17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този акт на САЩ показва колко стремглаво падат, неистово жадуват и се нуждаят от огромна война, която да ги вдигне отново до първото място. Да се замислим, във време на война, кое процъфтява?! Кой бизнес се развива?! Естествено - оръжията (производство, търговия). Огромна провокация. Но е недомислен акт, варварски, дори. Показва наглост, незачитане на международното право, незачитане сувереност. Как да не са разгневени Британците?! Нали точно там има 500 техни военнослужещи. Нечии синове и дъщери. САЩ показаха безотговорност и към съюзническите си сили. САЩ трябва да получат много тежък урок и сурови санкции, дори и от съюзниците си. Трябва да бъдат избутани в ъгъла и да бъдат позорно унизени. Да бъдат демонстративно отстранени от съюзи и пактове. Заслужават си го!

Ако направят наистина нещо реално срещу краварските интереси разбирай ограбване и аванта из този регион иранците ще направя много добро на района... И не само да готвят а трябва да ги реализират за да си приберът памперсите краварите на собствената си територия..

Най смешното е че 2-3 трола на смяна от Посрано се чудят какво да измислят!!! Таварещи една чалма е при девиците, резко и конкретно с информацията на Израел и точноста на САЩ!!! Така се прави червени панделки, не като джуджето от Масква, с разни препарати за пиене да се пробва да трови, и изпълнители с меки китки, тея дето се ръгат отзад хаххаха! Пак терористите го изпапкаха, това е сигнал за Кимчо който се репче!!! Същата чалма преди 12ч обяснява на света как щял да победи Америка и оп Акбара си го прибра при девиците хахахах

Резачката се оказа доста прецизна. Топ ирански генерал отиде в небитието. Добре пипат момчетата.

Очакваме рева на американците как други ''извършвали'' тероризъм на тяхна територия вземайки пример от тях...

Ми то къде и да стане нещо все американски интереси бре.Ако оставят хората на мира нещата ще се оправят от самосебе си.Ама не.Демонокрацията трябва да се разпространява по света като раково образование- болезнено и насила.

То при вас все е "може"...Така си измисляте от край време причини за варваствата ви.. Още помним измисленото ви химическо оръжие на Саддам Хюсеин, когато разсипахте една държава...Либия....Сирия...А сега се целите в Иран. Гнусни наглеци, заради които днес Европа им сърба попарите...

Само ще те отворя на една малка тайна, с Иран сметките ще излезнат грешни. Краварите ако опитат с оръжие, загуби ли са играта. Те затова напъват всякакси, но не смеят да стигнат до крайност. Израел все още не може да измисли как да стане играта. Ако беше жив Райхард Гайдрих, можеше да им даде някакъв съвет. Идеята за нападението на радиостанцията в Глайвиц беше негова.

Който разчита на въглеводороди а не на мозък ще прави диверсии. Във всички случаи са загубили. Ще им подхвърлят трохи, но ще са бедни.

ще ви чака вас нещастници!

Що така не ги искат американците?

Най-неприятното на това което има да се случи между САЩ и Иран е чакането и в него псотяното репчене едни на други. Като улични побйници са и двете страни които постояно се заканват един на друг и това лично мен вече ме дразни да го гледам и слушам. След Иран със сигурносъ ще се намерят още ислямисти да продължат традицията.

Иран са военни партньори с Русия и Китай. САЩ едва ли ще се навият за подобна война, колкото и да ги бутат евреите, защото след нея, сите крави и богоизбрани изчезват.

Тъпите кравари, си мислят, че техните интереси са приоритет в целия свят. Забравят, че другите нараоди също имат интереси...даже и Иран!

Прост и дрипав като вретенарка циганка И с един дълг лайнян език, ум да ти зайде Това е то Русия

Борисче гадулко мамина златна, не заставай на краварската амбразура с гъза си назад, ще си го получиш и от двете страни като истински джендър:)

Хаааа ха, намерил с какво да ме плаши Ние войните на САЩ се нижем и от двата края

Тъпите малоумни козацки педита едно не разбрахте! Колкото и да ви плащат козацките говедарски боклуци да лъжете кат мръсни мангусти, фактите си остават факти! На целия свят му писна от кочината Америка и нейната говняна фекална педокрация, носена с крилати ракети и бомби с обеднен уран! Същата тази говедарска американска педокрация, дето човек може само да си избърше задника с нея, тя за друго не става! Същата тази говняна американска педокрация, с която лудите американски говеда ограбват, поробват, убиват и налагат свойта воля на народите на Ирак, Афганистан, Сирия, Либия,. Йемен и т.н само и само да ограбват ресурсите на страните къде петрол къде хероин! И това го знае целия свят! Дори ООН го потвърди официално!Затова колкото и да серете педокозацки факита, не може да излъжете народа! Хората отдавна прогледнаха за лицемерието на лудите говедари от кочината америка! ФАКТ

Като ти се изпразня в устата Плюй Така миекаш

Къде ще се изпразниш ве импотент, виж ч1е кат истински джендър немаш пишле, а имаш путе в което яко те клатят всекви африкански мюсли негра и манафи! Мухахахахах педалче мамино златно:)

само един прост селяндур може да го изръси....познах ли!

Откога хероинът е ресурс, бе русофилски идиот. То вярно вас русофилите по естествен път ли ви раждат или ви изравят като моркови?

Аве путе защо си смени ника ве педик. Нали си джендърчето хехе, педалчето борис, говното казах ти..Колкото и да си сменяш никовете, все същия фекал си. Муи да педик, хероина е ресурс пути! Питай лудите говеда който се закостиха в Афганистан за да могат да го произвеждат, разпределят и продават по света. Нали така ве пути наклатено, какво каза ООН а? Че производството на хероин е скочило с 40 пъти откакто лудите говедари са в Афган, и че се изнася от там и кой го изнася? Да луите говедари от ЦРУ! Факти путляче мамино изклатено от мюсли!

Не съм съгласен Повече прилича на птеродактил от изгубеният свят На последната пресконференция се появи с елек и голи костеливи предмишници Руска хубавица Брррррррр

Одрипавяла Русия благодари от сърце

Поограничените ламтежите и болните си амбиции, не0либерално прокажени от САЩ! Краят на Пакс Американа е виден за всички освен за психически увредените от Естаблишмента ! Дойде време да се съобразявате с останалите, колкото и да Ви се иска още да имате монопол във вземането на решения Превръщате се в Глобална заплаха за Човечеството И скоро ще се наложи хирургическо изрязване на тумори, ако не се промените нагли ционисти - в САЩ, Израел и където и да било по земята

И си лягай при другите русофили и русопедали в лудницата Хайде чиба оттука

кат малоумна кучка козацко факи.

До всички американофоби, по - полека с полюциите и нощните напикавания при споменаване за гибел на САЩ. И вадете пръстите на краката от контакта. САЩ ще загинат или пък ще бъдат бити от Русия или Китай, когато си видите мръсните и мършави русофилски вратлета без огледало, ха ха.

Само гледай. САЩ вече губят позиции в целия свят. Скоро всички ще изгонят паразита.

Краварите вече никой не ги е..ва.

Как красивият птеродактил захарова се оплакваше, че американците не му давали да диша Дори и с тази огромна Адамова ябълка

Естествено, че целият свят е на американците. Путката не е способен на нищо друго, освен да краде, да трови журналисти, да троли и да складира награбеното в американски офшорни фирми

Жалката умираща Русия, сере ли сере върху Америка хахахахахахах

Верно ли бе шефе? Ама тая приказка сте я разправяли, дай нещо ново.

сичкия петрол, газ, диаманти, руди и др. богатства на планетата са изкючителна американска собственост това не го ли знаете? Даже и въздуха, който дишаме!

Естествено, че целият свят е на американците, които могат да наритат путя по задника когато си искат

Много си прост.

Ами що не го правят, ами само пълнят макси памперса, като чуят за Путин и Русия?!

Американските интереси са разпилени по твърде много чужди земи, за да ги търпи някой още дълго, а след това следва разправа.

Иран или някои от неговите протежета сред шиитските милиции в съседните страни може би планират нови удари срещу американските интереси в Близкия изток..Срещу интересите на лудите говедари! Не срещу кочината Америка, не срещу народа от луди крави! О неееееееееее!!! Срещу интересите! А това както всички знаем е точно срещу интересите на управляващите еврейски лобита, протежетата на Усраел!

Да го духат всички надупени брадати мангали с Корана под възглавницата. И ти също.

Е тия така нарешени милиции от шиитски ислямисти с какво са по-различни от главорезите на ИДИЛ. Аз го казах Нито СА нито Иран са добрите и едните и другите се борят да наложат своята версия на исляма. Както винги на вас русофилите са ви много скъпи някакви ислямисти, аторитарни режими и диктатори. За Ираел не сте прави, само Израел води отбранителни и превантивни воени действия, другите колкото и да се правят на невини и онеправдани са точно в основата и причината за конфликта. Защото европейци и християни не се бият с Израел, защо винаги са ислямисти.

Ей това местенце колко проблеми е създало на света...Но скоро няма да го има!