”Котараците” били пернишки бизнесмени

Двама пернишки бизнесмени са известни като “Котараците” - тайнствен кръг, за който соцлидерът Сергей Станишев обвини, че е близък до премиера Бойко Борисов, разкриха електронни медии.

Обратно в новината

Коментари - ”Котараците” били пернишки бизнесмени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Лъв: Имате доста добър изказ и би било доста добре да са истина Вашите скромни разсъждения. На всички нас обаче е ясно каква е цялта история около ББ и котараците. няма как да изманипулирате мнението на хората. жалко, че такива негодяи ни ръководят и харчат от парите, които ние всички редови данъкоплатци плащаме. Вие познавате ли котараците и знаете ли тяхната история, че да пишете така? Както по-долу е описано Иван Коте е ТЪП ПРОСТ НЕУСПЯЛ ФУТБОЛИСТ, който с течение на обстоятелствата се добира до контакти на високо ниво и да не разказвам азбучни истини, които всеки тук ги знае.

Извода за НЯКОИ от пишещите тук е , че ДУХОВНОТО ЗАБОЛЯВАНЕ от 45 год. соцкомунизъм е проникнало като ТУМУР в душата им това са ЗЛИ, ЗАВИСТЛИВИ, ЗЛОБНИ ,ПОДЛЕЦИ И ДВУЛИЧНИ КРАДЦИ. На всеки 10 българи е имало по един ДС агент и информатор, а те продъжават като ТУМОР да разяждат българския дух. НЯМА НИКАКВИ ФАКТИ СРЕЩУ Б.Б. -това, че строителни фирми са работили като ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ означава, че те нямат нищо общо с Общината, а само с главния изпълнител е фирма спечелила конкурса. Въпреки тази плитка манипулация Б.Б. е писмено помолил гл.прокурор да провери случая! Какви глупости пишете ЗАСРАМЕТЕ СЕ безумци! Това, че оженва двойки е чест , нима по-добре е да не се женят хората и къде виждате в това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ безумци? Тези малки фирми имат печалба от сроителство като подизпълнители няколко стотин хиляди. От ДМА на държавата са откраднати над 100 милиарда, кой ги присвои??? Това е основния въпрос довел българите на последно место в ЕС. Истински българи борете се комуноидите от БКП-БСП-ДС ТУМУРА и подкрепяйте ГЕРБ И ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ на Вас и поколенията, няма друга алтернатива!

Абе хора вие не си ли спомняте случая преди 5г като убиха Самоковеца и на една мутра на Самоковеца вече му писна,беше хванал заложничка за да говори пред медите и крещешеглупави българи Бойко е убиец,той си ги създава и вс убиства на мутрите ги прави той

Преди време една мишка уби цяла змия ... Сега друга мишка ще изяде цяла котка ...

abe tiq neznam kakvo sa pravili ama znam kakvi karat, bqloferari 430, porshe, i tn

ТО Е ЯСНО НА ВСИЧКИ ОТКЪДЕ СА ИМ ПАРИТЕ....Аферата САПАРД! Иван Коте е неуспял футболист от миналото. На прокурор Терзийска се налагаше да танцува в Италия навремето от безпаричие! Горкият Иван дори не можа да се ожени навремето, защото нямаше пари и гаджето му избяга и стана благоверна съпруга на бизнесмена Лъчезар Динчев:)

Иван беше гадже на благоверната съпруга на бизнесмена Лъчезар Динчев:)) не се ожени за нея, защото нямаше пари горкия и тя му избяга

Ибера - Ц, Ибера Инвест, Ибера Строй, Ибера Консулт, Ибера Девелъпмънт, Ибера Пропъртис, Ибера Проект и Ибера Секюрити. Всички се занимават със строителство. Седмата - Диомекс, е за търговия. ПИТАМ: КОГА СА УЧРЕДЕНИ? КОГА СА СТРОИЛИ? ХОРА, ТЕЗИ ФИРМИ СА ПО ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ ОТДАВНА

Все някой е свързан или близък с друг и какво от това?Нима растем някъде без хора?Това ли се представя за доказателство ,че е крадено?Нека се направи ревизия.И изобщо комунистите се опитват да отклонят вниманието от тяхните огромни кражби.

Ибери колкото искате много отдавна по морето. Като казвам отдавна-това означава много преди Бойко Борисов.

ее, ама колко се бях затъжил за комунизма и държавна сигурност, пък сега ми е кеф, върнаха се вече миличките! и са по-хубави от преди! сега са едни лъскави пожарникарски каски, едни лъскави червени лайна в лъскави лимузини, изобщо - лъскачи на бастуни!

Еее па ния от Дивотино сме от Прник, и ния сме бизнес мени

И БЕРАт ли, берат финасовите плодове от приятелството си с Разбойко...

не разбрах къде е престъплението , разбрах само кой за кого е женен . ало журналята , КЪДЕ Е МЛЯКОТО , КЪДЕ Е МЛЯКОТОООО.

TOVA NE E DARJAVA, TOVA E BATAK , VUNQSHT DOLEN OT VSQKADE

Няма безгрешен човек.Защо трябва да го охулят дори да се опитва да направи добро ?Не е сигурно де.

егати държавата щом премиер е пожарникар, а вицепремиери- тъпо ченге и американско педалче!

Не Б.Б. ги е създал тия! Засрамете се. Защо Тройната коалиция 8 години-два мандата-си траеше и създаде стотици фирми и фирмички в десетки кръгове и под чадъра на Бузлуджа и Дръндаре ? ГЕРБ ли ги толерира 8 години? Или БСП ? Кой се милваше с Л.Стайков? Б.Б. ли или Първанов? Кого подпомагаха Л.Стайков и Ковашки ? ГЕРБ ли? Защо сега Станишев подхвърли това на излизане от разпита при прокурора? Защото примката около врата му се затегна! Отново опит да позабавят или да се изтъргуват нещата. Бартер, а? Ядец за носителя на бъдещата карирана пижама!!!

tiya dolni kumunisti nerazbraxa li che vrustane nazad niyama.Zasto samo si xarchat komputrite s tiya dolni kluki,Osven tova taya otrepka Stanishev ste poluchi prisuda daje i da e uslovna(nai dobre efektivna)>Maikata e*te na durjavata-izrodi mrusni

Браво !!!!!!!!!!!

Да си пожелаем да видим здрав разум и адекватни действия в най-скоро време . (приказката за работата и отлагането й е вече непродаваема)

Мнооого комунизъм,много мъка! Има комунизъм,има приятелски кръгове.Няма комунизъм, няма приятелски кръгове,няма корупция!

Минаха 100 дни започнаха и това правителство се осра писна ми от некадърници. ББ вземай си праваителствтото котките и котараците ако ще и Станишев и се махайте че аман от нескопосани като вас.

най накрая накой да каже какъв боклук е Бойко!По-голям крадец е и от тройната коалиция!Само му дай да се снима и да си прави пиар.Иначе 2 грама мозък няма в главата!Но виновен е простият народ ,който гласува за него!!!Всеки народ си заслужава съдбата...и управниците!

Има ли някой дето си мисли, че Бойко разчита само на собствената си валчеста гърбина. Котараци, ама не са лъвове! Кои са лъвовете бе? Той да не се оправдава за тях, те са ясни, ами да вземе да научи две свестни приказки, че бая се чеса по челото докато се изкаже в Брюксел днес и да ни обясни как си събаряме комините на спрелите заводи / де ли ги е видял/ , а в САЩ, Индия и Бразилия си правели каквото си искат и си пушат, пушат.

Nqkoi da ne bi da si misli, 4e bivshoto mutre i nastoqshto ministur4e nqma da zakopae totalno durjavata....

Това са фирми на ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ. Всички са негови поставени лица . Абсолютно сигурно.

Зад всяко богатство се крие едно престъпление.

Какъв ли ще е коментарът на медийния премиер? Пак ще има открих детски градини,построих,асф топлата вода, ама искат да ми пречат

Бантустана все повече заприличва на зоопарк... котараци мишки, лъвове, гущери.. овни, кози, говеда.. баси държавата.

Istinskite prestupnici ne jiveqt v Pernik. Q se opravere malko. Stiga ste mislili na drebno.

Искам да попитам следното: Защо АЗ (който съм почти никой) знаех за пускането на този слух за Котараците нчколко дни преди да се пусне? И защо го знаех от човек, който дойде да ми се оплаче, че главният му редактор го натиска да напише материал за някакъв кръг около Бойко, с уговорката Ти няма да го подписваш, ще излезе от името на редакцията, но измисли нещо там....? Небезизвестен вестникарски магнат......

Голямо спрягане на ИБЕРА е паднало-> Това са Ибера - Ц, Ибера Инвест, Ибера Строй, Ибера Консулт, Ибера Девелъпмънт, Ибера Пропъртис, Ибера Проект и Ибера Секюрити. Всички се занимават със строителство. Седмата - Диомекс, е за търговия. Тия хора не са особенно интелигентни!!!

Има обаче само едно място където всичко е лайна - Шопия

Людмил Стойков им даде пари навремето! Иначе единият е неуспял прост футболист от Академик София. Нещастници пернишки.

Има ли свестни хора в тая страна!!????

Bokluk Borisov za6o se skri v Bruksell tuk da otgovarja6

Г-н Борисов ,опомни се ,ако имаш вземане-даване с тези животинки!? Нищо не споменавате за Черепа и Гергов ,мили са ви ,драги са ви?

Има няколко населени места в България, които са известни с изключителните си мутанти. Това са Пловдив, Перник, Варна, Кюстендил, Благоевград. Забелязали ли от къде са най-известните мутри-бизнесмени, крадци, фалшификатори и престъпници? Точно от тези места! Нищо хубаво не може да ни се случи след като толкова много некачествен генетичен материал има в България!

Днес,вестник,,Труд ,,Може би е време да...

А сега да чуем отговора на г-н Премиера !

ББ няма нищо общо с това. Пак се мъчат да му пречат да служи на народа слеващите 30 години

Милият ми Бойко.....довечера по TV -та пак ще има оправдания ..пак хленчения....и пак Сергейчо ша му е виновен! Ма като е гъон-сура....тъй ни се пада! Па сега и кметица ша му изберем....

Навързани като котешки черва, дето има една приказка. :)

Е, те това е българската мафия начело с Кръстника разБойко. Да ни е честита!

sabodi se narode!!! Vi6 koy koy e v skapanata ni dargava

HA HA SHILO V TORBA NE STOI :)AMI TO NE E SAMO V PERNIK NA VSQKADE E TAKA NALI TEZI SE MAZNIHA NA CARQ KATO DOIDE DA OPRAVI BG A NQKOI DAJE SE NATISNAHA DA GO OHRANQVAT. NO ISTORIQTA BYLGARIA SOCHI CHE NQMA CAR UMRQL OT STAROST A OT CHUJDA RYKA.

БОЙКО! БОЙКО......! ГОЛЯМ АРТИСТ, СИ ЕВАЛЛА!!!!!!!! А ОНЯ ,СИМПАТЯГА ВЕЛЧЕВ, ДА НЕ СЕ ЖАЛВА И ДА НЕ ГОВОРИ,ЧЕ НЕ БИЛ ПОЖАРНИКАР, А ДА СЕ ЗАХВАЩА ЗА РАБОТА.ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ПЛАМНАЛА И ОТ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ГОРИ ТА СЕ КЪСА! А АКО НЕ МУ СТИСКА ДА РОВИ ПО ВЪРХОВЕТЕ, ДА СИ ХОДИ!ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И НЯКОЙ ЩЕ ИЗЧИСТИ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ!

Господа, всяко споменато женене и омъжване е бомба, заложена от предишните правителства срещу сегашното. Не се хващайте на лъжите на онез хора. Няма друг Бойко освен Борисов и той си е пророк!