Станишев: Ще повторя вота си за Радев, защото той не разочарова българите

Зелената сделка е шанс за трансформация на българската икономика, смята президентът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнусна твар!

Тия си живеят живота в Швейцария, а на нас ще ни пробутват мунчо за президент.Президент на шараните...а? Бе я си е.. те пи.. та ле.. лина

Ей, лайнар крадлив депесарски, пеевско мекере щибано, щом ще гласуваш за Радев, значи трябва да де гласува против него. Сега остава и жена ти с пластмасовите цици дето е собственик на ДИР, и тя да подкрепи льотчик.

Станишев, я си почисти очилата. И смени розовите стъкла.

Гнус и смрад от човек, който няма и един работен ден! Руски поданик, с двойно гражданство за доста дълго време до избора му за мин. Председател.

Ти одобри Пеевски за Шеф на ДАНС :) За да харесваш Радев, Радев трябва д аси го е заслужил, не знам с какво, ама няма да е с хубаво...

Радев не разочарова руснаците Изпълни си мисията Разедени нацията .Спря развитието на страната ни, Върна на важни постове стари червени утрепки, в услуга на москва.Потъпка конституцията няколко пъти А при служебните му правителства всичко поскъпна и народа обедня.

То и Борисов не те разочарова ... иначе трябваше да си с обвинения за КТБ .. нека му сега

Тоя си е комплект с останалите 27 ДС агента. Те са го дундуркали.

Не бил разочаровал .. кого да разочарова Черепа и останалите ДС олигарси? Мунчо очарователния.

Години наред ужасии и протести всеки ден докато радев е президент така си беше

кретен се радва на друг!

до обобщавате. И ние сме българи, разочаровани!

Радев е тъп фатмак

Парадев си е константно тъп.

Комунистическите боклуци са доста задружно общество на крадци и утайка. Нормално е да се подкрепят в плановете си за унищожаване на България...

С този нещастник как да е иначе.Защо го слагат на пиедестал Минчо,ние сме парламентарна република,от тоя главанак нищо не зависи.Само трябва да добута държавата до избори и нищо повече,защото неговото правителство никой не го е избирал,коминдели прости

Уууууууу.....

Радев е опасен за България.Благодарение на него и само на него БСП може да се върне на власт.

Е как да ги разочарова, нали за целта трябва да бил активен в своя мандат:)

Щом и съсела е за гадев, значи той е неправилният избор! Да мисли и ходи да гласува, простия матрял! Комунягите са добри манипулатори! През комунизма имаше полит агитатори. Който кажеш нещо накриво и хоп в кауша или лагерче! Вижда ми се прашков е възпитаник на тази "прекрасна" школа от недалечното минало! Да му мислят младите, които не са им сърбали попарата на комундетата! Със специален поздрав, към 80% матряла!

Станишев, Овчаров, Първанов, Доган, Гергов и сие ощетиха Българската държава с над 1 трилион евро за последните 20 години! Къде са те сега и къде е обикновенният български данъкоплатец разчитащ на здравна система и държавна подкрепа? Аз ще ви кажа - събират и последните си стотинки да си платят тока, водата, парното и лекарствата на дружествата чийто интереси кадрите на БКП защитават срещу тлътсти комисионни!

Всички, говорещи за права на ЛГБТ-та, за зелени сделки, зелени сертификати, за приобщаване на Македония към европейското семейство са едни и същи продажни боклуци.

Е как няма да гласуваш за Радев!И двамата сте руски протежета.

Браво съсел!!! Осигури няколко хиляди гласа за Герджиков.

Допреди 4 месеца споделях мнението. След Югово, Камен Бряг и напъните на Кацаров да въвежда здравен сертификат на 80% неваксинирани, свалих доверието си от Радев. Приключи неговата.

Радев почтен? Ха ха! Почтените мъже плащат на к...вите със собствени пари, а не с пари от държавния бюджет.

Тоя пост ма кара да гласувам за Герджиков

И Станишев и Радев са гнусни долни хора. За затвора. Антибългари.

Станишев греши ! Радев има доста по-малка поддръжка сред Българите от преди да го опознаят. Станишев сам може да констатира това по отлива на гласове за БСП и отказа на ДПС да повтори вота за Радев.

БСП се подкрепя и Маймунски и Трифотов ни го навират..браво демократи

Кой е добрият комунист? .... Точно така! ....

С тази подкрепа само вреди на Радев.

Добре беше да знаем, че комунист трето поколение стои зад този пъклен план.