Коментари - Станишев: Арестът на опозиционни лидери в Турция е репресия | dnes.dir.bg
назад

Станишев: Арестът на опозиционни лидери в Турция е репресия

Партията на европейските социалисти (ПЕС) изрази своята дълбока загриженост от задържането на лидерите на турската Демократична партия на народите (ДПН).

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Арестът на опозиционни лидери в Турция е репресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

May arestuvaha priyatelia ti? Naskoro ti beshe na gosti!

този,тук български политик прожождашт от бсп ,наследница на бкп и дс първо да види себе си ,после да обсъжда чужди политици,те знаят мнго добре какво правят иначе и турция би заприличала като българия!от български мафиоти никои не взема съвети и пример!

Плоския данък, който ти въведе олигархче не е ли Репресия. А заменките със земи за милиарди за облагодетелстване на новобогаташите. Социалист ?????????????

Кой изби синовете на Райна Княгиня?Хиляди са жертвите на комунизма,затова до ден днешен ви наричат престъпна групировка.Възмущението ми е двойно,един път от терора упражняван в България и втори път от този в съседна нам държава.Може да се каже,че срещите ви с Ердоган са срещи между терористи.

СЪСЛЕ, ТИЗАТОВА ЛИ СЕ ЦЕЛУВАШЕ С ДР.МЕСТАН???СЪСЛЕ, ЗАТВАРЯЙ СИ ЧОВКАТА, НЕ ТИ Е РАБОТА ДА СЪДИШ РЕЖИМИ, СЛЕД КАТО БАЩА ТИ УПРАЖНЯВАШЕ НАЙ-ГНУСНИЯ ОТ ТЯХ ПРЕСЛЕДВАШЕ, БИЕШЕ, ПОДСЛУШВАШЕ И И УБИВАШЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА! ЖАЛКО, ЕВРОПА НАСТАНЯВА СИНОВЕ НА УБИЙЦИ И КРАЦИ НА ПОДОБНИ ДЛЪЖНОСТИ ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ, НО НАЙ-СТРАШНОТО Е, ЧЕ У НАС ИМ СЕ РЪКОПЛЯСКА!

Съсела пак започна да голослови за да си оправдае бейското съществуване. Повръща ми се от Евролицемерие:-(

Нима не беше репресия издигането на желязната завеса?Цяла България беше арестувана,а хората които успяваха да се измъкнат по някакъв начин се наричаха "НЕВЪЗВРАЩЕНЦИ",нямаха право да се завърнат в Родината си,а близките им бяха подлагани на ежедневен тормоз.Близък на невъзвращенец нямаше право да се назначава на престижна работа,непрекъснато беше следен и подслушван,писмата проверявани.Ако се върнем още по-назад,нима комунистите не избиха,без съд и присъда,хиляди инакомислещи интелигентни българи.Българската история е пълна с примери на репресии,но сега когато си шеф на ПЕС пееш друга песен,не защото сте станали по различни,по-демократични,а защото се ръководите единствено от личната изгода.Какво означава "Тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем!"Вълкът козината си мени, но нрава не.Българските властимащи са същите тирани както и турските.

НЕ Е РЕПРЕСИЯ ДА СЕ ОСЪДЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ ,,,,,,,,,,,, ТУК ТРЯБВА ДА СЕ СТОРИ СЪЩОТО , АКО СЕ СПАЗВА ЗАКОНА

Зависи какво значи предател.За комунистите,предател,беше всеки който не е съгласен с тяхното виждане.Съгласието на евродепутатите Станишев,Пирински,Йотова и тези от ДПС и подписването в Брюксел на -документ за разселване на мигранти в България-Е ЧИСТО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ами червеният терор, ами ГУЛАГ?

Влаченето на 18 годишна студентка за коста - по заповед на съсела не е репреся а престпление. Мръсно животно, ще си платиш прескъпо.

Мила, това е практически урок по демокрация. Мразя искрено съслягата, но когато има безредици, полицията няма време за ритуали и поклони.

Съсела както винаги е компетентен по всички въпроси!

Борисов как върна седмината на Доган?