Северна Корея поиска ваксини от Глобалния алианс

Властите неведнъж са заявявали, че в страната няма нито един инфектиран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вы че машки так базарите

Това не е ваксина. Наричайте си го с истинското име - генно инженерство, РНК. Ваксина се прави от мъртви вируси.

Да пусне кимчо една ракета по погрешка покрай американското крайбрежие и на другия ден ваксините сами ще му пристигнат

Китайците са обещали съвсем нарочно да не се намесват в конфликт, който е започнал с подобен "инцидент".

не могат ли просто да застрелват болните, закакво са им тия ваксини?

А ти какво мислиш че правят. Нали ти казват че не ги регистрират.

Ако си ги заплатят, защо не. Или искат пак на аванта, някое дарение ако изпадне от някъде.

Е нали няма болни там. За какво са им ваксини. И без това им е забранено да излизат извън граница. Че и маски носят... що така? Хем няма болни, хем с маски, хем ваксини искат.

пестят патроните.

За да могат да ги продадат на някой балък , да изкарат някой долар

Тия и руснаците, по точно тези около джуджето, са най-големите лъжци в света. Нямало заразени както и в Русия нямаше заразени после се оказа, че нещата били малко по различни. Нямало в Русия хомосексуални, после се оказа малко по различно...Не била избухнала атомната централа в Чернобил, после се оказа че не е така...ВЪОБЩЕ ТЕЗИ БЛИЗКИ ДЪРЖАВИ ЛЪЖАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, ЗА ДА НЕ СЕ НАВРЕДИ НА ДИКТАТОРИТЕ ИМ....

лъжа и следователно си от лъжците. То за да си диктатор се искат качества. Да не си мислиш, че е лесно да те дебнат с разни снимки и шкафчета.

Нали младежкото БСП ревеше че тия искали руска ваксина. Ей лоша работа отвсякъде им развалят опорните точки. Тамън им ги спуснат, и реалността им зашлевя поредния шамар. При положение че информацията се контролира от държавата няма как да се знае броя на заразените. Обаче след като изведнъж е заревал за ваксина явно нещата никак не са розови.

След ваксините ще има ли ориз или пак на коренчета?

На кисело зеле

Имаше някаква информация ,че някакъв се върнал от Китай и бил сложен под карантина.Но човека нарушава карантината и отишъл на тяхна народна баня ,доколкото знам нещо подобно на сауна .Минала проверка ,не го намерили в къщи ,след като го заловили ,съдили го и го разстреляли.По принцип не е лоша тази мярка ,но ми се вижда малко крайна

То всяка жена на пазара или фризьорка може да съчини подобни сензации :)

Доживях световна пандемия, предизвикана от БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ-КОВИД 19!!! НАДЯВАМ СЕ ДА ДОЖИВЕЯ ОБЕДИНЯВАНЕТО НА КОРЕЯ, ЕДИН НАРОД И ЕДНА ДЪРЖАВА РАЗДЕЛЕНИ ОТ УТОПИЧЕСКИ ИДЕОЛОГИИ.

Със сигурност ще стане един ден и след това Корея, ще стане супер регионална сила. Както вървят нещата, азиаците, ще бъдат водеща свтовна икономическа сила. Еврпа с мудната си администрация, с подчинението и към полуфалиралите Щати и с мигранският поток, бавно отива залеза си. Най добрите университети, кадри и визия за бъдещето в момента с в Азия. И докато тука си тролим и развиваме теории как умират от глад ония се развиват стремеглаво нагоре. Бъдещето е там колкото и да не ни харесва.

В Азия има една огромна черна дупка която засмуква много народи и те биват изличени. До колко виждам по руските телевизии чат пат излиза инфо че Сибир се отдава малко по малко на Китай айде не на Китай а на китайски фермери. Та нищо чудно да се откажеш прав. Макар да съм леко скептичен Китай вървят по пътя на Япония ако и да се водят комунистическа държава. Много бурен растеж ефтин труд но идва момента когато станат богати. Бедни хора лесно се маниполират и лесно се възползва човек от тях партията. Ама като се позахлебят или пооризят :) няма да искат да правят това дето партията казва. И тогава труда не е ефтин както стана и в Япония както стана и с другите азиатски тигри.

Така си мислиш ти

Тия ваксини биха били за тяхното ЦК и ОФ. Народът е по лагери, а с КОВИД си пътник.

Там заразените ги застрелват. За какво им ваксина?

За да може върхушката да ходи по Швейцария и Малдивите.

Ким се усети, че така ще стегне стадото по-здраво и затова пусна вируса.

В Северна Корея нямало заразен с корона вирус. Човек да се смее ли или да плаче. Свин Чен Ун бил затворил границата и никакъв вирус не може да я преодолее.

Еми реално тези си живеят в изолация възможно е и да няма

Да, и аз така си помислих че нямат заразени. Просто са направили още един лагер за заразените с Ковид, до този на забравилите куплет от някоя патриотична песен, и срещу този на малко плакалите за бащата на г-н Ким.

Да си разработят, нали имат всичко? Или в най-добрия случай руска или китайска. Ако не им се получи - да я разстрелят, те така обичат или Шиши да им я измисли. Каквото повикало.

A "братска" Русия няма ли да им изпрти малко спутник-В ?! Или те не искат точно руска ваксина ;)

Никой не иска путник файф , дори самите рашки :)

Друго си е западното, може да боли но поне е с вазелин :)

Нямат ли ди поне рзработка в начална фаза?

Тия нямат храна, ти пък за разработка на ваксини си се загрижил.

Нямат храна, умират от глад, изтребват ги по лагери а за 10 години са станали с 1 милион повече. Парадокс. Ние тук се храним богато, живеем в ЕС, спазваме евроатлантическите цености и за 10 години намаляхме с 1 милион. Парадокс. Токова парадокси, че ме заболя главата от мислене, нали съм тъп. пп. влез в гугъл и виж снимки от градовете там. Гледаш ги техните, гледаш ги нашите и пак парадокс.

Раждаемостта не зависи от благосъстоянието. В Африка раждат най-много. В развитите държави - най малко.

3евзек

Ако не знаеш дали поне едно от 5-те ти деца ще оцелее и дали няма да го изпратят в трудов лагер, тогава се подсигуряваш с повече.

Възможно да няма случаи, възможно е това искане да е фейк нюз, но е възмножно и проблема да е сериозен. Относно локдауна там едва ли имат проблеми, но сигурно има сектори където той е невъзможен, като армията например.

А за какво тогава им са ваксини! Между другото те няма да признаят за нито един мъртъв кореец от коронавирус, докато не се гътне техния Ким Чен.

Минусчета виждам, аргументи - не! Глобалния алианс за ваксините (GAVI) е организация за подпомагане на държави с малки ресурси, които не могат да си позволят финансово обслужването на ваксинирането срещу пандемията. Сев. Корея, държава отделяща колосални средства за въоръжение, включително и ядрено не би трябвало да получи такава помощ, поради наличието на достатъчен финансов ресурс, който в момента е насочен за въоръжаване срещу въображаем противник.

би трябвало да получат ваксина...

руския боклук Путник 5 никой не го иска..ха.ха ха ха Ще им седи във фризера на ватенките както и всичко сделоно в Россия..ха.ха

Тикво 99.9% от новините за Северна Корея са пълен фейк, то не че и ти не си някакъв фейк на човешко същество ма карай

Китайците им бяха дали уж ваксини. Или само на Ким май беше.