Станишев: МФ да провери всички за офшорни сметки

Лидерът на БСП Сергей Станишев призова Министерството на финансите да направи проверка на всички български граждани за фирми и сметки в офшорни зони. Депутатът от ДПС Йордан Цонев го подкрепи. Това става ден след като някои медии тиражираха информация за офшорни сметки на президента Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: МФ да провери всички за офшорни сметки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе стига сме се плюли един друг, нашите политици НЕ СА ВИНОВНИ за положението от последните 20 години НАУЧЕТЕ СЕ КОЙ СА РОТШИЛД! ПРОЧЕТЕТЕ КОЙ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ''ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ'' ТОВА СА ХОРАТА КОЙТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ! И СВЕТЪТ!

г-н Цонев, Станишев, много просто измамите с ДДС са и защото това е най-високата данъчна ставка в държавта. Ако укриеш данъци печелиш само 10%, но ако мамиш с ДДС печалбата е 20%. Въпрос на математика. Мошениците, не са глупави хора, за да не си направят тази проста сметка. А вие политиците се правите на глупави вече толкова години, че не виждате тази елементарна истина.

Е по-нагло същество от тоя Станишев няма. Защо не се засрами той човечец. Има очи да говори. Срам и позор! Е няма живот в тая държава от такива нахални престъпници като тоя и всички останали. На протести!!! Вън!!! Няма да Ви оставим.

На тоя или му хлопа дъската или безочието и наглостта му нямат граници.

Къде е Дянков

Нема друг такъв демагог в целия свят. Тоя знае ли, че сме 21 век? Трябва незабавно да изчезне на някъде!

Добре де , а изчакай сто дни да видим кви ще ги изтипосат , колкото повече шикалкавят по-зле за тях , тоталното изтриване им е гарантирано , дори и аз ще дойда с брадвата ...но да ми търпиш оня шут 10 години и да ми казваш за всяко действие на тия ,че е популизъм...не ми изглежда чистоплътно!

При следващото си предложение Станишев да предложи проверка българските банки. Особено да наблегне на две определени банки собственост на две много популярни личности.

Нека да се погледне за преводи към Джърси за парични потоци свързани със Станишев и Милен Велчев.

Еврейския интерес е навсяка крачка. Трудно е да се повярва.

Министърът на МВР Цветлин Йовчев е поискал оставката на на зам.-министър Иван Иванов. Оповестените от медиите данни за зам.-министър Иван Иванов не позволяват оставането му на работа в МВР. Това заяви пред Агенция Фокус вътрешният министър Цветлин Йовчев. Затова незабавно поисках оставката му от поста. Неговата кандидатура не е мое предложение, приех политическо назначение, предложено на министър-председателя от парламентарната сила, която е излъчила г-н Иванов като депутат в 42-ото Народно събрание. Аз самият се запознах с него едва днес., уточни вътрешният министър Цветлин Йовчев.

добре но това говори за некомпетентност на правителството и по точно на орешарски нали държи, че тои си назначава хората - дали да остава още на този пост и да е учи на наш гръб?

Мили ми сергейчо, ми това ако стане нали твоите хора ще те ликвидират незабавно публично на Позитано бе керата да не говорим за ДПС и ага Доган.

Станха много хората на които тръгна да вадиш нож хамстер. И най-тъжното за теб е че народа отдавна спря да ти вярва. Ти сам ще спрещ да си вярваш скоро. Дръж се здраво за Волен и Доган та да не губим време поотделно да ви изнасяме.

ДА ПРОВЕРИМ ДАЛИ СЕРГЕЙ Е НОРМАЛЕН И АДЕКВАТЕН!

защо ви са офшорки нали си имате ХИЛЯДИ кредитни милионери търсите кой е скрил папри а вашите арогантни пладнешки айдуци ги криете а те си купуват скъпи палати по ривиери и т н за тях като за умрелите или добро или нищо защото иначе ще ти резнат ушите а може и струмента омръзнаха ни ежедневните ти еякулации по медии и НС както и непрестанните оргазми на подопечната ти сестра Галева ее стига поне да бяхте споменали нещо за социални икономически промени само кухи планове отгоре кьорфишеци отдолу преджобване и пак пълни гуши за вас и мизерия за народа

Да се публикуват 1:1 всички офшорни сметки. Да се публикуват швейцарските сметки, които бяха получени от Красимир Стефанов в Германия. Да се публикува договора с австрийската фирма чрез, която Станишев си осигури позицията в ПЕС. да се разсекретят всички договори, засекретени от Орешарски в правителството на тройната коалиция и да се публикуват. Да се публикуват всички договори с Русия, свързани с енергийните процеси. Всеки народен представител, да обяви имотите си на цялата си рода, включително и на родата на тъщите, тъстовете, свекърите и свекървите си. Прокуратурата да се самосезира за богатството на Моника и на Данчо ментата.

Само ми кажи как една швейцарска банка ще и кажеш да публикува сметкн и на клиентите си. Ей така просто отиваш и здравейте аз съм от България и тука един списък със сметки да ми дадете ако може.

Очаквам с интерес следващото извинение. Това изказване показва, че ако не беше казусът "Пеевски", щеше да е някой друг. Вече мисля, че червените просто искат нещо червено и са го заложили в един от вариантите. Не е вино... :(

хора защо вярвате на провокаторите , че Герб за виновни за протестите . А през февруари Герб ли ги организираха .?Нека сега им се върне всичко на тия продажници . А Станишев да спре да се занимава с президента .Да си гледа негова партия , която достатъчно краде , включително с него .Да не започвам с Масларова , защото за нея се говори от цяла Ст Загора , а за Нунева другата крадла , а за Мая нямам думи Как може тази сврака да я канят по телевизиите . Трудно може човек да и се запуши голямата уста. Сигурно и когато спи пак дрънка .

Като гледам колко е неадекватен съсела , напълно е възможно фебруари герб да си организирали протестите. Съсела не може да си организира мисълта , та какво остава за протести.

Станишка, даже в твоята партия не те понасят вече. Вече си разпространяват листовки с надпис - аз не съм червен боклук, срам ме е от станишев. Вземи се скрий някъде че стана за смях. И то не само в България. И песоглавците ти се смеят.

СтаниШеф, защо се извиняваш само на твоите съпартийци и на гласувалите за БСП на изборите! Не те ли е срам пред българския народ! Какво само търсиш компромати за да спасиш мизерната си кожица! Къде ти е егото, пухльо такъв! Нали знаеш какво е "пухльо"? Не е на украински... Сдавай багажа и си вземи вересиите: Мая, Курнелия, Миков, Орешарски и останалите остаряли в парламента депути....

на станишев му ги взеха в гърция и сега не се притеснява :))))

Аллоу ! Нашите няма да пипате ! Само тези на ГЕРБ ! И вижте там ако няма измислете нещо, че стана много напечено !

До кога този боклук, ще дава идеи. До кога и колко трябва да го търпим. Продаде България, а сега търси виновни. Нещастник!!!

борисов първи разкри несъсътоятелността на станишев и троината коaлиция- това не се прощава. станишев не го интересува нищо ще стои с всякакви средства- ако трябва ще продаде страната на дпс, за да натрие носа на борисов.

Даа , Борисов , а и много други сега ще налеят бензин в огъня- не може да го преживеят и допуснат !Голямата им грешка обаче ще бъде поредното проливане на народна кръв !Очертава се мрачна съдба за герберугите - не знам къде ще се крият след като подпалят етническия пожар!

Омръзна ни от наглите лъжи на лидера на БСП и на песовете,;с тази изтъркана плоча дето я върти от много време в медиите няма да успее да ни превърне в послушни пуделчета.да се смее ехидно на жена си у дома........

Какво лошо има в това да знаем кои български граждани имат банкови сметки в офшорни зони? Тефтерчето на Васил Левски, в което той си е записвал какви разходи е направил, е било достъпно за четене за хората от няколко поколения. Достъпно е и за сегашните първокласници.

Да, налага се все по-често да го четем! Той никога не е използвал "етническата карта" по съвременния начин. Търсел е причините в себе си, не се е крил зад другите. Не ги е надхитрял. Никого от съратниците не е предал.Не е изпадал в истерия. Готвел се е за саможертва "в полза роду" и с достойнство я е приел.

Станишев е политически труп.Има обаче една друга българска политическа фигура,името на която трябва да се помни и знае и от децата ни, като пример за политическа наглост и погазване правата на българския гражданин.Говоря за Л.Местан.Слушах му изказването, долна работа.Ахмед Доган беше по разумен.Тук лъхаше такава увереност, че той командва парада, че се УПЛАШИХ.В заключение ще кажа че страшно уважавам обикновените българи мюсюлмани , те са много достойни хора.

Продължават с популизма. Само заблуждават народа. Много добре знаят, че нищо няма да излезе. Причината е много проста. Сметките в офшорни зони са на офшорни фирми. Не са на частни лица. Преводите са между фирми по фактури. Собствениците на офшорните фирми няма как да излезнат от тази проверка. Освен това, собствениците са едни, а упълномощените лица са други. нали се сещате - и тук има фирми на цигани и клошари, които източват ДДС, но никой не казва кои са пълномощниците им. МФ ако започне такава проверка, ще се блокира работата му за дълъг период. Това изисква огромен ресурс. А за ДДС-то е ясно. Толкова години отчитат ръст на износа, а в същото време отчитат спад на производството. Как става това? Не може все да изнасяме услуги! Това са фиктивни износи, от които се възстановява ДДС-то. Затова искат да ускорят възстановяването на ДДС, за да не секва далаверата. Не е толкова важно да се връща бързо ДДС-то. Това трябва да става както е по закон - след проверка или ревизия. Но големите суми задължително след ревизия!!! За бизнеса е по-важно държавата и общините да не бавят плащанията.

Освен това, офшорните фирми не са незаконни...

Винаги си е и ще бъде нахален Станишев. Тези дето натресоха Пеевски и са кукловоди нали му намериха и жена. Има проблеми момчето още от дете.

Ха сега да видим как на ЯЙЦЕТО от Благоевград ще му извадите офшорката от Кипър ,,Серотехник'' Лтд и сметките от Македония.Как беше спонсор на БСП, а после на ГЕРБ, че и с кмет си уреди и за да му е безпроблемно властването му в Благоевград си изпрати пак депутат, а за капак си сложи и председател на Общинският съвет за да е пълен господар.Навремето като му хванаха камиона с цигарите в София-кв.Бъкстон орева ортаклъка, но бързо превключи и схемата с цигарите се трансфомира в фиктивен износ на желязо за Македония с пазителството на ,,Шушумигата'' и БСП.Добре, че ,,МЕТАЛСНАП'' писнаха та малко го поспряха.Да му извадят собствеността и ще се види, че е един от най-богатите в България, че и лихвар го раздаваше,но сега като е предал Столетницата да видим дали ще го пазят депутатката и нейният съпруг.

Станишев е в амок. Сидеров в истерия. ДПС пак прецака всички.

... институциите са проядени от интереси. Има тежко задкулисие", каза лидерът на БСП. Виждаме го това, ти ни го показваш най-ясно тези дни! станишев, ти си персона нон-грата в тази държава, ти не си желан, ходи си!

Ама вземи със себе си и Боко, Цецо, Местан, Волен, Овчаров и останалите педерунгели и си направете гей-мафиотска държава някъде далече.

Данчо Ментата да каже как така с депутатска заплата купи апартамент на ул. Шипка в София на 50 метра от Докторската градина?? А Камен Костадинов на Оборище срещу Докторската градина ?? Това е новия елит- Боже пази България !!!

А твоите пари Москва ти ги дава на ръка, затова си спокоен!

всичко , което каже тази минет-ска устичка е лъжа

Опаа , миши капани за герберски тъпунгери!Че ви излови тоя Станишко , бягайте мишоци - теглете парите и духвайте - майната им на протестите , нищо няма да стане!!!

Мноо ялов ловец другарю.Сменяйте го,че ще се уловите за палците с такъв ловец.

Станишев знае,че изгонят ли го нищо не става от него.За това"риве" като магаре.Преди него имаше физкултурници,пожарникари-охранители,историци,прависти...все прости хора ама с професии.А той какъв е всъщност?

хрантутник

тала ли баща ти и маика ти не те наяучиха да работиш, а само да лъжеш и крадеш.

това е тактиката на болшевиките. така през 1917 година в русия, използуваики бедността и воината, започват страшно оплюуване на всичко- църква, цар, помещици. идват - убиват царя и почват подред- граждани , селяни, или убииства, или в сибир, всички разорени. и ето и досега нищо ново не са измислили. пред очите ни същите буламачи, но хората пак се поддават.

предлагам да започнат с Моника Станишева и твоите другари от партията, а може би най-напред трябва да се ревизират сделките на дебелан Пеевски и тънката му майка

Това е добре, но, толкова си ми противен вече, че от твоята уста звучи всичко това...

продъляват да налагат хората с клевети.

Как МФ ще провери кои имат офшорни сметки бе г-н Станишев? То ако ставаше така нямаше да има офшорни сметки. Все едно да кажеш на МОСВ да спре Ниагарския водопад.

Ае повече Станибей да не се учиш върху народа видяхме, че е безнадежден случай.

На комунистите им трябват нови и по-големи л.йна,че яко се на.раха.Стар изпитан техен номер.

Въх! И Моника ли?!

Ако се върнем малко назад във времето,или до момента ,в който започна атаката срещу Герб,ще си спомним,че точно тогава излезе информацията за "Офшорлийкс. Сигурно червени и лилави(бсп и дпс)са били в ужас,че ще им лъснат имената,и цялата истина,кои ограби България ще се разбере. Не,че не сме я знаели досега. Всички знаеме,какво последва. Когато заговориха за орешарски,много се притесних,защото смятам,че толкова "умен икономист" трудно би се съгласил да оглави правителство в този момент ,само от чисти алтроистични подбуди. И разбира се истината прозира. Трябвало е време да си заличат следите в офшорките,та и да набедят други хора в непочтенност. Евалла, казват някои наши сънародници. Затова е тази разигравка с бавенето на назначенията . Трябвало им е време. Страхувам се ,че за толкова години, тези много, ама много" умни икономисти "са се усъвършенствали толкова добре,че може би трудно може някой да ги хване натясно . Жалко за нас ,жалко за прекрасните българи,които няма да бъдат възмездени.

А протурската Корпоративна търговска банка в която са парите на държавата постъпили от продажбата на БУЛГАРТАБАК, БТК, ВИВАКОМ , ИПК РОДИНА МУЛТИПЛЕКСИ кога ще проверите ?? Нали тази криминална приватизация бе извършена от твоя най голям "противник" Борисов ???? Нещо не сте склонни да правите ревизия защото ще се окаже че тази банка миньонче няма 2,5 млрд. лв. които трябваше да бъдат платени за извършената от БОРИСОВ приватизация !!!!! Каква процедура е имало и как една банка , а не специализирани фирми стана собственик на такива огромни активи на държавата ???? НЯМАТЕ НЕЩО ЖЕЛАНИЕ ? ЗАЩО ЛИ ? ПАК ЛИ Е ГРЕШКА ?

Ха-ха! Данчо ментата ще чете морал

А онзи ДАНЧО ПИЦАТА да напише колко ниви на Синеморец взе с измама жена му на първа линия?

Той опоска центъра на Бургас, жена му - нивите в Синеморец! И само това да беше...

Днес за кой ли път се убедих, че комунистическото съзнание е непроменяемо. Тези хора упорито остават в някакъв друг свят - там някъде в миналото, което отдавна си е отишло. Те са заспали такъв дълбок сън, че надали някога ще се събудят. В това е тяхната трагедия. На мен ми писна да слушам непрекъснато и навсякъде , от всички тях колко страшен, корумпиран, безочлив, крадлив, нахален и т.н е ГЕРБ и колко прости са неговите политици.. Това го "разбрахме" отдавна. С убийството на ГЕРБ искаха да възкресят себе си, но....като че ли не става така. Днес реших да гледам дебатите в НС / иначе не си го позволявам, защото не ми се гледат скандали и простотии/ и едва издържах. Започнаха се едни половинчати обяснения, казани с половин уста сълзливи извинения, но пак на фона ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ.... СТИГА БЕ, ХОРА. ДАЙТЕ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО. От дългата реч на Местан ми призля. Той, големия оратор едва вадеше думите от устата си, явно защото не искаше да ги каже по този начин. И пак злобата срещу другите, които са виновни. От станишевото слово нищо ново не разбрах, освен хиляди пъти безкрайно и винаги повтаряното старо /ГЕРБ/ Той пак си беше нагъл, лъжлив, неадекватен. Но се писа герой - пое вината и оправда съпартийците си, нищо че това признание не му идеше от сърцето. А "невинните" стояха притихнали.Смешник. Кученцето Бисеров ни в клин, ни в ръкав се захвана с овшорките,/ като че това е днешната тема/,но много "тактично", без да назовава имена. "Думам ти щерко, сети се снао" Браво на него, уцели момента. Янаки Стоилов и той се заплесна по овшорките, но каза и нешо по-различно, все пак. Чест прави изявлението на Калфин : кратко, точни и ясно казано от неговата си позиция и светоглед. ГОСПОДА И ГОСПОЖИ, СЕДЯЩИ ПО БАНКИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ . СЪБУДЕТЕ СЕ ОТ ЛЕТАРГИЯТА, В КОЯТО СТЕ ИЗПАДНАЛИ И СЕ ИЗПРАВЕТЕ СРЕЩУ СВЕТЛИНАТА. ТАМ ИМА ДРУГА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ - ПО-КРАСИВА, ПО-ЖЕЛАНА, ПО-МЕЧТАНА.АКО ПЪК НЕ - СТОЙТЕ СИ НА ТЪМНО.