Шерифът от Кюстендил, който охраняваше инаугурацията на Байдън

От 5 години Кирил Васев работи в шерифството на предградие на столицата Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такава дума, промиват мозъци. По

Аз пък искам да мансръсам Мая Костинбродска като кюстендилска слива.

Кога ще се върне да работи в "системата" - като стане на 60 години ли? Пъдарите у нас ги пенсионират много по-рано.

Прав си.

Е,хубаво,свършил си е работата.Стига с тоз Байдан.То е слугинаж,навеждане лизане ,купуване на въздух ,че чак ме се срам.България не е суверенна държава.Политиците са за съд като национални предатели.

Мисирките тоже.

Ето нещо, което не е за гордост. Глупакът охранявал Байдън. Да си беше стоял в Кюстендил, щеше да си спестиш това позорно петно в биографията.

Преди 2 години на спирка на метрото(S бана)в Маями се чудехме в коя посока да тръгнем, когато млад полицай се доближи и ни поздрави на български.Приятната изненада беше за всички.Там няма вариант да те питат: ...ти какво работиш... или...какво правиме сега...?Тези момчета си вършат работата, а щата и държавата им осигуряват "гърба" и не се налага да работят от двете страни на линията.Та кюстендилеца просто си е вършил работата!

Целта на тази информация е да повдигне националното самочувствие на българите, че и те са дали нещо на света. Ако не беше кюстендилеца Васев, Джо Байдън едва ли щеше да стане президент. Кюстендил трябва да издигне паметник на своя съгражданин...

Кюстендилеца си е паднал на к.ра....Добра заплата, ранно пенсиониране, пълна здравна застраховка и много други привилегии....

''В ежедневната си работа кюстендилецът патрулира по улиците на Вашингтон, работи в затвора, разследва гангстерски групи, банкови обири и сигнали за бомби.'':)))) тоя се изкара голям ''професионалист'' кат наш боко дето от всчко разбира особено когато ''неговата агенция'' трябва да прави някакъв клабалък някъде се питам какво става по улицте дето трява да патрла редовно а пък ''спеца'' го няма. Те това е амерканската ''мечта'' да се научим много да плямпаш и да се самовъзхваляваш белким нещо от това стане.

В ежедневната си работа патрулира по улиците на Вашингтон, разследва гангстерски групи! Тия двете неща, нещо не вървят много заедно.

На това струпване на главорези придобил опит по суверенни страни да го опазят от всенародната'' любов'' направо ''охрана'' му се вика по краварски....Аман от такива ''бългри'' дето се чудят как да си кажат фантасмагориите в заблудата си че българите ''нямат'' реална и надежна информаця.

Драги ми Васев, у нас в полицията не се приемат по-умни и по опитни кадри. Не може да знаеш повече от началника. Нямаш никакъв шанс да работиш в България.

“ А един ден Васев казва, че може да се върне и да работи в системата в България”. Абсолютна глупост! Идеята е, че В. споделя, че някой ден може да се върне... Акъл трябва на редактори, списвачи, не е за всеки И тази работа.

неможете да го кажете на български, та сте захапали тая инаугурация , дебилни журналя?!?

Промиват ни мозъка.

Kato cheta povecheto komentari I mi stava tajno za Balgarskoto.... Ne mu e leko na Aleko da gleda otgore kak geroiat mu degradira vse poveche I zaraziava kato smartonosen virus.... Tova, koeto me krepi, e viarata, che nisko inteligentni, umstveno i emocionalno ogranicheni hora, kato tezi s negativnite i zlobni komentari, sa malcinstvo.... Dai Boje da sam prava.

Алооооо, "високата топка", толкова ли е трудно през 2021 година да си намери човек кирилицата, за, да пише разбираемо... за нас, селяните на родния им език:)))?!?

Измислена история не е първата и всички имат български следи.така не се подържа истина със неистини.затова България е в това положение ,изфабрикувана история измислени македонци и безполезна кауза защото няма българи македонци нито северномакедонци.

"Разбира се, че има страх. Но самият страх те държи нащрек и мотивиран, по този начин те пази по-сигурен да си вършиш работата", казва Кирил Браво на човека, но при 30 хилядна армия, ограничен достъп и само най-малък брой външни хора за събитието нима е било толкова страшно!? Друг е въпроса че 5 хиляди са дали положителна проба за корона и щата Тексас си иска своите войници обратно дома заради не хуманното отношение спрямо тях. Което е даже и нарушение на Женевската конвенция за права на затворници, явно може да се приложи и за военните!

Е и??? Гоуем праЗд....вече се накъкахте от кеф.... особено тоя "пффф" трол сплескан......некви мисли в стил " леле отишъл да бачка, не му е лесно и бла бла"...като че ли другите сме легнали по гръб и гледаме облаците....по време на "инагурацията".......

ИнОгурация е правилно. iˌnôɡ(y)əˈrāSH(ə)n

Още по-добре е "встъпване в длъжност" :)

Чуждиците в повечето случаи се ползват доста по-специализирано. Инау(о)гурация е "встъпване в длъжност на президентът на САЩ". Същото като чатя, даунловам и винкел значат точно определени дейности или неща, а не просто говоря си с някой, свалям (килограми, мадама, звезди от небето?) и винкел, не е просто ъгъл някакъв си там.

До 47: Една чуждица би могла да се ползва "доста по-специализирано", ако има само едно единствено значение при превод. При откриване на ново учебно заведение или друга институция например също се използва inauguration, но този път в смисъл на откриване, посвещаване - тук е ролята на добрия преводач, да избере подходящия израз.

Вие си пиште с помоща на електрони устройства с приятелите си в реално време, аз ще си чатя с тях. Също така, може да си свалите от Интернет информация запазена във цифрово състояние (щото формат ми бие на чуждица) на локално електроно устройство. Аз ще си доунлоадна нещо. Като станете по католици от папата сте почти същите като тия дето "копувам ефтина котия".

Аз писах този сайт да изисква от троловете си да вземат изпит по обща култура, българска граматика и правопис. Но кой те чува? Ежедневно срещам хора пишещи на нета със забележителни правописни грешки. Освен това, да правиш недоказуеми твърдения е друг проблем за публичните медии.

Едно време работех като преводач и имаше изисквания да не се използват думи, наречени чуждици. Но аз бях завършила за момента елитно училище за чужди езици. Използването на чуждици се смяташе за непрофесионално. Чудя се сега как се наемат/назначават хората, работещи/пишещи в медиите.

и сигурно си върши добре работата щом са го пратили в такъв момент да охранява Белия дом. Не е ясно само какво са се разврякали някои тука срещу това че работи в щатите! Като искате идете и вие там, намерете си работа и работете, а не крекайте тука като подплашени пуяци!

Така е, който каквото си иска...

Чудя се защо го обърнхте на драма либерали срещу консерватори при положение , че статията е за нещо съвсем различно ? Пича бачка ченге в САЩ , казва 3 думи за работата си и 2 за асоциацията и това е ..дева

По принцип емоционалните реакции в 99% от случаите показват слабо разбиране на проблема. Тези избори и страстите покрай тях бяха нещо като тест за политическата грамотност на населението. Никого не съдя. Просто човек не се ражда грамотен. Иска се четене и търпение.

измислици - някой си там сънародник, решил да покаже колко е лоялен. Към кого точно бе, педал смачкан? Ти кого точно се фукаш, че си охранявал бе, родоостъпник??? Като си толкова страхотен - ми върсни се тук, покажи си всички диплооми и сертификати, може дори оня Банкенския да ти завиди и да те вземат на работа. Ама не, засега караме само на снимки от служебния крузър... Леке....

Хайде пак наивизми. Това е платена охрана. Пази защото му плащат (много добре). Няма никакво значение дали е лоялен и на кого.

Лоялен е към закона , проблем ? Той не охранява някого лично , охранява процедура ма то малко акъл се иска за да вденеш. Защо да се връща тук , за да се кефи на дебили като теб ли ?

Леко с проксито. 27 човека те харесаха за 7 минути... :) Подпрял си се на бутона. :)

дал Господ, нещо можеш ли да промениш, или просто на приказка голям го вадиш?

Че е дал, дал е. Ама не изглежда естетствено. :)) п.п. Жена ти вика, че е тамън. Ти се успокоявай, че твоя по-голям. ;)

Айде, ти си играй с прокситата, аз отивам да прочета нещо. :)

Голяма работа... просто е бил един от многото. Нищо не е охранявал - поне не лично той. Все едно аз да кажа, че съм охранявал концерта на Депеш мод, след като бях просто кибик с тениска на охранител, получил правото да влезе безплатно на концерта :) Те така е и в този случай.

През другото време полицай ли си? Значи не е същото.

Абсолютно същото е: бил е там, защото са му платили. Това е. Никой няма да отиде просто така :) А какво работи в останлото време - няма абсолютно никакво значение. Просто вероятно има изискване по закон - охраняващите да са военни и полицаи. Ако нямаше такова изискване и плащаха добре - може да отиде всеки.

добре че беше той иначе ония немаше да си имат нов президент

Е и?? Гоуем праЗд.....ае у лево кияци...

Най-обичам някой да дойде специално да каже, че нещо не го вълнува и не му пука... :)) Без никой да го е питал и без да нима никакъв ефект освен терапевтичен по възможно най-лошия начин за него. Дира си получиха клика и взаймодействието... :)) Чуден си. :)) След това се чуди що има толкова новни за Бйдън. :)))))

Къш бе трол...

Драги мисирки, Защо употребяват чуждица в заглавието? Убеден съм, че 90% от вас на знаят какво означава, кога и как се употребява английската дума inauguration... И защо, по дяволите, си чупите езика в усилие да произнасяте чужда дума, след като има български еквивалент? Приятна вечер и чиърс с бест уишиз..

само дето мумията не е законно и легитимно избран президент. Но както и да е.

Уф, и ти не си законен, ама карай... Всички я знаем майка ти...

Гледай, как консерваторчетата пребледняват, като се споменат техните майки. Когато те се държат като селяни е ок, обаче. :))) п.п. Двойни стандарти, а момчета? Можете да се "шегувате", ама като се "шегуват" с вас и се хващате за кобура... :)

Е какво те учудва в "двойните стандарти " ? Има ги при всички все пак ,

Вярно е че американската избирателна система има много трески за дялане. Проблема е че Тръмп не можа да докаже големите изборни измами за които говори. По медиите може да се говори всичко, но в съда трябват стабилни доказателства иначе тази работа не става... Дори републиканските съдии в републиканските щати отхвърлиха жалбите на Тръмп... Факт.

Никога съда не е разглеждал доказателствата, те изобщо не бяха допускани до съда, така че няма никакво значение какво е казал съда,защото 75 милиона видяха че в сащ няма съд и прокуратура, а също видяха че другите 80 млн си затвориха очите, защото просто така им изнася, с което показаха истинското си лице да толерират измами и да участват в тях, откритите заплахи срещу всички републиканци, не само при сертифицирането но на всички в управлението и конгреса, но и призивите да бъдат унищожени всички републиканци от обонговица, кортес и други престъпнички които никой не подведе под отговорност, така че демократи и републиканци са вече в дълбока бездна между тях. Демократите открито призоваха: "два свята, единият е излишен",т.е. вече са задвижили машината да изхвърлят всички републиканци отвсякъде,това добре го помним 44-та в БГ, но еднопартийното комунистическо управление го видяхме, заповядайте, и какво че сте 40-70г на власт. Либераста тръгнал да говори за съд и републикански съдии, колкото 44-та имаше съд и съдии. Не се хабете да си дрънкате тъпизмите, всички са наясно каква чума дойде.

Толкова ли си нямате за какво да пишете, че пишете за някакъв българин в САЩ. Какво токова, че е охранявал инаугурацията на Джо Байдън. Да не би това да е нещо много специално?

А може ли, мисирката Надежда Христова, да се излага по-малко, ако може ?!!

Инаугурацията ми e любима дума от малък.

Айде поредната елегия за някой български морон "успял" като ченге в най полицейската държава. Ганчо цървуланчо си е тъпо парче расист тръмпист какво друго да стане освен шофьор на камион или паткан!?

Ехх либерасткият боклук все расизъм го гони , но нормално толкова му е акъла :)

да клъцнат топките на изнасилвачите още на место.

САЩ е Боклук. Бака с Помия.. Колко ПОДКУП е дала онази индийка на демократите и Байдън за да я сложат за ВИце- президент на САЩ ???

"Прост пуски трол"

"Прост руски трол"

Има първични избори за кандидатите на партията, по места, по райони, по щати и накрая на национално ниво.

Свобода на словото означава да си свободен да мазваш истината, а не да сееш лъжи и конспирации като Тръмп. Либералите са пълната противоположност на комунистите.

Ти имаш ли поне трети клас завършен? Защото иначе би трябвало да можеш да четеш и са разбираш какво си прочел. След което може евентуално да разбереш че модерния либерализъм е заченат в комунизма и всякаквите видове либерално-хуманистични вариации!

хахахаххахахаха И ти затова вяраш на Тръмп и на консерваторите... :)) Щото не можеш да разбираш прочетен текст, иначе щеше да знаеш каква глупост си написал. :)

Ъхъ ...само дето примерно идеята за всеобщата "бяла вина " няма нищо общо с принципите на класическият либерализъм и индивидулаността .... за това по-добре не се смей кой в какво вярва ,

Кире, каква всеобща бяла вина те гони? Вярваш ли, че всеки либерал се чувства виновен? Аз се считам за голям късметлия, че съм бял. Защо ли? Защото съм наблюдавал какво е да не си бял. Не е гот в свят доминиран от белите да не си бял. Колко черни ще минат зад табелка "не миравай, стреля се" за да питат за посоката в ЮАР? Щото аз съ го правил и дори не ми мина през акъл, че може да ме гръмнат. Освен упътване и вода ми предложиха и лек ден ми пожелаха. Това, че има разни дето се чувстват виновни, че са бели е проблем, точно като тоя дето някой си мислят, че като са бели и са специални. А и индивидуалността само по-себи си може и да е вредна. Понякога трябва да гледаме малко по-далече от върха на оная ни работа.

Коя "истина " .... моята , твоята , тяхната

Колкото повече тъпи русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Хубаво е когато руските тролове разкривате безпределната ти простотия. Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, Иран, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

Странно защо нашият герой не отиде в путлеровская раща да защитава един терорист ?

Защитава краварските терористи !

шериф от Кюстендил...

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма нацистов и проститутов рамблера : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Почти си прав.Има,но повечето от нас притежават западно производство като в повечето случаи са втора ръка коли трактори автобуси комбайни влакове....Но знай че има и руски много хубави! А ти знаеш ли кое е по-лошо то....по лошото е че НЯМА БЪЛГАРСКИ а капути като теб предпочитат да плюят и да не си задават въпроса защо няма български

Баидън имал охрана на игуаната си! :)

За 30 години демокрация над 3 милиона българи напуснаха държавата! И никога и няма и да се върнат! А така като гледам предстои ни и още по-голямо напускане! Ама какво да се прави!? Демокрация му викат! За шепа хора всичките облаги за другите уй!

Ако беше лесно да се бяга по времто на соца. последният щеше да изгаси светлините :)

Българите искаха да се махнат от комунизма още по времето НРБ, но границите бяха затворени, а цели отдели на ДС слухтяха някой да не каже, че има намерение да бяга. Щом отвориха границите всички се изсипаха.

През комунизма никой не искаше да бяга.

Ама ти въобще имаш ли нещо в празната глава? Благодарение на комунизма и псевдо демократичния преход от България емигрират над 2 милиона души и са абортирани на 5 милиона души в периода 1950-2000г. Научете да носите отговорност за последствията от малоумните ви действия!

екипировка- ножици, игла с конци, и дребни монети за таксофон хахаха

Памперсите на новия,кой ще ги сменя?

Обичат там нашенските ушеви. Освен друго ги използват активно и за доносници на другите българи. Това им е основната работа.

Е ако другите бг са клапазани , с право го правят

Пич грешиш.Тук си има такива българи като доносници един вид.Снасят всичко на куките в България а те вече обработват информацията,но иначе си имат работа като всички нас.Така е във всеки град с българска общност.

Едно време милиционери ставаха от предани на партията семейства. Проверяваха ги от ДС до 9 коляно.

Дядото изпечен комунист милиционер служил на едни комунисти,а внука служи на други комунисти,които както обикновенно погазиха демокрацията и свободното слово!

Надежда, кой ти даде диплома за средно, моето момиче!? Какво значи “инаугурация” бе, моме провинциална? Знаеш ли? На това твоето в 6-ти клас му се казва: “Седни си, Наде, слаб 2!” Първо, на бългрски се казва ВСТЪПВАНЕ В ДЛЪЖНОСТ, второ ако ще го пишеш “по американски” се казва Иногюрейшън, т.е. Иногурация. По всички показатели - марш на село, моме! А за дир-ника - резил!

гоогле транслате знае по добре :))

Инавгурация е правилното, като Вашингтон не Уашингтън.

животинчето е угуана. На англииски явно звучи по смотано.

Уошингтън е актьор

Значи е потомствен милиционер. Отиват натам откъдето бягаме.

С либералите няма как да отидат към комунизъ, това са две противоположни неща. Либералите са за свободите, индивидуалностите и различията, а комунизма е диктатура, която само забранява, ограничава, затваря граници и тн.

Не бъркай класическият либерализъм с това , което сега в САЩ минава за либерлано :)

Всъщност ти бъркаш! Модерния либерал е по-зле от комунист! Но огромна част от учението си е марксизъм!

За мен "значи" единствено,че човекът го ценят по работата му ,а не по това какъв е бил дядо му.Тука ,затова сме цъфнали и вързали . Комунистите са проучвали до девето коляно,за да приемат някой за партиен член,сега "демократите" правят същото- дядо му бил милиционер.....

Да идва да прави партия и да ни управлява

само той е бил там, сам, само той. и никой друг.

Колко човека, бели и афроамериканци, е застрелял Киро, за да стане шериф? 9 към 1?