17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спасили са му живота! Ако беше влязъл и му бяха дали Ремдисивир да е пътник. После ще му дадат успокоително, защото от Ремдисивир ще получава халюцинации и ще започва да буйства. Сърдечният му ритъм пада допълнително от успокоителното, получава още по-тежка брадикардия. бъбреците отказват да функционират и белите дробове се пълнят с вода. Дори да няма пневмония той ще я получи изкуствено с този медикамент. Това е страничен ефект на Ремдисивир... За какво са ви тези болници бе хора?! Там сега ви убиват съзнателно!!!

Двама познати така се лекуваха по 15 дни със супички и единия умря, другият едвам го приеха в болница и след 20 дена на кислород оцеля. Без болнично лечение си пътник, а ти тука се прави на професор и убивай хора.

Да ги карат в рафи.

Не разбирам как информационно обслужване бързо създаде ваксинационен паспорт, а една система с налични легла по болниците не създават. Хората кръг в линейките, а след това Ковид им е виновен. За всички Ковид смъртни случай е виновна системата!

В разпадащата ни се държава всичко е възможно, затова човек трябва да е борбен и да си търси правата! Добре, че не съм доктор от Бърза Помощ, обаче ако бях просто няма как да ме накарат да обикалям 3 часа с пациент болниците! Още първата болница ще ги взривя, ще звъня на дежурен прокурор, телевизии, министерството, ще искам да слезне директорът на Болницата и най важното ще искам писмен отказа и свидетели! Ако пациентът вземе, че умре ще ги съдя до дупка!!! Изродите в родината трябва да се гонят и да им се разказва играта, да им стане ясно, че няма да стане тяхното! Да, ясно ми е, че повечето хора са мирни и тихи, културни и се опитват с добро, обаче нещата минават всякакви граници и издевателстват над лекарите от Бърза Помощ, да не говорим за пациентите продължават, а ние като статистици седим и само отчитаме смъртните случай на безхаберие, действия трябват! Като не може с добро ще има тояги. Хора събудете се!

Моят съвет към докторите от Бърза Помощ, искайте писмен отказ, след като всички болници ви откажат, директно карайте линейката към здравното министерство пред главния ВХОД, пускате сирената на МАКС и искате да дойде министърът. Докато не дойде тъпото парче и не ви реши проблема, седите и не мърддате от там! А и се обадете на телевизиите, те само това чакат, хранят се от омраза, разделение и ШОУ, обаче в случая ще са полезни!

сравнително често се случва и то през повече болници, че и накрая връщане в къщи, където някои умират до един два дни

Глупаците все още не могат да разберат защо така нареченото грипче е проблем, поради които дори най - развитите и демократични общества, понеже са малаумни, губят милиарди, въвеждат невиждани от втората световна може би ограничения на свободите на хората, а понякога и нарушават закона. Много е просто парапитеци, проблемът е, че ако при грипа хоспитализациите са под 1 процент, тук гонят 10,а 2 - 3 процента са тежките случай, и няма здравна система в света еле пък нашата, която да издържи това. И 20 ковид болници да се направят няма достатъчно лекари и сестри, тза да обърнат внимание на хората. То бава бава да си ползваш мозака като маймуна, а иначе за човекоподобните които населяват тази красива земя, която сме превърнали в кочина, никой не иска да Ви контролира, внищетата и мизерията която 90% от нас живеят е достатъчна, всеки ден малоумни катастрофи, бетови скандали, алкохолизъм, курволяци и тотална деградация на цялото общество, без ценности, морал и идеал.Важното е да се наплюскаме, да хушим цигари и да лющим долнокачествен алкохол в уж ресторанти, в които 90 процента от персонала не знае даже кот коя страна се сервира, а това, че децата вече 3 години не учат не ни ебе, то няма и смес л като телевизиите прокламират, че да си батка или евтина курва е върха на успеха.

За година и половина можеше да напавят болници за ковидддд

ти ли ще лекуваш в тая болница?

Идиотизирани българи. Черни балкански субекти. Лош материал балкански. Още колко хора трябва да измрат за да се осъзнаете метално? Ваксинирайте се! Няма друга алтернатива да се отървете от тази зараза.

Така е, за съжаление. Но Ганьо се оказва може би най-тъпата гъдулка в Европа. Цяло лято имаше на разположение, 4 вида ваксини и накрая какво стана? Дойде оня глупак Фигуранта и неговата група некадърници, омазаха цялата държава, вкл. ваксинацията и Ганя се опули октомври с няма и 20% ваксинирани. На Ганьо не му пука за икономика, образование, туризъм, здравеопазване, заетост и т.н. - пълно безхаберие. И какво очаквахте? Мре населението, а Европа ни се чуди на акъла. Дори страни като Иран, Черна гора, Сев. Македония, Румъния са по- напред от нас! Пълен срам!

Пуснете употребата на Ивермектин и Бронхексин и всичко ще си дойде на място. . Случайно да се чудите как Индуя си оправи положението без ваксини ?

Неразбираемо е защо толкова много българи умират в български болници. В Европа не е така.

Легла има, персонал няма. Толупа изгони всички сестри в Германия.

т.е. сега го отнасят спешните екипи защото масата добитък реши, че няма да се ваксинира. Ами ако изборът е ваш - следва, че и отговорността за лечението също.... домашно лечение докато организмът ви се пребори.

Когато мога да осъдя компанията произвела ваксината за нежелани реакции, или заразяване след ваксинация, ще се ваксинирам. . А на кого е отговорноста за ваксинираните заразени?

какво ти пречи да го нашравиш?

Ако прочетеш листовката дори на аспирина, ще видиш, че и там има куп рискове за това и онова. Можеш ли да осъдиш някого?

За останалите хапчета не ме държат отговорен, че не съм ги пил.

за тези кой те държи?

успех с осъждането на компания за странични ефекти от единичен случай.... слез на земята и иизлез от филма. Също няма ваксина, която да ти гарантира, че няма да се заразиш 100% - ваксината не е лекарство - тва зависи от твоята имунна система. Ваксината е масова превенция, а не индивидуално лечение.

25% в България са ваксинирани. 15% от приетите в болница са ваксинирани. Елементарна математика показва, че 60% от ваксинираните се разболяват.

от неваксинираните 100% ли се разболяват? И числата не са ти верни. Абе тъп трол.

ех тая математика - той още процентите не оправил, тръгнал да прави изказвания по теория на вероятностите... смях-.

Не са болни 60% от ваксинираните, а такава е вероятноста да се разболееш ако си ваксиниран. Това е според статистиката.

"Няма място за паника. Имаме необходимия брой болнични легла". Това заяви преди дни здравният министър д-р Стойчо Кацаров Още като го чух тоя трол знаех че или лъже или не е в час. Линейка с болен да обикаля цял ден или нощ а министъра да казва в национален ефир : всичко е под контрол е трагедия.

Виновен е закона. Като са го правили некъдърници такъв ще е резултата. Лошото е че си продавате гласовете за шепа сребърника и после се чудите защо е така.

Амиии възниква един логичен въпрос...не знаят ли медиците в линейката че дадена болница няма легла...няма ли комуникация между тези хора...ако знаят предварително в коя болница има свободни легла...ще спестят гориво и разкарването на пациента

Проблемите на здравната ни система започнаха с демокрацията, просто Ковида ги разкри в още по-голяма степен. Баща ми го разкарваха по болниците по този начин преди 20 години и го приеха в последната възможна, която можеше да извърши специфична кардиологична интервенция след като в отчаянието си предложихме подкуп на сестрите, за да стигнат до извода, че този човек следва да се хоспитализира при тях и да съберат спешен екип за операцията... И какво очаквате да е сега като нещата само са се влошили през годините?! Болниците се интересуват само как да усвоят повече пари от болните, изписват пътеки и лечения, които нямат връзка с реалността, но струват повече пари. Ковид пътеката също стана доходоносна, ама реално кой и как го лекуват е без начение, важни са парите от пътеката, на кого му пука дали ще излезе жив или в чувал?! Докато тези комерсиална система и незаинтересованост от резултата властват, така ще бъде... И никоя власт не намери сили да промени нещо... Затова и ковид статистиките изглеждат брутални, но каква е истината зад тях - само Всевишния знае...

Значи 6 болници отказали да вземат многото пари чак в седмта решили че им трябват? И като не им пука толкова защо не и приготвили чувала в първите още? За да си решим проблемите първо трябва да сме наясно кои са, после къде са и накрая защо са. Засега очевидно един от проблемите са твърде многото глупаци с достатъчно самочувствие за да раздават мнения и акъли. Навсякъде сте. И сте така защото това е изгодно на определени наши и чужди политици, а на останалите не им пречи.

Мангърчета шизофренни, ще лапате маркуча (по израза на Шизофреник Мангъров) на стълбите пред болницата май!

Който прочете статията, а не само заглавието, веднага разбира, че наистина проблем с леглата НЯМА. Има обаче сериозен проблем със Спешна помощ София. В 21 век те нямат интерактивен план с местонахождението на свободни легла, т.е. няма диспечер в Спешна помощ с актуална информация за разпределението на свободните легла в даден момент по софийските болници. Вместо това една линейка с екип, обикаля по болниците и проверява лично 3 часа???!!! Екип на Нова ги следва, без да ги пита в кой век живеят, че нямат бърз достъп до нужната им информация. Потрес от некадърност в Бърза помощ София, или целенасочено настройване срещу служебния министър е тази статия.

Статистиката е като "чашата с вода е наполовина пълна, или наполовита празна", кой както иска... Та и при глашатаите за поголовна ваксинация. Нека започват с: 15% от напълно ваксинираните са с повторна инфекция, 30% до 40% от тези с една игла също повтарят инфекцията. И тогава да продължат с общите цифри. И нека се даде акцент на драстичното нарушаване на добрата медицинска практика, като например, неспазването на условията за т.н. ваксини, при -20С и -70С, както и нарушаване на правилата на имунизационния протокол. Ваксина - само на клинично здрав човек! Ваксина не си прави при редица заболявания (има цял списък на МЗ за целта), както и в хода на повсеместна епидемия. Защо се допускат тези аномалии и кого обслужва тази нелогична еуфория на платени от фарма мафията родни трубадури...

ама ти въобще къде си ги чул тея неща - направи ли си труда да прочетеш нещо - -20 или - 70 градуса например са транспортни и депозитни температури - 24 часа преди употребя трябва да се преместав в среда с по-висока температура - ти мислиш ли как ще ти вкарат течност с -70 в мускола айнщайн? другото изясни си какво е клинично здрав ... със сигурност не му се правят амбулаторни тестове.

Няма да се набодем с ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ и то на НАША СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ.

Само ЛЪЖИ и ПРОПАГАНДА от медии и политици в последните 2 години.

Който не е работил в болница няма представа какво значи да няма свободни легла! Моля, такива лица да не коментират!

Който е лежал в болница знае какво представлявате. Засрамете се и не коментирайте. Моля.

На запад като няма места ги слагат в коридорите, но не ги оставят да умират пред входа на болницата. С други думи на първо място е човека.

Да и умират в коридорите! В коридорите легла няма на изток!

Боклук в Бяла престилка...

Шест кокошки съм заклала... Знам че няма нищо общо със случая.

Крайно време е да се определят обозначени места около болниците. И строго да се забрани сядането и лягането на стълбите пред входа. Прсонала в почивка да може спокойно да си пуши цигарите.

Някои хора явно чак сега разбират каква е ситуацията в страната, трябваше да се появи ковид, за да им светне. Този проблем не е от сега, така постъпиха с баба ми през 2017та, но в нашия случай имаше отказ от три болници (тя беше пострадала след падане, но имаше по принцип сърдечен проблем), на последната спирка с линейката лекарят най-сериозно каза, че тя така и така си е стара - беше на 81 год. - по-добре да я оставим вкъщи и да си я чакаме да умре. До този момент баба ми си беше добре и си имаше бистър ум, в момента обаче в който чу тези думи тя отказа да се храни, гледаше в тавана и когато се опитвахме да я накараме да общува, да яде и т.н. в очите й имаше сълзи. Не даваше ни да я храним, ни да я преместим, вече не говореше, заинати се и умря след две седмици.

Тъпите пенсии не искат да се ваксинират и се тъпчат в магазините без маски и основно заради тях страдат всички. Те пълнят болниците и надуват статистиката за умрели.

Частни боници НЕ ни трябват.. Да си търсят БОГАТИ клиенти... Токуда и Семир Абумелих са по- големи ИЗМАМНИЦИИ и от Цветан Всилев... Вместо да си търсят БОГАТИ клиенти от чужбина, както правят турците в Турция, тия- Токуда искат да ОТКРАДНАТ клиентите на ДЪржавните болници и да ФАЛИРАТ Здравната каса и България... Араби и турци в БЪлгария = МОШЕНИЦИ, измамници

Трябва да питат дали е ваксиниран пациента. Ако не, чао. След като не вярва на медицината, в къщи на чайчета.

Не я приемат защото ще умре всеки момент. Болниците нямат полза от такива пациенти. Искат да вземат пътеката ,после ще убият пациента за да освободят леглото. Има заповед пенсионерите да се избиват в Ковид отделенията защото нямало пари за пенсии.

Ситуацията е абсолютно извън контрол, дори не ми се мисли в малките градове какво е! Кацарски трябва да понесе лична отговорност за този огромен провал. Цялото т.нар. служебно "управление" загуби цяло лято в реваншизъм и спешно реорганизиране на парите към "правилните" фирми от кръга им. Все едно не беше ясно какво ще се случи от 4 вълна, ама кинтите на ББР им бяха по-спешни. Изроди.

Няма какво да го мислиш, ситуацията в малките градове е известна от години. Последните 2 години над 10 болници в малките населени места бяха закрити заради липса на лекар или на пари. Само не ми е ясно що намесваш Кацаров, като това е на Прост Бою работата, работата, работата.

Тежко болните се приемат само ако направят 50 лицеви опори за една минута! Може и десет коремни набирания на лост. Това е "новото нормално" в страната на Мунчо!

Що да е ново? Това си е здравната система, завещана от Боко. От Боково време си умираха пред болниците и явно трябва да мине доста време преди да се оправят последиците от на Боко работата, работата, работата.

На Мангъров ги карайте за чайче....

Според теб и на болните ли вече трябва да им искат сертификати за ваксинация?! Първо от спешната помощ трябва да започнат да отказват да обслужват такива, които не плащат здравни осигуровки (като повечето цигани например), но веднага разни НПО-та ще ревнат, че това било "дискриминация", и ще осъдят България в така нареченият европейски съд по правата на човека (ЕСПЧ)! Така че може би тези болни да ги карат при съответните "правозащитни" НПО-та (като БХК например!) или в сградата на ЕСПЧ в Брюксел!

Всеки народ заслужава съдбата си. България също не е изключение.

Ако няма легла, карайте ги в президенството. Да им се радват

Та защо им са болнични легла, нали българина е безсмъртен и за това и не иска да се ваксинира. Да си стоят в къщи и да се лекуват с чесън.

Да благодарим на другаря Радев за адекватните, навременни и успешни действия на неговото правителство. Слава!!! Вечна слава

Докато малоумниците не започнат да се васкинират ще си живеем така, затворени, с милион ограничения! Ваксинирайте се бе хора, за всички ни ще е по-добре. В Холандия хората си жиивеят свободно, без Ковид и всичко работи, защото огромна част от населението е ваксинирана. До кога Ганьо ще е по-учен и умен от научно доказани факти на специалисти и светила в тази област!

Мая, дай им пример и с Испания, там заразените са 40 на 100 000. Е, при нас подгонихме почти 800. Ама там са по-прости, но си направиха много сериозни поуки, след онази първа вълна. А ние така ще чакаме пред болниците и ще умираме.

Централен регистър и диспечинг ще реши проблема.

Аз предлагам към регистър и диспечър да се добави и лотария. Ако има 10 човека за 2 легла да се тегли жребий кой да го лекуват ( живее), както е при детските градини (приема). Така всички ще са си спокойни. Като има твърде много болни и малко легла трябва да има някакъв ред.

Направи го! Първо за майкати

Нека нека. По възможност да я изпишат днес!

а за скъсан менискус колко се чака? за един тюфлек питам

А Мунча що не е дошел пред болницата да направи 50 лицеви опори?

Министъра каза, че няма проблеми! Слушайте човека и ще илядите!!! Проблеми има единствено, когато друг управлява. Фокусирайте се върху това!

Много е трудно да се направи в днешно време електронна система, която да казва наличните 20-тина спешни легла, в наличните 10-тина болници. За хунтата радиваци, които знаят само мърсотии и лицеви опори да правят, всичко е трудно.

А гербаджиите, като управляваха 12 години, защо не го направиха?!

Много е просто - документира се кой къде е отказал, после уволнение и отнемане на лекарските права за 10 години или до живот, ако не е престъпление.За болницата - разследване, при повторение на случая се отнема лиценза.Само със свиреп терор могат да се вкарат в нормата тия изроди.

Аз предлагам да влезеш в някоя от 6-те болници да поработиш като санитар,та да видиш какво би станало като ги уволнят! Много сте професорите, ама идея си нямате, че няма хора! Няма лекари, няма сестри, няма санитари. Проблемът не е броят на леглата.

Лъжат шефовете на болниците. Отказите за прием са от около 30 години, не са започнали с корона вируса. Да ги питам тези болници с чии пари са правени? Да откажеш прием не следва ли да е престъпление? Виждат жената на 70 години и си казват а тая не искам да умре тука. ПП. Прокуратурата няма ли в този държава за да разследва цензурата на Дир и блокираните адреси? Само съд може да нареди блокиране на адрес!

"отказ на прием на болен може да се случи само при липса на свободни легла." Друг път! Като не им хареса някой случай - твърде възрастен, твърде усложнен, твърде рисков - и не го приемат, за да не им се води умрял в тяхната болница.

Още не е пристигнала жената в болницата и....корона вирус. Това ,заключението на визуалния преглед ли е? Дано да се оправи.

Умнико, сигурно си е правила тест преди това...