Станишев: Не смятам Русия за основна заплаха за сигурността

Не смятам Русия за основна заплаха за сигурността на България, ако погледнем света, в който живеем, коментира лидерът на ПЕС Сергей Станишев в кулоарите на НС.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Не смятам Русия за основна заплаха за сигурността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропадналите рушки шпиони ни обясняват от Брюксел , че матушката им не е опасна заЦивилизацията....

А бе не е основна, ама не е допълнителна!

Българските управляващи може да пишат и приемат всякакви доклади за измислени руски заплахи. Слугинажът на управниците е известен. ИстиНата е точно обратната. Народът български желае добри отношения и добросъседство с братска Русия

А след като във военната доктрина на Русия, България е обозначена като враг, управниците нямат друг избор! Сорри!

Който гласува за тоя смешен доклад боклук, написан от ЦРУ, е национален предател и половина!

кажи го това на украинците.

Въпрос- Защо Европейския СЪюз и САЩ не наложиха Санкции на Елцин и Горбачов, през 1991 г, когато РАЗПАДНАХА СЪветския СЪюз и почнаха масово да крадат ??? Тия двамата бяха ЗАПЛАХА за мира и остават такава.

Го разпаднаха колегите на Путин от КГБ-то и си го присвоиха!Както и у нас ДС-то,а оказа се също и КГБ-то ограбиха имуществото на държавата и хората и парите ни!

Тук сички сте изумени и не виждате нищо че от прехода сички правителства си плетат кошничка и не ги еня за хаптали кат вас целта им е да зе занимават с несъществени неща да няма закони мафията да си върлува навсякъде а до колкото Русия24 часа ще са много и от.нашата кочина няма да.остане нищо нито ФАЩ НИТО СКАПАНОТО ВИ НАТО ЩЕ ГИ СПРЕ

Докато Русия има стратегически интереси досущ като САЩ ние не можем да сме заплаха. Лошото е че отново не осребряваме лоялността си. Тези които ни "пазят" в момента разбират, че "хабитата" на влияние им се свива. Турция им показа среден пръст и се "обзаведе" С 400 за удоволствие и респект- над кой ли??? Ние сме постоянно под политическото бедствие на новите Катрин и Ирма:) Смешници и палячовци с никаква историческа и политическа история решават отново моето бъдеще къде ще бъда "заприходен"!!!

Още другаря Сталин е доказал: Лейбъристи, социалдемократи и широки социалисти---------- Трябва да се унищожават!:))))) ....щото са вредни за народите!:))))

Ако искате да станете истински комунисти разпродайте имуществото си и парите раздайте на бедните и тръгнете по земята и проповядвайте мир и любов между хората

Ясно е, че за червените маймуни основната заплаха е САЩ, защото американците разтуриха червените диктатури навсякъде по света, скоро и в Кремъл и Пхенян.

А в Китай? Що забравяш? :))))))))))))))))))))))))))))

Сички помним га возеши Елена на маторя и са прайши на рокер и беши написал на рубашката си чи ако Елена падни от маторя ти ши са откажиш от доларити и ши миниш на рубли

Де са е чуло и видяло кумунист от долари да са откажи

Русия не била основна, ама заплаха! А като не е основна, защо Станишев ни вкара в НАТО? Страх лозе пази!

Станишев и широките социалисти и педерасти---вкараха България в НАТО!:)))) ...и мискинина Първанчо---също!:))))))

Никой не те и пита..

Замазвайки нещата, все пак Хамстера признава, че Русия не била основна, ама заплаха! Ама като не казва коя е основната и им ли други, излиза, че Русия е единствената, значи основната! Егати демагогията!

че пусни го Пройчо,много яко си го захапал...

Ояден тльст мишоко ти дето на дявола си ортак и пиеш вместо бира конска пи-ня врътоглав плъх нищастен

Путьо---толкоз ли си надрусан, че не виждаш карето"реплика"?:))))).... и не се опитвай да цитираш писмото на запорожците, щот тиквата ти не бачка!:))))))

Значи ни си прос щом фащаш и запорожкити казаци де пишат писмо

тропкането на много скобки изобщо не те прави много умен...

Я си извади УЯ ----ЦИГАНСКИ ОТ ГЪРЛОТО---И ПОСЛЕ МИ ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКИ, МОЛЕКУЛО!:)))))))

НАТО-гарант за териториалната цялост на Родината

Ама разбира се бе плъх! Нали за това ти плащат! На бесилото!

Българския народ никога нема да забрави името на президента Първанов КОЙТО ПОДПИСА ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТО благодарение на това сме свободна страна

СЪВЕТСКИЯТ ГРАЖДАНИН ЩЕ МЕ УЧИ НА БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ??? Я, МАРШ В СИБИР!

Украинско е говедото, ЧОБАНИНО!:))))))

ПРОЙЧОООО, УКРАЙНА БЕШЕ ЧАСТ ОТ СССР...

Бах мааа му.Добре че сме в НАТО иначе тая сган щеше да на прегази

Широк социалист! И на снимка да го видиш----наплюй го! :))))))

тесните шъ тъ ебът кък си искът !!!... много си умен кухоглавецо... P S пуснали го вече

Според военната доктрина на Русия ние, като член на НАТО сме враг! Хамтера може да си плямпа всякакви глупости!

С комунист диалог не може и не бива да се води, той ти се качва на главата и после иска да ти я махне. Затова единственият метод за справяне с комуниста е куршум в главата! За 73г видяхме светлото бъдеще с БСП(БКП)......През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата .но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Плъшокът Станишев дава народна пара 4 милиона евра на австрийския мошеник Хохегер, да хвали РБ - колко сме цъфнали и вързали. Тарикатът Хохегер наема - с търг и конкурс/за идиоти/ за 2 милиона Моника Станишева. Но тъй като Хохегер финансира с тези пари крайнодесния Йорг Хайдер, нещата загрубяват. Йорг Хайдер загива в катастрофа, Хохегер в затвора, Моника и ко олекват с няколко мульона и пр. Та този плужек Станишко бил камуниз? ЦРУ се излага яко.

бокова, боков, пирински, и др.п. русия не е никаква заплаха, напротив точно на нея те дължат социалния си статут, инак в нормално конкурентно общество с техния потенциал щяха да метат улици и мият вецета ???

САЩ и съюзниците им от НАТО подготвят създаването в Сърбия на голям балкански информационен център, който ще противодейства на руското влияние в региона, съобщи в. Вечерне новости !!! Центърът ще стартира до края на 2017г.

Ако Станишко каже Добър ден, знай, че лъже. Ще се оплача на Горския.

Руска подлога

Хамериканска подлога

Е не знаех, че Станишката служи на двама господари, но щом го твърдите и русофилистиците сигурно е вярно. Вие си знаете тайните там в смрадливата ви пасмина.

Широко социалистче---английска подлога, от сорта на Тони Блеър!:))))))

Още цар Борис трети е заявил на Хитлер - Ако изпратим българска войска на Източния фронт, тя венага ще премине на руска страна. Начело с духовата музика и медицинския персонал

Това не е вярно. Нищо такова не е казвал царят. Измислици на сифилистика алкохолик и помиярската му банда след 1944г.

Какво пушиш ???

Станишев защо не попиташ съседите на любимата ти Рушия дали я смятат за заплаха? Някой ще попита ли защо Чехия и Словакия търсят защита от Русия? Отговорът е - 1968г - нахлуване на СССР в Чехословакия начело на войските на Варшавския договор и 45 години административно-политическа окупация Някой ще попита ли защо Полша търси защита от Русия? Отговорът е - 1920г - нахлуване на СССР в Полша, 1939г - нахлуване на СССР в Полша, Катин 1940 и 45 години административно-политическа окупация Някой ще попита ли защо България и Румъния търсят защита от Русия? Отговорът е - 3 години военна окупация и още 43 години административно-политическа окупация Някой ще попита ли защо Грузия търси защита от Русия? Отговорът е - 1921г, 80 години административно-политическа окупация и потисничество, окупиране на Абхазия и Южна Осетия (градът с "руското" име Цхинвали се намира в централна Грузия) Някой ще попита ли защо Финландия търси защита от Русия? Отговорът е - през ноември 1939 г. Съветския съюз напада Финландия. Някой ще попита ли защо Литва търси защита от Русия? Отговорът е - На 10 октомври 1939 г., след завладяването и подялбата на Полша между Германия и СССР като следствие на Договора Рибентроп-Молотов, на територията на Литва навлизат съветски войски и следват 51 години административно-политическа окупация. Някой ще попита ли защо Латвия търси защита от Русия? Отговорът е - Съветският съюз анексира страната под името Латвийска ССР на 17 юни 1940 г., като косвена последица от сключения през август 1939 г. Пакт Рибентроп-Молотов и следват 50 години административно-политическа окупация. Някой ще попита ли защо Естония търси защита от Русия? Отговорът е - Съветският съюз анексира страната под името Естонска ССР на 6 август 1940 г. и следват 50 години административно-политическа окупация. Между от 1941 до 1949 в Прибалтика се извършват масови депортации на интелигенцията им в Сибир и следват 50 години административно-политическа окупация.

Това другари и другарки е Съветска и сегашна Русия!!!

Когато министър председател беше Костов хванаха по бели гащи руски дипломати как правят партия в България.Изгониха ги като мръсни котета и блядовете мълчаха като мушнати гайди

Нещо си бълнуваш

Добре, че я има силна и непобедима БРАТСКА РУСИЯ. Ако я нямаше Русия и България нямаше да съществува

Ами сега като същество какво ? Нищо не е наред, нито съдебната система, нито полицията, нито парламента, мутро-бизнесмените са лицето на държавата и нацията, направо сме доказали, че не сме в състояние да изградим нормална държавност и се хленчим че други са ни виновни ???

Българският народ е на страната на Русия.

Пак този. Седмица на СерГЕЙ Станишев на Дир. Долен кремълски свиркаджия-СЪВЕТОФИЛ. Няма вече Червена армия, Няма и Съветска армия, които да ви дадат отново властта, а вие да избивате народа си. Я кажи бе Станишка, като вече сте социалисти, защо развявате знамената на Комунистическия интернационал (червени, сърп и чук)? Защо поднасяте венци на УЖ отречения от вас диктатор Тъпия Тошо? Левосектанти сте вие и болшевишки кръволоци - това сте вие.

Станишев е прав основна заплаха за сигурността ни е териризма и най-лошото че този вид заплаха е с голяма степен неопределеност. В момента никой неможе да каже имам ли страната терористи и техни клетки, ако има къде и кога ще ударят. Както със случая на летище Бургас или нашата база в Кирбала, никой от нас неможе да бъде сигурен в нищо до полседният момент, нито дори че не сме важна цел за тях и няма да ни ударят.

Протестърите - логичен въпрос към вас - ще направя паралел с незалежната Украйна. Те смятат Русия за основна заплаха и в отговор оттам спират транзита и снабдяването с газ от 2019г., когато изтича договора, заобикалят ги с железопътен и въздушен транспорт, построиха дори мост през Керчанския залив, за да ги игнорират отвсякъде. Та въпроса - защо нас не ни врътнат кранчето на газта и ядреното гориво за Козлодуй и да я вапсаме отвсякъде? Не сме им перо във външната търговия отдавна, защо те не се държат враждебно, а ние зорлем си просим шамарите? Не може нашите политици да се държат като щраус на плажа и да завоалират истинските опасности за държавата ни, а да реват по Русия.

И аз това викам. Да спрат и блядките по морети най добре. И да си ходят да живеят в окупирания Крим

Ама с викане не става, тролче. И с клавиатура не става, иска си да си силен и богат. Виж Путин - кеф ти Крим, кеф ти Сирия, кеф ти Арктика. А САЩ само обикалят и вият. Имат пари вече само за такива бурии като тебе.

Путин каквото е надробил такова ще сърба..ха.ха Путин се скара с украинците сега се чуди през къде да си продава газта за Европа..ха.ха а за нас не бери грижа-има достатъчно източници на газ освен руския..ха.ха

Станишев е бовоизпечен швейцарец и щастлив европеец. И му е все тая кои са заплахи за България Важно е че се намериха достойни българи да напишат истината Путинска Русия е агресор и амбициозна разширяваща се империя, готова на всякакви потоци кръз за да заграбят малко земя от съседите си

Ако погледнеш картата, ще видиш, че земя и богатства имат бол - повече от останалия свят. Проблема е в това, че злото джуджи цака отвсякъде Щатите, които задлъжняха неимоверно в напъните за световно господство. И не им остана друго, освенда реват и да плащат на такива като тебе да реват. Ама с рев и плюене по богатия богат не се става, капиш?

Първо никой не те пита.и второ:я иди и кажи в родината ти-украйна-че Русия не е заплаха.

Нато има в Европа 3 200 000 солдата, от които 1 350 000 американски, 9800 бойни танка, от които 2800 американски, 6 100 бойни самолета, от които 3 550 американски, и 400 американски военни бази на територията около Русия. Русия има 830 000 войника, 3 000 бойни танка и 1 900 бойни самолета, и 0 руски военни бази на територията около Нато и около САЩ. Статистиката показва, че Нато и САЩ се готвят да нападнат Русия, а не обратното.

Всички нападат нещастната Русия Грузия, Литва, Латвия, Естония, Украйна, даже Черна гора я нападна Да ви се изтаковам на Рашата. Тези нв могат себе си да опазят, какво ли остава за нас

Кога Русия ни е била съюзник и приятел. 1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита на българската държава. 2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжките българи, когато Иван Грозни Българоубиец избива 1 милион българи в Казан и околностите му. 1. През 1886г. когато е против Съединението. 2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждаваме с героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена от България? 3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собствеността на хората и ги вкара в концлагерите. 4. През 1989г. когато си направи преврат в БКП и обра България с назначени 6 правителства поред. 5. През 2014г. когато обра КТБ с 2млрд$ и си финансира войната срещу Донбас и окупацията на Крим.

През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата .но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Нещо за правителството на комуниста ББ ? Нещо за негласното вдигане на цените на всички стоки ?

За България е опасност. Затри се една банка-5 милиарда загуба, гьола-3 милиарда загуба, руснаците зграбиха всички монополи- Нефтохим-монополист -10 процента от икономиката без лев внесен данък, БТК, Булгартабак. Отделно пълно с руски негодни за нищо подлоги, освен да ни продават и предават на руснаците и малоумници деобразовани от руските окупатори, единствените в света идиоти, снабдени с диплома,които свързват русия със свобода, а не с тюрма, деспотия и каторга, както я знаят белите хора.

Международната доброволческа общност InformNapalm продължава с публикациите свързани с разкриването на проруски военни групировки на територията на държави в Европа с цел да се привлече вниманието на силовите и правителствени структури към въпросите за защита на националната сигурност и за противодействие срещу реализиране на последващи окупационни действия и външна агресия по украинския сценарий или както това се случи на територията на Източна Украйна в Донбас със създаването на терористични образования, чрез незаконни военни формирования на т.н. Опълчение на Новорусия: Луганска народна република и Донецка народна република ЛНР/ДНР. В този материал ви представяме информация за подобно русофилско паравоенно обединение на територията на член на Европейския съюз и член на НАТО Република България. В град Бургас през февруари 2016 г. се провежда форум, на който 13 различни русофилски организации сред които Организация за закрила на българските граждани Бургас, 20-ти април, Велико Търново за гората, Възрожденци, Г.О.Р.А., Клуб Дертлиев, Комитет за национално спасение, Воински съюз Васил Левски, Българско народно опълчение Шипка и др. Организаторите на този форум са организациите Воински съюз Васил Левски и Българско народно опълчение Шипка с лидер Владимир Русев (използващ псевдонима Валтер Калашников в социалната мрежа Facebook), Иво Борисов национален координатор, Красимир Симеонов организационен секретар на Воински съюз Васил Левски.

бяха репетиция за руските клетки, включили се в протести на "антиглобалистите" от цял свят. Сега анализират готовността за създаване на хаос в мощна държава като Германия.

Това го написах вчера.Коментарите бяха повече от красноречиви.Което според мен показва колко съм прав: При БГ има един термин-"русофили".И той съществува от повече от 120г.В началото русофилите са обичали русия искренно.Считали са че тя ни е освободила от робството.Хубаво. Толко им бил акъла така са си мислели.Но са били искренни.Как да не обичаш някой за който си мислиш че те спасил от зло.Няма как да не го обичаш.Днес обаче нещата са съвършенно различни. Защо днес има "русофили" в БГ,след като се знае КАКВО Е ПРИЧИНИЛА СЪВЕТСКА РУСИЯ НА БГ.Това противоречи на секакъв здрав разум.КОИ СА тези които "обичат" съветска русия.Може би тя им е донесла нещо добро,нещо хубаво.След окупирането на БГ, съветска русия постави на власт НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ в БГ тогава.Без тази окупация тази мърша на БГ щеше да ПРОДЪЛЖИ да бъде там където е била до 1944г.НА ДЪНОТО. Окупацията на БГ донесе на тази измет на БГ общество, благоденствие което тя (изметта)никога нямаше да има.А след като е била наложена на БГ от чужда сила,тази измет наложи и своя морал в БГ.Морала на крадеца.Защото веруюто на комунистите е КРАЖБАТА. Защо и е било нужно на русия да постави най-нищите духовно хора на БГ да властват в тази страна.Ми защото духовно нищия,човека без морал е готов да изпълнява твоите желания безпрекословно.Само да му е пълен търбуха.Духовно нищия е готов да продаде майка си за кокълче.Това е дрОгарЕ.Това сте вие ,МЪРШАТА на БГ.В месеците веднага след 9 септември са избити 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ като кучета по улицата.И то издигнати БГ. Разбира се по внушение на москва. Тези убийства са ръководени лично от свинара от правец.И така той спечели доверието на своите господари в москва.Така той показа че на него "може да се има доверие".

А какво ни причиниха руснаците в последните 27 години ? Разрушиха ни селското стопанство, ликвидираха ни всякакво производство, прогониха 2 млн.българи да си търсят хляба в чужбина, обезграмотиха децата ни, чалгализираха ни, а за престъпността не ми се говори.................

И на тях сушата не им стига, както на Хитлер.

Явно много хора не разбират сарказъма ти.

Русия не е заплаха за България , Герб и нейния фалшив българин и лидер са Враг на България ! Докато са Герб на власт , до тогава мутрите ще убиват , рекетират и отвличат хората ! Афера Суджук Гейт , Афера НДК и кражбите на Стотици милиони , Афера Калиакра и перките които убиват по тон прелитни птици на сезон собственост на Цветелина Бориславова ! Гласувайте за унищожителите на България и менте лидера им Гроб !

на дедо ми, който е бил кавалерист в Добруджа, да знайш.

Задник да не казваш че свинара от правец е враг на съветска русия?Щото боко е определен именно от свинара за "политик".Неговата лична мутра ,задник...А и това "правителство"...все наследници на бивши комунистически величия-от хората на свонара.Това е една от врътките на комунистите, заедно с така наречената "демократична опозиция" от дирижирания "преход" и разните други панаири които се разиграват на тъпите БГ.И на тех 27г не им стигнаха да проумеат кво им се случва...

Основната заплаха за сигурността на България не е Русия, а руските подлоги, като този от снимката. Ех защо българите не са по-умни.... тъжно е....

По география -слаб (2). Русия е през едно море и предвид факта, че единствения боеспособен черноморски флот е руският и огромното количество руски шпиони в България, както и руските отколешни мераци към земята ни опасността от Пусия и Рутин е огромна!

затова запраши към Швейцария и към офис в БрУксел.

За сигурността на Станишев (и особено финансовата му сигурност) Русия вероятно не е заплаха, а сериозен донор :).

И аз г-н Станишев , не смятам ,че Русия не е основна заплаха . Смятам ,че всички продажници , илитерати ,наглеци ,селяндури, хора без един ден трудов стаж и получили всичко в този живот на тепсия като вас самия , подопеченитеви , калинките ви и всички ваши колеги , които имат наглостта да се наричат държавници( селски тарикати на дребно) сте оснонова заплаха за сигурността на държавата и сте отговорни за текущият материален и морален опадък на нацията .