Коментари - Северна Корея изпробва нов подводен дрон, способен да предизвика "ядрено цунами" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво лудак

Това на връщане от Слънцето ли го създадоха?

А дали ще изпробват някой ден нещо, което да повиши качеството на живот на населението там ?

Тоя, неакащия съвсем е изтрещял!!! Абе мамицата ви да еба военнолюбива и северно корекейска, и рушлямска!!!! Много дебил, много нещо! Пфу

В момента разработват топлата вода.

Преди около година Китай и Русия предоставиха "ноу хау" на Кимито ся си има нови играчки и нема спирачки.....

Събрали са се азиатските кретени и света ще побъркат с безумието си!

Може би на бай ти Дрън трябва да му дадат Нобелова награда за мир?

С какъвто се събереш, такъв ставаш! Този пък колко лесно ще го рестартират… Всички плюят срещу запада, докато в същото време се правят на американци… Това комунистите са голяма паплач…

Бас държа, че на Кимчо, като малък не са му разрешавали да си играе на войник и сега си наваксва !

Ким-чи не беше ли китайска туршия?

Важното е, че е с бинокъл и няма да го пропусне...всичките 5 сантиметра от цунамито.

Аз мисля, че му прожектират някаква виртуална реалност в бинокъла.

Две джуджета се състезават кой е по- мъж:)))) В същото време народите им тънат в мизерия.

допотопен бинокъл ръководи цялата "операция". И цигарката де. Не знам само що ги няма генералите му да си водят записки.

Баш корейска е.

Тия дето непрекъснато повтарят кравари кравари и кравари. А бе според вашите определения кое е по-лошо? Да си кравар или да си крепостен селянин? Щото когато тия са били кравари, вашето русия е била с крепостни селяни.

че това действа много разхлабително но краварите

Прасчо , май ще отнесе хурката .

Харесва ми как представят Ким като човек от народа, с цигарката и пепел по ръкава..

"Отбелязва се, че безпилотният самолет..." Дир, има някои разлики между подводен дрон и самолет. Едното се движи под водата, другото хвърчи във въздуха.

Браво, свободния свят трябва да възпре американската агресия по света.

Сега остава и Орбан да извади некакво свръх-мощно оръжие, което да тества в езерото Балатон.

ПОДВОДНИ ЯДРЕНИ ВЗРИВОВЕ И ЦУНАМИ - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ Енергията на атомната бомба отива за изпарение на водата, а не за създаване на ударна вълна от водна маса. Допълнително водата убива унищожителният ефект от лъчистото излъчване. Самата идея за оръжие тип “Посейдон” разкрива пълният научен дебилизъм в Русия. ПО-ГОЛЕМИ ДЕБИЛИ ОТ РУСНАЦИТЕ СА ЕДИНСТВЕНО РУСОФИЛИТЕ!

Още един дебил! "Свободния свят" е точно у Северна Корея!!!!! Ааа да, и крепостните селяни са част от "свободния свят"! И ние преди 40 години бяхме така, първа гранична зона, втора, трета, открит лист, за да отидеш при баба си, милиционери вадят някой да не помирише капиталистически въздух, че е отровен!!!! Светъл комунизъм, а вата?!!!

Понеже явно си много умен ще ти дам прост опит, за да си потренираш ума. Сложи в леген с вода един празен буркан с гърлото надолу и бързо го обърни. Наблюдавай вълничките с парцал в устата.

Това беше за Brant по-долу

БРАВО!

Когато в Русия са работили Ломоносов и Менделеев, а Чайковски и Достоевски са писали музика и литература, сегашните кравари в Америка, са били ….. пак кравари. С тази разлика, че сега пасат кравите на негрите, докато онези им е…т жените

Тъп дебил. На училище ходил ли си въобще.

До вчера се подиграваха с тях че са толкова бедни и нямат храна за народа,Ние богатите позволихме да ни внасят радиоактивни яица и във с.Лозен направиха ферма за червеи и разни бобулечки да ни дохранват.За подобни дронове ,самолети,ракети,ИТН.МОЖЕ ДА САНУВАМЕ.

Ломоносов, Менделеев, Чайковски и Достоевски днес щяха да са в килията при Навални

Вучич днес представя на международно изложение на нови военни технологии в Белград новата сръбска ракетица модел "Курац-1".

тоя имам чувствуто, че вече ще му се спукат "образете", казано по нашенски ( а за който не снае, това са бузките му).

Що ви пускат от психиатрията? Факт-северна корея разчита на помощи за изхранване на населението си. Факт-вашите радиоактивни яйца са от същата категория като рептилиите и плоската земя. Факт-само такива като вас заедно с путин и диктаторите мечтаят за ядрени ракети убийства и унищожение. Нормалните хора включително и в русия си имат съвсем други мечти.

Като го изпробват да внимават да не нацели някоя от ония "неуловимите" руски подводници :) хахахахахахаха

Голи задници, но са воръжени до зъби, както Япония преди 1945г.

Даже изпробват вече дали северокореец може да оцелее със 100 грама ориз на ден...

Хайде сега моето момче вземи един варел, напълни го с вода след това пусни една пиратка да гръмне вътре във варела. Горе-долу някъде към средата на варела. Когато успееш да пръснеш варела с пиратка-пак се обаждай.

Давай Кими, изчисти го до крак гадовете.

Той е нещо като крайцерът мацква хем кораб,хем подводница...

ㅤ

Факт - само твоите идоли и работодатели са пускали досега атомна бомба върху мирно население. Затова си мълчи и си трай до купичката!

Кой ти говори за пръскане на варела, бе малоумник. Всичките укротители сте тъпанари. Затова и американците ви нямат за хора. И са прави

А сега един да му врътнеш една свирка на киното като си му фен, ако му намериш пишлето разбира се...

къде е казано, че народът трябва да са мърлячи ?!

Също като сталин,който очисти 30 милиона руснаци...

Чайковски и достоевски имат ли така нещо като титличка пред името? Я кажи някой не свързан с аристокрацията от това време какво е направил? Твоята русия се е придвижва напред само когато са идвали чужденци, както по времето на петър велики. Дори и той е осъзнал каква изостанала кочина представлява собствената му държава. Всяко нещо в твоята русия е създадено или развито първоначално от чужденци. Включително и нефтодобива. И накрая що вашата вековна русия е толкова безнадежно изостанала спрямо такава млада държава като съединените щати??? Те американците направиха ли 200 години от съществуването си???

Русия е просперирала при Екатерина втора и Петър първи защото са имали майки германки, факт!

Само те са имали бомба по това време. Твоята Русия е трябвало да открадне плановете за да я направи:))))

Приятелите на КаПуткин много креативни , все изобретяват полезни работи за светът … Иновативни