Сергей Станишев: Правителството има нов инструмент за натиск за Шенген

По негова инициатива вчера ЕП гласува резолюция в подкрепа на влизането на България и Румъния в Шенгенското пространство по суша, въздух и вода

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То бива наглост, ама това е направо срам. В страната му кочина, той натъпкал там една кола претенции за някакви си права да влиза в Шенген, едни събрания, едни гласувания... Пялячо.

Разделението е естествено, не е изкуствено.

"Сергей Станишев: Правителството има нов инструмент за натиск за Шенген" На бай Ставри .УЯ!!!

по прилично не сме толкова красиви

станишката щял да им упражнява натиск на задния вход и нямало да позволява да се ползва смазка...

Стига с тоя шенген че българите се чудят как да свържат двата края вие се чудите какъв пиар да си правите с нещо дето няма да им помогне да преживяват нормално..

А защо не каже Станишо, кое подред е това гласуване? И че то няма задължителен характер и никой не се съобразява с него. Прости истински популизъм и това я.

Важното е да СтанешШеф на колкото се може по-голям водопад, нали така?

Да ми прости Господ, но когато видя другаря Станишев и другите от Европата толкова загрижени за България, и ме побиват тръпки.

Нека Станишев не се прави на един от нас, българите - НИКОГА НЕ Е БИЛ нито по рождение, нито по загриженост за България. Интересува го само личното му благополучие и да е на ВЛАСТ, да е ШЕФ.Зловреден и некадърен е, на каквото ще да става председател - пес или кучка. В България е никой. И той допринесе да ни третират по този начин в ЕС. Затова не е МОРАЛНО да лее крлокодилски сълзи.

суша, въздух и вода - също като котаракът Вавринец

"По суша ,въздух и вода". ??? Боже, не съм бил така превъзбуден от времето на Чешката инвазия през 1968 ма година. Другарю, няма ли най-сетне да разберете,че най-важното за народа е вдигането на доходите и жизненият стандарт до реални европейски нива.Стига демогогия и лицемерие. Мизерията е страшна и отчайваща. Система която не дава шанс и надежда на губещите е обречена. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Дайте навреме на бедните защото ще дойдат и ще си го вземат сами,но богатите ще плачат. Дворците нямат сигурност там където колибите са нещастни. Сергей,действайте защото е без пет. ШОКОВО И НЕЗАБАВНО ВДИГАТЕ НА ДОХОДИТЕ В БЪЛГАРИЯ. Низините не искат да живеят повече така,а "върховете" не могат да управляват постарому. Политическата класа у нас обслужва само себе си. Партиите са болестта,а не лекарството.

ти какво, искаш само да внасяш огромни вноски и да не си равноправен член а колония и да те цицат само, да висим за визи, разрешения, по граници, като че не сме в ЕС с всички права. Вие нещо сте чалнато племе и такива си слагате начело,ама чалнатите къде ще стигнете си знаете. Отдавна сме се изнесли, ама като чета какво става та хептен на зле станало, не напред, а с бясна скорост движите назад, ама така сте си избрали, прав ви път.

Ти намекваш за революционна ситуация. Това си е марксизъм ленинизъм 100%. Тичай на Позитано 20. Там те чакат. Или ти вече си там

До 123, чел си марксистко ленинската теория,но си слаб

Глупав и невеж си като греберски трол. Как пък поне един няма наченки на интелект!

Интелектът Му е някъде между амебата и автоматичната пералня.