17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Куродръв е черен кон изправен на задни крака и с много надървен грездей.Зад него в далечината светкавица проблясва в небето.

Ами като всеки болен -- да го замести заместника му и да си го оставят с грипа в къщи. И като му мине след 4 дни като на Тръмп да си ходи на работа. Интересно защо ни занимават с този вместо да ме занимават със здравето на бакалина дето има хемороиди не ми реже добре месото като го боли. Няма ли вече лекарска тайна в тази корумпирана медицинска помощ?

А родата му как е:))))) Стига вече с такива пиари сякаш тези дето ги споменавате вълнуват някой или сте си ги взели за ''свръхчовеци'' та ни съобщавате че са хванали човешки грипен вирус.

Абе не виждаш ли от снимката, има данни за оплешевяване. И това не се лекува, да знаеш. Сигурно е заразил и децата си с него. Безотговорна работа, от негова страна.

и той е с корона... начи работата е сериозна; сигур вече никой не вярва на тая корона пропаганда и не останаха извесни хора незаразени та почнаха с дребните началници дето казват слушам шефе заразан съм

вече ходи само по шефове ,

Да не би да ходят по НОЩни заведения с тийнейджърки?

Няма как да го избегне, ако работата му е да се навира между хората. Явно е бачкал, а не се е крил като мутрата.

Аз пък съм с киста на задника?И?Кое е по-опасно?Комшията е с гръдна жаба а инкасаторката е с хемороиди!Голям праз!

Правете секс с мен! тук съм - http://hot-baby.ga/

Оттам ли познаваш този на полицията бе Марийке?

Бъди здрав, Рогачев е добър полицай, благодарение на него в Пловдив няма вилнеещи протестъри, блокади и палатки, Успешно оздравяване!