Шалтера, който стреля по шофьор и го преби, е с две присъди и в изпитателен срок

Районният съд в Добрич вече е постановил постоянна мярка "задържане под стража" на Илтер Аксанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо лицето на пострадалия е снимано ясно и четливо, а лицето на мутрата е замъглено ? Като го срешнем утре да не го разпознаем ли ? И да гърми и по нас ? Иначе прокуратурата разни смс и СРС ги публикува ясно и четливо поради "широкият обществен интерес" , но нападението на мутра над обикновен човек явно не предизвиква такъв широк интерес ?!

в нашето законодателство да се въведе понятието "проява на мутризъм" ! Наказанията да започват от една година затвор и нагоре.... За външна проява на мутризъм да се счита външния вид на обекта- напомпана със стероиди маса над 120 кг, татуировки дори и по ушите,врат на морж, чело със ширината на клечка за сладолед... Само за външен вид да дават една година...Нагоре за другите прояви !

строг , но справедлив съд ще го осъди на....глоба или отново условно ! При условие, че се отчете подобаващо !!

Ако това се случи на мен и съм с личното си оръжие,този "Шалтер" много отдавна вече щеше да е "спуснат".При това абсолютно законно.По правото за неизбежна самоотбрана.Слава Богу,закона позволява да защитя себе си с огнестрелно оръжие при извадено срещу мен такова.Обаче...какво да направят обикновенните хора?

един добър и подкупен съдия ще отсъди, че си "превишил пределите на неизбежната самоотбрана" ! Ако стреляш срещу него , ще трябва да е също с газово оръжие ! Не може с бойно ...! За съжаление тази тъпотия остана, въпреки всичките промени на НПК ....! А как ще определиш с какво ти стреля ли? Ами питай законотворците ! Предполагам , ще трябва да чакаш дали ще те шибне негов куршум и тогава да стреляш ?!

Това ли е най-лекото обвинение за, което се сетихте - причиняване на ПТП !!!

след като е вече осъждан и е в пробация дотук щяха да му лепнат поне 10 години, а тук очаквайте най-много две..трябва смяна на системата

Такива субчовеци не трябва да съществиват в нормалния свят. Или да го трепат, или до живот да чука камъни в някоя кариера!

Мутри, какво да ги правиш...

Дръпнете му шалтера на този примитив и заедно със старата присъда плюс новата в пандиза!

За да направиш такова нещо на "трезва" глава трябва или да си голям тъпак или да не ти пука от последствията ,защото имаш гръб зад себе си. Тоя явно е и двете ,ама май криви ще му излезнат сметките

Няква мутра се изживява като господ? Осъдете го и в пандиза. Следващия път като полежи година/две ще си помисли дали да удря някой. Лесно е.

Каква мутра е тази торба с лайна бе???

що ? Мутра да не е нещо велико и тоя да петни името. Мутрите са точно такива комплексарчета и тъпаци. Тея дето имат акъл не се занимават с простолюдието.

И тогава няма да се замисли! Човек само като го погледне и разбира,че е с вроден мозъчен дефицит. Но да не е до сега в пандиза явно е човек на ДПС или ГЕРБ от тия дето им осигуряват необходимите гласове на изборите. Само такива КАТИЛИ се занимават с този супер доходоносен "бизнес" !)

За сведение на Главния Каскет на Републиката, това е битова престъпност, срещу която е особено активен.

Почвам да се чудя дали не съм се събудил в 19 век или по назад? Докога ще има хора над закона?? към Европа ли сме се запътили или някъде по на югоизток.

Споко, този ако не го осъдят ефективно на 5-10 години, ще го намерят истински българи, които лично ще си поговорят с наглия престъпник. 21 век сме - никой не може да се скрие ;)

Бай Мангал от добричко село!! Герой и половина - ама на снимката с изскубани вежди, дебели женски баджаци и розови панталонки, приличащи на дамска поличка, скриващи сочното му циганско палаво дупе. Готов е за Централен софийски затвор, там нека стреля и да крещи "мръсни българи, ша ва трепя".

С две присъди и сега на изпитателен срок. Очевидно не си е взел поука. Чий го дири навън, да търка наровете в панделата, в състояние на пореден рецидив. Явно, че досегашните мерки не са достатъчни. Требе си по-здрава ръка. В нормален затвор, не в общежитие, при другите мургавели. Там ще го обичат истонски...

Този "Шалтерът" е от известните, че е известен! Май, е фен и активист на ГЕРБ и ДПС в зависимост от случая. Ще му се размине!

Манафите в панделата ще го превъзпитат...анално...

Тоя е млен на ДПС!!! Само ДПС са такива мафиоти!

За премиер.

Въпроса е защо не са му иззели оръжието като е правил заплахи за убийство и е в изпитателен срок ? А МВР нещо ще каже ли ?

На акция са събират чушкопеци ........

Защото газовото оръжие е "оръжие" в кавички. Само рискуваш някой да ти отвърне с боен пистолет.

Предлагам да му сложим изпитателен срок на изпитателния срок и по живо по здраво да си ходи

Тоя "юнак"какво прави на свобода, при това и с оръжие при наличие на толкова присъди???- Питам главния прокурор Гешев и съдийската колегия!!!!. ТОВА ЛИ ВИ Е ГОСПОДА "МАГИСТРАТИ"ПРАВОСЪДИЕТО, БАНДИТИТЕ НА СВОБОДА,НОРМАЛНИТЕ -В ЗАТВОРА!!!!. ДА ВИ ИМАМ ДЪРЖАВАТА И УПРАВЛЕНИЕТО И. Въпросът ми е - ТРЯБВА ЛИ ТОЯ КОЙТО Е ПУСНАЛ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗПЪЛНЯВА ДЛЪЖНОСТТА СИ И НЕ ТРЯБВА ЛИ ТОЯ "МАГИСТРАТ"ДА ИЗТЪРПИ НЯКАКВО НАКАЗАНИЕ???!!!.

Такова "оръжие" всеки може да си купи, ако има 18! Такива са законите

тоя Шалтер Алахакбаров активист на ДПС ли е че е толкова нагъл и на свобода?

Гербер е, приятел на Живко Суджука.

какъв гнусен селяндур е...

НА пострадалия лицето - показано. На мутрата - скрито. Браво! Истински журналисти!

Ми те „мисирките" си гледат хляба, я си представи, че мутрьо е приятелче на собственика на медията, а инженерчета над път и под път деева.

Ще му ремонтират безплатно задницата при бай Ставри...

С 2 присъди мангала и на свобода.Ама тоя боклук все ще си намери майстора.Има и други с оръжие.

и с А8-ца .....прокуратурата иначе си е свършила работата

scorost@

... и то бойно! :-)

Да гние в затвора тоя лоен чукундур! Не на дебелашка простотия!

Такива трябва да ходят в лагера в Белене4-5 години и конфискация на имуществото! Ама с герб+бсп+дпс е така!

Късметлия е тоя Шалтер.Можеше да.попад е на някой,въоръжен с боен пистолет и да отнесе някой куршум в дебелия тумбак или в кофата

scorost@

Те такива си правят сметката с кого се задяват! Щото ако е нЕкой "Батка" и му завре газовото плякало отзад и натисне спусъка....

Дано го набият в затвора.

В белене такива ги ядяха прасетата но демократите предпочитат тези изроди да са на свобода и да тероризират хората!

Видиш ли човек с Алди винаги един наум. Деведесе процента от шафиорите на Алди са безмозъчни провинциалисти дето се мислят за мутри ......

Притесних се каква "опасност ги грози". Не може ли да му кръцнат шалтерчето преди да го опандизят за 10, вместо за 1 година, за да е сигурно, че ще е от страната на булките. Тогава ще повярвам, че подобно правосъдие ще дръпне шалтера подобни питекантропи да се изявяват

Поредното доказателство че затвора не е променил никого към по добро, а освободените предсрочно с мотив "добро поведение" или "осъзнал грешката си" са само заради ПРАВИЛНО поведението с няколко хилядарки.

В България оръжие се позволява само на боклуци, обикновено те са първи приятели на полицаите. Също на блюдолизци на властта от силовите министерства. В краен случай трябва да си поне кмет от листата на някоя правилна партия. Нормалните хора нямат право на одъжие, имат право само да ги бият боклуците. Татуиран дебил с ауди, две условни присъди и преработен газов пистолет, мила родна картинка. Да благодарим на дрънкалото-каскет и справедливата съдебна система за активната борба с престъпността!

Турско циганските ДПС боклуци докога ще се чувстват над закона? Дали не е по добре просто да из

Просто да изчезнат без следа...

Защо сте закрили физиономията му? По-добре въобще не го показвайте! А ти, Шалтер ли си, прекъсвач някакъв ли, да беше попаднал на мен - газовият пистолет отзад, ама няма да дръпна спусъка, че да тръпнеш в очакване!

Има здравеняци млади Българи ако е попаднал на някои от тях ще го побъркан от бои тоя дебеланко,какво от това че е татуиран като ну пагоди.

ciret@

шалтера е Българският Транспортер!? и никой не може да го спре който го предизвика ще съжалява и ще умре,него затвор не го ебе и не може да го спре. Той е машина и никой не може да му се опре, кара си както му е добре и ще ви отнесе! R.I.P. и нe ce зaблуждaвaйтe и нe cи миcлeтe, чe ще си карате колите безнаказано още дълго време и,че нa някoй щe му ce рaзминe Ако сте чули и прочели по световните новини вируca мутира и ce рaзвивa и пoдoбрявa cлeд вceки нoв зaрaзeн cкoрo щe e пo cилeн и cмъртoнoceн oт вcичкo кoeтo cмe виждaли и чoвeчecтвoтo щe трябвa дa признae чe e aбcoлютнo бeзcилнo. Хората ще пукясват по улиците както си ходят и ще капят като зрели круши ,няма да има кой да вдигне труповете тoгaвa щe дoйдe и cтрaшният cъд и вcички щe умрeм в cтрaшни мъки,зaтoвa мoлeтe ce зa вaшитe души и зa душитe нa близкитe cи! Щe oцeлeят caмo шeпa хoрa кoйтo щe ce cкрият дълбoкo пoд зeмятa зaщoтo цeлият въздух щe e зaрaзeн и cмърттa щe e нaвcякъдe.Затова пазара на бункери и обежища за оцеляане процъфтява в последните месеци и всички богати се подсигуряват своевременно. Щe дoйдe нoв cвeтoвeн рeд, щe рухнe цялaтa cиcтeмa и нямa дa имa нитo икoнoмикa нитo прaвитeлcтвa щe влacтвa caмo хaoca и cмърттa, банди и мародери ще грабят и ще убиват и разфасоват по слабите останали живи хора храната и водата ще са най ценното.

Разбира се! Трябват само две оголени жици в шалтера и 220 волта.

Като е заземен... и една фаза върши работа.

Ко каза, ко?

Освободете нашия човек. И той е учил за готвач, ползва дрога и блокирал пътя. Като оня в София, който нападна майката с двете малки деца и потроши колата и. Съдийката Надето каза че е законно. Защо двоен аршин за Добрич. Оставка. Мутрите навън.

Стрелял с газово тоя боклук.. Ами ако налети на човек с бойно?! Ще ревне за обезщетения, справедливост и пр. ... ако остане жив! Но би било жалко за човека, употребил правото си на самозащита!

Защо сте замазали лицето на тлъстото лайно? Нека хубаво да го видят всички.

Лесно е да си го представим - типичен турчеещ се мангал от ДПС

като му прочетеш името става ясно, че трябва да се разстреля дори и нищо да не е направил

А да видим неподкупната прокуратура...

Съдийка. Споко. Идва Надето от София. Ще го освободи

грози го опасността да претърпи ефективно наказание ?

като броя колко пъти е използвана думата "може" силно ме съмнява, че на мангала ще му се въздаде правосъдие.

Като видя 15 годишна А8-ца и в нея поредния австралопитек, направо се очаровам. А сланината и татусите са просто допълнителна екстра. Това е "Елита" на България.

Не съм съгласен само, че това е елита. Това е масовото присъствие по градовете и селата на България, но не и елита!

Ех Джовани, Джовани и ти си от "елита", който разбира от кавички

Може би не знаете, но мутрите като този са все от провинцията, софийска мутра няма. Който не вярва, да си направи проверка. Вече защо е така, не знам.

Защото по селата всички са дупе и гащи - кмета, попа, горския и крадците. Там цари още феодализъм.

Боклукът е руснак, нали?

Руснак е оня, дето заплоди майка ти. Анално.