Сергей Станишев: Ние казваме и искаме социална Европа

На конгреса на ПЕС в Мадрид приемат манифест за евроизборите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко учени изгоряла и си отидоха... Парите им от първа часрна банка. Бкп изпрати най известният математик от Хасково, от заможен род преди 1944,гено Вълчев му е името, женен за др Добринка Иванова от Харманли, нейсе 10 месечен курс в София езици и в Мароко изпратен учител по математика за срок от две и.. Години, връщайки се парите внесени в ПЧБ и един след друг си отидоха от този свят, първо докторската, след това и той, а детето единствено в. Пропастта???? Това са комунистите, вълчо бай бащата на Гено магазин плод и зеленчук отнет от комунисти, и т. Н. Нямаме вяра, скромност вечно мръсна дума, те бяха скромни и заможни, но всичко отиде от 4 на 2,вече други хора идат, но нейсе, живи и здрави бъдете грабители по всички времена, кражбите ви нямат давност, но на вас тепегьозите нищо не ви става

от Социнтерна и Социнтерна. Дали веят Червено знаме(Рот шилд) или син флаг със звезди няма значение. Лумпенпролетариата винаги плаща с кръвта си и бъдещето. Сега чифьтския роб на пост модератор от нов оэ да п о бърза да трие. Тук всякакви глупости могат да се пишат, само не, че клана Яков-станишеви са ковчежниците-касиерите на БКП. Никой от Живкови, Джурови, Парапунови, Чочоолови и т.н. селски конекрадци не управлява днес България. Отново касиера на БКП е на власт но вече в статут на чист Интернационален евреи- швейцареца Яков-станишев оженен за жената на шефа на Първа Частна Венцислав Йосиф- Моника Йосиф. Именно Моника Йосиф върна изпраните в САЩ пари н ай Първа Частна Банка и с тях направи премиер през 2005г неработилият 1 ден Сергей Яков-станишев. Днес цялото еврейско семейство са щастливи швейцарци при синята евродепутатка Леа Коен, която написа книга за антисемитизма на българите.....от чието име беше евродепутатка

Коват закони явно неграмотни и и ниско образовани

Диктаторите може да са силни, може да са непокисти, може да са все и всьо, но и не умни може би повечето, хора с увредени мозъци, но сме се родили в бг, няма да се променят, на запад там са друг народ, положителен, но и там не е вече това, което е било преди години/1960,70,80.

Някаква карикатура, че идвало съд, те и герб 2009 същото, нищо не им сториха, дори се прегърна ха заедно да не обидя натрупана пачки, защо не подхванат тях, а дребните цигански и булгар риби, долу ръце, а дали си крадна, а след това следват извинения, ти пребий, а след дъжд качулка-извинявай, ама абтали, че не предяви ха иск, но знаеха, че там всичко е на вързано и на запад турчето замина, макар че както ни бе казал, следи от боя, как и много ме биха, едно българче е спасил положението...

Да кажем на САЩ, че и тук в Бг много окрадоха и сега сме гладни и на студено в юргана, черги, с дрехи, папуце цял ден в леглото. Да ни на значат от техните хора, от Щатите, та белким и видят хубаво, ако не вземете мерки навреме, не шега само във Венецуела глад.

Гладните хора познават живота по-добре и виждат по-далеч отколкото ситите.,, възмездие,,

Как да ви вярваме, виж на какво учихте... Монархията - това е увековечено пиратство. На гърба й би следвало да се изобразят череп и кръстосани кости. М а т к. Т в е Н., а сега Боже, не ми давай бедност, за да не крада! Д. Д е ф о..,мол фландърс,, дайте обяснение, А не празни приказки на квсдрат

То всичко е изчислено от математиците им, а и нота от вън, 8 г, 6 б, 3 д, честито на 3-те партии, а останалите една шишичка една еленина водица

Склерозите не гледат телевизия и може да са хванат на политиците, а и пари нямат за радио, батерии, поне в леглата да слушат Неделя 150 и др. По БНР и др. Радия, а ние сме на запад през май, кой мисли, та и ас за техните работни места, всички прости техни без цент над 2000,...5000, те в паспорт на, мъжа бизнесмен, да си гласуват родната им, тук е не място за живот, хитри сте, а сега гласувайте И сега дпс ги стягал чепика, а бг Каракачанов нещо шкембака от преяждане, не съм фен на дпс но не и за никога и масово интелигенцията, за шайка там вс. Няма да гласуваме, умните, а н

може да е само богатата държава. Това означава високи заплати, откъдето идват данъците, нормално високи цени - осигуряват високи заплати и повече данъци и от събраните данъци се издържа безплатно медицинско обслужване, безплатно добро образование с модерна техника. От събраните високи осигуровки (върху високи заплати) се издържат пенсионерите и детските надбавки. Никога една държава с ниски цени и ниски заплати не може да бъде социална. Освен на постоянни заеми. И фалит.

Никога Станишев на власт.

Кури като ти го сложи първи в листата ще гласуваш за НЕГО с ..отвращение!

И СЕГА КАТУ ИЗБЕРЕМ СОЦИАЛИСТИТЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ 13 ЗАПЛАТА ЗА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ И 14 ЗАПЛАТА ЗА КОЛЕДА КАТО В НЕСОЦИАЛНА ЕВРОПА, НАЛИ.

Вина имате голяма, че изведнъж унищожихте предприятия, а на запад ги има и работят от къде ли не във фабриките им, абтали, послушни и и сега Батето, не съм оптимист, не си защото не тропнахте с крак, а и само деца от села назначихте на държавна, няма лошо, но от много места им влизат пари, а нас гражданите, били мързеливи, те умеят всичко, израснали са при животните на село, халал да им е, ама и малко им били хонорарите, 3 дни почиват, на 2,3 работа, здраве да е, няма смисъл живот несправедливо, и Батето е прави, пари да падат, а град глад, селяните както казва бай хаких, те имат теле, ти нямаш и затова... Прав е турчина самотник, и на него му вземат от оградата место, и той милият няма теле, има няколко кокошки доган ги отнесе и няма вече освен 2 бастун, не шега работата, а е бил известен майстор

Искаш. Старите на село остаряха и къде ви са крави, овце, свине. Едно е да искаш, а друго е да можеш. Всичко е унищожено, и ако не са преводи от запад България загива, а как там се вадят пари. Голяма бюрокрация. Кой ги храни мнозина си задават въпроси. Много говорещи, съвети, то при Живков е нямало това, а сега шивашки цехове, не е трудно, може след съкращение да пробвате, ама бкп ги е страх, а и всички сте техни чеда, сакън да не си изгубят гласове на изборите

Джендър ПадниШев, не щем приказки~! Наслушахме ти се! Не щем да те гледаме като се целуваш с Павел или прочие евроджендъри! Искаме повече да НЕ водиш Левицата бодро от загуба, към нова загуба повече от десетилетие ! Искаме действие и млади хора! Защото утрешна България ще е такава, каквато ТЕ си я направят, без твои и на разни други зубри без рога, като Миков, Ангелов, Първанов , Р.Петков, Гергов или Р.Овч. напътствия, тезиси или менторство!

Чужденец си беше и чужденец си остана - конник без глава.

Прави ми впечатление, че много от коментиращите ругаят и обиждат Сергей Станишев и нито една добра дума за него. И правилно! Да не е някакъв спортист от български произход, та да се гордеем с него? Само председател на втората по численост в ЕП партия. Или отвън ни казват с кой да се гордеем и с кой - не и ние слушкаме?

"Всички от нашето семейство са много доволни ...Вчера вечерта имахме вечеря на лидерите, която продължи до полунощ, ядохме и пихме като за последно!" коментира Сергей Станишев пред български журналисти.

Социална Европа, борба срещу "неравенство" - аз всеки ден ставам рано и ходя работя като кон... а тия дето не работят искат равенство и точно толкова да имат колкото и работещите... е няма да стане тая... аз ще гласувам за националистите. Всеки един негър, всеки един арабин в Европа е един прекалено много... социалистите в Испания наводниха Испания с негри - за това народа избира сега "фашистите" ... негрите и арабите нито работят, нит искат да работят... инвазия на Испания и Европа за социални помощи... негрите и арабите са по-зле и от циганите.. та и цигани имат... а кой ще ги плаща тези социални придобивки???

Работиш като кон или дремеш пред компа като прасе?

Е ти май друго разбиране за работата имаш.. на теб ако ти плащат да дремеш като прасе - е аз не му викам работа, ама щом ти плащат - да си жив и здрав.

Да живеят Орбан и Салвини!

Чакай малко до номинациите за кандидати за ЕП, защото може Кури да ти го тури. И тогава ще трябва да си търсиш нова работа, ама с тази диплома за съветските униформи не се знае къде ще те вземат.

Изявите на Станишев са платени от ГЕРБ. Те знаят, че с ЦЦ са заникъде, но знаят също, че със Станипев БСП са заникъде. Оставането на този човек в БСП е финансирано отвън, отразяването също. Но за беля, никой не го казва.

Тоя плъх едва сега ли е видял "Герника"?! Ми то, комундето, расло под крилцето на тати, в саксийка, какво е видяло. Други са му били интересите. И какви смешни изводи и напътствия прави. Боже, защо ни наказваш последните тридедсдет-четиридесет години с неорасляци на върхана Европа.

Противен серГЕЙ,цял живот изкарал на Ла-Ла-Ла и Нищоправене,с къща за милиони в Швейцария. С наглото си демагогстване гледа да увлече и последните овце които ще му повярват,после набута в някоя далавера откъдето той ще излезе таен милионер,а овцете-остригани до кожа.

В Германия социалдемократите изкараха за кандидат-канцлер един тотално неадекватен брюкселски чиновник и таъв го отнесоха на изборите, че в момента не е ясно дали не трябва да закрият социалдемократическта си партия въобще. Та тоя тип- Шулц, беше само неадекватен, докато наш Станишев е и мразен. Какво целят БСП с този ..... не знам. Защо го търпят- също не знам, но явно гербаджийското лоби в БСП не е за подценяване. Отврат.

Тези пак искат социализъм който пак ще се изроди в болшевизъм с лагери. А милионера Станишев какъв социалист е според вас като той има къща в Швейцария, а аз апартаментче от родителите ми в стар социалистически блок на 65г. Мисля че без да искам съм повече социалист от него.

'баси, тоя колко е кихнал на дир-а, та все него гледам?? От чие име се "изявява"?? Това е човек на Г Е Р Б !! Тоя е по-дразниещ дори от ЦЦ и ББ заедно. Тоя хвърли страната в пропастта през 2009! Отговорността за всичко ставащо в момента е и негова.

Едно от долните същества налазили България е туй.

Да се смееш ли да плачеш ли?"Повече" социална" ,добре че са социалистите,че да стане " по"!То като се направи анализ коя държава не е социална?Щвеция,Германия,Франция,Италия ,Белгия,Холандия и др. са социални ,с много високи данъци и социални придобивки!Или взимат от богатите и дават на бедните!Не знам каква топла вода ще откриват и как Източна Европа ще стане толкова социална колкото на запад при положение ,че прехода им беше брутално откраднат от бившите комунисти и служби и сега пак надуват балона,както Луканов излъга цял народ!

и така, всички малоумни верващи ще станат милионери. като серж и аверите в шайката му.

-Корнелия защо не е на конгреса!?? Може би бсп не само на дела а и на думи вече не са социалисти?

Да разпределим по равно плодовете на труда! Kойто е работил - дава, тези които не са - получават, но най-важен е процентът за партията, защото без нас тази "прогресивна" система нямаше да я има..

Да, ама социалист прикрит като социалдемократ

Колко по - социална от това? Малко ли циганьори цоцат?

е колко социално е 15% плосък данък от работещите в полза на ;бизнеса; + 20 % ДДС + 7% здравни + 10% социални +??!!?? ??? е те такава ; социална европа ; искат + националисти = социалнационализъм , е па дали не се е случвало вече ?

Гей Европа!?

"Социална Европа" в превод от политически жаргон означава "ние политиците (от всякакъв цвят и вероизповедание) да сме добре, а гласоподавателната рая да ни слушка и да скача когато и кажем".

Богати хора няма как да са леви, това е аномалия. И понеже аномалии няма, остава другата възможност-да играят в просташки цирк. Същата аномалия е бедни, но десни-това вече е психическа аномалия; пълно е с такива у нас-до един са такива избирателите на ГЕРБ и градските десници. Но да се върнем на "социална Европа". Социална означава да се дадат едни пари на едни хора и нищо друго. Няма никаква идея откъде да се изкарат пари. Има идея само и единствено да се "дават". И така-богати леви обещават раздаване на чужди пари, като яростно скачат срещу "популизма". Откъде пари за "социална Европа"? Не казват. Не е и за казване. Това ще са пари, които ще се вземат от заплатите 700 лв. за да раздават на "хората в риск от бедност", няма да ги вземат от тарикатите. Ще ги вземат точно от мен и теб. Кой е популист мисля че ясно се вижда. Както и е ясно какво ще се случи с БСП ако сложи този в листите си. Не ми е ясно обаче какви сили и с каква мощ притискат Нинова. Която не е глупава, но какви са и силиците?

"Това ще са пари, които ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ 700 лв. за да раздават на "хората в риск от бедност..." Мне, става въпрос за разпределение НА ГЛАСУВАНИЯ бюджет на ЕС. За СПРАВЕДЛИВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ- за въоръжаване и незаконна имиграция ли да дават, или за икономическа и социална политика с откриване на работни места...

Инфо, казал си абсолютно същото, което съм написал, но с други думи. Европейския бюджет откъде се взима според теб? Точно от такива като нас, независимо от коя страна са. А иначе чакай да намалят военните разходи и разходите за "мигранти" или пък "роми". Може и да дочакаш някой ден, например 1 април.

Аз те опонирах за това, че споре тебе ще се събират ДОПЪЛНИТЕЛНО пари. Тук става въпрос за преразпределение на СЪБРАНОТО - преразпределение НА РАЗХОДИТЕ. А иначе, съм съгласна, че МНОЗИНСТВОТО европейци / европейците на отворените врати / няма да позволи да се намалят разходите за мигранти, тероризъм, опазване на границите, въоръжение и т.н. Напротив - според дългосрочния проект на ЕС разходите за тях ще растат всяка година... Ще наливат и на Ердоган да ни пази...

Ако сложат Станишев начело на листата, то всички социалисти ще гласуват за него, но с ..ОТВРАЩЕНИЕ ;)

Що бе, леваците и те гепват какво и падне.Да не мислиш ,че са смотаняци.

Ами евродепутатите си направете заплатите като Бундестага в размер на средна немска заплата като за начало,а като втора стъпка отменете онези 250 000 евро при приключване на мандата за социална адаптация,като вместо тях един месец на село да подготвят зимнина за разтоварване.На еврокомисарите пък може да ги намалят и 10 пъти,че са по-високи от тази на американският президент.

Много ми е интересно що за мазохизъм е това НАЙ-БЕДНИЯТ европеец да плюе социалната политика. Нонсенс! Богатите държава стават все по-богати. За сметка на обедняващите бедни, разбира се...Нищо не се губи в природата. Германският износ чупи рекорд след рекорд. Германският износ е НАД половината от европейския: "Германия записа рекорден бюджетен излишък за пета поредна година. Германското правителство отчете рекорден бюджетен излишък от 58 милиарда евро (65,8 милиарда долара) през 2018 година... ...В абсолютно изражение това е най-големият бюджетен излишък постиган от федералното правителство след обединението." Европейците спряха ЮП, но Германия не се отказва от СП2 - повече от половината бил построен... За богатите държави бонусите, за бедните малусите.

пъпеш,биволица,съсел,тиква-къде е топчето

Не ни стига Цветанът, сега и този празнодумец. Еднакво отвратителни. Глас за по-малко отвратителният ли трябва да дам? Труден избор. :-) Социални вселени, галактически ценности. Ако някой разбира какво означава всичко това и се трогва от посланията им, нека им гласува.Аз ще гласувам против празните думи. Против нищоказването. Против нищоправенето. Против аристократизирането на евробюрократи.

Създаването на социална Европа, е прекрасна идея, но ми е интересно да знам дали някой в Европа знае че точно правителството на Станишев въведе плоския данък в България?...

Мда, ТК прие плоския данък по предложение на НДСВ.

Тоя, политически труп се не отказва, ей! Колко пъти ще помагаш в самоубиването на родината ни?! Какво постигна, досега?! Нещастник, само с краката напред може да го изкарат от политическата сцена.

СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТАКИВА ОТ ЧОВЕШКАТА РАСА КАТО ТОЗИ БЕЗДАРНИК СТАНИШЕВ, ОТКАКТО ИМА ТЕОРИЯ ЗА ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА, СЕ КРЕПИ, НА НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И НЕГРАМОТНОСТ, НА ТЕЗИ КОИТО ИМ ВЯРВАТ !! ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 140 ГОДИНИ, ХОДЯТ ПО КОЧА, И ЧАКАТ ДА МУ ПАДНАТ МАКАРИТЕ !! ХУБАВОТО Е, ЧЕ НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ И НА ТАКИВА ДА ПРОУМЕЯТ !! МОЯТ ДЯДО, КОЙТО Е РОДЕН В КРАЯ НА 19 ВЕК КАЗВАШЕ ПРЕДИ 60 ГОДИНИ , СИНЕ, ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, КОГАТО ЩЕ ГОВОРИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА, И ЩЕ СЕ ГЛЕДАТЕ !!!

Лъжеш!!! Украински долен педераст!!!

Иска социална Европа в която едни работят като волове и едвам свързват двата края след като платят данъци и такси,а други по цял ден говорят глупости и преливат от пусто в празно,но за това пък получават огромни заплати и живеят прекрасно. Не е необходимо да уточнявам,че вторите са всички европолитици,начело с този на снимката.

серГЕЙ . какво означава социална европа? пари за мигранти и малцинства срещу висока раждаемост на неграмотни деца

Според социалистите, социална Европа означава да натоварят хората които си плащат в момента 10% данък , с 50% на такъв , и да хрантутят новите "европейци" и старите тъмнозелени . А иначе нищо не споменава за мръсните мангизи от олигарсите на Путин ,и европейските и американски корпорации ! А то точно там е проблема в цял свят. Сборът от данъците в света се формира от 90-95 % от данъците на "простолюдието"- акцизи, ДОД, мита, ДДС и т.н. , а от корпоративни данъци са само останалите 5-10%. Даже в България от данъци за фирмите се събират около 2% от БВП . Другото са данъци от работещите бедни и средната класа , ако изобщо може да се говори за средна класа у нас . Така че и ПЕС да спечелят мнозинство в ЕП , всичко ще си остане в сферата на социалистическата демагогия.

Еми не, не я искам чак толкова социална. Не искам система, която източва средства от умните и инициативните, за да ги налива на некадърните и мързеливите, хранейки по пътя армия чиновници, които създават всевъзможни пречки и бюрокрация, за да доказват необходимостта от съществиването си.

Европейците искат социална Европа...за имигрантите: На 11 декември 2018 г. Съветът одобри постигнатото с Европейския парламент споразумение по бюджета на ЕС за 2019 г. Повече подкрепа за управление на миграцията и сигурността "В областта на миграцията и сигурността фонд „Убежище, миграция и интеграция“ получава значителни допълнителни средства в размер на 1,1 млрд. евро, които се отпускат за управление на миграцията (+ 55,9 % спрямо 2018 г.). Фонд „Вътрешна сигурност“ ще получи 534 млн. евро. Допълнителните средства са заделени за няколко агенции, отговарящи за преодоляването на настоящите предизвикателства в областта на миграцията и сигурността, а именно Frontex, Европейската служба за подкрепа в областта на убежището, Европол и eu-LISA. В съответствие със споразумението между държавите членки от юни 2018 г. бюджетът на ЕС за 2019 г. ще допринесе с 1,45 млрд. евро за Механизма на ЕС за бежанците в Турция, в подкрепа на задоволяването на основни потребности на сирийските бежанци, като здравеопазване и образование. Този принос допълва други средства, отпуснати в подкрепа на външното измерение на миграцията."