Расте броят на жертвите от атентата във Владикавказ

Президентът на Северна Осетия Таймураз Мамсуров съобщи, че се увеличават жертвите и ранените при самоубийствения терористичен атентат днес във Владикавказ.

Обратно в новината

Коментари - Расте броят на жертвите от атентата във Владикавказ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинската причина за тези безумни терористични актове е не промиването на мозъците от страна на ходжите, а мъчителното съзнание на хора, които осъзнават, че са аутсайдери в съвременния свят. Т.е. чрез отъждествяването си с исляма те се самоопределят и получават принадлежност като човешки същества. Кога най-после нормалните хора ще проумеят истинската същност на исляма и си дадат с/ка , че той е религията на най-безпросветната, най-бездуховна и примитивна част от човечеството. Самите мюсюлмани вътрешно разбират това и поради тази причина мразят всички останали религии и не ценят човека и човешкия живот. Оттам е и лицемерието и фалша на цялото им битие, което няма аналог в човешката история.

Хак да им е на "ръшаните" ,като са толкоз лакоми за Великата Съветска Империя !! То не е възможно под един покрив да има потури,байрам,боздугани, борш и казачок.

Както написах и на предишната статия за атентата, жалко че простотията се оказа национална българска черта. Жалко за хората.

По-добре си мисли за времто след стотина години, когато населението на света ще е 13-14 милиарда, а европейците-милиард и кусур. Потомците ти ще бъдат в това вреем и сигурно няма да се чувстват ососбено комфортно.

е то кола бургери и царевичка също не може нали ??? смехуран

Злобеенето води до ред индивидуални заболявания, за разлика от съчувствието, което лекува! Аз също съм против имперско мислене (Русия, САЩ), но..лека им пръст на жертвите! Дано надделее разума и се спре взаимно-финансирането на терористи, защото страдат обикновените хора!

Мръсни рязаци с ислямско самосъзнание! По-вредна от шибаната ви религия няма на света! Мозъците ви са промити от скапаните ви ходжи. Нека вашия аллах да ви прибира един по един, но оставете останалите хора да си живеят живота. Чудя се на Путин, що не ви разгони майката ...