"Жените в бяло", които протестират по цял свят и не искат само да готвят супа - #she4belarus

Искаме избори, в които можем да вярваме, и всички задържани да бъдат освободени, заявиха борбените дами

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искали да готвят само супа ! Да заповядат в Перник . У Перник , ако не готвят пълно меню ще играе винкела !

Феминистките, което раздраха САЩ и ги направиха посмешище за целия свят сега се пробват в Беларус. Те са част от цветната революция, която ЕС и САЩ организират на Лукашенко. Разликата е , че не са улучили човека . Лукашенко не е украинския Янукович . Тези цветни преврати станаха прекалено много . И трето Путин няма да позволи втора Украйна на границите на Русия !

AMA te s edna gola supa li iskat da minat!? Da probvat musaka I krem karamel sasto

Белоруските курви протестират искат да ходят на запад да се чукат безгрижно

Кой им пречи на тия да живеят както искат? Назовете го иначе само празни приказки. Патриархати простотии, Беларус е светска държава, никой не принуждава жените да си стоят в къщи. Побъркаха се тези кухавелки с тая демоНОкрация. Мислят, че всички ща налапат по един милионер и ще живеят по дворци и яхти. Шизофреничните лъжи на западните педали в действие.

Това са обичайните трикове на "цветните" революции. Повечето от тези "борбени" дами нямат и понятие за какво се борят, но като се пременят всички в бяло, започват да се чуствуват съпричастни към нещо ето такова...голямо и красиво - свобода, справедливост, а бе велико и светло. И десетки хиляди ще се хванат на тези призиви, ще бъдат използувани от онези, които измислят тези "инициативи" за да се свали дадено правителство. След това, като станат белите ще се гледат тъпо една друга и ще казват "ама ние не искахме това".

Това е много красиво и ясно като символ. Радвам се, че го направихте и че ви има. :) Тази идея няма да умре и тепърва ще се развива.

Патки. Салата мога и сам да си направя. Утре няма да искат и да раждат, но няма как да поемем и тази функция.

Ай, стига комплекси, бе търтей!

лошо написах.

Искат избори, в които да вярват. Че в коя страна признават изборите.

Хич не мога да разбера какво им пречи да учат, да работят, да готвят супа. Ако готвенето на супа им се вижда толкова трудно, могат да си направят и нещо по-лесно. А с дъвченето как се справят? Спирам да пиша. Отивам с удоволствие да сваря една леща. Аман от мераклии да измислят проблеми и да се правят, че се борят с тях. Всеки иска да е велик в собствените си очи. В България никога не съм получавала по-малко от колегите си, които са били на моята длъжност.

Проблемът изглежда е че и една супа не могат да направят. Затова протестират.

белите каски...белите курви....белите ануси за черните рязани хуъове

Ох, на дедо пиленцата! Чакаме ви на Запад!

дъорд шорош е дьрт педерас и обича само рязаните мангали

Точно пък тези на снимката едва ли знаят как се слага тенджерата на печката, ами пък и не искали да готвят.

Като не искат да готвят супа само, тогава да правят и салата и десерт.

кога за последен път?

Успокойте се, западните бардаци ще ви приемат с охота! Питайте украинките, те имат голям опит.

Мислех си, че по тъпи от украинците няма. Така малоумно да си съсипят измислената държава. Обаче белорусите ще се окажат още по прости. След като са свидетели какво направиха евро колонизаторите с Украйна, тия малоумнци мощно се опитват да повторят украинските постижения.

Няма да стане точно в Белорусия.

Е какво повече се иска, че това е воден от САЩ преврат. Тяхна организация и тяхна идея, която натрапват в друга държава

Знаем какво искат жените - всичките да родят от алфата, а после да се омъжат за по една бета, която да ги издържа и да отгледа на алфата ко*елетата.

Много чалга и мутропитеци гледаш.

Бели гъски.

"Сега не става дума само за политика. Става дума за семейния живот, за отношенията със съпрузите. Нашето общество е много патриархално, но когато революцията приключи, това трябва да се промени" Еми... ясно... Наудовлетворени, незадоволени квачки...

Срамота дедо че никой не ви търси 'задоволяващите' услуги. Айде ти си минал заминал, ама то и младите ватни плоскоглавци нещо ич не се котират. Май чак в Путювия рай (със 72те комсомолки) ще им излезе къскета :)

Randall_Zwinge

Аз може и да съм минал, ама не още не съм заминал. На мойта баба не ѝ дават цигари у лафката без лична карта. За разлика от тебе различавам жена от кифла. Очевидно.

Феминистка организация, създадена и до ден днешен издържана от ротшилдовата мафия. Същите, които вкараха Украйна в изкуствени дългове и сега се опитват да им изкупят земята. Явно вървят със същия опит за преврат.

Ватниците пак се изявиха подобаващо - освен парадиращи (съмнително силно) хомофоби държат да се покажат и като женомразци (щото от жените виждат само игнориране и снизхождение ). Същите 'самосексуалисти' като американските им интелектуални събратя -неудачниците Тръмп-аци AKA Incel (Involuntary Celibates).

Феми нацито се обади хахахах

Че лошо ли е да си хомофоб?

Тези заблудени жени супа не искат да правят, ама само ако знаят каква каша забъркват в собствената си страна.

Кашата ще я сърба Путя и вие- неговите простоглави гугутки :)

а ти баце обичаш мъжко'мляко' да 'сърбаш' нали

Жените от бившия СССР живеели партиархално? До 80 години на миналия век работеха наравно с мъжете в колхозите и заводите. Е, сега всичко фалира и може би варят само супа, ама не вярвам.

точно така, работеха наравно с мъжете, но получаваха по-малко /сега също/ и работеха безплатно в къщи, без да ги чува какво искат патриархата. Пък и те оставаха пасивни по много причини - умора, безнадеждност, деца, сивота, никаква чуваемост. Тръгнат ли жените - става страшно. Като лавина, затова и столетия наред затворена в къщи, при супата..... с внушенията колко е глупава и некадърна......

Да тръгват бе, да вървят. Де ша идат? Те рязаните карабини само тях чакат. Щели да тръгнат. Не разбрахте че Бог, Аллах или ако щеш Вселената ни е устроила така - да сме заедно, не всеки да си тръгва където си иска. Слушате ли изобщо какво ви пее попа по време на венчавката? Или църковния брак е само за парлама. Патриархата е комфорт за жената - да не и се налага да се занимава с една камара неща. Например ... ми да мъкне тухли и керемиди, че иначе ще живее в кашон под моста. Бабо!

Що не отговориш бе, бабо патко? Щото не можеш ли? Жените като лавина, като тръгнат става страшно, хайде кажи къде ще отидат като тръгнат. Да проституират на Запад. Това е целта на тези педераси, които ви плащат.

Сериозно ли не са чували за мусака?! Заринете лукаВшенко с мусака и той ще се гътне от преяждане! По-нежна революция от тая нЕма!

Кат не искат супа, да готвят мусака!

Ми да ходят да копат въглища на равно с мъжете! Да, ама те не искат такова равенство!

а не искаш ли и балерините да размахват балетистите по сцената с една ръка - това се вика равенство според тебе, пък оправните, можещи мъже ще ситнят па дьо катр с полички - има такива опити

какво "брандиране" - "жените в бяло". Аууу каква добра "маркетингова стратегия". Само не разбрах кой е поръчителят?

Ами нали държавата е БЕЛАрус, затова са в бяло. А е поръчана от същите дето поръчаха и оранжевата в Украйна. Дежа ву.

Ами като не искат да готвят само супа, да се научат да готвят и нещо друго. Ебати смотлите. Те, видите ли, не искали. И аз не искам много работи, ама животът не пита какво искаш, а какво можеш да си вземеш. И като не искат какво им пречи да не го правят2 Нали имат цици, задници и тутки - така и така вече са излезли на улицата - да заработват. Те и без това друг актив нямат.

Ти заработването от собствен опит ли го знаеш?

И аз не искам само да готвя супа, тъй че правя пиле с ориз.

Как си личи чуждото западно вмешателство! Нищо ново не могат да измислят. Сега са го ударили на феминизъм. Какво точно опитват да кажат с това? Че някой ги е вързал в къщи насила, че нямат право да излизат или да работят? Или болката им е, че нямат джендър образование за децата си? Капчица въображение нямат тия западни кавали, когато се опитват да правят преврат някъде. Бас държа и, че повечето от тези кокошки не са и омъжени дори.

Как е кавала на путьин, ближеш ли ближеш, А?

Много оригинално, няма що. Колко си ми умничък само, почти колкото вожда ти и тия кокошки на снимката. Даже два пъти по-умен от тях.Те са умни колкото една кокошка, а ти - колкото две кокошки. Как си личи само герберската простотия, която е като водата, винаги намира от къде да избие.

Путиноида диктатор Лукашенко треа го линчуват по задника на площада, скоро съдбата ще застигне и гнома чекист Путкин!

Ми да готвят пържоли тогава. Майтапа настрана. Някой пречи ли им да работят и сега? До колкото знам Беларус е светска държава и няма тежък ислям, който да принуждава жените да си седят в къщи и да слугинстват. Ми като не щат да готвят в къщи, ще ходят да проституират на запад, след като падне властта и им опоскат държавата, както нашата. Били много патриархални, ми да се изпедерастят тогава. Всички масово обръщат резбата и ще са доволни и щастливи.

Щом са излезли така, значи има кой да им пречи. И Щатите са светска държава без ислямисти, но и там имат такива проблеми, особено чернокожите.

Въх, горките! Живи да ги оплачеш. Споко, сега, като падне диктаторът ще могат на воля да си проституират на запад. Цялата тая работа е толкова изкуствено създадена, че си личи от 100 км. Само глупак би се вързал.

Кой им пречи? Както и на негърките в САЩ? Имало кой, ами кой е той, назовете го иначе само празни приказки. Побъркаха се тези кухавелки с тая демоНОкрация. Мислят, че всички ща налапат по един милионер и ще живеят по дворци и яхти. Шизофреничните лъжи на западните педали в действие.

Там ислямисти няма. Православни са, а западните части са римокатолици.

Като не искат да правят супи да почнат кюфтета.

Айде чичо Соросе

На тези жени искам да кажа: Ами не гответе само супа. От време на време правете яхния, мишмаш, гювеч и т.н и т.н.

tonk11

И мусака. Много е важно щото иначе - бобърката и из вратата.

Не разбрах какво точно искат тези жени? (Жена съм)

не знаеш за белите забрадки, останали в историята на една друга днес демократична държава. Браво на тези жени.

Изобщо не може да става сравнение с белите забрадки. Времената са съвсем други и положението на жените е различно.

tonk11

Нормално - никой не разбра. Лошото е, че вероятно и те не знаят ама сега е модерно да протестираш и да кряскаш на площада.

И те знаят какво искат, до колкото разбирам плащат им за участие. Голяма глупост - искат да решат семейни пролеми чрез участие на митинг срещу избори. Пада властта - и остават без мъже, които ще търсят работа по други държави !

Че видят те ква чорбица че им забъркат "партньорите" има да си мечтаят сетне за Лукашенко, ама влакът тю тю

.....СЛИВИ....ЕДИН ПИРОН НЕ МОГАТ ДА ЗАБИЯТ....ЕДНА ЖЕНА НЕ МИСЛИ КАК ДА СИ НАЧЕШЕ СЛИВАТА САМО КАТО СЕ ДАВИ .

Казал ти е некой.