си го търси чевръст...украински, е, ще си го намери.

Още ли искат референдум и РФ ?

Почакайте да минат референдумите Всичко ще се Калиброва

мрете рашкии свини!!!

jingiby

По принцип руснаците обстрелват с ракети ежедневно различни украински градове и там постоянно има жертви. Украинците го правят по-рядко, но е факт, че желанието за мъст замъглява съзнанието на човека. Ясно е, че това е нещо като гражданска война. Путлер отприщи това братоубийство и е редно да си тегли куршума, а не да плаши Земято с унищожение...

Оди копай на къро, не се опитвай да мислиш как държава с милиони население и най-много ресурси на Планетата на едно място как щяла да се оправя. Ти мисли как ще овкусяваш радиоактивната супичка от копривка и светещите картофи.

Явно заплахите със затвор да не се гласува на референдума не са били достатъчни и са решили да пратят и малко "американска демокрация". Путин и Русия може да са лоши, но само отрепки могат да защитават Украйна с този Зелен боклук начело и политиката, която води. "Слава Украина", а боклуци? Това лафче на Бандера е като Хайл Хитлер на немците, но всеки трети идиот го използва

Значи признаваш Донецк за руски град.

Това укрите са гадно племе! А режима на Зеленски е фашистки терористичен режим! Да ги думка Путин с бомбата че да миряса Европа!

Дир-а, самосезирайте се. Този боклук е за затвор.

Да ама Путин думка по своите както се вижда.А обвинява украинците

Мосю Балкански ... те в Донецк са така от осем години вече! Просто сега украинците получиха играчки, които могат да стрелят от далече и са брутално точни. Точно и поради тази причина украинците няма никакво извинение за подобни удари. В едно сте прав - чужда държава няма работа в управлението на Украйна! Нима Путин си няма територии? Най-големият кошмар за ЕС щеше да е да вземе Украйна във вида и преди 24-и февруари. Без Крим щяха да видят НАТО през крив макарон, а издевателствата над хората от Донбас щяха да им струват скъпо! Отделно ЕС нямаше да имат никакво основание за блокиране на руските авоари в техните банки. ЕС щяха да получат една корумпирана държава и още 40 милиона гърла за хранене! Битешон! Сега?!? Сега има само трупове и мизерия!

Руснаците си патят от наивността и добротата си. В началото САЩ заявиха, че НАТО няма да се намесва в Украйна, но излъгаха и почнаха да я тъпчат с оръжия и наемници. САЩ откраднаха от Русия 300 милиарда във валута и злато, санкции и още куп поразии, а в същото време руснаците лекуваха техните пленен наемници, храниха и накрая ги пуснаха. Християнството повелява човек да прави така, да постъпва човешки, докато украинците се гавриха, осакатяваха и избиваха руските пленници. Тази руска доброта, обаче не трябва да се проявява на война, защото виждате, че западната демокрация е пълна измишльотина, лъжа и цинизъм, при който на доброто се отвръща със зло.

и на тигани,и ядат деца за закуска;)Един първолак би се засрамил и не би написал толкова елементарен пост като твоя...Козяци,какво да ги правиш...

Вече се очаква Шуткин да избомби и реактор на АЕЦ Запорожие и да обвини Украйна! Изтъркани кагебейски номера!

Като още се лигавят с тъпите хохли.

В Украйна, както и във всяка една нормална държава, 95% от хората са си нормални и искат мир и спокойствие! Нищо друго. Но има едни 5%, които са алчни за власт и биха били готови на всичко, за да я получат. Отделно една философия, която беше позабравена проби път там. Сега им яде главата. Лошото е, че тия 5% няма да идат на фронта, а ще пратят някой от останалите 95%. Както и в Русия, между другото! Няма да пратят Медведев с пушката я(не, че ще е голяма загуба)?

Шило

Я, почнахте нещо да пишете и за зверствата на укрите? Сега, разбира ли се, що все пак руснаците влязоха в тези територии?

Ама ти си доказан простьо. За кво да бомби аец дето е в ръцете му и после да се чуди как да го ремонтира?!?

Ей боклук, нали знаеш, че ще има възмездие.

предишните осем години защо Франс прес и др. подобни ни съобщаваха такива новини, а геноцида в Донецк си вървеше скришом? Въпросът ми е реторичен, макар че със сигурност Бае Ганя и др. тролетарият ще се изсерат по-долу по темата.

Ако Украйна печели защо забранява на студентите да напускат страната?

сега що няма вой до небесата? Що няма санкции за украйна? Що няма да се надпреварвате да снабдявате Русия с оръжие? Що не отпускате милиарди евраци на Русия сега, а? Преди осем години, когато украинските нацисти избиваха мирни жители и деца, пак нямаше впй и санкции. Аааа, ясно те тез' умрелите не са 'ора..... Дейба тоз' "еднакъв" аршин, дейба.....

Приятелския огън е натовски патент.

зеленият наркоман не спира да плещи, че щял да освобождава Донбас и същевременно не спра да збива мирни хора там... Този не трябва да хаби въздуха на Земята.

Винаги сме знаели. Защото са индустриалните зони на Украйна и руснаците се полакомиха за тях.

Нали НАТО твърдяха, че техните оръжия не УБИВАТ мирно и цивилно население? Стреляно е с 155м гаубица, която е доставена от Европа. Как никой не разбра, че тази война няма да приключи с наливане на бензин в огъня. Всички действат, като ретардиали чичаци през 15ти век.

,,руската доброта” освен ,че я видяхме в Буча и сега в Изюм ами я и изпитваме на гърба си от стотици години насам.Особено последните станаха много тежки. Дано ги удавят в кръв братята украинци ,,добрите руски главорези”

За това САЩ го играят дистанционно. Ма настъпиха мотиката. За да спреш атака от хиперзвукови ракети в клъстер тря имаш плазмен щит. Дори да има прототипи на такова оръжие, САЩ не могат да го скалират до степен да защитят държавата си. А сателити се свалят. Четете повечко преди да дрънкате.

Антоний Гълъбов и Васко Начев депутата от Демократична България внезапно умряха защото бяха ваксинирани. За съжаление още депутати от Демократична България са ваксинирани и ще умрат скоро. Това е положението с ваксините .

Няма по-големи изроди от украинците. Изтребиха собствения си народ заради благополучието на шепа продажни изверги.

Благодаря, че ни каза истината!!!

Путин тероризира Донецк предреферендумно

Преди всичко сме българи. Или племе сме. Май второто сме. Щом защитаваме тази ненормална война на Путя. И Китай каза на този нещастник от Кремъл да прекрати войната. И от Индия му заявиха същото. Колкото до една голяма част от българите, това са промити мозъци, щом защитават безумието случващото се в Украйна. И после реват защо имало инфлация, а животът бил гаден, отвратителен.