17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako имахме президент милеещ за България нямаше да има нужда 4999 амуджи да се разписват.Президента е бащата на нацията и трябва да е много чувствителен по тези въпроси.Ама нейде.

иранците, както и КЮРДИТЕ, са АРИЙЦИ. Бъркаш с бейлиците на Чингизидите.

Земи и се скрий некъде и си заври арийската пропаганда у гъзо. В нета са публикувани данните от генетичните проучвания на народите от преди 15 години. Башибозуците нямат нищо общо със балкански народи, славяни и тн. Иранците нямат също нищо общо. Да стаааш и да са мааааашшш щото ми е писнало от разни измислици премислици от хоримака

Не бъркайте иранците с арабите, съвсем друга раса са. Успех на лекаря!

Дадоха гражданство на хиляди необразовани макета за да бачкат обща работа в Германия и да на плюят след това.А този човек специалист иска да работи и живее при нас .Още чака и се надява .Най вероятно ще получи и то заслужено и логично. Успех!

Мюсюлманите винаги са се подкрепяли. А не са у завистници като българите.

60% от мюсюлманите радикали по света подкрепят османоислямският фашизъм и идеите за чиста раса и антисемитизма изключвам африканските мюсюлмани! Познавам мюсюлмани и никога не съм чул мюсюлманин да се подиграва на тема християнска религия или да обижда Христос.

Уж нямаш то пък не щом човек иска да е българин нека да е българин щом прави добро за българите и България няма никакъв проблем просто ясно

Всеки, различен от Ганю, може да допринесе за доброто и благото на обществото. Като този достоен човек и лекар. Ганю щеше да окраде и източи болницата, а този иранец я е възродил.

Нормално. Те в Исперих са 99% ислямисти.

получи гражданство ще напусне Б-я и ще отиде на запад!!!!!!!

Че какво го спира и сега да отпраши на запад? Още повече с това образование и наличен стаж.

Ако беше банатски българин дали пак областният управител Гюнай Хюсмен и "жителите на града", щяха пак да са толкова солидарни.

Виж сега, банатските българи много не са се затичали към България , по различни причини. В моето село има и турци , и българи; подкрепят се, досега проблеми не сме имали. Повечето от българските турци по селата са хрисими и добри хора, не ги бъркай с помаците които се турчеят, като тези в Димитровград , или ислямизираните роми в Пазарджик !

Така е то нашето здравеопазване - еМеБАЛ, еМнееБАЛ.

А как без гражданство е станал гл. лекар на исперишката българска болница? С конкурс ли е преборил български граждани или на здрави връзки с дерибействащото ДПС в този все по- западащ регион.И какви имена носят тези 5000 подкрепили даването на бг гражданство? Нищо конкретно или лошо срещу лекаря.Но много въпроси за начина! В Исперих се чува предимно турско циганска реч. Западащ град от години,с дупки навсякъде ,с околни села в разруха и все по- забогатяващи кметове на общини и приближените им. Този регион е изоставен от бг правителство о институции! Разделянето на държавата на райони ДПС,БСП и ГЕРБ е нагло,цинично и безочливо спрямо България и българщината!

Задаваш тъп въпрос! То в София няма достатъчно лекари, като ли в малък град в провинцията !

Иранците са персийци и нямат нищо общо с арабите, а исторически векове са водели войни с тях. И в момента, въпреки, че се управляват от аятоласи, те са една от малкото светски ислямски държави.

За светското, не са светска да ти кажа.... Официалното им название е Ислямска Република Иран. Светска държава са били до 1979 г., когато аятоласите свалят шаха и провъзгласяват новата ислямска република. Всичко в Иран е подчинено на шиитския ислям и всяка друга религия там не може да съществува. Дори атеизмът се наказва със смъртно наказание. Инак си прав, че персите са много древен народ и империя, и като цяло въпреки верския им фанатизъм, са за предпочитане пред арабите.

" Всичко в Иран е подчинено на шиитския ислям и всяка друга религия там не може да съществува." само атеизма се преследва, другите монотеистични религии се ползват със законова защита, вкл и еврейството.

човекът сигурно от аятоласите бяга, иначе кой нормален ще се забие в Исперих току-тъй и хубаво е, че му се дава шанс.

този какво гражданство е имал преди това?

на доктори и инженери - може!

Ей такива хора трябва да получават гражданство и то без да има нужда хората да се организират с подписки. Лекари, учени и т.н. Хора с образование. А не некви млади здрави прави брадясали, дето освен да чукат и пребиват друго не знаят, "щото религията ..."

Човекът трябва да получи гражданство. Тук работи и плаща данъци. Тук живее и се труди. Така е редно да бъде.

Да бутне 5000 лева някой на шкембе войводата да му изкара едно тескере бе! Тука си е така, да дойде арабин да спасява българска болница и българи, не сме народ, а мърша!!!

Персиец е, не е арабин. Не че в случая има значение, де.

Бе стига бълвахте глупости по адрес на ВМРО. Не са перфектни, то щото пък вашата БСП е перфектна ! Вземи се скрий някъде !

Политиката ни за привличане и задържане на чуждестранни граждани е насочена към разни прошляци, а не към доказани професионалисти като въпросния доктор. То кое всъщност ни е наред?

Че то и такава политика ли има ... Знам че има , но това което наричат "политика" е купчина от нормативни актове, които само могат да откажат и работниците и работодателите.

Ако бе футболист девета резерва в Лудогорец или Литекс щеше да получи бг гражданство на секундата. Въобще БФС е най големия търговец на български паспорти с правилата за чужденци извън ЕС. Така и сульо и пульо вземат гражданство и след това изчезват.

Браво на колегата и на хората от Исперих!

Публичните предприятия трябва да се ръководят от СЪВЕСТНИ И ЧЕСТНИ ГРАЖДАНИ без оглед на расова, етническа и т.н. принадлежност или дали са български граждани. Каква полза за обществото като Доган, Пеевски, Борисов,Станишев и т.н. са български граждани ?

Когато тези изключения станат правило страната ще тръгне към оправяне....За целта онези вмирисани задници на върха трябва да станат изключения...

Браво на хората от Исперих!

Мюсюлманска солидарност.

Какво значение има дали е мюсюлманин или не ? Ако човекът си върши работата добре и всички го ценят и като човек - все тази.

ама в БГ тази практика не важи. Ако си мн кадърен и амбициозен те смачкват.

Съгласен съм че е така. Но до голяма степен от нас си зависи това да се промени към по-добро .

да му се вземе гражданството на каракачанов и да се даде на тоя човек, дето работи съвестно и хората го обичат. Па каракачанов да го вземе кой ще.

Ще го подариме на северномакедонците ще ги оправи за има няма една година!

На какви ли не измекяри дадоха гражданство а на тия които дейстнително заслужават не може. Гарантирано от ГЕРБ!

голяма работа, българите нали идват от Иран :)

Зорба: "Няма значение какъв е човек - грък, българин или турчин. Човек е добър или лош." Казанзакис.

процеса ще се ускори.

Той само от македонците от Северна Македония взима! :)

Дали???

И от шиптърите.