17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терористи има и в народното. Дето за чеп зеле не стават, а не пускат кокала и заплашват Батето и сие

То това трябвало е да стане не с писане, а в действителност, както казваше ми отбраната ми покойници, война, та кой остане да живее, а не да се мъчи от 147 на 47 лева пенсия при Костов, де а безработни, внучетата гладни, някои имаха запаси от деди, а тези, които нямаха в църна земя и тия, които оцеляха без работа ми харесва... Терор значи да тормози някого безцелно, със садистични цели... А нима няма пуснати хора с тая цел...

ейии , никога няма да се научите да си вършите работата до край

И сега който има книги с автор "Orwell" е заподозрян? А ако намерят компютър с потребителско име "Orwell" - директно в затвора?

ХАХАХА! "Террористическая группа "ОРУЭЛЛ"! Сигурно самите журналя от ДИРника и другари от бранша стоят зад този сеир. Пускат медийната пиратка и се изживяват в ролята на "голям брат", наблюдавайки отзивите. А "големият евразийски брат" ги поздравява: "Good job, товарищи журналисты!" :D

Той един масов мейл много трудно се праща.. Та чак "серия" ? :)

В съобщението се използва думата -засадили,което е руска дума и се ползва в смисъл че нещо са набили,натресли или начукали. Малко е жаргон. В училище казваха- засадили два бала,като ти пишат двойка или се използава ча на някого са го нилбили. Това или умишлено подхвърля "руска леда" или нивото на руснаците пада и те неволно оставят следи в съобщенията.

Боклуците са навсякъде вече из либерастка Гейропа, няма как да ни заобиколят ! Господ да ни е на помощ, че тая либерастия ще ни унищожи !

да речем, ще го преглътнем. Ама лошото е, че вече пада под нулата...

Големи тарикати! Направо да паднеш от смелостта им! тия са чисти комунисти на руска хранилка.

Долу герберастката социалистическа атака за права и свободи!! ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!!!! МАФИЯ!!!

"Интересно е, че в текста пише, че бомбата е "засадена", което знак, че съобщението е преведено с гугъл транслейт." Явно "терористите" използват преводач ... как стигнаха до заключението, че е точно на гугъл не знам, но да кажем Хорейшо е бил там и им е казал. Но ми е интересно вмятането след думата "засадена"! Дир, и вие ли си пишете статиите с гугъл транслейт, или просто ползвате спел чекър за редактор ... щото е по-евтино?

ДИРА, осрахте ли се???

Не, само се разсадиха.

Много кухи сте бе, никоя грпупировка не нарича себе си "терористична". Това е термин, изобретен за да се наричат така неудобните. Те си викат "Освободители", "революционери", "Борци за справедливост" и т.н. Терор значи да тормозиш някого безцелно, със садистични цели. Е, няма такива групи. Дори индивидуалните "терористи" не се имат за такива, а за борци за някакви идеи.

Шо така ви обича народа, майни? Народа ви свързва с управляващата мафия, нали?

Чу ли,в ГЕРБ забранили Ц-ъкането? Заради бомбите или заради НАП? Заради Цветанов.

За дира и за медиите ми е през оная работа, дали ще "летят". То си е тяхна работа! А за приватизирното столично летище - изключително! Да му мисли капиталиста, дето го " отвлече" от Народната власт. И без това не плнирам скоро да летя на някъде! По-ми е важно да бъде взривен този, дето "предаде" държавра с концесията му!

Другара Ламбо даде сигнал - "като ранен партизанин съм..." и се започна поредната партизанска борба. Ей, луд умора няма, особено ако е с червен дирник. Мъка по пустата му власт бре! А като се докопате не знаете какви ги вършите. Айде седнете си на задниците и направете нещо за България. Ама да не е пак някой атентат като в църквата "Света Неделя" и подобни. И не пипайте мандрите....

Аве братчед, че то друго не остана за крадене. На моите младини имаше поне коне за крадене...

Били им засадили бомба. За пореден път ДИР доказва, че редакторите-цигани заслужават всекидневно Мартин Трифонов да им го "засажда". Къде ДИР се бута всред медиите?!

Идиотите свършване нямат. После пак ми говорете, че нямало организирана атака срещу България.....

Ти си още едно доказателство за думите си, че "идиотите свършване нямат".

Аз свършвам винаги и без употреба на стимуланти, като с практиката съм се научил и как да избирам и момента на свършването.

Идват избори и е нужна хшбридно медийно "пространство". Но и "заплахите" ги правят по левашки и са за смях. След толкова убийства и държавни престъпления вместо да се сваля правителството ....били им отправяли заплахи....пожелателни.

Меркел щяла да идва, да води марш "Жесуи дирник". С Боко, под ръка. Ермангал от другата й страна. До него мило и чаровно се усмихва Евгени Минчев, като представител на "прогресивната интелигенция".

0

Ти от позицията си на залупен червен дядка ли даваш оценки?

Никой не заплашва ако е нарочил някой а директно си действа. Да, това са стари трикове на управниците (вижте кой им дърпа конците), службите спретват нещо и после се гласува някое законче от "загрижените" управници с което ни е'ават мама'та.Целта сме пак ние обикновените хорица, форума им е трън в очите и всякак да ни смачкат, да си послушен, да не гъкваш..Е, може ако сме много невярващи да спретнат и меле, ама пак те си остават изпълнители и пак целта е същата. ще има някое законче скоро.

Искаме, не искаме, това ще ни обедини около властта, т.е. ГЕРБ. Идат избори. Цветанов го няма.

0

Не искаме

Работа на службите, така им е поръчано,а целта е да прокарат някоя удобно законче, а те всичките им закончета са как по-добре да ни стиснат за гушата. Нито е изненада, мноого прозрачно, либерастите така държат целия свят.

0

"либерастите" се борят за анонимност в интернет, а точно вие, консервите, винаги бутате проектозакончета за предаване на backdoors от ИТ фирмите директно на правителството и забрана на криптирането за частни интернет връзки и прочее малоумщини. та, освен, че нищо не ти е ясно, всичко друго ти е ясно. като ви плащат, поне да ви и подмираха малко от малко..

Да се затрудни работата на "медиите", няма лошо. Щото тя работата на т.нар."медии" на т.нар. "международна общонст" е да лъжат, мамят и манипулират.

Пак да повторя, в България атентати са правили само комунистите и турците!

Турците 500 години са ти правили атентати у заднио двор с резани бомби! Мноо си тъп и гюбрясал църул!

Такива като теб са едни от последиците от "управлението" на комунистите!

Но дали сте люди?!

Дира заради цензурата ли го заплашват? Не вярвам реално да има запалаха.

0

Е как и към дира, бе! Нали сме братушки с другарите? Няма човечност в този свят, ц-ц-ц,..

С тая шефка на киберсигурността не е необходим терорист - тя самата е бомба, заложена от самите тикви, от самата Шайка! И ще гръмне много яко!

"planted" - "засадена" Важното е, че сме се стресналЕ, нищо, че кой знае кой международен трол е спонсориран да го инсценира това тъй грандиозно медийно мероприятие. Нищо чудно и още някой бушон да изгърми и поредния хвърлен под автобуса буквално да отнесе пешкира. Ама те хората са го казали, медиите са най-опасното средство за манипулиране и промиване на мозъци, а когато мафията притежава медиите, то положението е страшно. Да ни е жива и здрава мафията, мен само ми е жал за процента от народеца български, който все още взима насериозно българските медии и българската "журналистика". НаздравИ

не искам да стряскам никого, но тактиката на няколко фалшиви бонбени заплахи в даден град или територия са стандартни преди изпълнението на истинска - причините са много - да се провери как служби действат, създава ли се паника, но също така и да понижат чувството за заплаха, така, че когато дойде истинска бомба хората да не реагират правилно и да се получат повече жертви. Преди атаките на 11 септември е имало доста фалшиви бомбени заплахи в търговския център. А през 2012 в бг са пристигнали сигнали, че се подготвя бомбен атентат на територията ни, но никой не взе мерки и резултата беше ясен.

През 2012 беше Орешарски. Ясно защо не са вземати мерки.

0

Не стряска никого тоя, що пише "боНбени", чадо, не се коси.

ПослеПис: и само се замислете, кой изобщо ще тръгне да се занимава да бомби български медии. Дори олигофрените талибани и там каквито са се навъдили в близкия, средния и далечен изток, терористи, нямат абсолютно никаква полза, кяр и интерес да го правят. Колкото до летищата ни, същото важи с абсолютно пълна сила. Кой ще гърмят, мангустите, които летят до Германия, Испания и италия, и обратно ли? Или сезонните работници? Няма такъв смЕх, сериозно...

0

"поредния хвърлен под автобуса" май е от "throw someone under the bus", типичен американски израз. Тролове - много, тук си прав. Ама от коя националност са? Според мен русначетата са написали нещо на английски, тъй като Гугъл Транслейт не превежда толкова добре от руски.

0

Точно на този ден? Някой съмнява ли се, че не са руските измекяри?

На майкати резания тъпкач е! Теебем у тъпио гурбетдобитък.

да не те посети някой и с талпата по кривата куха комунистическа кратуна.....бояришник неден??????

0

Между другото, на майка ми тъпкачът в момента наистина е рязан, супер як пич е и - най-важното - не е известен като форумната отрепка на дира и фурнаджийската лопата на пенсионираните ВКР-та. Умната как се изразяваш, мишоче.

Да не е Саймън каза от умирай трудно 3 а?

Понеже не можаха да съборят Правителството чрез хакерски атаки, ония компютърджии опитват чрез терор Курнела, Мунчо президента и Милиончева не са ли поискали с Баджанака още оставката на Бойко

Който плаши, той не бомби. Ще бъде страшно, ако ви бомбят без да ви предупредят.

... и редица летища" а бе не по малко от стотина са ни летищата. смешници

Много, много слаб милиционерски сюжет!

И са побеснели Препоръчвам незабавен екарисаж

СЕСТРА ГАЛЕВА И КУРНИ , СА В ИЗБОРНА ИСТЕРИЯ ! ЗАЩО ЛИ НЕ БЯХА ПРИ СТАЧКУВАЩИТЕ СРЕЩУ МЕРКИТЕ ОТ ЧУМАТА ?!

Бакърджиев е експерт по бомбите. Видяли са го днес да обикаля около компютри с емайли.

Майор Деянов е в болница, ами тогава Митко бомбата ще е, няма кой друг.

Холивуд-нищо не струва пред нашите циркаджии,омитайте се ,давайте оставки ,стига простотии,Бочко,току що радио Ереван спомена,че е насадена бомба у Банкя,бегай бате..докато можеш,че нещо пак се размирисаха говната ви...

Щом Израелските Специални Служби са тук , имало е 100 % някаква тренировка за в Бъдеще да бъдат готови нашите за отразяване на Атаката !

"Редица фактори" са се появили изеднаж !! Шефката по киберсигурност, още не заела поста си и вече я тестват. И нейната хич не е .....

Че идва ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ 2019

А пръскачките пред НС не са ли заплашени?

Не са... Пръскачките са "изключени от контактите"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Малко напомня акцията срещу Митьо Очите и компания от миналата година. Абе, кой ПР им пише сценариите на тези хора? Толкова ли не могат да се напънат и да измислят нещо по- умно.

А нещо високо кръвно, навехнато коляно, престой в правителствена болница ??? или слънчево изгаряне на плажа поне ? новите ти PR съветници май нямат въображение ;))))

Ега ти некадърниците от 9 часа до сега нищо не са ''свършили '' като хората ама поне за пиар на ченгетата спомогнаха...

майор Деянов е в болница, не е той.

заплашена ли е?!

Вече сме по банките, само да вземем власта и пак ги почваме!

ТЕ СЕГА МАНДРИТЕ , ТЕХНОИМПЕКС И........СА НА БСП!