Правителството ще развива Северозападна България

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че правителството предлага обща интегрирана териториална инициатива за развитието на Северозападна България. Той уточни, че партията му ще настоява това да се случи.

Обратно в новината

Коментари - Правителството ще развива Северозападна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късно е либе за китка! Има такава поговорка, която важи за случая. В Северозападна България не останаха хора, които да работят, земята е разпродадена.

Задавали ли сте си въпроса - защо БСП никога не може да спечели в София. Като си отговорите на този въпрос, ще разбете, че ако останалта част на България достигне софийския стандарт, то БСП и ДПС ще изпаднат от Народното събрание.

Противоречиш си приятелче. Нали ако всички станем равни то това ще си е комунизъм. Не забравяй, че при капитализма едни живеят с по висок стандарт за сметка на други. Важи както за хората така и за градовете, също така и за държавите.

Ха, ха, та вие ако ги развиете ще ги изгубите. Те затова са ви най-верни, щото са най-бедният район в ЕС....

Дано да стане, но не вярвам, а и няма как? нто хора не останаха!

Тая снимка си я запазих на компа, мисля да я разпечатам с надпис отдолу ВНИМАНИЕ ! ОПАСЕН ПСИХОПАТ ! и да я разлепя по стълбовете :)

Ами ще я развиват разбира се, нали г-н председателя на НС е от Видин, там сега ще натиска да отиват парите... ИДИОТИ... ще преливаме пак от пусто в празно, вместо да се съобразим с пазарната икономика. Ако свободния пазар е отрекъл северозапада, то плановата икономика ще го спаси! Да живей гей-сергей и комунизъма!

знаеш ли ,че там също живеят хора и то доста по-зле от останалите региони , нека се развива и тази изастанала част на България ,но да не се забравя и другата уж по-развитата. Аз например искам тунел под "Гълабец" -до Пирдоп нататък Карлово и..... ще се скъси пътя с 40 мин.

да попаднеш там и да те развият теб

Ще цитирам комиците от ТV:- ЕЛИИ мъ си ТЪП СерГоооо!! Знаиш ли колко си ТЪП?? Дори и циганите не ти ловят вяра вече!!

Браво, Станишка, браво СерГей! Оправи цялата България, остана ти сааааамо Северозападна България. Евала! Ашколсум! Хора от Северозапада, бягайте, ама бързо и далеко! Станишев иде!

В нашта северозападна община се продават общински парцели на безценица.Взимаш си земя, садиш, копаш, береш, ядеш.Но българина го мързи.Моето семейсто сами си гледаме плодове, зеленчуци, зайци на вилното място.Като предложа на познати само правят криви фасони,а в тях нямат два картофа накръст.Има и земя за ползване-работиш/имаш.Пак не искат.Да гладуват и да лежат!

Ще видим да ли е истина. Дано не се окаже кьорфишек.

НАЙ ГОЛЕМИЯ И ОБИГРАВ ЛЪЖЕЦ Е ТАЯ СКАПАНА ХИТРА МУТРА ОТ СНИМКАТА

Трябва конкретна програма как точно ще развива северозападнала България, дотук чета само общи приказки. А и само този регион да е. Почти цяла България с изключение на София е северозоподнала. Положението във Варна вече е супер зле, благодарение на управлението на скапания рапон и шайката му от примати. В Пловдив има работа, но за много малко пари. По другите места чат-пат. Козлодуй е едно от тях.

Ораторът : - Ние ще дадем едно рамо и на младите хора ! Скандирания от публиката: - НЕ ЩЕМ РАМО ! ИСКАМЕ ДУПЕ ! :) : ) :)

За 15 000лв. заплата месечно ставам учител по английски във Видин. За по-малко да не ме търсят. Не си струва нервите и риска.

В английската гимназия във Видин преподават англичани за по-малко пари, та от теб няма никаква нужда. Седи си у дома и чакай някой глупак да ти даде 15 хилки на месец.

Аз се чувствам добре в София, месечния ми доход ме устройва, дай ми друга причина, освен високо заплащане да отида да преподавам на полуцигани в най-чалгализираната част от България.

"Погледът на един ЛУД." т'ва е по снимката, братоци

Ти да не би да си министър председател, че знаеш всичко.Нали правителството е експертно, а пък даваш акъли какво ще се развива.Северна България е почти червена и турска , естествено, че ще я развивате.

Тоя какъв се явява,че говори от името на правителството? Ако му стискаше щеше да стане министър-председател.

Лом е било най-голямото речно пристанище преди 44-та, износ тонове зърно, грозде, плодове и пр...сега всички знаете каква картинка е гр.Лом...

Това е поредното попуристко изказване без да бъде подплатено с някакви конкретни мерки и програма. Западането на северозападния район е много тежко вече почти необратимо. Райнът е силно обезлюден, пустеещите къщи по селата са обичайна гледка, а безработицата в годините достигаше и 90%. Но това е процес, криещ корените си още от времето на социализма, когато от традиционни фермери със страхотна земя хората бяха превърнати в заводски пролетариат, тикащ се в панелки от 65 кв.

!БАЩА МУ НАВРЕМЕТО РАЗВИ БОТЕВГРАДСКИЯ РАЙОН, КАТО ПОД НЕГОВО ДАВЛЕНИЕ, ЗА ДА УГОДИ НА ТАТО НАПРАВИХА "БОТЕВГРАДСКА ВИШНА". ЗАВОДА ЗАРАБОТИ С 12% ЗАЩОТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ НЯМА ВИШНИ И ДОСТАТЪЧНО ПЛОДОВЕ. ТАКА ЩЕ ДА Е И С НЕГОВИЯ УБАВЕЦ!!

От заглавието става ясно,че Правителството е решило да "развива" своите избиратели-т.е.,да налива вода в пясъка!...

Моята версия за съсипията на Северозападнала България е: АЕЦ "Козлодуй".След неговото изграждане в този проклет от много правителства район не се гради нищо ново.Това е нещо като щата Невада в САЩ,като Киргистан В СССР.Райони ,обречени на затъркване.Помислете трезво.Има ли нещо направено в този район след пускането на АЕЦ-а?

Северозападнала българия беше наречена така по време на предишното управление на гея. Имайки предвид интересите и качествата му северозападнала ще си остане и през този мандат на гея, а може да и сложат и още една атомна бомба, пардон - централа.

Северозападна България няма смисъл да се заиграва с бсп. Исторически е доказано в световен мащаб, че социализЪма няма бъдеще, а и българската история показа , че бсп не е социална лява партия, а е подлога на червената олигархия .

И що ще си играем да я развиваме, като така или иначе ще я продадете на сърбите??

Всъщност идеята за интегрирани проекти е на Европейската комисия и важи за абсолютно всички държави-членки, които ще получават пари от Европейския фонд за регионално развитие през периода 2014-2020.

Сър ГЕЙ, До колкото всички си спомняме, когато на този край започнаха да му казват 'Северозападнала България', вие бяхте министър председател. За съжаление, единственото, което ББ на този край е да продължи неебателната политика, заложена по твое време!

ЕТО ВИ ЕДНО СРАВНЕНИЕ: Този се прави на интелигентен като използва едни дълги фрази и изречения... Така накрая оставате с впечатлението, че нещо е казал и обещал, а в действителност НИЩО! ЦИТАТ: "Инициативата ще представлява вътрешна програма, която е първият опит в България за прилагане на интегриран подход за предлагане на цялостна политика за решаване на икономическите, социалните и инфраструктурни проблеми на района чрез използване на инструментариума на всички оперативни програми за следващия програмен период, уточни Станишев." - Нещо реално да е ОБЕЩАНО???... още Изкарахте Б.Борисов прост, защото ясно и право в очите ви казваше нещата! Ясно и точно ви каза - Ще строим пътища, защото от някъде трябва да се почне. Ясно и точно ви каза - Пари за Белене и нужда от Белене за сега няма! Похарчени са пари, а имаме един гьол! Ей за това ще гласувам за Б.Борисов и ГЕРБ!

Тъй тъй, Тя северозападна България е сърмичка - завиваме, развиваме!

Добре, тогава няма да гласувам за вас. Гербаджиите си назначаваха техни хора само, вие също, на всичкото отгоре и ще развивате само една част от България. За какво гласувах за вас? Аз съм на 35 г., живеем с минимални работни заплати, как да си гледаме децата? С какво да ги пратя на училище? С какво да им купя дрехи? До вчера плащах здравни осигуровки за лице без доход, а днес в неделя личният лекар не приемал. Нищо не ви е наред крадливо гнусно племе.

точно вие, неуважаеми хамстер, не може да развивате нищо в БГ, а само загробвате - това го видяхме, когато сте на власт, вече повече от три пъти след промените.....след вас беше само разруха и глад и разбира се шепа червени олигарси, завзели активите на БГ!!!!! скрий се вдън земя и не се показвай пред хора.... ОСТАВКА!!!!!!

Северозападна България в момента прилича на описанието на Гърция в романа "Тютюн", само дето хората там не са толкова прости и изостанали. Има въпиюща нужда от подпомагане. Държавата че няма пари - няма. Но тов акоето не струва пари става с ВОЛЯ. Ако държавата осигури пазар за да дени стоки, които могат да се произведат там, ще се намери и кой да ги произведе. А ако се направи и данъчна аваканция - примерно за 2 години за BG инвеститори разкрили производства там - ефекта ще Ви учуди. В момента държавата така и така не получава данъчни приходи от неработещите области. И да не ги получи още 2 години картината едва ли е стане по- черна, но заетите в производствата хора няа да тежат на осигурителната система и социалното подпомагане, а след края на данъчната ваканция данъци ще се плащат как си му е ред. Същият модел може да се приложи и в Странджа-Сакар, но заради слаборазвитата инфраструктора там е по- уместно да се наблегне на пчеларство, билкопроизводсво и др. целесъобразни, които могат да се субсидират от ЕС.

Див тъпанар е Станишев, но като БСП са пълни селяни непросветени, значи си е на мястото, но защо лъже? Видин вече няма нужда да гледа на юг и изток- те вече ще гледат само на Запад! Белград, Милано, Виена, Прага- ето на къде трябва да гледат и да забравят нашите долнопробни изроди!

Тъпънарът си ти, защото София не е България! И ти не познаваш проблемите нито на Видин, нито на Враца, нито ва Монтана и Ловеч!!!

София е България. И цяла България храни София, а цялата провинция е София.

От 24 години 19 години управлява БСП. Пак от тези 24 години Държавна сигурност има пряко влияние над властта 24 години. Едва днес лидерът на прекия наследник на БКП взел да се сети, че правителството подкрепено от БСП ще развива Северозападнала България! Долнопробен лицемер! Толкова години хората мизерстват, заводите им бяха разграбени именно от функционери на кораба майка и милиционери, а сега след като мостът е завършен някой ще ги развива! Ами те вече нямат нужда повече от властта ни! ЛИЦЕМЕРИ ДОЛНОПРОБНИ!

Ами те комунистите не са падали реално от властта!

ИМАМ ИДЕЯ. Тъй като тоя край, впрочем, както и цяла Българпия, е подложен на експеримент, за колко време може за бъде тотално унищожен, предлагам следното: Да се закопае в специална капсула на нашето време филма " Улица последна" , който да покаже на евентуални нови заселници на тоя прекрасен край, какви зли престъпници са го управлявали. Да унищожеш собствената си родина-има ли на друго място подобно нещо по белият свят?

Гнусен си

От умрял-писмо,та и от БСП-развитие...Електорат требе май,а Дмитриевич?Свършват бабичките...

е кое по-напред ще прави сега-ще подава оставка както иска ПРОТЕСТА или ще развива нещо си?? хахахахахахахахахаааа........

На снимката са го уловили докато гледа как Вагинен се съблича в съблекалнята.

Станишко какъв психопатен поглед е извадил на снимката - все едно че този момент души родната си майчица с две голи ръце, там по-долу, извън обсега на фотоапарата, ха-ха-ха!

"... кабинетът "Орешарски" ще се опита да компенсира това, че Бойко Борисов не е договорил пари за най-бедния български регион заяви Станишев във Враца..." А ТИ КАТО БЕШЕ ПРЕМИЕР ПРЕЗ 2005-2009 КОЛКО ПАРИ ДОГОВОРИ ЗА ТОЗИ НАЙ-БЕДЕН БЪЛГАРСКИ РЕГИОН БЕ ЧУЖДЕНЕЦО? КАЖИ КАКВО НАПРАВИ ТИ

Северозападът и най-вече Видинския чернозем е изкупен вече от богати чифути чрез подставени лица.Местното население е подложено на геноцид,в това число и ЦИГАНСКИ.След 10-15 години,когато се преселят тук,чифутите ще се справят с циганите само за 24 часа.А българи вече няма да има...

Добре, че се е заел да оправя само Северозападна България, че да остане все пак нещо от държавицата ни.

Подкрепата на БСП Бесепарите май са луди! На протест със паламуди! С автобуси от Сакар, във Софето ...на пазар! Сикаджии със вериги шпицкоманди на талиги, те за Гея са шпалир, за да има келепир. Болен пък раздава комка храни мургава отломка, моли Бог да мине метър, в правосъден периметър. В крайна сметка,пак провал харчат само материал. Тези дето ги доиха, Люспи,мравки се роиха. Скръб в бесепарския катун Олигарски пак е отигран Светъл помен- далавера... А оставката пристига

Тоя боклук нормален ли е или доказва противното,обещава ,че във Враца Химко ще заработи-ама кога бре откачалник,когато съоръженията на поточните линии ги изнесе частна фирма приближена до БСП като скрап,това са хора безмозъчни твари

Химко НАМА да заработи!!! Може да се разиграва тази карта, подобно на картата Белене, но няма да заработи. Причината - трябва му газ като суровина, а газта е мнооо скъпа. Тези дето имат евтина газ, те могат да произвеждат торове по тази технология.

В това изказване има толкова празни приказки и популизъм, че и най-големите поддръжници на тази партия трябва да го изритат този заради словесно празнодумие и словоблудство. Освен, че Химко отдавна е опразнен от всичко, което може да се продаде, то за да го възстановиш и да заработи трябва да му осигуриш и износ на продукцията1 но това се отнася не само до Химко във Враца имаше текстилен завод, имаше винзавод, имаше млекопреработвателен завод и пр. всичко това е отдавна ликвидирано и ограбено и бъдете сугирне, че не е от от обикновенните хора, а от тези които са го управлявали и са били на власт вече 24 години, т.е. от твоите съпартийци, които са крадци и лъжци като теб!

Орешарски е доказано провалил се финансист. През 2008 г. "брилянтният финансист" твърдеше, че в БГ криза нямало, няма и няма и да има. През 2009 г. даде заден ход, а беше предупреден за симптомите за настъпване на световна криза от Костов още през 2007г. Общо взето Орешарски е ограничен и дървен селяк.

9 юли 2009 Младен Червеняков: Станишев да подава оставка Оставка на сегашното управление на БСП и формиране на временно ръководство поиска Младен Червеняков в предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин". Той уточни, че кризата на политическата система се проявила на тези избори в три много уродливи явления - купуване на гласове, мутризация на част от политическия живот на страната, кризата на традиционните партии. "В опозиция ние трябва да решим първо вътрешнопартийните си проблеми - оставка на сегашното ръководство, формирането на временно ръководство, което да подготви извънреден конгрес", посочи той и добави, че на БСП е необходим задълбочен разговор на всички партийни нива. Сериозният проблем е кризата в политиката на БСП. Tази политика в продължение на последните 10 години може да се оприличи като политика на нищо правене, политика на конформизъм, политика на участие във властта на всяка цена. Вземането на решенията на централните органи на партията поради неясни съображения, формирането на ръководство не като отбор, обединен около политика, а поради някакви тънки сметки и баланси, изцяло липсата на дискусия в самата партия. Аз не си спомням Висшият съвет в последните 10 години да е дискутирал сериозно и задълбочено който й да е било важен въпрос за политиката на партията..." Големият на проблем на БСП е, че във всичките години на прехода, тя не стана инициатор на нито една от големите промени, които са направиха, продължи Червеняков. "Често пъти демонстрирахме арогантност, консумация на властта и това са неща, които трябва честно да си ги признаем. И проблемът, който стои пред БСП, е как да се преодолее тази криза", призна Червеняков.

Северозападна България е в това си състояние в следствие на процесите от 1923 г., през 1944 г., та до днес. Десетилетия населените места в тази географска област се управляват от неуки хора. Отворете архивите и вижте образованието на повечето РЪКОВОДИТЕЛИ. Вижте кирпичените къщи на хората, те са такива от 20-години на 20 век, та до днес.

А с югоизточна България какво ще правим?!?!