Шефът на спецпрокуратурата: Парите, открити в сейфа на Томов, са свързани с работата му

Скоро ще познавате и осъдени лица, работили по високите етажи на властта, обясни прокурор Петров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е прекият му началник?

Димитър Франтишек Петров- прокурор от Софийска градска прокуратура. Той се прочу с отказа да образува дело срещу Делян Пеевски по обвинение в набеждаване, прекрати досъдебното производство по случая #Яневагейт, постигна присъдата от 1 г. условно по делото „Червей“ срещу Владимира Янева. В края на март м г. се разбра, че Петров е нападнал и душил дете в училищна лавка. Твърди се, че прокурорът не само ударил деветокласникът по лицето, но след това го душил с якето си. Обвинителят се оправдал, че момчето го прередило на опашката и му се изрепчило. За това деяние Димитър Франтишек Петров се отърва само със забележка от ръководството на СГП.

Фашистите продават България.

Петров ли.Абе, Френтишек, като отиде при гениите, съвсем си се самозабравил.Чистиш имиджа явно.

Към патриотите нищо не е отивало. Той сам се е оргарнизирал.

Оставало е и за патриотите, но основното само е минавало през тях, за да си плащат с него наема на банките в НС.

А кой стои над патриотите- те са само министри, има и над тях шеф и партия- майка?

Каролев би казал: " Вие сте злобни, вместо да подкрепите държавния служител- един умен, работлив, находчив, честен служител и шефовете му в Министерски съвет за тази интеграция на частни пари и държавна бюрукрация, вие счупихте глупомера. Какво лошо има с тези взети частни пари държавните служители и шефовете им в Министерски съвет да създават БВП, който не се отчита! Така могат да си позволят да купуват по скъпи коли, имоти, любовници. А вие може ли да стимулирате с мизерните си заплатки потреблението на имоти, скъпи коли, любовници? Не можете, щото сте мързеливи и некъдърни, завиждате на кадърните, като тоя кадърен и умен служител от Агенцията? Знаете ли какво е търсене и предлагане, не знаете, аз съм начертал две линийки на тоя лист и сега ще ви обясня, та да не завиждате и да станете умни."

и парите на ал Капоне са свързани с работата му.

Знаеш ли колко хора са получили шанс за забогатяване?

и парите на ал Капоне са свързани с работата му.

Вие сте злобни хора. Завист и омраза ви гложди. Човека е умен, работлив, находчив. Затова има пари в сейф. Трябва да работите от сутрин до вечер, да учите непрекъснато за да сте като него. Още примери за успели хора. Домусчиев, Марешки, Божков, братя Галеви, Брендо, Ценко Чоков и други видни личности на съвременния български бизнес.

Хахахаха разсмя ме искрено. точно така би се изказал Каролев за корупцията в България! " Тия счупиха глупомера от завист дето разследват този умен, работлив и находчив държавен служител, който пазарно се е интегрирал с бизнеса и нуждите на хората под грижливата опека на премиера и службите му. Толкова години нищо е нямало срещу него, точно сега ли го разкриха? Чел ли си последната книга на Стиглиц. Не си, не ми говори тогава. Аз имам публикация, а ти немаш- що счупи глупомера бре" Поздравления :)))

Да, да! Системата е такава. На който не му харесва, да си строи социализъм. А докато го изгради, ще трябва да се примири с това, което му предлага демократичното, капиталистическо общество. Само при соца има само черно и бяло -лош човек и добър човек. Днешната справедливост се отразява в нюансите и цветовете. Това е демокрация. Баланс на ценности и на интереси, свобода на всеки да забогатява колкото и както може. Ако държавата ще ограничава хората да стават богати, направо да си я направим социалистическа и да върнем Белене и Куциян за всеки богат човек. Ето как един богат човек превърна цялото си богатство в дарение. И то не какъв да е богат човек, а цял Президент. Това е висша ценност на капиталист. Кога един комунист ще направи такъв жест? Никога. Комунистът, първо, няма какво да дари, защото не може да забогатее -системата му забранява. Затова, вместо да джафкате и лаете по богатите хора, просто се възползвайте от системата и станете богати. Това, комунизмът никога няма да ви разреши.

Бъркаш капитализъм с бандитизъм. Ако този е решил да забогатява - нека отвори бизнес. Паразитизмът и безчестието не са приемливи.

Така се строи демокрация! Нали ЕС и САЩ подкрепят вече над 20 години всеки бивш комунист, доносник на ДС, роднините им, бизнесбушоните им и олигарсите. Колко пъти западните политици насърчаваха и поздравяваха Бойко- бивш комунист и част от мутренския преход, като " стожер на демокрацията и правовата държава с евро атлантически ценности". Ето ги евро- атлантическите ценности под грижливата опека на ЕС и САЩ в сейфа на тоя шеф на правителствената Агенция на Бойко Б.( правителство, министри, парламент, спепрокурори, прокурори, съд, полиция, държавна администрация, асфалт, детски градини, всичко е на Бойко Б. и благодарение на Бойко Б.)

Не разбра ли? Човекът търгува с гражданство. Къде отива свободната търговия и свободната инициатива? Нима се опитваш да лишиш капитализма от най характерната му политико -икономическа характеристика? Човекът е умен и инициативен и това трябва да се толерира у всички граждани, а не да им се налага държавен рекет, за да забогатяват единствено държавните служители. Тук е и разковничето -този е държавен служител и зад чиновническата си бюрокрация е открил пътя към щастието (нали не си комунист, за да ми заявиш, че щастието не е в парите?). Глобално погледнато, този човек прави услуга на България, като вкарва в нея едни пари отвън. Представяш ли си, едно, поне 2 милиона от българите да внасяха по толкова пари в България, ка биха живели българите? Това само комунизмът може да забранява, а ние се отрекохме от него, но пак го заклеймяваме. Защо? За кого е лошо? За някой отвън ли?

Капитализма изкарва на преден план алчност, хитрост, лицемерие, коварност, агресия. Все качества ценени в момента в България. Затова не ревете когато някой отвлече, ограби, убие или продаде дрога на някой богат сополанко.

Не на мене тия! Не аз "яш си кренвирши с МОМ и народен телешки с птичи пера ". Аз съм капиталист на дребно и си произвеждам сам и телешкото и пилешкото и луканките. А ти се замисли, дали от МОЛ -овете не се снабдяваш с това, с което ме "храниш". Освен това, "Яш" е един град в Румъния. Не виждам в каква връзка го споменаваш. Освен ако си пропуснал някой основен урок в училище.

Браво, комунисти такива! Само минуси, а? Не ви харесва капитализма, нали? Ама няма комунизъм, няма, нъц!

Така е.Затова не реви, яш си кренвирши с МОМ и народен телешки с птичи пера и се моли да не се разболяваш, на капитализма болни и сакати не трябват.

Фарсът "Иванчева", номер 2...

Не намирам нищо общо. Вярно, активна е все прокуратурата, но по много различен начин, с много различно отношение. Което ми говори за много по различни интереси. Иванчева се мачка публични и зрелищно, за назидание на всеки кмет, дръзнал да защитава интересите на своите избиратели. В днешния казус се търкалят едни партийно -политически врътки, които касаят само няколко лица от управленския ешелон, които не са постигнали съгласие по най важния за обществото ни въпрос - как да идоят до капка бъгарския гражданин и да го прогонят от територията България.

Общото е как ще свърши всичко, само гледай...

Похвално е, че се работи така активно по този случай, които е пълен резил за страната ни и за българщината изобщо. Но никой не вярва, че някакъв си там секретар сам може да върти такава схема без знанието /или нареждането/ на шефовете му. А вероятно и съответният министър не е пас. Дано разследването стигне до човека на върха на пирамидата, защото филма с изгорелите бушони сме го гледали много пъти - бушонът гори,системата си остава, но с нови лица и с по-високи тарифи, за да се покрият загубите около скандала.

Това му е краят. Намерили са толкова, колкото са му подхвърлили. Явно наистина е заделял от поточната линия, но ако само толкова са наумили да му припишат, колко ли са продължили по линията до крайния си получател? И дали не ги прави дарение на децата си?

трябва да са в банка!

На мен ми е интересно ако бръкнете в партийните касички на гербаджиите какво ще откриете, но си пригответе камион ;)

Интересна работа! Само кметици ли е правилно да се арестуват на улицата с описване на серийните номера на всички купюри на място, които така и не са пипани от "получателя" си? Или това се отнася само когато пречат на съвременни "Колю Фичовци", застрояващи паркове и в симбиоза с главните архитекти, затрупват къщите на хората с бетон?

Вие сте злобни хора. Завист и омраза ви гложди. Човека е умен, работлив, находчив. Затова има пари в сейф. Трябва да работите от сутрин до вечер, да учите непрекъснато за да сте като него. Честната конкуренция, способност на индивида са в основа на богатия Запад. Примери много. Ротшилд, Круп, Баиер. У нас бизнесмените Златев, Ковачки, Ганчев,Банев,Гергов и др. видни личности.

Когато Волен Сидеров поиска оставката на Каракачанов, стана ясно че Шкембе Войвода не случайно е назначил своя човек в Агенцията.Трагичното в случая е че щом В.Сидеров е моралния съдник на Правителството , то прави си сметката какви изроди управляват България в момента.

Тоя окован ли го водят? Или понеже е партийна фигура е с привилегии? Интересно, у “свръхкорумпираната” кметица на Младост колко пари откриха?

Не е вярно! Аз също имам спестовна тъща като Цветан Цветанов. От пенсия е събрала парите... ВИЕ за виждате на способни и богати хора.

пич това е дребна риба????? бръкнете по високо де - министри,депутати и др

Нямало данни пари да са отивали към политическа сила! Вие кой будалкате бе! Кой нормален човек ще повярва, че тези на са се отчитали на ГЕРБ и са прибирали всичко за себе си, след като е напълно невъзможно тази корупционна схема да се е осъществявала без знанието на боко, цвъко и тем подобните политически ръководни карикатури!

Ти можеш да кажеш тук всичко поради фантазията ти. Що не станеш писател?

Трол герберски, за разлика от вас ние не само имаме фантазия, но и интелект ;)

Има данни, че тази агенция има склонност към търгуването с бг паспорти и разбира се боко и цвъко не са били запознати с това, и разбира се тяхното протеже харалапчо лапчев дето още със стъпването си в длъжност възобновява тази търговска дейност го прави изцяло по собствени подбуди!

А какво ли се намира в офшорните сметки на по висшите политици, щом дребните риби се оправят така добре? Колко ли се взима от една приватизация или от едно продаване на държавните интереси... Когато всички политици от прехода са зад решетки, тогава някой може да се тупа в гърдите.

Трябва да питаш тайните служби на американците дето слухтят и подслушват всички политици, за да събират компромати срещу тях в полза на американските интереси в суеверени държави и ресурсите им! Затова нашия прецака " Южен Поток" и 400 млн. $ приход за държавата и народа, за да не му извадят компроматче за офшорните му сметки, свързаните му бизнес интереси като премиер и разни олигарси и т.н. Нали му загатнаха с една статийка в американски вестник през 2009 за мутренското му миналото, ако не слушка и не прецака българския народ с 400млн. $ загуба на чист приход от " Южен Поток" ще имаи други компроматчета!!! И нашия си запази неговите спестявания, но прецака народа си!

Спокойно, до ден- два ще се намери приятел, който му ги е дал назаем или да ги съхранява!

ХЪБАВО НО НЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК А ДА СЕ РЗСЛЕДВАТ ВСИЧКИ ОТ НАЧАЛОТО НА 1990,ТЕЗИ КОИТО ПОГОЛОВНО ПАЗПРОДАДОХА И СЪСИПАХА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ И СИ НАТЪПКАХА СМЕТКИТЕ С КЪРВАВИ ПАРИ.

Прави го най сетне тоз народен съд бре, кво чакаш? Да паднат на коча онез, клатещите се неща ли?

Британски ПАУНДОВЕ.... дир-а счупи глупомера отново....

Класикка в жанра, питайте моя приятел г-н Кържилов да ви светне че парите са подхвърлени от строителната мафия Подхвърлят пари в сейфове, в багажника на колата ги подхвърлят - опасна рабта

Цвъки му ги е подхвърлил

Важното е че шишко продължава напред и че ще оправи армията с парите от паспортната далавера.

само оперативния оборот...

427 бона е впечатляваща сума за висш чиновник. Който е и толкоз тъп та да ги държи в сейф на негово име в банка в България! Интересно как ще обясни толкоз пари? Работел до късно, и кати излизал от кабинета си-намирал разхвърлени пари в коридорите и стълбищата, та той ги събирал да не се мъчат хигиенистките да се навеждат. И щял да ги предаде в служба "Намерени вещи", ама все нямал време. Звучи глупаво, нали? Ами от глупак който държи толкоз пари в сейф на негово име нещо по умно ли ще очаквате?!?

Сега ще се намери приятел, който му ги е дал назаем!!!

Скоро щяло да има осъдени лица от високите етажи на властта... Браво, ние този момент го чакаме вече 28 години, деца ни се родиха през това време, изучихме ги, изпоженихме ги, вече и внуци имаме... Та, дали поне внуците ще дочакат това, крадлив политик да влезе в затвора? Нещо не ми се вярва, защото... ами те всичките са затам, ако ги вкарат на топло, кой после ще ни управлява? А новите, които ще дойдат след тях, дали ще са по-стока? Ама и аз съм се замислил от сутринта....

Хахахаха и искате да кажете, че тоя шеф на правителствена Агенцийка ей така с години е въртял далавери и корупция под носа на правитеслствота на Бойко Б., министъра на Бойко Б., ДАНС на Бойко Б, БОРКОР на Бойко Б, спепрокоуратура на Бойко Б. и т.н.? И след години, чак сега открили всички тия държавни институции на Бойко Б. , че тоя шеф на държавна Агенция на Бойко Б. върти далавери и корупция под носа им, след като медиите дадоха гласност на сигналите, а правителството и коалицията на Бойко Б. се клати?

ако искате не опашката на гущера да ви залъгва ,а целият гущер да хванете то трябва да се започне от времената на дивата българска псевдодемокрация на БКП!иначе се самозалъгваме и светът ни се подиграва,че българинът е прост човек,иска със бандити да седи на една софра със цивилизованите западни демокрации!

Това е национална измяна, а не корупция. За това трябва да отговаря й този който го е назначил - Красимир Данчев Каракачанов - лидер на ВМРО.

И неговия помагач Бойко Методиев БОРИСОВ

Ма той е под крилото на правителствената коалиция в правителството на Бойко Б.! Колкото е знаел Каракачанов за тая корупция в Агенцията на Бойко Б., толкова е знаел и премиера Бойко Б., нали Каракачанов е военен министър на Бойко Б..

Сега е времето и за проверки на всички милионери в България!!! Да докажат от къде са им милионите! ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ВСИЧКИ!

КВО ДА ДОКАЗВАТ- НАПРАВО ВСИЧКИТЕ ДОЖИВОТ НА УРАНОВИТЕ МИНИ И КОНФИСКАЦИ!

Отново наблюдаваме гущерски изпълнения с късане на опашката и доказване, че тя е самостоятелен обект.

Скоро, скоро, колко скоро?

Скоро скоро ама друг път.

ами само той ли е!

добре,де ами ако със такива пари за купени,хотели,ресторанти,кафенета,магазини,земеделски земи,бензиностанции,строежи,на колко български граждани дават ,работа,хранят жена и деца,не ви лие срам и грях да разбутвате бизнесите на хората,затова ще има и стачки да се събори и властта!ако не са тези хора ние какво ще ядем!

А дали разследващите са се сетили да свалят отпечатъци от всяка една банкнота, и да ги проверят в националната ни база, където се съхраняват отпечатъците на всички, получавали международен паспорт? Не е зле да ги пуснат и в базата на Интерпол, абсолютно е сигурно, че ще видим интересни лица в кюпа.

Това с отпечатъците на всички с паспорти сте го объркали. Няма такава база данни в графичен вид.