Северна Македония гони руски дипломат

Той трябва да напусне страната в срок от седем дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага Мунчо да го защити и да каже, че ако гонят рашките няма да видят ЕС

Кретени, сервилничат като уличници.

като нас...

Сега от Кремъл пак ще запеят: Вокруг враги!

ХАХАХАХ, шпионират къде се намират двата им танка и едното АТВ :–)))))

И сега, кой ше вика "Русия и Северна Македония - обединени срещу българските фашисти"??? Или това е прах в очите на европейците, да натиснат по-силно "фашистичките бугари", дето убиват северо македонската евронадежда??? За нищо не стават в оня вилает...

“Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак” - даже още не са успяли да измислят претекст, но нали трябва да покажат как хубаво знаят да лижат...

Нищо не режат. Поговорката отдавна се е сменила при тях и сега е: "САЩ и Северна Македония - обединени срещу българските фашисти!". Само в България някои по-заблудени соросоидчета все още не осъзнават че Америка подкрепя македонизма и анти-българизма колкото и Русия. Или не искат да го приемат.

Ц ц ц... Те ви създадоха бе маскари...

Вероятно им е казал, че са курви на Америка.

Тези чукундури мислят, че с такива действия ще ги приемат по скоро в Европа.

Искам да видя храбрата македонска армия на източният фронт.

Ма ги разбираш нещата, ей! Кажи сега как ще оправим и футбола, след като оправихме макетата?

Какъв як виц каза зайчето Вчера !!

Тия се надяват, че ако изгонят повече руски дипломати от нас, някой някъде ще ни натисне да им приемем историческите фантазии.

Скоро ще влязат в списъка с врагове на Русия и азбуката от Македонска ще стане пак Българска според Захарчето. бавно бавно почва да им идва акъла на Макетата. Ще разберат и те, че файда да са с пРоссия няма

Нищо, свикнахме с такива новини... То сега това е новата политическа мода-да изгониш руски дипломат... Нали американците със затаен дъх следят кой следва директивите! Обаче що не съм забелязал италианците, германците, шведите да са изгонили руски дипломати! Само ние, пуделите, които послушно джафкаме на синджирчето! Но то, това се вижда и от двете страни, и се помни... Навремето така, символично обявихме война, после бомбите, които падаха си бяха съвсем истински! Да не стане пак да се върнат ония, които многократно са идвали на Балканите! Че няма кой да ги спре!

Малейй , ми к,во ша праят сега мужиците? Тази Велика военна сила- Маакедония. ...То, до Персия стигна, като се заблуди пълководец.

Северомакедонците искат да се харесат на НАТО и на ЕС за да влезнат през задния двор в Европа.

А а а, ти файдата търсиш?! Щото при мене е голяма.

Явно е казал, че Охридското езеро е по- дълбоко от Байкал.

Ба, и Македония си е многонационална държава. Направо за Федерация, ... Конфедерация.

През 1993 г. американски посланик у нас бе Уилям Монтгомъри, който при изслушването си в сенатската комисия на Конгреса на САЩ заяви, че българската конституция никак не му харесва „етнически”. Даже се зарече да я променя. „Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим. То не ни удовлетворява, защото поставя под въпрос възможността ДПС да участва в бъдещите избори. То прави невъзможно създаването на други партии, например на македонска. Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим”;)

Ами времената са такива, че може и да им хареса на европейците, ако им влезнат през задния двор

Екстра,всичко от другата страна на Урал да върви.

Дори и Северна Македония обяви един дипломат от руското посолство за персона нон грата

Храни маке да те лае.... По тази логика трябва да изгонят и някой нашенски дипломат тия хрантутници.

Всички ги гонят..ха.ха такова унижение не е имало по време на студената война.

Сега ше ревнат, пускайте ни у съюза, евро съюза.

Ще го изгонят, щом твърди, че Кирил и Методи са руснаци, а не македонци.

Кьорфишеци

Това е руска МЕЧЕШКА услуга. Още преди 2 месеца Чехия бе подкрепена от други европейски държави солидарност, ИЗРИТВАЙКИ ПОНЕ 1 руски дипломат. Литва, в знак на солидарност с Чехия, първа нарита руски дипломат. Веднага я последва я Полша.

Направо Конна Федерация

Тия няма да станат хора за един ден. Ние толкова години сме в ЕС и сме бъкани с ДС апаратчици, па камо ли тия с промитите мозъци.

Очаквам сега руското посолство в Скопие да коригира поста си, че България някога е окупирала Македония, а че е окупирала сръбската територия Македония

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Аха, това ли трябва да мислим? И понеже от случващото се няма как да стигнем до този извод и за това директно ни казваш, какво трябва да си помислим :))). Абе,вас идиотите от американската пропаганда, да не ви подбират по конкурси за олигофрени. Вярно не ги понасят руснаците и за това гонили дипломати. Ба си и дебилите сте :))))

Малиии, както е тръгнал;о скоро Защ ще свали гащи и ще се наведе. Само и само да влезе в ЕС. Демонстрация за авансово послушание. Какво ли няма да измисли, само и само да не изпълнява никакви договори с България. Времето тече, ще дойдат избори и еврофондовете може да ги лапне следващия премиер. И заю само с марихуаната ще си остане.

Изгонили са го, защото рускио амбасадор каза, че 41-ва година бугарските монархо-фашисти са окупирали северна македония!

Не мога да се сетя какво може да се шпионира в Македония.Освен да е казал след няколко водки че македонците са българи но не го признават защото са ВЕЛИКИ

Сигутре

Прозрачно поклонче към ЕС: "Господа другари, вижте ни как следваме линията ви - и ние гоним руски дипломати (от какъв зор и ние самите не знаем, ама пък щом е да се поклоним пред Европата, защо не. Утре, като ни скръцне със зъби Путин, тогава ще мислим как да се оправдаваме). Обаче молим, дайте ни едно рамо, притиснете тия българи да вземат да си сменят историята и да ни признаят за по-древни, отколкото сме. Иначе ще ни държат пред портите на ЕС докато свят светува".

Македония гонеше руски дипломати още през 2018 като солидарност по повод на случая Скрипал, тогава Тиквата се правеше на глух и се ослушваше и никаква солидарност не прояви , нито изгони някои Тиквата почна да гони руснаци едва когато му припари под краката от протестите и реши да търси подкрепа отвън , за да се закрепи като уж антируски лидер. . Всъщност Тиквата е човекът от който Русия е получила най-големи суми в цялата ни история, общо към 4.2 милиарда лева , 1.2 милиарда за реактори и 3 милиарда за путока. Има и орден Ломоносов за запазване паметника на съветската армия като кмет на София.

Факт е , че има три страни , които са против приемането на Македония в Европа - Русия , Сърбия и България. Всичко в Европа са за приемането. В България 40 процента смятат Русия за най-важен международен партньор , в Македония само 20 процента мислят така , там няма един съветски паметник, тук доминират всички големи градове . Кой е проевропейски и кой проруски и комунистически от двата народа?

Нарофът е един!

Няма два, а един народ в две държави!

на младите хич не е сигурна....

Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак:)))) Тия от сега се надупват и си мислят че някой ще им оцени това надупване без да си дават сметка че това е саде началото и от надупване няма да могат да видят слънцето дори .

„Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак!" При липса на суверинитет на СМ, е така - зависи от най-голямата военна база на САЩ в Европа - Албания. Между другото, външният министър на СМ се казва - Османи!