И писателка ще съди шефа на МВФ за секс насилие

Френска писателка и журналистка, кръщелница на втората съпруга на генералния директор на МВФ Домини Строс-Кан, ще заведе срещу него дело за сексуално посегателство.

Обратно в новината

Коментари - И писателка ще съди шефа на МВФ за секс насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не могат, те за изнасилвания много ги бива.

Четири български "Миски"и осем млади поп-фолк певачки са тръгнали да вадят медицински и да съдят стареца. Аз ще се включа утре на опашката...

няма да плащате , но вие сте наи големите длъжници в целия свят. голяма американка си станала.Я се връщаи в БГ и отиваи да копаш! Как не те е срам да го казваш,че тя Америка не е в Европеиската Общност.Истинските българи останаха в БГ да се мъчат, а такива като тебе отдалеко АКЪЛ ДАВАТ.Затваряи си устата и по добре се скрии!

В интерес на истината човекът наистина има вид на "разгонено шимпанзе", но на неговите години би трябвало да е решил проблема с това да контролира импулсите си. И тук отново изниква споменът за Бил Клинтън - двата случая могат да се нарекат идентични: участниците като характерен тип, инсценировката, преследвата цел...

и аз ще го съдя що не айдуката взема 100 000 аз 50 000 долара . За 200 години тази държава( САЩ) е много по мъдра от държава на 1000, 2000 години нима?

Добра реклама си прави писателката. Интересно какви доказателства ще представи пред съда. Сигурно най-ножата си книга.

браво Сорос чукай наред

много наивни тези европеиски социалисти....искат с чужда пита помен да правят......строс бе отсранен, защото като шеф на фонда заедно с меркел се канеха да осъществят бързо и безшумно втори транш от милиарди пари на американските данъкоплатци в бездънната фалирала каца гърция, а сега европа трябва сама да заплати цената на пропадналите си социалистически екерименти.нов шеф бе назначен,това е американецът джон липски,бивш директор на морган стенли, които няма да позволи пари на американските данъкоплаци... още да бъдат изливани за кефа на крадливите и мързеливи европеиски социалисти като гърци, испанци и друга подобна мързелива,паразитна, тарикатска сган която знае само да живее на готово и да шрака с пръсти.така всички искаме-но никои не дава!а те това явно не искат да проумеят,че никои не им е длъжен и че им свършва скоро купона. аман от разахитени крадливи социaлисти в тази европа!

дори промит мозък като твоя признава, че е инсценировка.

инценировка или не, важното е ,че ние в щатите няма да платим и центна мързеливите, нахални гърци , а доколкото разбрах вие в българия благодарение на далновидното си правителство сте се задължили със 6 милиарда в спасителния фонд за гърция, испания и португалия?

Спри се бе жена омръзна ми от теб!Теди ти пиеш ли си редовно хапчетата?

Като никой път съм съгласна с теб.

Срещу подходящо заплащане и Татяна Дончева може да се изкара жертва на мераците му...

Ареееееее и тая била недое...бана. Много бееееее. Явно пича Строс има манги бая.

ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО ЧУВСТВО -ДА НЕСЕ ЧУВСТВАШ ГОСПОДАР НА СОБСТВ. СИ ТЯЛО.БРАВО НА АМЕРИКАНЦИТЕ ..ТУКА СУЛЪО И ПУЛЪО ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА Е ПО-ДОБЪР В РАБОТАТА ИЛИ УЧЕНЕТО ОТ КОЛЕЖКАТА ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ СИ ОБАРВАЙКИ Я ИЛИ ОБИЖДАЙКИ Я НА СЕКСУАЛНА ОСНОВА РАЗБИРА СЕ ПРИ НАС РИБАТА Е ВМИРИСАНА ОТКЪМ ГЛАВАТА..

Възможно е и постановка да са направили на човека. Но се питам, ако това стане у нас, в някой софийски хотел, нашите ще имат ли смелостта да да направят каквото и да било. По-скоро ще му се извинят, че камериерката много се е дърпала, а нея повече едва ли някой ще успее да я види някъде..

Хайде на бас, че просто са решили да го сменят и му вадят номер. Ако е такъв какъвто го изкарват досега е имало поне 50 подобни случая, но за никой от тях не се е чуло. Сега изведнъж - арестуван. Просто е стъпил накриво по финансово-политическа линия.

до сега каде бяхте ..осте колко сте излезнат да каят баба мара от каспичан и тя гаранця е била наслиена от цовкеаа аисе от долно козарево и тя да да тои е лоссс..ама сто се е кандидатирал за президен т и кои иска да подлее вода... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евала. Голем пич е тоя Строс Кан. Ако е верно тва де. Щото на тия години да гониш неква парцаливка.

Като видях снимката на писателката първо си помислих, че е "нашата" Мишел Бонефф. Нея как са я пропуснали? Тя си е "жертва" отвсякъде...

Нещо много станаха кандидатките.След30-40 години може и други да се появят.Лично аз,като ходя на срещи вече,особено с камериерки,ще си включвам камера на запис,за да не ме изкарат насилник,особено ако съм в Щатите.Че то дори ако погледнеш някоя,може да ти лепнат като за убийство 20 год.Освен в Щатите да се ходи само с превръзка на очите.

Тоз като Берлускони. Какво им става на тез "лидери" ? Ами те само за ебешлък мислят.

Абе през комунизма беше по-готино. Дори двама мъже да ходят прегърнати през рамо никой няма да му мине през акъла да каже, че са обратни, защото тогава това нещо беше някак си нееестествено. А да се погушкаш с колежката надали на нея ще й хрумне да каже, че си я сексуално тормозил или изнасили, когато не е на кеф. Сега какво стана? Да не би да докоснеш без да искаш някой друг мъж по ръката аре веднага обратни били. Ако в яда си кажеш на колежката, че изглежда добре, може да го изкара за сексуален тормоз, когато не е на кеф.

Нещо стана неудобен на "американците" и хоп! Изнасилване. Няма нещо, за което да могат да осъдят човек по-лесно от изнасилване. Дори варианта да ти пратят камериерка - курва, която да ти се пусне, и после да ревне....

Защо никъде не се споменава нищо за камериерката - откъде е, каква е? Няма ги и плюещите по всичко амриканско - да, защото в САЩ може не всичко да е наред, но когато става дума за законност и ред, положението е друго. Там личността е неприкосновена и всякакви престъпления срещу хората се разследват докрай. Било то на човек с влияние и власт срещу обикновено момиче камериерка. Същото беше и с Полански, Майк Тайсън - така се води борба срещу едно от най-бруталните престъпления, каквото е изнасилването.

Гламчо глупав... кой ти говори за законност и ред. Тука има само интереси, финансови. Само и единствено.

Тя да не би да е роднина на Моника Левински? Честни американци!!

ШЕФА НА МВФ ГО ОСЪДИ ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ!!! ТОЗИ СТРОС КАН СИ БЕ ВЪОБРАЗИЛ, ЧЕ ПЕЧАТАНИТЕ ОТ МВФ СПЕЦИАЛНИ ПРАВА НА ТИРАЖ МОГАТ ДА БЪДАТ ПЛАТЕЖНО СРЕДСТВО КОЕТО ДА ЗАМЕНИ ДОЛАРА КАТО СВЕТОВНА ВАЛУТА !!! ВЪПРОСА ПОСТАВЕН ОТ КИТАЙ - КОЕ ДА Е НОВОТО ПЛАТЕЖНО СРЕДСТВО КОЕТО ДА ЗАМЕНИ ДОЛАРА НАМЕРИ СВОЯ ОТГОВОР : Няма да са СПТ на МВФ. Крайно време е не само Световната банка , но и МВФ да се ръководят от представители на "американската" нация. (Към настоящия момент председателството и управлението на МВФ по правило беше в ръцете на европейците) СТИГА С ТОЛКОВА ЦИРКОВЕ И ВОЛНОСТИ !!! ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА. "ДОЛАРА Е И ЩЕ БЪДЕ РАЗПЛАЩАТЕЛНО СРЕДСТВО" - КАЗВАТ ОТ ВАШИНГТОН. ТАКА ЛИ МИСЛЯТ ОБАЧЕ ТЕЗИ ОТ КИТАЙ ???

За мен е изненада, че въпросния е социялист - демек с леви социални убеждения. Няма да се изнадам, ако Сорос се окаже комунист.

Тоя взе да ми става симпатичен. Сигурно много ги е страх от него, за да спретнат всичко това. Сестри - български, дайте да препечелим. Да го обвиним в групово изнасилване. Били сме на някой стадион голички и той изведнъж се появшл като разгонен бик. Това станало да речем 1988 година:)

Уважаеми дами и господа! Да се съберем всички ние в БЪлгария, които сме били ощипани от това разгонено шимпанзе! И аз тая дълбоко в себе си срама и ужаса на онзи далечен ден през 1970-та година, когато този скот ми се изпречи по организъм и се развика "Ихууу", докато се опитваше да си Го върти в кръг! А аз бях скромен 20-тина годишен младеж....

хареса ти признай си, затова си траеш :)

И тази как се е сетила, че я е изнасилил 2002г? Казала си е я да изкарам някое евро и малко слава. Затова за набедяване в сексуално насилие трябва да има особенно жестоко наказание.

Аха, там е така! Има жестоки наказания и не само за такова набедяване. Знае си правата жената.Тук е друго, глей го Яне и не питай.

Юруш да го съдим тоя.Има пари.