Коментари - Сестра от видинското COVID отделение: Изписват, умират и настаняват следващите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най - обичам новините тип "блиц", "шок" ..."сестра от видинското ковид отделение". Ама коя е тя? Име има ли си? ..."една жена казала"... ОВЦЕ! Ще е пълно със заболели, разбира се, малко ли милиарди се отпускат от Гейропа за справяне с "пландемията". Нямаш ли болни, няма еврони!

Казвам ви го като работил в системата и уволнил се заради натиск да се бодъ и да крада животи за пари с "докторите". Те си се оказаха масонки сатанисти и убийци в бели престилки. . В болниците ги убиват с липса на хигиена, внимание, с тъпчене с увреждащи кортикостероиди, тежки антибиотици, мускулни релаксанти, кардио стимулатори, антикоагуланти, мега убийственния,че и скъп РАМДЕСВИР, обдишване с неподходящо налягане и КРАЙ на човека, което се гледа да е веднага след изтичане на клиничната му пътека. . Гледайте сега какви ви оставям, за да не ви избият. . Един клип за пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосам така, че да им се прииска да не са се раждали. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Ето какво още искам да ви покажа по темата, то си говори само по себе си за всичко което някога ви е трябвало с точните аргументи, документи и сравнения. . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират в ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО БГ) Топ учен и изследовател д-р Шива Аядурай за COVID 19, най-голямата измама в историята на човечеството. https://bit.ly/DrShivaA-CovidHoax . (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid

давайте плоскоземци, още сте орекалено много!

Който си тури знака на звяра на десницата, няма да има покой ни ден, ни нощ....ще се тресеше, ще падате по улиците от тромби, инфаркти, парализи, кръвоизливи, разпадаща се кожа....

Живея в Норвегия . Така се стекоха обстоятелствата. Един съвет от мен: Ваксинирайте се!

Ада вече е добре разпален. а всички които си турихте белега на сатаната на десницата ...шибайте се лайнари...това че пръскате с бойните си самолети и заразявате хората няма да спре с инжектирването с опасните неизвестни по състав клетъчни отрови...

имат най-много ваксинирани хора? Скандинавските страни. Северна Америка също. И много други страни. Антиваксъри, Вие как мислите, дали тези страни искат да си затрият населението?

имат най-много ваксинирани хора? В скандинавските страни. В северна Америка също. И в много други страни. Антиваксъри, Вие как мислите, дали тези страни искат да си затрият населението?

Били са за пример,област с най малко заразени ,а може би и с най малко игли. След финансов,,глад",предатели от редиците на белите престилки,Бабини Видини кули вдигнаха бял байрак и започнаха да усвояват....

Покажете ги да ги видим тези болни. Вероятно сте платили на няколко роми да се правят на болни за да цуцате. Не нас тия.

Те чакали за маркуч. И някои оздравявали докато чакали. Доста повече от 10%, които допуска Кацаров. Аз се чудех защо Враца са доста по-добре като смъртност. И в останалите области ще стане така ако препълнят болниците.

Цепи, лепи, вулканизира!

Да се въведе закон, неваксинирани да не се лекуват, Да видим тогава..

Ами тогава наистина ще я втасаме.

Ами тогава 100% от умрелите ще са неваксинирани. И не е ясно дали ще има толкоз умрели от пневмония.

А иначе текстът е доста емоционален - човек не може да остане безразличен като го чете. У мене се надигна една вълна на злоба срещу антиваксърите, че ако сам не бях такъв, бих ги направо заклеймил - просто на база на емоцията от текста. Доста първосигнално, но пък действено. Както и многото други лъжи, които се надявам, да се научим вече да разпознаваме.

Не приемайте антиваксъри, елементарно.

Ще мрете, яко ще мрете прости получовеци.

За всичко ставащо в държавата си има своето логично обяснение.

Не приемайте

ги взеха тези сто хиляди човека. В цяла видинска област са далеч под тази цифра.

От една година има ваксини. Хората са взели информирано решение да мрат. Ами, няма да им пречим.

Какъв е проблема когато хора коментират нещо, и при това видимо интелигентно. Защо триете? Какъв демократичен принцип смятате че е нарушен? Или следваме една предначертана линия, и горим от желание да се равним на други държави, щото виж това би било престижно. Осъзнайте се малко, нищо няма да излезе от това.

Мисля че дира вече е купен от някой подобен на Кунчев или Мунчо. Обикновен фашизъм.

Една сестра от една болница казала ... Надявам се да не е баш истина това дето една сестра го е казала. Също и както съветът на анонимните експерти дето решили за зеления паспорт ...

Нека всички антиваксъри и такива които разпространяват фалшива информация спрат и се замислят- за всеки един човек пред болница, или в болница това е лична и на семейството му трагедия. И вие сте допринесли за тези трагедии. Не знам каква ви е мотивировката?

България - ковид гетото на Европа!

И всичко това,заради гнусните антиваксъри.

И къде са телевизиите да снимат как умират, чакайки да ги приемат? И мунчо да размахва юмручето, маяма по всички телевизии да обяснява как системата ни убива....

Защо не са ваксинирани тези идиоти?

И какво е обяснението за такъв скок и то точно във Видин? В областта с най-възрастно население и най-рядконаселената област също? Щото едва ли са ходили покръчми и дискотеки? Да не би да са им го донесли внучетата от София и видинската болница да е с малък капацитет?

Ходят, баце ходят. Пенсионерските клубове не пропускат сбирка! Информацията е от първа ръка.

Ааааа, местим си го...

Имаш ли кво да местиш? То след ваксина....

Има, имаааа, даже порасна, баце! Ти да видиш какъв неочакван страничен ефект...

Видин област Population: 88,867 "Бившето инфекциозно отделение е готово да посреща пациенти, но ако има персонал. Съгласете се, че тези 80 човека, болни от Ковид-19, които са при нас в момента, са толкова, колкото една малка болница, и за тях се грижат определен брой персонал", посочи д-р Найденова. сега вие си го сметнете сами НЯМА НАЧИН ДА СИ БОЛЕН НАИСТИНА В БГ 80 човека сриват област с 88 хиляди население ЕМИГРИРАЙТЕ МЛАДИТЕ БЕГАЙТЕ ТУКА БОКОВЦИ И ДЕТ СЕ СЕТИШ ТЪПАЦИ ЩЕ ВИ ШИБ....АТ

Монтана, Габрово, Видин много болни по над 700 човека и то за население по-малко от 100 хиляди, затворете поне училищата. Има и много болни деца, а болниците са пълни. Можеха поне тях да предпазат малко, има алтернатива с онлайн обучението. Аз съм привърженик на присъственото, но децата са ни най-милото а ситуацията вече е извън контрол.

Кой им пречеше да се ваксинират.

И мислите , че това ще ги предпази от заразяване ли?????

Я не се прави на хитър бе торба с гомна! Марш обратно във "ФейсЯ", антиваксър одрищян!

Еми ваксинирайте се майка ви проста.

Прост си като гъдулка пич!!!

Ти като си много умен продължавай да си чакаш реда, не бързай. Гробищата са пълни с неваксинирани.

Това от посран до ушите, неграмотен антиваксър... ХАХАХАХАХАХАХАХАААХАХАХАХАХА

Болницата няма персонал но Мунчо ако се разболее за него има персонал във военната болница. Народа измира, Мунчо не прави нищо.

А какво да направи при толкава прост народ?

А защо трябва да някой нещо да прави при толкова кухи ганьовци? Ганьо ИнтеУекта и Мамалигар Романов... мозъците на европейската цивилизация!