Шефът на БНР Андон Балтаков подаде оставка

Бетина Жотева ще говори със Силвия Великова и Петър Волгин да поемат поста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно тези двамата-Великова и Волгин трябва да го последват с най-силния шут отзад, заедно с Бетина. Това са пристрастни червени журналисти.

-Пипнат ли ми парите, правя революция силвия великова

Очевидно не бе сполучлив избор от страна на СЕМ. Май посоченият от него стаж не бе съвсем действителен, май така и не се освободи от фирмата си в САЩ , оряза заплащането на екипа - за да направи някакви икономии, които така и не се реализираха . Прибягна на няколко пъти към агресивни атаки към Министерството на културата, към СЕМ, към фиансовото министерство ,което определено не помогна на радиото. Напоследък направи автомобилна катастрофа при очевдина злоупотреба със служебното си положение. От друга страна-на фона на Светльо Костов бе идеален.

Волгин вероятно го предпочитат като поливалентен - стартира като тъмно син, премина през червеното и сега се въъзхищава от ИТН.

Пълно изчегъртване на герберастките помияри и слуги.

Какви слуги? БНР зае анти-ГЕРБ позиция още от миналата година. Слагат двамата прокомунисти начело.

бях скептична, когато СЕМ избра Балтаков за шеф на БНР. Факт е, че се опита да направи реформа в програмите, в заплащането на служителите, в ЗРТ. Срещна нечуван синдикален отпор от обединените мързеливци, които са свикнали да "работят" чиновнически, с раздут щат, с липсва на каквато и да е атестация за качестото на продукта,който бълват ефирно. Да, факт е, че нито един служител от държавното радио не може да се класира в частна медиа, но неставащите за нищо в частните медии, намират място в БНР. Радиото е пълно с ужасни гласове, раждащи клишета. Тъпи програми, неадекватни на новото време. Предимно музикални предавания, които звучат архаично, представят се текстове от уикипедия. Да не говорим за клоновете по градове. Там нивото е толкова ниско-провинциално, блудкаво и лишено от каквато и да е медийна адекватност, че се е превърнало в едно позорно замърсяване на ефира. Най-скъпото радио в страната, чийто бюджет всяка година расте от нашия джоб се е превърнало нещо затихващо, което показват и рейтингите ... и то от години. При тотална покриваемост на страната, при такава инвестиция за мощности и предаватели, с калпавата програма, която се излъчва, се гонят последните места в рейтнига. БНР е хранилка за търтеи, абсурдни инвестиции всяка година за модернизиране на нещо, което по проинцип си остава в средата на 20 век като съдържание и като качество на звука и технологията. Ако се налагаше да плащаме към месечната си сметка за електромер, както по принцип пише в ЗРТ, това радио отдавна нямаше да го има. Действително щеше да има граждански отпор срещу него.

май не слушате БНР, това е най- обективното и справедливо радио. И за сведение няма регионални радиа, а отделни кореспонденти от градовете, които са много кадърни хора. А Балтаков е един достоен човек, който не беше да оглави и двете медии- БНТ и БНР. Жалко!

Логично, достатъчно парички получи от Черепа, изпълни мисията и трябва да го оттеглят в сянка. Всъщност на този боклук е заслугата БНР в момента да е превърнато в абсолютен парцал и по-специално програма Хоризонт, която заприлича на Дойчландфунк по времето на Гьобелс.

Стига глупости, по цял ден слушам, това е най- доброто радио. Нещо слушателите, които пишат тук, са се объркали тотално.пристаци като Борисов и чалгарите.

ние данъкоплатците плащаме, защото е обществено радио, а не частно. Олигофрени и идиоти. Какъв череп, какви пет лева.

Жалко ... а сега Волгата ще оближе правилният задник

Волгин шеф на радиото... честито. Вече ще ни съобщават времето с Москва и новините от Русия, Куба и Северна Корея преди българските.

временно ще изпълняват длъжността, докато се избере чрез конкурс нов директор.

Най-накрая да се разкара тоя. Абсолютен некадърник и вредител за културата!

Еееее, от днес за утре... може ли така?!

Шефът на БНР Андон Балтаков подаде оставка - да не би да са му поискали и на него дипломата ?!

Програмата на БНР е просто отврат. В Англия слушам ББС2 което е еквивалентна на Хоризонт и особенно много ББС4 което наподобява Христо Ботев, но нищо общо и с двете. Трябва повече продукция: наука, факти, интервюта с интересни хора, история и т.нат, стига сте правели предавания с музика във времена където всеки ползва какви ли не стрийминг платформи... тъпи и скучни предавания с 5 човека персонал, а "любимото ми" ДНЕС ЗА ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ СЕ ГРИЖИ еди кой си пускач на музика по негов вкус. Що изобщо някой трябва да отговаря за музиката? Програмираш си тия 5 песни дето толкоз държиш да ги чуем и си водиш предаването сам! Както се казва "СЪДЪРЖАНИЕТО Е КРАЛ", а в БНР такова липсва. Умрела продукция. Послушайте малко ББС па се научете как се прави радио...

продукция се прави с журналисти и репортери с топки.... от къде такива? Отделно трябва да ги пратиш да направят репортаж, отделно ако дойдат с нещо смело не трябва да го криеш..... отделно трябва политики на държавата - примерно BBC промотират най0различни полезни неща за обществото - ваксини, образование, права за хората, внимателно отношение.....

но тези поне се опитваха да задават неудобни въпроси

Напуска, защото превратът не успя.

от Ристьовите,или е Мунчов,а?!?!

БНТ и БНР да се обединят, в повечето страни в ЕС е така.

Ако това стане, ще е най- голямата глупост.

Някои журналист като например янкулова също да обмисли дали си заслужава държавата да харчи нашите пари за нея. Хоризонт има нужда от обективност!

Гарантирано от Герб