Вероятно имам много добри отношения с Ким, каза Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп намекна вчера, че е изградил добри отношения със севернокорейския лидер Ким Чен-ун.

Обратно в новината

Коментари - Вероятно имам много добри отношения с Ким, каза Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом "Тръмп е казал", означава поне 80%, че е лъжа или както той казва - "алтернативна истина". Да не говорим да онова "вероятно", демек и той не е наясно. Не бързайте с изводите.

Миналата година Тръмп изпрати армада начело с три самолетоносача към КНДР, но адмиралите му се оказаха доста умни и отпрашиха към Австралия. Тогава цялата свободна световна преса излезе с фалшивката "Смелите американски самолетоносачи порят вълните към КНДР" - после дори не се извиниха.

Кимчо не се занимавай с сламен терорист-ако иска да се пробва.

Ким Чен Ун = Ленин = Сталин = Зли същества избивали собствения си народ!!!

Ким Чен е чисто и просто психар,не знам,как някой може да го защитава тоя?!?!? Всеки дръзнал да се изкаже в защита на народа си в Северна Корея пред Ким веднага бива убит,защото такъв човек не мисли за режима,а мисли за народа!!! В Северна Корея наистина хората в някой региони умират от глад,но телевизии и медии не смеят да покажат истината и излъчват само неща,с които лъжат света,че в Северна Корея се живее добре. Всеки дръзнал да се изкаже в защита на народа на Северна Корея се оказва враг на режима на Ким и веднага бива разстрелван,защото там всеки трябва да мисли за режима на Ким,а не за друго!!!

Това сам го видя по CNN, нали?

Ми те затова не се разбират - щото не си говорят! Това чрез медиите не се брои - те са способни да изкелифещят всяка дума и мисъл до коренно противоположната ѝ.

Много са смешни американците. Северна Корея им се подигра и ги направи за смях пред света. Създадоха си ядреното оръжие, създадоха си ракетите. Постигнаха, каквото поискаха. След това си отидоха на пряк диалог със Южна Корея и се договориха без участието на САЩ. Шунтираха ги, за да покажат, че те не са никакъв фактор. Защото САЩ не могат да си позволят да нападнат Северна Корея, поради договорите й с Китай. При нападение, Китай се включват да ги защитават, поради коет, колкото и самолетоносачи да изпратят там САЩ, те няма да посмеят да нападнат. Така че цялото им дрънкане е вид военно шоу, само за политически глуповатите.

. Доналд Тръмп намекна вчера, че е изградил добри отношения със севернокорейския лидер Ким Чен-ун. Стана това благодарение на едно ефикасно средство, а именно: на успешната ядрена програма на КНДР. С бандитите ако нямаш с какво да се защитиш, значи ти си обречен. Ако някой още не разбрал за дестабилизираща (вредна за света) ролята на САЩ , ще види как все повече държави ще се сдобиват с ядрено оръжие и как опасността от ядрената война има все повече шанс да унищожи човечество. Да обичаме ли след това най-опасната за света държава САЩ - първа и за сега последна в света употребила ядрено оръжие срещу мирно население ? Нищо чудно. Някои продължават да обичат ги до напикаване.

Ким е по-голям мъжкар от Тръмп и Бойко Борисов взети заедно

С по-голям...бутон.

"човекът ракета тръгнал на самоубийствена мисия"

Браво на Ким! Успя да защити страната си срещу най-бруталният агресор който историята познава.

Действията на КНДР са правилни! Нещо повече за разлика от американците те не заплашват други държави, а развиват ВПК само за самоотбрана и защита на народа и държавата си. Затова Ким е велик!

Още ще омекне "дончо"тоз ядрен ХУЙ на един пръст от гъзъ му не е за майтап!!!

Малкото човече Ким е по-симпатично от изкуфелия грандоман Тръмп. Така се брани независимост и суверенитет с/у световния агресор САЩ

Шило

Мдааа, след следващият опит, Ким ще демонстрира "добрите" отношения между него и Тръмп. Да видим, жълтокоско как ще реагира тогава.

Двамата малоумници Ким и Асад продадоха народите си да слугуват на Путин.Ще ги сполети съдбата на Саддам,Кадафито,Самора Машел,Салвадор Алиенде и другите продажници

Тиквеник такъв, тези които ги споменаваш, преди да си идат (да ги свалят американците) държавите им просперираха, а сега са гнезда на терористи. ... а такива като теб ще ги избесим по уличните стълбове след някоя година. Мръсно продажно копеле.

Абе мършо нещастна. Теб може да те кефи да го лапаш американския но на това нормалните хора това не им се харесва. Хората предпочитат свободата!

Който се е заял със САЩ, гладен остава и започва да се моли, като СССР едно време. Сега е наред най смешния народ на света - руския.

ТОВА дете президент има повече акъл от всички глави на ЕС . Само сила може да накара краварите да свалът тон на глупости а(имали по тежко копче и т.н) и половината от госдепа още са с ОБАМА мисленно . За първи път америка има малко мислещ президент. Които си имал работа с тях само той може да каже за тяхните нееднокватни мозъци хора загатка ( генат си е ген - убиството на местното население или търговия с хора )хора които преди 50 г смятъха че афорамериканците не са хора а скот !!!Произведе РАКЕТА (не без украинците които за пари и и майка си продадоха и даже нападнаха на руските самолете в Сирия через дроновете макар и командвани от хамерите ) С 13 ХОЛЯДЕН ОБСЕГ - ЕККА СЕГА ДА ПЛАШИ АМЕРИКА !АКО ИМАХА сухопътна гранница копейците да бяха ги изяли вече които и ги спасява (хамерите )

копейците - чети коРЕйците а останоалото се разбира

Нищо не се разбира. Напълно неграмотен текст.

САЩ разделиха Корея на две и през 1950 г. бяха изгонени като мръсни кучета. Разделиха Виетнам на две и виетнамците ги направиха на таратор. Тези които се върнаха в САЩ полудяха, като Маккейн, лежал с години във Витнамска помийна яма. В главата му освен бели има и лилави плъхове. С.Коря не яде и не спа 10 години, но произведе световни ядрени специалисти и технологии. Американците вкараха ядрено оръжие в Корея и Европа, като нарушиха договорите си с другите ядрени държави - нмат право да изнасят ядрено оръжие извън страната. Но говедарите са си говедари, тъпи и нагли, докато не им счупят главата.България за 30 г. е ликвидирана и дебилизирана от Запада. Над 82% е вносът отвън.Почти нищо не произвеждаме. Запада не купува нищо, а продава боклуците си.От 9 млн. при комунизма сме 5.5 млн. от които 1.5 млн. турци и цигани с голям прираст на година.Каруца не можем да направим, а коментираме ядрени държави

Трябва ли да четем глупости, писани от неграмотник?

с луд не се спори, с терористи не се преговаря

Правилно, Ким не трябва да говори с Тръмп.

Както и да манипулирате, истината е, че рижавият клекна на Ким. Нали по едно време краварската армада беше тръгнала да громи Северна Кория, ама взе че сбърка посоката и стигна Австралия.

Ма Кога беше това, че явно само ти го разбра

Щом четеш ДИР, значи и ти го знаеш. Въпросът е друг и касае нас, а не Ким и Дончо. А той е -къде е НАШИЯТ ядрен бутон? Донякъде, Т Живков го изгради в Козлодуй, но той си отиде и, както всичко друго в България, доизграждането му отиде на скрап.

Трябва да четеш пък и да имаш нещо сиво-не е за глупаци.