17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато има комунисти в България ,няма да има никакво съединение! Това са хората,които са разединили България на 9 септ.1944 г. и наложиха диктатура на каскетите. Днес пак искат с всички сили,подпомагани от Русия ,да направят преврат и пак да ни яхнат.

ВЧЕРА, 06.09.2018 СЕ РАЗХОДИХ ИЗ СОФИЯ И НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДНО ЗНАМЕ ПО БАЛКОНИТЕ, ПО ПРОЗОРЦИТЕ, ПО МАГАЗИНИТЕ И КАФЕНЕТАТА. ЖАЛКА КАРТИНКА. ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН, А НИЕ КАКВИ СМЕ......

живея в една доста богата държава, една от топ 10. знаеш ли кога има знамена от прозорците? когато има гей паради! и знамената са едни такива шарени! и пише YES. другите (национални) знамена не се веят от прозорците и балконите, а от сградите на държавните институции. да знаеш... знамена от прозорците...

Това само доказва че ''празнува'' цяла България само в кратуните на властниците и на медиите дето им пригласят.. А да се стигне до такава апатия дали човек сам си е виновен или живота натрапен му от властващите го е докарал до там.. Какво съединение да се празнува ДНЕС когато такова разделение е нямало никога до сега?? Разделени много семейства дето търсят по нормален живот по чужбината, разделени много хора от приказки на властващи защото едните гледат реално а другите са слепи за нея...

Срамна работа. Срамна и то как. Политиците от Народното ни събрание ако си съберат джобните само от седмицата, ще се съберат средства да се въстанови и обнови това място за да може да се посещава от хората. Само така се прави ако искаш да повишаваш народното самочувствие и самосъзнание. Да дадеш възможност на хората да покажат топв ана децата си, за да може тов акоето те са чули или нечули в училище да го видят с родителите си. Да, да, ама НЕ. Както казваше не без известния Петко Бучаров (мир на праха му). Президента и той е едно плямпало (другите от другите партии хич да не ги и споменавам даже ) ами "Патриотите" на лист хартия, Що мълчите бре. Що не го възстановите Бре. Нали се патриоти ..... или само в ....00.... То да е само това историческо място което сме забравили, ще е добре.... ами то да не почвам да ги изреждам, че ще ме хване още по срам.

ти искап ли да посетиш това масто? ама честно ми кажи. Да приемем, че е ремонтирано. а мястото (тоалетна) в което е клечал чардафон велики докато е измислял плана ? него искаш ли да посетиш? то е по-важно! там се е зародила идеята! измислена история, измеслени ценности, измислена държава. То си има прична нищо да не се получава...

а рублата тамън удари 80така спрямо еврото.честито. повече постове мурзилки.... няма да стигнат за боряшник.

Не се заяждам, но е само 79.2264. Не, че не пада, не че не може да стане 80, но ако не пишеш ТОЧНАТА истина, мурзилките захапват, като доберман неоглозган кокал...

Да благодарим и да се поклоним пред паметта на Александър Батенберг, единственият Български Цар на третата Държава, който не беше пълен идиот, и в същност направи нещо хубаво за България.

За сметка на това, аптеките, казината и местата за разпространение на наркотици процъфтяват и се къпят в лукс......Честито !

Стига с това Съединение-съвъкупление..! Ако Европа не ни беше изработила на Берлинския .... , сега щяхме да опираме на ...Сан Стефано ! A? ...То ни докапа писледващите беди и войни!

Всяка страна трябва сама да се пребори за независимостта си. Сърбите, Гърците, Румънците сами си я извоювали. Ние чакахме Русия, а? Пък после и претенции имаме ама ще не по-вече. Истината е, че Българите все още с Турския манталитет на батки, все още с простотията, дребнотията, търпението и всичките му простотии изобщо не сме заслужили нищо. Може би така ни е било писано, да сме пълни загубеняци, и да продължаваме така. Ай да ви е честито съединението.

Кой се интересува от мнението на тази семпла, ограничена и простовата женица.

Защо бе, защо не си тачим миналото?

Важното е, че държавата взе Врана от Симеон. Ако в имота не се настани някой като Бенчо и Ветко скоро ще стане като тази сграда.

Изкуствен създадена държава от човеци които се ненавиждат няма как да има розова съдба...

То не може да откъснеш от сърцето на Падишаха и хоп! ... правиш държава! !

Варна е пристанище на Шумен затова.

и кво? цяла българия опустя ! където мина европата става пустиня! северозападът умира - последният бастион на българщината падна! няма вече кои и свещи да зали на българия и на българите!

Важно че е в Пловдив мия със шампуан и били столица

Съединение или окупация? Ако трябва да сме политкоректни, трябва да го наричаме окупация, справка Крим....

Що? Да не би Петър Втори да ни е станал цар, бе говедо саанско?

ми то и сградата дето е подписана конституцията днес е празна бе

Че следва 9 сетпември

Къде само да попитам как ''цала България празнува''?? Празнуват държавните хрантутници а частните бачкат на поразия защото надник без бачкане не се плаща. Не виждате ли лицемерието по това въодушевение че било ''празник'' че имЛО ''съединение'' някога някъде където имало български управници милеещи за българското.. Сега са годините на разделяй и владей и е много отвръщаващо тези дето го правят да ми говорят как трябва да празнувам..

Какъвто е народа такива са правителствата и държавата

Ако народа беше като правителството незнам как щяха да си въртят далаверите като има толкова много като тях:(((( А държава отдавна няма защото мнозинството не са мутромафиоти овластени от вън

Политици, които не пазят историята, не предвиждат и не щат бъдеще за народа си, закакво са ни, по-добре без тях, а те са престъпници за затвора. Плюя на тях, само да върнат заграбеното за тези 30 години.

Ние нямаме нужда от правителство и парламент. Американците не плащат наем за 6 бази в качеството си на окупатори, т.е. собственици на територията. От др. страна нямаме никаква финансова самостоятелност предвид валутния борд

Е, и?Какво се предполага да правим с тая информация?Да сме учудени?Възмутени?Слушайте какво ще ви кажа.Една държава без бъдеще няма нужда и от история.Аз около себе си не виждам някой да празнува.За хората това е просто един почивен ден.На никой не му пука.Надути и тържествени речи на разни политически паразити не променят нищо.Свърши тя.Празниците ви са нужни колкото и конния завод на Мидхат паша.

МНОГОО, АМА МНОГО АЯСНО

Фюри

Кой празнува бе??

Аз празнувам и със сигурност много Българи отбелязват този светъл ден без да им пука какво мислят мерзавци и неканени чужди натрапници.Не е нужно да правил сборища и партита,за да празнуваш един Велик исторически момент от Българската История,а какво мислят враговете на България...и в миналото ,и сега са едни и същи....,но слабо ме интересува мнението им.

Като типичен селски имот е... Неподдържано и с някакъв миризлив пес "да варди".

Какво съединение, то държавата вече я няма.

Срам и позор.