Русия набляга на развитието на ядрените сили

Развитието на руските ядрени сили остава главен приоритет за страната, заяви министърът на отбраната генерал Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия набляга на развитието на ядрените сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно! Русия трябва да разполага с голяма тояга, с която да изправи кривата гърбина на Краварника, ако той някога реши да напада Русия!

Абе тя голямата тояга може да изиграе лоша шега. малко като мушката на големия пищов дето се хвалел оня каубой в бара. А старият каубой го питал дали е изпилил мушката на пищова. "Защо да я пиля, той пищова си е много точен". не, бе, отвърнал стария каубой, знаеш ли колко боли като ти наврат пищова отзад. Ако на Русия й наврат отзад оная холямата тояга ще види зор. Пък може и да им хареса, занм ли. Путьо може да е един много таен долен ляв педал. И да обича да му навират отзад нещо голямо. Като голямата тояга, например

За сега тоягата е в задника им

"Сергей Шойгу: Новите ракетни системи се представиха добре в Сирия" А колко невинни дечица убиха?

Много по-добре, отколкото тия на лудите говеда..Дето все взривяват всичко друго-болници на лекари без граници, училища,сватби, погребения,детско домове, всичко друго но не и ИДИЛ и Ал Кайда!

Правилно, ракетите са най важни, за да защитят 1000-2000 души! Останалите тъпаци кучета ги яли, те не заслужават да живеят! Да не говорим за алчните пенсионери, които само разоряват държавата с безмисления си жевот на абсолютни паразити, тунеядци!

НАТО симулират ушуyyy, някаква сила, иазвърсхват дейност само! Ми те, ако бяха по силни от Русия, щеше да я унищожат още преди 70 години, а не да ги молят да направят еди какво си! Хората от Нато правят зависими и роби, малки немощни страни, като нащата, като купуват министри и президенти! Някой ден историята, ще ги съди!

Не знам историята, ама знам кого ще съди съдът в Хага! Защо КГБ-то утепа Чуркин? За да не свидетелства в Хага срещу Путин!

Като не знаеш, защо се обаждаш на всяко гърне мерудия. Гледай си мизерната пенсийка.

Някога, в средата на 80-те години когато Брежнев се хвалеше какви ракети бил имал, Президент Рейгън беше заявил: "ще ги накарам да ядат ракети". И ги накара да се включзат в надпревара във въоръжаването. След няколко години СССР фалира. И се разпадна. разкапа се. Като Лайно на дъжд. Сега, новите управници ан Русия се готвят да повторят същото упражнение. По какво с еразличава човека от животните? Даже от най-висшите маймуни. По това че не прави една и съща грешка два пъти. на това почива и един широко-известен метод на обучение - метода на пробите и грешките. Но руснаците очевидно не са се издигнали на това ниво. И могат да повторят една и съща грешка 2, 3, 5, 10 пъти. Тъпо и упорито. Като маймуняци. Павиани, мандрили, шимпанзета. Ама то от много пиене на "Бояришник" това става.

Когато лайно го завали дъжд, се разтича жълта вода. България е най близо и поради това трябва да се пазим !

СССР фалира заради Чернобил и войната в Афганистан. За двете са хвърлили много милиарди. А СССР го унищожи глупостта на Горбачов.

средата на 80те сигурно от един друг свят се е хвалел ама щом си го чул да не спорим. а другия каза за танковете не за ракетите... ама кат не помниш е така

Ако ви е потрябвало пак уран, в България още има. Но, по-добре помислете как освен 90 - те олигарси и техните блюдолизци, да живеят и останалите граждани на Русия. Докато народа ви не заживее по-добре, не може да служите никому за пример. А, вие го ограбвате и той търси решение само в пиянството. Не изтрезнява, защото ако не е пиян, ще е агресивен срещу олигархията и властта, която се крепи на несправедливостта. После, оправяйте света ! И ние ще помагаме.

че на какво друго - на мерцедес, волксваген, порше, ауди, бмв на какво

Деца играят на войници-като нямат парици само думкат празна кофа.И нашите лапнишарани си радват на "великая Русь" която ни има за вечно длъжни папуаси...

защото само тя натяга мишци и гледа в чуждото с параноични напъни. Светът не е с Русия. Той е от другата страна, където се говори за екология, опазване на биологичните видове в природата , все неща , нямащи общо с ядрените сили.

НЯМА ДРУГИ, ВСИЧКИ СА ЗОМБИТА по ПРЕЗУМПЦИЯ!

Нормално, ако ти насочат ножа си към мен, аз да си заредя пистолета и ръката ми да е на спусъка.... БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ СЕ СЛУЧВА ТОВА....ТОЙ Е ПРО-НАТОВЕЦ , ДОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ПЛЕВННЛИЕВ

КОГАТО СИ НАЙ-БОГАТАТА НА РЕСУРСИ СТРАНА И ДО ГРАНИЦАТА ТИ Е СТИГНАЛ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВОЕНЕН СЪЮЗ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ,ЛОГИЧНО И НАЛОЖИТЕЛНО Е ,ДА УСЪВЪРШЕНСТВАШ НАЙ-МОЩНОТО ОРЪЖИЕ,ЗА ДА СИ ГАРАНТИРАШ СИГУРНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО И ДЪРЖАВАТА!!!

НАРОДА иска мир и спокойствиe, а боклуците от герб и бсп+дпс, искат война срещу Русия, това случайно ли е....Ама те искали членство в НАТО , ама не искали война, а мир???????? ЕЕЕЕ КАК ДА ВИ КЛЕЦА ГОЛЕМО ХУРО БЕЗ ДА ВИ БОЛИ -ИДИОТИ!

Какъв лев бе глупак? В момента благодарение на ШОФИОРА на самолед д д д, сме насочили оръжие срещу Русия, а в отговор сме станали потенциална мишена на Руска ядрена отбранителна система и всеки момент, е възможно да бъдем сринати с земята..... Ех тоя глупав летец пресидент или ПРЕЦЕДЕНТ-ЯСТРЕБ...

ТИЯ ПОДЧОВЕЦИ САМИ ЩЕ СЕ ЗАТРИЯТ С ПРЕПАРАТИ ЗА ВАНИ !!!

JMM®

Тези са невероятно нагли !!! Как може да твърдиш, че "Развитието на руските ядрени сили остава главен приоритет за страната" и същевременно да се наричаш "министър на отбраната" Я да ми обясни този подпалвач на войни, как точно една държава се "отбранява" с ядрени оръжия ?!

по нормалния начин. Единствената държава в света, която убива и твори войни по всякакъв начин - с религии, с пропаганда, с идеи, с пари, с ядрени и неядрени и химични и нехимични и истински и лъжливи и дрони и каквото се сетиш е кравария. Всички други държави каквото и да го правят го правят за отбрана. Е, с изключение на Израел. Защо не те притесняват още 10+ ядрени държави, притеснява те, че Русия декларира, че ще се отбранява? Взимай си центовете и се самоубивай.

МОѝЕ може! Няма да дадът пак 25 МИЛИОНА жертви както стана втората световна война! Нека лудите НАТОВСИ генерали се опитат..

Боли ме муяжза таз кочина. Бензиноколнка с ракети или Горна Волта с ракети - изберете сами ;)

Ядрените ракети са страшно нещо. Но аз и мисля че и сега в Русия имат достатъчно. И проблемът им е друг - обслужването и поддръжката на такава техника изискват все по-висока квалификация. А с полуграмотни офицери и сержанти-пияндури ( те и офицерите им са пияндури), нещата са страшно зле. А като го гледам този еленовъд представям си що за стока са подчинените му.

Човекоподобната маймуна кужугет набляга на бананите

Е да но, американците са първи на този свят, които хвърлиха атомни бомби над мирни градове. После унищожиха природата в СЪРБИЯ И СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ С РАКЕТИ С ОБЕДНЕН УРАН, разрушиха всички мостове по Днава и една къща в София с пряко ракетно попадение.

Какви ядрени сили ЗАЩО!? СРЕЩУ КОГО? Виж Елцин и сега Касянов са за съюз и членство в ЕС и НАТО. Виж срива на рублата с 210% и мизерните пенсии и заплати на хората ЗАЩО? КАКВО ИСКАТЕ? НАТО Е СЪЮЗ ЗА ОТБРАНА .

та по времето на Елцин нали бастисаха икономиката им и въоръжените им сили. Изобщо както при нас протече демокрацията по същия начин и при тях! Ограбване и толкова. Какво си се разцъркала, та САЩ и Западна Европа ако не ограбват другите държави няма как да правят пари бе глупи!

Кой казваше, че най-добрата отбрана е нападението? Та и нато са отбранителен съюз. Единствения в момента. Та виж по-горе.

Друго си е лудите крави да си знаят, че ако нападнат Русия, ще получат един топол М отзад! Дааа, руснаците играят на сигурно! Пък нека кравите си строят супер пупер неефективните Ф-35, и почти потъващите в Панамския канал разрушители тип Земволт:)

Викаш, друго си е пушиляка на "Кузята"! Толкова е супер, че след като одими европата, ще одими и цялата планета!

Е, та? Дими си, ама плава ли плава? А какво стана със Земволт а?:) Супер пупер модерния СТЕЛТ разрушител, който едва не потъна в Панамския канал! Та се наложи местните аборигени, да го влачатна буксир! И струва тая кошица некси си 8 МИЛИАРДА ДОЛАРА...за нещо което се троши при първото си плаване...Да прав си! Ебаси неефективната консерва!

И още един интересен факт....Заеш ли че снарядите на Земволт струват по 2 милиона долара парчето!!!! По-скъпи са дори от ракети Томахоук! Обсега на един такъв снаряд е 150 километра и бойната му час е 10 пъти по малка от тази на томахоук...А Томахоука има обсег от близо 3 000 километра! Смята дори старите краварски оръжия, са в пъти по-ефективнио от новите им!

abasador

(не)уважаеми, омръзна ни да четем неграмо написаните от теб простотии и глупости. Най-доброто което си написал до сега... е АК 47 плагиатстваният от мен НИК! Вече три години ти го повтарям, няма как да стане.... но, изглежда си и голям тъпанар на всичко отгоре. Лек ден.

В целия свят иновации, улесняване живота на хората, чудят се как да измислят нови енергии, нови технологии, търсят нови планети, само в Рашата и Корея дрънкат ядрено оръжие и се чудят кой да заплашат или унищожат.

Викаш в целия свят като Краварника все трепят негрите, все експлоатират нелегните емигранти, все има 90 милиона безработни и т.н:) Докато в това време Русия се развива и дори лудите крави купуват от руснаците ракетни двигатели, и си плащат на руснаците като попове да ги качват до МКС а?:) Даа, Краварника е бита карта! факт!

Защо обаче експлоатираните в краварника не отиват в свободна Русия? Ей тва ако може да обясниш?

abasador

не мога, да разбера, дали си болен психически или си такъв по рождение, подобни идиоти като теб трудно се срещат и още по-трудно се раждат. Хайде моля те спри да ни тормозиш и престани да пишеш простите си и тъпи коментари, умириса форума на .... Ай да ти е..., лек деня.

Не съм чул някой (от Запада, Изтока или от развиващия се свят) да работи по такъв един проблем като: - пускане на бомба, след което на мястото на бомбардировката се издига някаква сграда, завод или прекрасно екологично кътче - пускане на бомба и след това следва справяне с пандемия, глад, нищета, мизерия - пускане на бомба и предотвратяване на природни бедствия, стихии, климатични аномалии и пр. Руснаците е хубаво да помислят за повишаване на стандарта на живот на гражданите си, а не на развитие на ядрените сили, това води до самоунищожение на хората, природата и планетата като цяло!! Русия притежава ОГРОМНАТА част от природните богатства на Земята!!

Правилна е политиката за развиване на ядрените сили! Бъдещата войн трянва да се използва, за силно редуциране на населението на планетата, поне с 69% минимум, за да има поминък и простор, за останалите живи! А редукцията, май, най-лесно и сигурно ще стане с ядрени сили!

Правилно! Тая кочина Краварника, никога не трябва да забравя, че може да бъде превърната в радиоактивна шлака, за некви си 15 минути!!! Въпреки че както върви, няма да се наложи..90 милиона безработни негра, жълтури, латиноси скоро ще се дигнат на бунт..и Краварника ще гори като факла сам:) Фергюсън го доказа! факт!

За двойно по малко пък москва и петербург...другите и без това са в период на разпад

Да, прав си! Краварника се разпада! А Руската Федерация става все по-силна и влиятелна, и целия свят слуша само Путин! Факт!

Когато си прекалено слаб и мизерен в икономическо, военно и политическо отношение единственото което може да те спаси са ядрените бомби. Да има с кво да плашиш цивилизование свят.

Нали? А че технологията за производството им не е по силите на 90% от държавите по света е друга тема.

нека си квичат говедата като прочетат нещо за Русия. Те от стотици години квичат - ма все тая.

е на мястото на оная му работа, да има руска крилата ракета с ядрен заряд! -------- А на мястото на очичките му - 2 малки кремълски червени звездички!

на гол тумбак чифт пищови :))))))

Колкото по-вече русия-толкова по-малко България.

Колкото по-малко образование толкова ПОВЕЧЕ тъпотия!!!

Ама ние, мислещите с главата си, сме малцинство в тая държава. Прясна статистика: над 40 % от българите предпочитат Русия, а не САЩ да ги пази. Другите са под 20 %... Силна носталгия по Коминтерна и повторение на историята.

Как ги преброи...ха.ха

пази НАТО според теб? От мераците на пияните сибирски сволочи!

Забелязвате ли че на Русия основен приоритет са бъдещи проекти..ха.ха Щом има руското "ЩЕ" мода да е приоритет да станат най-силната държава..ха.ха кво им пречи да си помечтаят..ха.ха.ха

Какво друго им остава на нещастниците. Ще да е някаква отбранителна стратегия.

А тези, които теърдят, че Русия никога не е имала колонии са или много тъпи, или големи демагози, защото Русия е завладяла над 100 народа и земята им с всичките природни богатства. Руската Империя е водила и води непрекъснати явни и неявни войни за завладяване на чужди територии. За разлика от Западна Европа, която е имала колонии в други континенти и ги е напуснала, мужиците са колонизирали съседните си народи, които са още експлоатирани и лишени от независимост и самоопределение. Колко кръв проляха чеченците, абхазците, грузинците, украйнците, татарите, чувашите, литовци, латвийци, естонци, арменци за да се откъснат от руската мечка?

Между британската колониална империя и руската колониална империя има само две разлики. Британската е морска империя а руската е сухоземна. И втората е че руската не се е разпадала още. За сега....

Невероятно раболепие и коленопреклонност към всичко руско на прости и неуки хорица, комунисти, цоцалисти, дървосекачи в Коми или военни, учили в Русия или руски зетьове. Бранят всичко руско като Матросов на амбразурата и се подмокрят от умиление за силата на руското оръжие. Това е руската пета колона у нас, верна до смърт на Кремъл.

Дрьнкането на орьжие винаги е било приоритет за путлеровата империя, поради простата причина, че нищо друго руснаците не умеят...... Кога ли ще стане приоритет за путлер вдигането стандарта на живот на руснаците?!?! Най-богатата на ресурси страна на света е на опашката по жизнен стандарт, защо ли???? Парите са в рьцете на шепа олигарси верни на полковника от КГБ, обикновените руснаци кучета ги яли .....

Как ще взривят България-с американски или сруски атом---се тая!:)) .... Ама, някак си -с РУСКИ:по ще ни е приятно!:)))

бомбата е скъпа , ние не струваме толкова

Раша и ФАЩ са идиоти! Няма друга планета, няма друг живот, няма втори шанс!

Не спорете със соросядно прасе,ТО е неграмотно и злобно."Електроника" ,хладилници и печки за него са (UP) техно . Обикновенно това са библиотекари или разни бивши комсомолски секретари ,току що проходили в "електрониката"-тока де.Хващам бас ,че нямат и шофьорски книжки.Толкова са смотани горките. Общо взето комплексари.

Ами духовност и социалност ли да вземем от русия. Вие сте първи в света по алкохолизъм, хероин, наркомания, ръст на спин , садо-мазо клубове, изоставени родители, разводи, религията и духовността ви се управлява от службите, нямате значим философ ,социолог, виете като кучета каквото ви подсвирне властта, нямате независими медии, цялата власт е в един човек, в цялата история нямате един ден свобода, първи сте в света по социално нервенство, личноста и правата не съществуват и властта и вие самите гледате на себе си като материал, негоден да се самоуправлява , който трябва да бъде мачкан . При тази постоянна деградация няма, какво да се вземе от вас. Логично и тази патология няма какво да произведе, за да съществува единственото производство , което е нужно ежедневна лъжа и пропаганда , в която минава целия живот на мужика и имал нещастието да е под опеката на Тюрмата, както я зове Захари Стоянов.

Само напомням, че РФ никога не е имала колонии, чиито сили да изсмуква, подобно на "цивилизования" запад, който не приема всички останали за равнопоставени човешки същества, а единствено като ресурс за самообогатяването си...

Верно ??? Ами какви Бяха България, Чехословакия, Унгария, Румъния, Полша, Литва.....??? Малко ли смукаха от тия държави ?? Те определяха икономиката на всяка една от тях. Кой влезе с танковете в Чехия да ги мачка по улици и площади ??? Ами в Унгария ??? Ами в Полша ??? Те затова там ги мразят и ненавиждат

Слаб 2 по история! Колониални държави в Европа са били Испания, Португалия, Холандия, Белгия, Англия, Франция, Германия, Италия. И какво излиза??? Целия "цивилизован" запад е градил просперитета си с грабеж и убийства на гърба на нехората от колониите си....

ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН МАНГАЛ . БЪДИ ТАКА ДОБЪР ДА НЕ НИ ОБЛЪЧВАШ С ПРОСТОТИЯТА СИ .

73 години. Даже и Белорус им схвана "братството" колко струва. Само тука чугунените кратуни си искат робството им и това е. После били най-бедни в Европа. Продължавайте така и до 10г ще сте най-бедни в Евразия. А след това света е ваш

Вярно е, че благодарение на разпадането на ссср днешна Русия се поосвободи от бившите азиатски съветски републики, но всички те са били завладявани със сила, както и северните земи, като са били избити доста от местните жители. Разликата със западния колониализъм е в това, че Русия не е приемала за равнопоставено даже и по-голямата част руското си население, което живее в крепостно робство до 1861 година.

Абе пич, ти у ряд ли си. Русия е изсмуква кръвта и владее земите и богатствата на 200 народа , на територията, на които се намират половината от световните богатсва. На територията на Владимир и Москва , които са териториите на Московския княз не ми са известни микакви значими природни богатства, всичко друго е завладяно и заграбено от малки народчета, насилвани , подлагани на системен грабеж и геноцид. В територията на тези народи и богатсвата им не е живял , кьорав москал. Руския княз става състоятелен от голтак и владетел на най-изостаналия край във вселената, благодарение на правото му да граби, дадено от монголския хан, като от негово име ограбва и присвоява новгород и другите съседни богати княжества. След това хазната му се пълни от кожите , които граби от източните народи и т.н. до днес основен поминък - грабеж. Единствено поддържа сносна оръжейна индустрия , пак заграбена и съзфадена от немски инженери, която индустрия пак има за цел същото-грабеж .

Страните от СИВ ?

има колонии Русия? За нея е по-лесно да окупира и анексира съседните държави и така си разширява територията.Русия не е направила нито едно велико географско откритие.Другата империя Турската е действала по-същия начин.

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш? За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

да знаеш!Това което описа, е страната наречена Краваристан намира се зад Океана в Северна Америка. Със столица Фашингтон и национален спорт отстрелване на негри и ебане на педали:)

ти си олигофрен не си на нивото на господина и само хулиш

Офффф, писна ми! Айде всички, които имате ядрени ракети, изстрелвайте ги и да се приключва!!!

А дали хиперзвуковите "Циркон" ще могат да носят неконвенционална бойна част?

Ако някога успеят да полетят ще видим.

ИЗПИТАНИЕТО ИМ БЕШЕ В СИРИЯ . СЕГА Е НАРЕД ХИПЕЗВУКОВИЯ ИЗТРЕБИТЕЛ . В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ ЧУХ ЧЕ ПАК Е СТАНАЛ САКАТЛЪК С МАРИХУАНСКАТА ХИПЕРЗВУКОВА РАКЕТКА .

Бай Кольо, не ги следиш новините!

Баба Меца държи здраво ядрената тояга, за това на проскубаните койоти не им остава нищо друго, освен да обикалят около нея и да скимтят.

от атома да знаеш. Накрая хладилника ще победи телевизора. Също като 1989.

и троловете му тука че с трици маймуни вече не се ловят. Българина вече за радост има достатъчно източници на информация. Можеше да ви се получи само ако желязната завеса още беше спусната. По голямата част от българите видяха че има и друг живот в който, може да не чакаш 10г за кола или пералня. Не че, сме цъфнали и вързали, но поне който му се работи има възможности ако не у нас то в Европа. Тука един от троловете е много горд с руското "бездорожие". Точно като оня дето гледал Айфеловата кула се чудел колко шашки тротил и трябват. От Русия нищо градивно не е дошло и няма и да дойде. Особености на руската душа - най-мразим да мислим и каквото каже бащицата е най- вярно. Руските тролове тук са нагледна илюстрация

ТОВА ДА НЕ Е АДРЕСИРАНО ДО ЛИЦЕТО ББ ПО ПРЯКОР АГЕНТ БУДА ? ТОЙ ЗАТОВА ЛИ ЗАПОЧНА ДА ОБЕЩАВА ЗАПЛАТИ ОТ 1500 ЛВ. ДАЛИ МУ Е УВРЯЛА ПРАЗНАТА ГЛАВА ? ЕДВА ЛИ .

Един представител и чистокръвен руснак от Улус Тува.

щели да складират ядрените бомби на маркс и от там да атакуват директно по другите планети и космоси.

Ясно. Алкашите ще развиват ядрения Бояришник.

Да наблегнат и на ватените гащи..... на гол задник ядреното оръжие стои неприлично....

Да вземат да наблегнат на развитието на сивите мозъчни клетки, че не им се намират много и да вземат да наблегнат на морала, че рускинята много проститутка, много мърсува....

За Наташа наша ли?

Това означава , че парите на алкашите няма да стигнат и за Бояришник. Интересно с какво ли ще заменят Бояришника.

Оня ден четох на един руски форум за рускоговорящи, живеещи в чужбина, колко от тях биха напуснали България. Имаше само една киевчанка, което мислеше да се върне.