Серийният убиец в Кипър снимал как изнасилва още една жена

Съдът продължи със 7 дни задържането на заподозрения в ареста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че грешки в действията на хората са довели до толкова тежки последици. Ако жената, която е била изнасилена е казала още тогава в полицията или бившата съпруга, е можело да го приберат и осъдят навреме. Както и да е. Всичко е в миналото и не може да се поправи.

Малку ви е. Сичкото куманяга, и еврей, да бъде под циганскио ноШ. Натам отива, и седим с пуканките на първио реТ, и чекъм да видим как циганите ше ви пометът, еврейте и куманягите.

Приличи ми малко на Мишо Шамара!

с изнасилването , да видим и нии

тоя вероятно е във филмовата индустрия на снаф филмите- трепе, снима и продава филмите. поръчката на такъв филм се брои за съучастие, така че за да го прикриват до сега показва че има богати клиенти. иначе случая е лесен за разкриване от криминална гледна точка.

Че българина не е ли расист? Дай им една тема за циганите, или пък за турците, да видиш какво става, така че остави това за расизма. Расист е този, ( 90%) които не познава другия а само лепи етикети, расист е този който е необразован и най вече отблъснат от неговата среда. Тук също има комплекси, защото, видите ли аз повече от човека отсреща.

Не, не е българин. Майка му е българка, но той остава да живее с баща си след раздялата им. А на бас, че онзи му е промивал мозъка ежедневно срещу жените чужденки. Кипърците са отявлени расисти.

Интересно, ьащо съпругата, на която се е обадила изнасилената не е сигнализирала полицията....и още защо полицията не е проследявала профилите на изчезнали жени, за да установят, че са имали контакт в профилите си с един и същи човек.

истинският убиец е на много високо ниво. Затова извикаха и следователи от Скотланд Ярд. Нещо, което тук не може да се случи, иначе щяхме да знаем кой уби русенската журналистка.

Наистина странно, че по най-бързия начин се подадоха оставките на висши ченгета.

това, че този остава в ареста, трябва да е новина!? ами, да вземем да съберем капачки за този съд, че едва ли не, върши геройска дейност като държи някои от изродите зад решетките... само тези които се дънят, разбира се. другите явно споделят и си педофилстват и забавляват заедно със съдиите. системата се управлява от изроди!

Ама и тези са едни първосигнални... Какво е виновен министърът на правосъдието, че чак оставката се наложило да си подаде??? Такива престъпления се разкриват изключително трудно, дори да се направи връзка между отделните случаи не е лесно. Неслучайно има само в САЩ стотици серийни убийци, които така и не са били заловени. При едно „битово“ убийство убиецът е от обкръжението на жртвата и има мотив - пари, ревност, стара вражда и т.н. При серийните убийци нещата са съвсем други - обикновено не познават жртвата или поне съвсем отскоро, нейни приятели и познати никога не са го виждали или не са чували даже за него, отделно жертвите са изчезнали, а не намерени убити. Ако кипърските власти имаха 30 трупа налице полицията щеше да работи по друг начин, то е ясно.

винаги сте нетърпеливи да сложите на виртуалната сергия гнусни новини - огледайте се в каква компания стои в тестето водещи на първа страница. на папата, светеца Тома и да не изреждам. не е зле понякога да изчакате.

Българин ли е? Няма да видиш добро, дай им да са, убийци, да се тупат по рамото че нещо могат, крадци и завистливи.

Не, кипърец е, и е казал в ареста, че само да излезе веднага идва при тебе да оправите едни сметки.