Шефът на "Бионтех": Европа ще постигне колективен имунитет срещу COVID до август

Според Угур Шахин имунният отговор отслабва с времето и вероятно ще е необходима трета доза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като достигнем 100%, ще продължим докато постигнем 200% Нали човека КАЗА-РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА. Дядо Тошо пък КАЗВАШЕ-ДЕЛА, ДЕЛА И ПАК ДЕЛА. Ха ся де.

Физиономия та му има такъв вид щото си е ударил ваксина, или има нужда от ваксина да се оправи. Налудничав ми се чини нещо.

Със аерозолната пръскачка на един Кугър и да почва васкинацията........

като минем "ваксинационната защита" от 100 процента кво ще правим

Всъщност Бионтех са създателите на ваксината, а Пфайзер осигурява значителни производствени мощности и т.н. Тяхната ваксина и тази на Модерна са супер - висока ефективност, сравнително кратък период между двете дози и по-малко странични ефекти в сравнение с векторните! Хубаво е, че мислят и за по-нататък! Да, печелят, но печелят заслужено като спасяват човешки животи! РНК-то е технологията на бъдещето! Желая им успех и се надявам да сбъднат голямата си мечта - да създадат ефективна ваксина срещу всички видове рак! А който предпочита например Спутник или някоя от другите ваксини, да си я слага! Аз съм с Модерна и съм много доволна. За мен и двете рнк ваксини са най-доброто, с което се разполага на този етап! Можете да прочетете и кой е проф. Шахин - троловете не са му на нивото със сигурност - и като интелект, и като образование, и като постижения, то само с плюене и злоба към успелите по честен начин хора, нищо не се постига!

Масово

От милиони ваксинирани имало десетина с такъв проблем, обаче не е сигурно, че е от ваксината!

Скъпа ха, боцкайте се с каквото си искате. Що се отнася до рака. Ваксина не ви трябва, с една остновно тастителна диета със сурови или леко обработени растения се спасяваре на 99 % от сърдечно-съдови заболявания и ракови заболявания без да пълните гушите на алчни милиардери.

Тоя умник сигурно още не се е ваксинирал, "за да не пререди някого", който повече се нуждае от ваксината, защото "чака да му дойде реда". Антителата са ала-бала също както и костната плътност, която апаратът я показва висока след като гълташ лекарството, ама костите лесно се чупят. А ако челюстта се пробие като страничен ефект, това е бонус. С две думи: когато се постигне колективен имунитет - пак няма имунитет :))))) А 100% имунитет имат само умрелите след ваксинация. Срещу всички болести!

Прилича на психопат.

Просто в Дир тенденциозно ползват подобни снимки, за да предизвикат антипатия към човека.

Признавам му постижението и находчивия бизнес усет. Никак не е лесно за няколко месеца да станеш милиардер в зелено.... Нооо, страшно противна читашка муцуна и глас като на второстепенен герой в скапан филм на ужасите. Ужас... А поне, хаирлия да е!

Където се намира главният им офис ще през 2017-2018 е имало случаи на ковид....... там е разположен и медицинският институт...... Кой е знаел???? И защо са мълчали по темата не е ясно.....!??

Да не би да го бъркаш с опасния грип Б, който дава положителен резултат на PCR теста за ковид?

Ма разбира се.. Първа, втора, трета, четвърта, пета...и така до безкрайност. А вие пълните джоба...

И Ганьо до август, ама 2023-та. Щото сме всичките специалисти!

Платен трол.

Дрън-дрън...от колко време го слушаме, ама си остава само на приказки.

Боцкане до живот, всичкото наркоман :)

решил, да ти е на късмет :))))

сиреч - боцкане завинаги - новата наркомания

Що ли не се говори вече как действат ваксините на другите щамове. Щото се говори само за ваксиниране. А що ли?

А коментар по индийския вариант няма ли да дадеш. Може би знаеш, че ваксината не е много ефективна срещу него, ама гледаш да не го споменаваш, че вземат хората да спрат да купуват ваксинатати.

И аз вчера я питам " е имаш ли нЕкви антитела, нещо там, нали си лекар, не те ли да нтетедува с кво си се инжектирала"....тя ми вика не, не съм се тествала за антитела. ...Е за чийй хуй се инжектират без да проверят кво става в телата им дори лекари...!?

Че все това същество в тая поза показвате!?

Обаче щото нямаше много вност на боклука , произведен от те тоя....тоя боклук е с три пъти повече жертви от АЗ дори

За три дена, тоя гаджал, от обикновен смъдрльо, стана милиардер и започна да дава акъл! Много станахте, бе!

Когато Октомври-ноември 2021 започне поредната вълна, с локдаун, много заразени и починали, ми напомнете да му бия една инжекция в задника на бай шахин.

... разцъфтят последствията от тандема "ковид & ваксина", предвиждам ... :-(

В Щатите има много починали след тази ваксина,но има медийно затъмнение за Европа!!!

В Европа също. ЕС има сайт, където простосмъртни могат да видят част от докладите: http://www.adrreports.eu/bg/search_subst.html за четирите ваксини COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414) COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN) COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19) COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S) Ваксината на Файзер е 3 пъти по-смъртоносна от АЗ. За възрастовата група 18-44 смъртността от ваксината на файзер или АЗ е също колкото смъртността от Ковид - и дори 7 пъти по-голяма за Модерна.

3евзек

Защо лъжеш бе? Това са странични реакции, не смъртност. От болката на боцнатото място ли те е страх да не умреш?

Зевзек, айде иди моля те да си играеш в пясъчника с кофичката и лопатката, докато възрастните разговарят тук.

3евзек

Т.е. нямаш възражения, че това наистина са странични ефекти, не смъртнопст, а аз да ходя в пясъчника, за да не ви мътя басейнчето, където да си лъжете на спокойствие, нали?

Тоя Уй Велики е на поне 3 инжекции кожени.

Влече ли те?

тоя боцна ли се или още чака ред...

Като му гледам физонамията на тоя Закс,и ми става ясно за какво става реч! Пфайзер е буклук,но много се рекламират!!!

Ами и аз да печеля по 10 долара на доза ще ви разказвам сладко сладко как имате нужда не от трета, а от сто дози до края на живота. Фарма-мафията ще спечели трилиони в следващите 10 години. И колкото и да плюят Астрата, че били с калпави ваксини шапка им свалям, че продават на себестойност или няколко цента отгоре само.

Колкото повече иРНК пациентите получават, толкова повече са вредите от наночастиците и толкова по-малка е ефикасността от ваксината.

Дай Боже. Ама за колко време ще е. Уж за осем месеца най- много трае имунитета на вируса.

Лъжат.

Само реклама на Файзер! И трета доза ще има,честито!

Този човечец какво пуши, пие, шмърка?! Като достигнем колективния имунитет какво става? Всичко се връща по старому от преди пандемията или как? И какво става за тези, които не са част от този имунитет - тоест, тези които не са преболедували или ваксинирани? И те ли са защитени или за тях рискът става още по-голям?

Браво! Да благодарим на Бил, който ни избави от тази напаст!

То бива наглост, ама чак толкова... Ще ни подсилват докато ни довършат!

спрете да пускате рекламни статии за Пфайзер!

А от какво да печелим ?

От тийн путки без гащи ...

"Макар да няма единодушна позиция какъв е точният праг, който е необходим, за да бъде постигнато това" Тоест това е индивидуално изказване, не поразлично от това което чуваме от баш експертите по телевизията!? Добре защо никой не си прави труда да провери тези работи!? Колко време ще имаме имунитет, колко време ще отнеме колективният, на колко време трябва да се ваксинираме отново? Вместо всеки да ни разправя той какво мисли по въпроса да вземат всички да се съберат и да проверят!!!

"А после очаквам, че вероятно ще е необходима нова подсилваща доза всяка година или може би на всеки 18 месеца", заяви Шахин. Добро утро!!!!

18 е много, на 6 месеца по една игла здраве, една любов и една щастие

Може да си умен ама си много грозен

не е умен. Взеха го за съдружник на амер.фирма, за да може ваксината да мине по друга писта за одобрение, заради европейски участник! За лекарства извън ЕС процедурата е друго. виж как бавят руската и китайската.

++++++++++++

А нещо в задна полусфера дали не е необходимо?