Шефът на ДАНС е в отпуск, за разлика от този на НСО

Служебният вътрешен министър по-рано коментира, че ръководни кадри в системата за сигурност са в неплатен отпуск до септември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

С кой да работят министрите?...с чистачките ли.Ако Бай-Ганьо беше на тяхното място щеше да уволни всичко,което не му се навежда.

Много си прогиворечат търтеите на потника. Твърдят че не вършили никаква работа службите, пък сега се били обезглавили. Хубаво търтеи тогава има ли значение дали са в отпуск или не. И без това на нас гласоподавателите ни стана че повече ви вълнува разчистване на сметките отколкото да работите.

Са го извадили този Рашков, в карлуково ли е бил до сега

... да ги опееш, че и да ги одереш. Как ще изкарат горките толкоз време в неплатен???!!! НЕ-ПЛА-ТЕН! Като не са вземали ни лев бакшиш, милостиня или подкуп... Като нито един суджук не са си запасили ... Що за самобичуване толкоз дълго време? - Сетих се: дрънголникът ги чака! Готвят се за диетична дажба на сухоежбина... Дано са си намерили вили с решетки и високи огради - да свикват!

Отпуск от Април до Септември? Какви са тези гербаджийски номера? Оставят службите без ръководство. Рашков и президента могат да им прекратят отпуските незабавно. Връщат се на работа, следва разжалване до степен редник и дисциплинарно уволнение. Гербаджийски калинки. Пусна ни от вас. Вън корумпираните гербаджии!

А стига с тия интриги, че ми идват в повече и от двете страни. Само болничен не може да бъде отменен освен от ЛК или обжалван пред НОИ. Да им отменят на тия готованци отпуските и да работят ако ли не да ходят на борсата или при Бай Ставри.

Започнаха циркаджийските номера! И докога ще е в неплатен отпуск? Та той не е шеф на квартален клуб,а на организация отговаряща за националната сигурност! Няма какво да се лъжем;човекът е назначен на тази позиция защото е предан на Борисов. Някой да се съмнява в това?Защо и по каква логика трябва да остане на нея?Да остане, няма проблем! Когато обаче ГЕРБ съставят кабинет!

Агонията и простотиите на герберските мишки в целия си блясък.

Бойко Рашков- от 1995 година, та до ден днешен 2021 година, без прекъсване този червен мазник се подвизава в службите, в услуга на комуто е угодно и сега катарзис, почтен, чистка ще прави, шашардисах се вече от тъпотии, това вече е перверзно!

Това не е вярно!

Ако не се нарушава закона и конституцията , Бойко Рашков трябва, всички тези "скатаващи" се шефове, да изгони на минутата!!

Гербераските подлоги гледат как да се скатаят с надеждата че ментора им ще се върне и те пак с него щ могат да крадът необезпокоявани от гешев...Каква нац.сигурност, какво пазене на хората дето им плащат заплатите сме очаквали от такива страхливци надупени за собствените си интереси а не за да си вършат работата както изисква закона.

А какви са тези неплатени отпуски от по 5 месеца.. Аз ако си взема един месец и ще съм на улицата.

Ако си в отпуск платен или неплатен, със заповед може да бъде отменен и да се върнеш на работа.

крият се като мишки по дупките. Това са хора на Тулупа. Той ги е сложил, за да не го разследват, а да му прикриват далаверите!

Този на данс-"митко съметника на гл. секретар", така се представяше едно време, никога не е упражнявал обществено полезен труд, а камо ли да се е боричкал съ престъпността и шпионите на чуждите разузнавания.Навремето луксозно го дундуркаше Р.Петков и го дигаше нагоре, та заради това се е покрил.Обаче гледам един зам. министър от новите..... ми той бил от ония дето влизаха на атака при Президента и след тва станал от компи..... сега пък зам. министър...... объркана работа.

Бойко Рашков ги съсипа тези невежи и неподготвени журналисти по btv.Той е супер професионалист, знае и може.Тежко и горко на истинските престъпници! Крийте се в миши дупки и неплатен отпуск гърбави мутри миризливи!

Глупости, точно не знаеше къде се намира... или си сляп или си трол. Май май второто

Правдата по комунистически. Дявол и евангилие.

ПРОСТИ ШАПКАРИ !! ЗА МАЛКО СА НО ЩЕ НАПРАВЯТ ГОЛЕМИ БЕЛИ !!!

Не са мютри,дедовото!

И да си прав, си злобен! личи ти! Все едно си губещ гербарай! Що така бе Миме!? Като ви настъпят и ревте! Все едно коя ви е бандата! Ама кога ручате сиреньето - се хилите, мамицата ви партийна!

Хора, гледайте интервюто на Рашков тази сутрин по БТВ. така се осра, че всички тролове на Боков са на амбразурите и се пробват да замажат издънката му!!! Резилдента не успя да преглътне истините, които му каза в лицето Иваило Иванов, когато ги беше привикал да му се отчитат, по време на "стачките". Днес пък, в сутрешния блок на БТВ, Рашков така се оплете и изложи, че сега ще има един месец да му замитат фъшкиите )))). Не отговори на нито един въпрос на журналистите, а от злоба и безпомощност, потъна целия в пот...Не знаел, че уволненият от него на 16-та минута от стъпването му в длъжност, административен секретар е свидетел по делото на ОЛАФ и Европол срещу Пламен Узунов,. Бил го освободил, защото бил навършил годни за пенсиониране ))) Трябвало да си отиде с уважение на заслужен отдих. като го попитаха, как е връчена заповедта, за да видят, с какво уважение са се отнесли към него, Рашков започна да срича и каза, че не знаел ))) Хората на всички високи ръководни позиции в МВР били излезли в болнични или в неплатен отпуск. Били абдикирали отговорност и обезглавили МВР. Като го питаха, колко много са тези хора, не казва ))= Други се били разболели. като го питаха те с фалшиви болнични ли са, пак не казва , а само се поти... Не бил знаел, че е назначил за шеф на кабинета си човек на, който е сред учредителите на партията на Божков :-))))))))). После бил разбрал...........Ама той ЦИК я бил заличил! Тя имала високи професионални качества и за него, това било достатъчно.!!! Питат го, как е преценил качествата и`, НЕ казва. Питат го той откъде я познава, пак увърта и не казва. Питат го, дали някой му я е предложил, не казва )))) Смях и излагации!!! Поти се, гледа лошо и ръси глупости . Понеже никой не иска да заем мястото на уволнения главен секретар, най-малкото, защото е незаконно уволнен, и съдът ще го възстанови, го питат, кой ще заеме мястото му. нашето комунистче се поти, върти и сучи, че длъжността не била без човек, защото заместникът на главния секретар бил временно изпълняващ длъжността.... ХОРА!!! Ето това е лицето на хунтата, която стои зад Радев и утре ще потропат и на вашата врата! Не го забравяйте на 11.07=21, ако въобще тези избори са поне малко, от малко чести!!!!!

На Баце щом е нужно му правят операция "наушким", та тия педали няма да пусне в отпуска ли? Егати наглеците, егати престъпмиците.

Прекратявай отпуските на всички и: уволнение и ако е заслужил на съд!!!

Ако искаме бегето да тръгне по нов път, мутрата и неговото обкръжение трябва да бъдат съдени и задължително вкарани в затвора! За дълго! Мнооооого дълго!

Нов бърдак със стари к.ви не става

Ти след толкова години на промени и кражби видял ли си поне 1 осъден? 1 прибран? Стига с тази смешна наивност. Това, което се прави е политическа чистка, за съжаление саморазправата е гнусна, недостойна и както виждаш новите кадри са некви абсолютни простаци

На Баце циркаджииските номера, нищо няма да ви спаси мутри, кочината се разтури.

Като прочета или чуя НСО все се сещам за един филм с Клинт Ийстууд,в който бягат редом с колата на президента и може би затова са само 25 - не всеки би издържал на подобни паради.

Егати държавата, в която шеф на служба, свързана с националната сигурност, може да излезе почти половин година в отпуск. От друга страна явно тези хора имат добри спестявания, щом след ужасната за мнозина 2020 могат да си позволят да не взимат заплата 4-5 месеца. Вярно трябва кардинален ремонт. В политиката както и да е, ама шеф на служба за сигурност да може да се почива половин година, при това когато светът ври и кипи от несигурност, това вече е прекалено. Да си отварят частни фирми и ако искат да не работят до края на десетилетието.

Държавата, в която министърът на вътрешните работи не познава хората които назначава. Егати държавата, в която Бойко Рашков, дето навремето беше опънал чадъра над мутрите се явява борец срещу мутрите.

В България мафията си има, по-точно имаше държава и изпратинште в отпуск шефове на служби сами са се определили всъщност от коя страна в тази война са! Защото националната сигурност би трябвало до няма цвят, а и това са “военнизшрави” длъжности, тоест те трябва да са на разположение “24/7” и отлично го знаят! Тези носят съвсем пряка отговорност за всичко, което се случи!

когато беше шеф на ДАНС Бойко Рашков беше известен с чадъра си над мутрите и с неофициалните си разговори на четири очи точно с мутрите. Ама иначе най-честният човек според тебе нали??

Кога е бил шеф на ДАНС?

Два месеца е мандата на това правителство и основната му цел е да проведе изборите. Защо руската марионетка Радев организира преврат в България!? Какво следва: Хиперинфлация , излизане от ЕС и НАТО , връщане на Божков , братя Галеви и т.н. ...

Тази песен за преврата и реваншизма е и тъпа, и жалка, а и вече се изтърка. Нова правителство, по личните камества, професионален път и репутация на министрите (няколко са възпитаници на Харвард) е може би най-доброто в България да последните 100 години!

Особено професионалния културист е супер професионалист. Както и оная основателката на партията. И тя е супер професионалист.

Които са в неплатен отпуск - да им се продължи, форевър... хе-хе

Сега очакваме и да почнат да късат менискуси.

КЪДЕ ЛИ СА КРАДЕНИТЕ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ???

Бре, разбягаха се плъховете. Зер тиквата никой вече не я бръсне за слива.

както и обратното

Режи гербавите тикви до основи щом не искат да работят.

Е, те ДАНС и без това през повечето време си почиват или си правят частни досиета един на друг. Не е бог знае каква загуба, че шефът им няма да взема заплата 3 месеца.

Че точно Бойко Рашков беше шеф на ДАНС по времето на мутрите. Знаеш ли какъв хубав чадър им беше опънал?

Долу Рашковците и Чебурашковците!!! Да не петнят достойното име Бойко!!!

Прекратявай отпуските и изчегъртвай :)))

Петко Сертов ли си ти?Първо теб ще изчегъртаме комунде тъпо.

Ми направо да не се връщат от отпуск...

Смешниците от Българските служби освен да берат чорапите на Американците друго не правят. И отвреме на време подскачат по дансингите...на някоя чалготека.

Точно така. Потвърждавам!

Oтосно шефа на ДАНС, от агенцията са потъврдили пред Нова телевизия, че Димитър Георгиев, но засега по темата няма повече подробности. Той стана бе назначен за ръководител на държавната агенция по времето на президента Росен Плевнелиев. Егасимо!? ДИР.БГ, ако нямате пари за нормални статии приемам предизвикателството про боно да ви прочитам пасквилите преди да ги качите в сайта и да са достъпни до читателите. Как може такива пасквили бе?! Има ли някой дето чете какво качвате?!

И това е след "ъпдейта" на новината.... Нямам думи!

НСИ? НСО? Дир-е, нерде Калофер, нерде Калифорния !

Всеки работодател може да прекрати отпуската на служителите си по всяко време ! Вие законите дето приемате не ги ли четете ?

Ще ме притискате ли сладури, сега ще ги пусна всичките в неплатен отпуск, а после ще излеза и аз в безсрочен неплатен отпуск в банишора

ДАНС Бтългарски служби л са ?! Странно...

tova slujebno pravitelstvo dosta politizirano mi se struva vse edni dokazatelstva vadiat... moje pak na 6efovete na slujbi da ne im se iska da rabotiat s vas??? da ste se zamisliali g-da savetnici na prezidenta 6toto edin ot va6te mai go nabaraha za dosta edri dalaveri moje pak vie da ne ste ne6toi 4isti i te da znaiat niakoi ne6ta za vas??? moje i te da ne iskat da slujat na prestapnici??? ha sega de - dilema mi mahaite gi i si slagaite va6i poslu6kovci ama evala na tezi tipove, deto hvanaha ruskite 6pioni. evala na sekretaria na mvr, koito udarja fronta na platenia protest.

Има известна разлика между НСО (цитирани в текста) и НСИ (упоменати в заглавието), не е зле да уточните кого имате предвид?

недочул, разбрал - недоразбрал, е ал, недо еал

Чети ма! НСО - НСИ...