Шестима са пострадали при катастрофа край София

Ударът е между два леки автомобила на пътя между Горна Малина и Белопопци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,че сигналът за произшествието е получен в 15,58 часа, изглежда че единият водач е ЗАДРЯМАЛ и КРИВНАЛ, което е било ФАТАЛНО ! Затова ВОДАЧИ, АКО НЕ СТЕ СВЕЖИ, ОТПОЧИНЕТЕ И ПОСПЕТЕ, ПРЕДИ ДА СЕДНЕТЕ ЗАД ВОЛАНА! МОЛЯ ВИ ЗА РАЗУМ !!! За да не се ПРЕБИЕМЕ ЕДИН-ДРУГ .

Отново заради безумието на автоджигити нови 5 жертви между което и деца. По страшно от смърта няма.Много неща трябва да се променят.Не може на ден да умират невинни хора по 5 че и повече.Алкохол, дрога, невнимание и още куп причини . Вече става страшно по пътищата.Никой с никого не се съобразява и за жалост никой никого не пази.Тъжна работа

Карам често по този път. Идеален път.

Е идеален е, ако не си софийски тарикат мислещ се за Михаел Шумахер!

каквото му е писано на човек... не знаем защо се случва това, което се случва... но е факт, че България е пълна с неграмотно и опасно шофиращи селяндури с всякакви автомобили и камиони!

Софийските отрепки като ръгнат да обикалят България и само поразии правят! Нали сте граждани, столичани! Стойте си там в София, не пречете на нормалните хора да си живеят спокойно!

Ами то тези които живеят в София, наричат (вероятно подигравателно) останалите жители на България с епитети - селяни и провинциалисти …. Според мен, днес вече не сме една държава … да си се разделяме и каквото сабя покаже ...

Че то останаха ли да живеят хора извън София …. От сутрин до вечер навсякъде в медиите се говори само и единствено за София ... Всичко се натъпка в тази София - бизнес, работа, образование, развлечения, спорт …. за тези които не са в София им остана да си мечтаят поне да умрат в София ….

се връщам от път по магистрала тракия. е няма такива олигофрени по пътищата. многобройни!!! един бай ганьо си мислеше даже, че пътя е негов и искаше даже да ме засече, защото не можа да изпревари с 200 докато изпреварвах камион.

Това си е редовно за съжаление, защото няма и един патрул в цивилна кола да контролира тази чалгализирана напаст.

ама на мен 80% ми се струват малко над критичната маса, над която гарантираният упадък е непредотвратим...

Каква Ислямска държава, бе? Ние сами ще се изтрепем.

ЕЙ ВОДАЧИ НА МПС,КАКВИ СА ТЕЗИ ЧЕЛНИ УДАРИ,едно време рядко се случаше,ЯВНО НЯКОЙ ОЛИГОФРЕНИ ИЗПРЕВАРВАТ НЕПРАВИЛНО,ДОКОГА НЕГРАМОТНИЦИ ЩЕ УБИВАТЕ НЕВИННИ ХОРИЦА,В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ,НЕАДЕКВАТНИ ЗАКОНИ..

населени места и пътища много рядко може да се види полиция и жандармерия!Там пътят подържан от Боко-Тъпото е лош ,и неговите гласоподаватели карат бързо ,без пътя да им позволява това!Подобен е пътят Бистрица-Железница там пътя е с участък с лоша настилка кара се бързо и има много ПТП!

"Местопроизшествието е запазено." ?? ракия? бира? наркотици? ??

...От сичко!

Голям вибратор, включен на последна степен...!!!