Сергей Станишев: През 2019 година можем да бъдем в Шенген

Позицията на Европейския парламент дава инструмент на правителството за натиск към Брюксел, смята лидерът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нахалници, българите въобще не се интересуват от шенген! Стига прах в очите!

Ти си в Шенген. Какво искаш още? ЕС се разпада и ако някой не е разбрал си е за негова сметка. САЩ не искат ЕС не го ли разбрахте? Римското правило: разделяй и владей.

На това дережде е ЕС защото всичко опира да политически натиск ! И затова скоро и еврото ще изчезне от самосебе си !

Това. Ще е догово от типа с някои наш мобилен оператор потписваш договор у Уж всичко е ясно..да ама не. След ,6 ,се оказва че нищо не с ме разбрали .тука горе дмолу е същото ..

И защо искаме да сме в Шенген? Какво ще ни донесе това членство? - може ли някой да обясни? И защо Холандия е против? Как ако България влезе в Шенген ще застраши интересите на ХоландиЯ?

И кому е нужно?

Тоя се подиграва с нас...червен боклук

модерераторите подлоги ми яжте лайната на примоция

АМА НАДАЛИ .

ПЕС!

Англичаните бягат от яловия евросъюз, ние се натискаме за шенген ... луди хора.

НА БСП НЕ И ТРЯБВАТ ВРАГОВЕ.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Защо чак сега, г-н Станишев? И наистина ли знаете какво иска българският народ? Въобще, интересува ли Ви това? Май просто Ви трябва лозунг, който да развеете, че чукат избори на вратата. Боже, пази България от паразити! Без значение на цвят и политическа принадлежност. Спокойно - ще ви изпратим отново в Европа-та. За народа е по-добре подобни личности да стоят далече от прекрасната ни страна. Защото основният проблем на България е с МОРАЛА и ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА - тема, различна от Шенген, по която политическите активисти няма какво да предложат. Моля се само по-скоро да осъзнаят, че никой не е успял да пренесе във вечния дом власт и материални придобивки. Раждаме се голи и голи си отиваме. А ни съдят по делата. Затова се чудя кое е по-нормално: български политик (подобно на Станишев) да изпада в угриженост за бъдещето на народа или той, изстрадал, но опрощаващ, да моли прошка за греховете на своите политици. Защото и те са наши чеда. И са резултат от грешки в нашата социална система. Наши грешки!!!

Народът никога не е питан за нищо. Еврозоната е по-лоша за нас от "Шенген".

Само да ни кажете кой стои зад Вас?

Този космополитен ментърджия ,трябва да има забрана за влизане в България! Отношението на корни към него е по правилно, отколкото това на борисов.

Този зор да бъдем натикани в Шенген не е за добро. Хората подскачаха по жълтите павета и очакваха нещо добро- излезе много лошо. Проституция, криминалност, безработица, мафий които си джиткат както си искат, храни пълни с отрови, въобще блато. Сега с този Шенген ще е същото- вижте само кои са тези които натискат и си задайте въпроса защо?

С око, няма да влезем в Шенген, колкото и да се напълва Сергейчо. Никой не иска да споделя поверителна информация с руски подлоги.

ГОЛЯМ ПРАЗ.ПО ВАЖНО Е КОГА ЩЕ НАПУСНЕМ ПОСЛЕДНОТО МЯСТО НА МНОГО КЛАСАЦИИ И ПЪРВОТО ПО СМЪРТНОСТ И ДР.

Железен си Съсел... можеее, аааа...а може и дън може

Така е. Що н естанеш синоптик. "утре може да вали. А може и да не вали". Отвратително същество. Съществуването на такива е твърдото доказателство, че господ не съществува.

Ако имаше Господ, нямаше да пишеш глупости.

БСП ни в караха в това блато ЕС през 2007, начело съсъ Сергей Станишев. Сега същият иска да ни вкара в още по-дълбока тиня, разбирайте Шенген.

Ми отивай си в Гулак бе,какво правиш в тази помия? Отивай при богаташите!!!!!!!!!!

има смисъл. Иначе глупендери като теб нямаше да могат да зароботват центчетата. По-скоро ти трябва вече да стягаш багажа, че може да стане напечено и бадева да изядеш боя. Че и по-лошо.

Върнете ми НРБ не ми трябват вашите гей-шенгени

...и бозата от 6...върнете

Ще бъдем в Шенген след като всичките корупционери от типа на Съселов, ББ, Нинова, Пръмова, Вальо Топлото, и така нататък знайни и незнайни крадци - влязат в затвора... Тогава Еуропътъ ще се съгласи да ни пусне у Шенгено... Преди това - ще си стоим в клоаката на Европа, както и в момента си стоим...

Ако хората ги питат на референдум искаме ли в Шенген, почти съм сигурен, че повечето няма да искат. Затова и не ни питат. Ако ни приемат, със сигурност ще се увеличи наплива на бежанци, а удържането и издържането струва пари. От кои мислите ще ги вземат?

Може да бъдем ама надали.

тая година полу проводничи догодина цели! Що ще чиним там?

да коментирам, че гледам само тролове пишат.

Станишев е като гладната кокошка, вечно просо сънува!

Холандския посланник да се привика и да му каже да си стяга багажа и да си купува билети. Заедно с още 10-на служителя.

А дано 2019 в шенген а 2020 да решим наболелия проблем с гей браковете, че изоставаме от европейските ценности.

Можем, ама не можем.

Абе Станишев, поне ти недей да зомбираш хората с тая глупава мантра, наречена Шенген. Досега през всичките години на жонглиране с думата Шенген, нито веднъж, повтарям нито веднъж, никой от вас - политиците, не е казал нито един аргумент или някаква полза от това да се набутаме в тоя Шенген. Единствената полза ще бъде, че на някакви граници няма да си бъркам в джоба и да вадя личната си карта. Това е ЕДИНСТВЕНАТА ПОЛЗА от влизането ни в тоя Шенген. Аман от вятърничави политици.

Не е това единствената полза. Всички български товари няма да спират никъде,докато сега трябва да чакат на първата граница.

Бате, аз говоря за обикновения човек.

Защо е този неистов напън за Женшен, ако ни приемат ще скочи ли стандарта на живот, ще потекат ли реки от мед и масло? Абсолютно НЕ! Тогава..напъна ще донесе облаги само на властниците и олигарсите и финансова тежест на народа, същото се отнася и за въвеждане на €. Нашето място е вън от шибания ЕС.

до 2007ма като бяхме вън та бяхме вързали. Тееа в тъпия трол

Можем да бъдем в Шенген, ама ако разкараме Бате Бойко и мафиотите зад гърба му.

Ние сме само за спешно приемане в психиатрия, но за съжаление няма такава огромна психиатрия в света.

50 на 50 , или ще бъдем или няма.

Само да попитам за обикновения Българин какво се променя ще спре инфлацията и обезценката на лева или ще му се вдигнат реално доходите а не инфлационно!!! Спрете се бе долни политици вашият дневен ред няма нищо общо с дневния ред на Българина. Обясни на една пенсионерка с 207,60 лв. за шенген и се радвай ако не те напсува.

През 2009 г. борисов и цветанов дойдоха на власт с обещанието, че ще влезем в Шенген "догодина". Тази догодина се проточи до днес. Имахме 6 месеца председателство на ЕС. И вместо борисов да се пребори с приятелчетата си от ЕНП по темата Шенген, тръгна да се прави на геополитик. На никой в България не му пука за Западните Балкани.

Доста глупаво би било да председателстваме ЕС и да си гледаме само в собствената паничка. По твоята логика всяка председателстваща ЕС държава би дърпала чергата към себе си.

А всяка друга председателстваща държава според теб не дърпа ли наистина чергата към себе си???

Много си проста. Нямаш ли приятели да ти кажат?

Az sha sa nadiavam da ni na priemat vav Shengen. Sigorno ne e goliam kilipir

През 2019 може да започнат да чистят снега по пътищата.

Па той Станишев си е в шенген отдавна...А ние тука така вече сме се зашенгенили, че само още един шенген ни е грижата.

затвора.

И за какво ми е този Шенген??? Кажете кога ще намалите цените и кога ще увеличите доходите???? /или поне едно от двете/

хората нямат пари за ядене,тоя пък Шенген.

можем, но няма да бъдем, защото сме руска колония.

ама тъп на галош

не толкова тъп,познавам такива където много пари налапаха,само защото са против Русия.Същия тоя може да ни стане и лидер в някоя партия.

Аз пък съм в Парламента

PEYTSCH

Може ако го има....