17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътищата се поливат с калиев хлорид.Това е против заледяване и тор за растенията.Магистралата Виена Атина е само мокър асфалт а снегът беше над половин метър.Така и колите не ръждясват както при нас с луга защото е евтина

На никого ли не му прави впечатление, че видеото показва скорост доста по-висока от безопасната при тези условия? Затова, четем такива новини, а не защото има малко сняг по пътя.

Натрупал 10 см сняг! Локдаун! До април!

"Снежни катастрофи" - ех, колко поетично!

С 30 дена курсове и купени книжки, толкова.Едно време курса беше 3 месеца с три изпита за В.

Как се изродиха нещата у нас. Края на месец ноември сме. Съвсем нормално е да вали сняг. И в първият снежен ден - шаш , паника, а на места и хаос, по пътищата. Преди 20-30 г с нетърпение чакахме първият сняг. Сега го чакаме със свито сърце и гледаме къде ще обявят бедствено положение.

Щях да се притесня силно, ако нямаше такава новина.

През 1999÷2000 г се занимавах с джамбазлък от Германия. На големите германски магистрали през почти километър изрично пишеше: НЕ СЛАГАЙ ВЕРИГИ! Причината? Източноевропейците да не разрушат асфалтовото поресто покритие на магистралите с веригите. Германците затварят магистралата, ЧИСТЯТ и отварят магистралата. Стежинка не съм видял от Австрия до Франкфурт и от Франкфурт през Мюнхен към Залцбург. Снега пада, топи се и водата се изтича през порестия асфалт. Никой не кара с вериги....и на сняг и лед. Както е на "родната" картинка.

От Президентството казаха, че който първи обръсне портрета на Ботев - него ще извадят пръв от снежния капан. Казармена политика в действие

другая херня не придумал?