Станишев притеснен за икономиката и безработицата

Председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев заяви пред журналисти, че е по-скоро песимист по отношение на приходната част на бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Станишев притеснен за икономиката и безработицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарю Станишев, а не се ли притесняваш от това, че твоето правителство издуха бюджета почти за цялата година и в последния месец на управлението си, когато разбра, че БСП загуби, се уляхте да харчите. И сега се притесняваш, ама че наглост и безочие!!!

Блага е властта. Малко ли се накраднаха тези комуняги, та още им се иска.Комунистическат демагогия е безкрайна като вселената. Безсрамн

Господин Станишев малко късно се сещате за икономиката.Защо не иградихте един завод за да отворите нови работни места.Късно е за всичко.Вижте ГЕРБ какво правят най-напред с кадровата политика.Докато Вие оставихте всички виж те какво правят слагат млади хора на отговорни постове.зА ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО В ПАТРИЯТА ВИ ТРЯБВАТ МЛАДИ ХОРА,КОИТО ДА ТИ ПОВЯРВАТ-НАЙ ВЕЧЕ ВЪВ СЪЗДАВАНЕТО РАБОТА НА МЛАДИТЕ.САМО С МЛАДИТЕ НАПРЕД.В МЕСТНИТЕ ПАЙТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ НЕ ДАВАТ НА МЛАДИТЕ ХОРА ДА БЪДАТ ИЗДИГНАТИ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ.СЪЗДАЙТЕ СИ НОВО ОБКРЪЖЕНИЕ САМО ОТ МЛАДИ ХОРА.САМО С МЛАДИТЕ Напред.

Демокрацияправо на мнение. До кога ще слушаме без да чуваме??? От всяко мнение може да се вземе нещо полезно. СД каза че ходил из страната и вземал идеи от мнението на хората????????? макар че с това мнение бюджет не се прави.

Малко му е късничко ............

6tiah da pi6a po adres na ser-gei no mislia 4e 6te e nai dobre samo da se saglasia s izpisanoto dosega :)

Бе тоя перестъпник яма ли кой да го опандизи ? Омръзна ми другарю Станишефффф да ви слушам . Пожелавам ви да си намерите ЗДРАВ, ПРАВ, КОРАВ който да ви устрой най-накрая , и да престанете да плещите глупости че дразните народа !!!

о бива нахалство, ама чак такова. Ето защо см на това дередже-Сергей не е на ясно до какво е довел Бългаия.

този глупак се сети кога да се притеснява :)

Пак първосигнални реакции!

До врата в тинята,ама крокодилска уста отворил!Лепнете му тиксото,стига се е лигавил!Не му давайте трибуна,тоя не пее в градския хор!

Тоя мухльо пак се из...каза...

Всички сме притеснени. Той чак сега ли се притесни ? Безхаберник.........

ОХХХ, Повярвахме ти колко много си притеснен, мошеннико БЕЗОЧЛИВ ! Жалък си с тези изказвания, по-добре мълчи !!! НААКАЛ СИ СЕ ДО УШИТЕ !

А до преди два месеца не беше ли притеснен за кономиката и безработицата?Лицеме на българските комунисти е безгранично.

Davai Sergo,BB shte se izdani i bolshevikite shte se varnem.Ha ,ha ,ha ,lageri ,kolhozi nacionalizaciq i vsi4ki v straq .............

Ще се повторя, Сергей - замълчи!

Абе омръзна ми га му слушам тъпотиите на тоя. Да се беше притеснил докато нещо зависеше от него. Сега да си върви на село, има да докопае още 2 декара.

setil se glupaka ..

seti se toz glopak za naroda da go ......

maika ti tupa

този педераст да се притеснява повече за задника си, защото Сопола, който го обслужва, вече не е на власт, и половото общуване с него вече не е толкова престижно, кофти! Гей, когато си осран, не чуруликай!