Северна Македония гони руски дипломат

Той трябва да напусне страната в срок от седем дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

„Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак!" При липса на суверинитет на СМ, е така - зависи от най-голямата военна база на САЩ в Европа - Албания. Между другото, външният министър на СМ се казва - Османи!

Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак:)))) Тия от сега се надупват и си мислят че някой ще им оцени това надупване без да си дават сметка че това е саде началото и от надупване няма да могат да видят слънцето дори .

на младите хич не е сигурна....

Факт е , че има три страни , които са против приемането на Македония в Европа - Русия , Сърбия и България. Всичко в Европа са за приемането. В България 40 процента смятат Русия за най-важен международен партньор , в Македония само 20 процента мислят така , там няма един съветски паметник, тук доминират всички големи градове . Кой е проевропейски и кой проруски и комунистически от двата народа?

Нарофът е един!

Няма два, а един народ в две държави!

Македония гонеше руски дипломати още през 2018 като солидарност по повод на случая Скрипал, тогава Тиквата се правеше на глух и се ослушваше и никаква солидарност не прояви , нито изгони някои Тиквата почна да гони руснаци едва когато му припари под краката от протестите и реши да търси подкрепа отвън , за да се закрепи като уж антируски лидер. . Всъщност Тиквата е човекът от който Русия е получила най-големи суми в цялата ни история, общо към 4.2 милиарда лева , 1.2 милиарда за реактори и 3 милиарда за путока. Има и орден Ломоносов за запазване паметника на съветската армия като кмет на София.

Прозрачно поклонче към ЕС: "Господа другари, вижте ни как следваме линията ви - и ние гоним руски дипломати (от какъв зор и ние самите не знаем, ама пък щом е да се поклоним пред Европата, защо не. Утре, като ни скръцне със зъби Путин, тогава ще мислим как да се оправдаваме). Обаче молим, дайте ни едно рамо, притиснете тия българи да вземат да си сменят историята и да ни признаят за по-древни, отколкото сме. Иначе ще ни държат пред портите на ЕС докато свят светува".

Не мога да се сетя какво може да се шпионира в Македония.Освен да е казал след няколко водки че македонците са българи но не го признават защото са ВЕЛИКИ

Изгонили са го, защото рускио амбасадор каза, че 41-ва година бугарските монархо-фашисти са окупирали северна македония!

Малиии, както е тръгнал;о скоро Защ ще свали гащи и ще се наведе. Само и само да влезе в ЕС. Демонстрация за авансово послушание. Какво ли няма да измисли, само и само да не изпълнява никакви договори с България. Времето тече, ще дойдат избори и еврофондовете може да ги лапне следващия премиер. И заю само с марихуаната ще си остане.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Очаквам сега руското посолство в Скопие да коригира поста си, че България някога е окупирала Македония, а че е окупирала сръбската територия Македония

Тия няма да станат хора за един ден. Ние толкова години сме в ЕС и сме бъкани с ДС апаратчици, па камо ли тия с промитите мозъци.

Кьорфишеци

Ще го изгонят, щом твърди, че Кирил и Методи са руснаци, а не македонци.

Сега ше ревнат, пускайте ни у съюза, евро съюза.

Това е руска МЕЧЕШКА услуга. Още преди 2 месеца Чехия бе подкрепена от други европейски държави солидарност, ИЗРИТВАЙКИ ПОНЕ 1 руски дипломат. Литва, в знак на солидарност с Чехия, първа нарита руски дипломат. Веднага я последва я Полша.

Всички ги гонят..ха.ха такова унижение не е имало по време на студената война.

Храни маке да те лае.... По тази логика трябва да изгонят и някой нашенски дипломат тия хрантутници.

Дори и Северна Македония обяви един дипломат от руското посолство за персона нон грата

Екстра,всичко от другата страна на Урал да върви.

Ба, и Македония си е многонационална държава. Направо за Федерация, ... Конфедерация.

Направо Конна Федерация

Явно е казал, че Охридското езеро е по- дълбоко от Байкал.

Северомакедонците искат да се харесат на НАТО и на ЕС за да влезнат през задния двор в Европа.

Ами времената са такива, че може и да им хареса на европейците, ако им влезнат през задния двор

Малейй , ми к,во ша праят сега мужиците? Тази Велика военна сила- Маакедония. ...То, до Персия стигна, като се заблуди пълководец.

Нищо, свикнахме с такива новини... То сега това е новата политическа мода-да изгониш руски дипломат... Нали американците със затаен дъх следят кой следва директивите! Обаче що не съм забелязал италианците, германците, шведите да са изгонили руски дипломати! Само ние, пуделите, които послушно джафкаме на синджирчето! Но то, това се вижда и от двете страни, и се помни... Навремето така, символично обявихме война, после бомбите, които падаха си бяха съвсем истински! Да не стане пак да се върнат ония, които многократно са идвали на Балканите! Че няма кой да ги спре!

Скоро ще влязат в списъка с врагове на Русия и азбуката от Македонска ще стане пак Българска според Захарчето. бавно бавно почва да им идва акъла на Макетата. Ще разберат и те, че файда да са с пРоссия няма

А а а, ти файдата търсиш?! Щото при мене е голяма.

Тия се надяват, че ако изгонят повече руски дипломати от нас, някой някъде ще ни натисне да им приемем историческите фантазии.

Какъв як виц каза зайчето Вчера !!

Искам да видя храбрата македонска армия на източният фронт.

Тези чукундури мислят, че с такива действия ще ги приемат по скоро в Европа.

Вероятно им е казал, че са курви на Америка.

Ц ц ц... Те ви създадоха бе маскари...

Нищо не режат. Поговорката отдавна се е сменила при тях и сега е: "САЩ и Северна Македония - обединени срещу българските фашисти!". Само в България някои по-заблудени соросоидчета все още не осъзнават че Америка подкрепя македонизма и анти-българизма колкото и Русия. Или не искат да го приемат.

Ма ги разбираш нещата, ей! Кажи сега как ще оправим и футбола, след като оправихме макетата?

През 1993 г. американски посланик у нас бе Уилям Монтгомъри, който при изслушването си в сенатската комисия на Конгреса на САЩ заяви, че българската конституция никак не му харесва „етнически”. Даже се зарече да я променя. „Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим. То не ни удовлетворява, защото поставя под въпрос възможността ДПС да участва в бъдещите избори. То прави невъзможно създаването на други партии, например на македонска. Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим”;)

“Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак” - даже още не са успяли да измислят претекст, но нали трябва да покажат как хубаво знаят да лижат...

И сега, кой ше вика "Русия и Северна Македония - обединени срещу българските фашисти"??? Или това е прах в очите на европейците, да натиснат по-силно "фашистичките бугари", дето убиват северо македонската евронадежда??? За нищо не стават в оня вилает...

ХАХАХАХ, шпионират къде се намират двата им танка и едното АТВ :–)))))

Сега от Кремъл пак ще запеят: Вокруг враги!

като нас...

Кретени, сервилничат като уличници.

Сигутре

Веднага Мунчо да го защити и да каже, че ако гонят рашките няма да видят ЕС