Шефът на Генщаба на Тайван и още 3-ма генерали загинаха с "Блек Хоук" (видео)

62-годишният генерал и неговият антураж са били на рутинна мисия за посещение на войници в североизточен окръг

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Генщаба на Тайван и още 3-ма генерали загинаха с "Блек Хоук" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американската военна техника,най добрата военна техника-камъните падат,от небето падат

Блек Хоук Даун! Кат в Сомалия ама не съвсем. Краварските тенекета си падат сами..... Дори без да стрелят по тях.

Американските Блек Хоук са несигурни хеликоптери и често катастрофират. Генералите на Тайван е трябвало да ползват руски хеликоптери

Падат,като Су-57...

колко су 57 има паднали и колко блек хоука са изпопадали като камъни и после бега да рупаш тревичка

Единственото ,,достойнство" на американската военна техника е, че е много скъпа. Иначе е неефективна и несигурна ...

По-падат! И цял филм направиха, ама явно в тайван не са го гледали...Жалко за хората!

Броят на падналите Су-57 е секретен. Изглежда не е за хвалба.

ама като летят на боклуци е така. Дори американците си купиха руски хелита за Афганстан щото този техния не става за чеп за трици

по добрер ,ч ене са ни дали самолетите а смао рисункит еим.. да са се изтрепали до сега малкото ни останали пилоти

Китайците са виновни, не е заради машината, тя е качествена.

И това се случва в мирно време. Във военно време хаоса е пълен и ще се мре постоянно заради калинки малинки, които са били сложени на разни постове по партийна линия, а нищо не могат да правят.

Падат щото купуват Руски хеликоптери които са дефектни даже и нови. Като не искат да се взривяват да си купят западно оръжие

Според статистиките авариите с американски машини се случват много по рядко отколкото с руски.Египет закупи пеликоптероносача ,,Мистрал” ( или и двата?) Но отказа предложените от Русия въртолети защото...Защо ли?А и да припомним на путопроституцията как ,,две вертушки” Бляк Хоук в Сирия изтрепаха няколкостотин ,,вагнеровци” в Сирия

да ви спуснат като опорка,я виж статистиката за блек хоука и после седни да си поквичиш,да не споменавам че и филм направиха за тия бараки

Пак ли "Руски " хеликоптер се разби . Много падат.

Не са руски. Тайванците нямат позволението на фащ да купуват руска техника.

Да не забравяме че Тайван се бори за независимост от Китай. Радио електронна война не е за изключване.

Ако си беха купили Боинг 737 последен модел, щеха да поживеят още поне месец два повечко

някое китайско дете си е играло с новата EMP системка...

Горно Мексико скоро ще изнася само соя и пшеница, щото всичко друго е шит.

Г-н само това ли успяха, Свалените чрез обстрел броят ли се в статистиката за инциденти? Има филм и за руските хеликоптери, но е секретен.

Краварската техника - номер едно в света!

Щерюпитека па квичи на гладно.!. мбууухахаха

"Краварската техника" - защо говориш за съвеския полу-летящ скрап, теле такова? Къде го видя в статията?

ще изнася пшеница като Русия и канада са завладели пазара? Може само говеда да изнася

Безумен коментар, айде ползвате интернет да четете новини, ползвайте го и да научите нещо, че е срамота. Поне от елементарна обща култура трябва да знае, че “Блек Хоук” - Sikorsky UH-60 Black Hawk е АМЕРИКАНСКИ воененно-транспортен хеликоптер за тактически операции. Да беше катастрофирал МИ-17 примерно, да кажеш, че е руски. А в интерес на истината катстрофи стават с всички модели хеликоптери, никой не е застрахован.

Индицйците нали имат? Затова се отказаха доброволно от СУ-57 проекта (уж 5-то поколение, а на практика 4-то) - пари,мари всичко което беше дадено беше зарязано и газ. Нищо не става от съветския скрап, няма нужда някой да ти 'забранява' за да го разбереш.

става с тия блек хоуци,що падат като камъни бе,че и филми правят за тях

май липсата на мозък при тебе е секретно

Ние в България под влиянието на американските грижи се връщаме към каруците. Сигурно, екологично и безопасно.

разпердушинил се е черния ястреб, хвърчала е перушина навсякаде

А българската американизирана нация освен хвалби за САЩ какво произвежда? По едно време поне Москвичи правеше, сега само теманета пред американците.

Сигурен ли си? А какво правяр краварите с Ердоган? Насърчават го да купува С-400 или напротив, забраняват му?! Если примат как тебя неумен, то это навеки.

Каракачанов ще посмее ли да се качва на нашите топ военни хиликоптери след тази новина? В изтребител е ясно че няма как да се събере.

Краварската техника НЕ е виновна, терена в Тайван е много тежък високи почти3500 метра планински вериги и мощни термики и океански завихрания от към Тихия океан

а бе клоун , ти къде се беше покрил когат паднаха американските супернайскъпи хвърчащи кошници бе? пък и още в сръбско, когат сърбите гътнаха един безаналогово суперскъп кашон, казаха, че не знаели, че бил НЕвидим,даже се извиниха. ха-ха-ха

не разбирам от авиация, но поначало ми се струва, че хеликоптерите са апаратура със строго специфично предназначение. Като цяло, те са доста несигурни играчки, силно зависими от атмосферните условия. И не мога да разбера защо се използват като транспорт до места, до които може да се стигне по друг начин.

Цивилни въртолети падат всеки месец особено в Далечния Изток и Сибир.А за авариите с военни има наложена забрана от Путин лично за огласяване на аварии и жертви в армията при учения,транспорт или бойни действия.

Могат тук да се оправдаят, че Блек Хоуките са на компанията Сикорски на руснака Сикорски, нищо че е починал преди половин век. Но в общи линии той развива хеликоптерната индустрия на САЩ. Същата компания Сикорски е купена от Локхийд Мартин дето прави Ф-16. ;) Нещата са омешани и знанията се взимат, както се хвалят с първи полет на самолет на братя Райт, нищо че взимат записките на немеца Ото Лилиентал, който загива при опит за полет.

Нашите хеликоптери Кугари им липсвало нещо срещу заледяване с което издържали -30 градуса. В райони на Якутия в Русия средната температура през този период е около -45.5 градуса. В момента явно е топло и дават -37 градуса.

Ти не читател ти писател. Чети бе неграмотник. Статията е за Тайван и американски хеликоптер. Къде в статията на български, на руски , на английски или китайски прочете думата "Русия"?

Па на тебе ти карат боклуци от западна Европа . Мноо си тъпо ве.!. мбууухахаха

Всички знаят ,че американците плащат ,афганистански военни хеликоптери пострадали от талибаните,да се докарват в България и тук се ремонтират в "Г.Бенковски".След това ги връщат обратно в Афганистан . И това са руски хеликоптери Ми-17 ,най добрите за високопланинските условия на Афганистан. Няма по добър и непретенциозен хеликоптер от Ми-17.

Прекрасната краварска техника! Същата като нашите бъдещи предварително платени ковчези от бедна България! Вместо вода и пенсии, 5 години напред закупуваме техника от времето на войната във Виетнам с едно М, т.е. била "модернизирана"! Може ли ЗАЗ да се модернидзира?

виновни са печалбарите, които са им я продали гьотере, въпреки че е непригодна за споменатите условия...

нещастник, ако си на висок доход няма да ме е яд, но ти вероятно си сиромах, който се нада да го забележат - та да га нахранят

Искаш да кажеш че нещо остава здраво след атака с зрк Стингер или Стрела 2М

Г-н а бе таласъма, И тази секретна разработйка я знам. Мозък без печат от Кремъл не се брои.

62-годишният генерал и неговият антураж са били на рутинна мисия. Хеликоптера също сё е разбил рутино, както винаги се случва с американските летящи щайги, с громки имена .