Шест държави от ЕС готови да приемат мигрантите, блокирани до Лампедуза

Франция, Германия, Румъния, Португалия, Испания и Люксембург изразили желание да помогнат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оффф, Румъния и тя наредена на опашката. Румънските мангали просят из Западнала Гейропа, тя отворила обятия за милиарди африканци и арабски талибани...Това нещо, либерастията е голяма гнусотия, голяма.

Едно време май нямаше доброволчески спасителни екипи да обикалят самоотвержено около границите на варшавския и да чакат някой беглец да се появи, че да го обгрижат. Оставяха ги на кучетата и на мините и куршумите. При това, малцината преминали успешно дори не ги взимаха от лагерите направо в ЗападнаЕвропа, а трябваше да чакат визи за Аржентина, Южна Африка и пр., за Щатите- абсурд, само ако имаш роднина. И тогава нямаше и помен от протести или застъпничество за нашите бегълци. Защо бе, другари европейски левичари, такава избирателност в подхода?

Защо тогава Румъния връща в България имигрантите, минали границата.

Обаче това май е стара новина.

Защо партия подкрепяна от 40 процента гласоподаватели, което е половината народ да бъде наричана крайна десница.

Направо да отиват и да ги прибират от кораба щом им трябват.....И за какво чакаха тези държави толкова а не ги прибраха по рано?????

Предполагам всички знаят как се става "бежанец". Вземаш някаква гумена лодка, качвате се десетина кандидат-емигранти и изчаквате да се появи някой кораб наблизо. Спокойно, няма нужда да чакате дълго - те тези кораби минават начесто, по график на наблизо край брега. Та като видите че някой от тези кораби се появи, излизате в морето на максимум километър. Това отнема около час. Започвате да махате с ръце, един-двама е добре да скочат във водата и да пляскат с ръце и крака, като другите викат и клатят лодката. От кораба веднага спускат лодки, и ви прибират. След като кораба се понапълни, се изпраща съобщения до медиите че героично са спасени 150 мигранти от лапите на смъртта и политическите преследвания. След което се отива до някое пристанище в Италия, Малта или Испания и се разтоварва стоката. Така са 10 дни човек става от маймуна, много уважаван и обгрижван човек.

Сигурно е още по-просто - посредникът, на когото си платил, ти дава точен ден, час и място, където ще е корабът, и си гребеш направо към него. Колко е далече - колкото да стигнеш с плуване, ако се катурне лодката. Хайде да не се лъжем - не ги спасяват, а ги извозват. Ако ги спасяваха, щяха да ги връщат обратно на най-близкия бряг.

Пропуснал си само спукването на гумената лодка за по-голям драматизъм и за задължителната фотосесия, която завинаги запечатва героичното "спасяване" на поредните давещи се "страдалци". Сякаш някой ги е викал или насила качил на лодките...че са част от организация за трафик на хора и глобалистки план за подмяна на коренното население на Европа, в това едва ли някой има съмнение...Само не знам това докога ще продължава, щото Европа не е бездънна каца, нито има огромна площ ? Искам и аз да бъда спасен и закаран на доживотна издръжка в Австралия...Но, знам, че това за мен, белият, нормалният, възпитанията, образованият, работливият, хетеросексуалният човек, със здрава ценностна система, никой няма и либерасткият си пръст да мръдне...Как да им повярвам на либерастките циркове, двойните стандарти и избирателната "милосърдност" ?????

тва е ! Кога станаха мигранти, нали бяха бежанци , вече не си правят и усилието да лъжат Не знам как не са предложили да се построи мост до Африка

Мостът е въздушен ако не знаеш да ти го кажа- 10000 се транспортират по нареждане на Меркел и Макрон със самолети. Тези с лодките са трохички в сравнение с останалите.

Е-еее как така нас ни няма в тоя списък ! Тиквата закъсня този път да си направи PR!

Тиквоча от край време решава акива неща на закрито заседание:(((((

Ние не смеем да поискаме щото веднага има едни "медии" дето почват колко сме ги биели, какви сме расисти и прочие глезотии щото кой иска на нашата социална издръжка- никой. Искат си в Германия...

От сега да решават кой ще приеме следващия кораб, и следващия, и следващия .. и така до края на цивилизована Европа

Я Германия била в списъкът?Като са тъй съгласни да ги приемат защо тяхното НПО не ги извозва с норвежките си кораби правещи се на фериботи директно за Германия вместо за южна Европа?!И без това всички мигранти са тръгнали именно за великата обетована земя!

Това все едно част от Американските щати да искат, други да не искат да приемат мигранти и всеки да си прави каквото си поиска. Ялов Европейски съюз.

Сорос, ти ли си?

Той е само пед...ст.

Всеки ден ще е така, щом има кой да дава зелника, има кой да го взима. Нека ги приемат изброените държави, но след време да не почнат да хленчат, че напливът се увеличава и започват да издишат, затуй братя европейци ще бъдат длъжни да им помагат.

Салвини - шеф на ЕС. "Фон" Лай.ен - в клетка.